ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 23/01/2020 02:17

Ja arsyet pse ju ndodh ngërçi i këmbës gjatë natës

Ja arsyet pse ju ndodh ngërçi i këmbës gjatë natës
Tkurrjet e muskujve në pjesën e pulpës së këmbës shkaktojnë dhimbje të forta, sidomos nëse shfaqen gjatë natës. Këto tkurrje fillojnë të shpeshtohen pas moshës 40-50 vjeçare, për arsye se muskujt fillojnë ta humbin ...
Telegraf | 06-Dec-2019 20:30
Tkurrjet e muskujve në pjesën e pulpës së këmbës shkaktojnë dhimbje të forta, sidomos nëse shfaqen gjatë natës. Këto tkurrje fillojnë të shpeshtohen pas moshës 40-50 vjeçare, për arsye se muskujt fillojnë ta humbin ...

Rrudhat nuk shkaktohen vetëm prej moshës , ja disa nga faktorët e tjerë
Lëkura humbet elasticitetin dhe më pas shfaqen rrudhat e mimikës e më pas të tjerat.Kjo ndodh me kalimin e moshës. Megjithatë ka raste kur shenjat e tilla nuk kanë të bëjnë aspak me moshën. Ato ndikohen edhe nga ...
Telegraf | 06-Dec-2019 15:44
Lëkura humbet elasticitetin dhe më pas shfaqen rrudhat e mimikës e më pas të tjerat.Kjo ndodh me kalimin e moshës. Megjithatë ka raste kur shenjat e tilla nuk kanë të bëjnë aspak me moshën. Ato ndikohen edhe nga ...

Kjo është arsyeja pse ndjeni dhimbje në këmbë gjatë natës Tkurrjet e muskujve në pjesën e pulpës së këmbës shkaktojnë dhimbje të forta, sidomos nëse shfaqen gjatë natës. Këto tkurrje fillojnë të shpeshtohen pas moshës 40-50...
Tkurrjet e muskujve në pjesën e pulpës së këmbës shkaktojnë dhimbje të forta, sidomos nëse shfaqen gjatë natës. Këto tkurrje fillojnë të shpeshtohen pas moshës 40-50 vjeçare, për arsye se muskujt fillojnë ta humbin ...
Kosova Sot | 06-Dec-2019 22:15
Tkurrjet e muskujve në pjesën e pulpës së këmbës shkaktojnë dhimbje të forta, sidomos nëse shfaqen gjatë natës. Këto tkurrje fillojnë të shpeshtohen pas moshës 40-50 vjeçare, për arsye se muskujt fillojnë ta humbin ...

Rrudhat Nuk Shkaktohen Vetëm Prej Moshës – Cilët Janë Faktorët e Tjerë
Qeskat e syve dhe rrudhat perceptohen gjithmonë si probleme që kanë të bëjnë me moshën. Në fund të fundit, me kalimin e moshës, lëkura humbet elasticitetin dhe më pas shfaqen rrudhat e mimikës dhe më pas ato të thella. ...
Telegraf | 06-Dec-2019 10:57
Qeskat e syve dhe rrudhat perceptohen gjithmonë si probleme që kanë të bëjnë me moshën. Në fund të fundit, me kalimin e moshës, lëkura humbet elasticitetin dhe më pas shfaqen rrudhat e mimikës dhe më pas ato të thella. ...

Mësoni arsyet pse ju ndodh ngërçi i këmbës gjatë natës
Tkurrjet e muskujve në pjesën e pulpës së këmbës shkaktojnë dhimbje të forta, sidomos nëse shfaqen gjatë natës, shkruan Agroweb, transmeton Express. Këto tkurrje fillojnë të shpeshtohen pas moshës 40-50 vjeçare, për ...
Gazeta Express | 06-Dec-2019 13:21
Tkurrjet e muskujve në pjesën e pulpës së këmbës shkaktojnë dhimbje të forta, sidomos nëse shfaqen gjatë natës, shkruan Agroweb, transmeton Express. Këto tkurrje fillojnë të shpeshtohen pas moshës 40-50 vjeçare, për ...

Ja arsyeja se pse të moshuarit flejnë më pak
Ka njerëz që besojnë se të moshuarit mjaftohen me pak orë gjumë. Në fakt, kjo është thjesht një legjendë urbane. Të gjithë të rriturit kanë nevojë për të paktën 7 deri në 9 orë gjumë. Ajo që ndodh me kalimin e moshës ...
Gazeta Observer | 06-Dec-2019 13:18
Ka njerëz që besojnë se të moshuarit mjaftohen me pak orë gjumë. Në fakt, kjo është thjesht një legjendë urbane. Të gjithë të rriturit kanë nevojë për të paktën 7 deri në 9 orë gjumë. Ajo që ndodh me kalimin e moshës ...

Përpos moshës këta janë faktorët e tjerë që i shkaktojnë rrudhat
Qeskat e syve dhe rrudhat zakonisht perceptohet si probleme që kanë të bëjnë më moshën. Kjo për shkak se me kalimin e moshës, lëkura humbet elasticitetin dhe më pas shfaqen rrudhat e mimikës e më pas të tjerat. ...
Gazeta Express | 06-Dec-2019 13:08
Qeskat e syve dhe rrudhat zakonisht perceptohet si probleme që kanë të bëjnë më moshën. Kjo për shkak se me kalimin e moshës, lëkura humbet elasticitetin dhe më pas shfaqen rrudhat e mimikës e më pas të tjerat. ...

A e dini pse të moshuarit flenë më pak
Ka njerëz që besojnë se të moshuarit mjaftohen me pak orë gjumë. Në fakt, kjo është thjesht një legjendë urbane. Të gjithë të rriturit kanë nevojë për të paktën 7 deri në 9 orë gjumë. Ajo që ndodh me kalimin e moshës ...
Lexo | 06-Dec-2019 12:55
Ka njerëz që besojnë se të moshuarit mjaftohen me pak orë gjumë. Në fakt, kjo është thjesht një legjendë urbane. Të gjithë të rriturit kanë nevojë për të paktën 7 deri në 9 orë gjumë. Ajo që ndodh me kalimin e moshës ...

A e dini pse të moshuarit flenë më pak?
Ka njerëz që besojnë se të moshuarit mjaftohen me pak orë gjumë. Në fakt, kjo është thjesht një legjendë urbane. Të gjithë të rriturit kanë nevojë për të paktën 7 deri në 9 orë gjumë. Ajo që ndodh me kalimin e moshës ...
InFokusi | 06-Dec-2019 10:36
Ka njerëz që besojnë se të moshuarit mjaftohen me pak orë gjumë. Në fakt, kjo është thjesht një legjendë urbane. Të gjithë të rriturit kanë nevojë për të paktën 7 deri në 9 orë gjumë. Ajo që ndodh me kalimin e moshës ...

Sa orë gjumë duhet të bëjnë fëmijët sipas moshës që kanë
Sfida e një prindi, sidomos nënës, është vënia në gjumë e fëmijëve. Mjekët thonë se mbajtja e një orari të caktuar për fjetjen e fëmijëve, sjell shumë përfitime për ta. Po sa orë duhet të flejë një fëmijë, sipas moshës? ...
EkonomiaOnline | 02-Oct-2018 10:40
Sfida e një prindi, sidomos nënës, është vënia në gjumë e fëmijëve. Mjekët thonë se mbajtja e një orari të caktuar për fjetjen e fëmijëve, sjell shumë përfitime për ta. Po sa orë duhet të flejë një fëmijë, sipas moshës? ...

Pse fëmijët qajnë kur janë në gjumë?
Shumë nëna pyesin veten se përse të porsalindurit qajnë ndërsa janë në gjumë, problem i cili është tepër i shpeshtë tek bebet gjatë ditëve të para pas lindjes. Arsyet janë të ndryshme, por ajo që duhet të dini është se ...
Gazeta Observer | 06-Dec-2019 10:11
Shumë nëna pyesin veten se përse të porsalindurit qajnë ndërsa janë në gjumë, problem i cili është tepër i shpeshtë tek bebet gjatë ditëve të para pas lindjes. Arsyet janë të ndryshme, por ajo që duhet të dini është se ...

A e dini pse të moshuarit flenë më pak
Ka njerëz që besojnë se të moshuarit mjaftohen me pak orë gjumë. Në fakt, kjo është thjesht një legjendë urbane. Të gjithë të rriturit kanë nevojë për të paktën 7 deri në 9 orë gjumë. Ajo që ndodh me kalimin e moshës ...
EkonomiaOnline | 06-Dec-2019 09:21
Ka njerëz që besojnë se të moshuarit mjaftohen me pak orë gjumë. Në fakt, kjo është thjesht një legjendë urbane. Të gjithë të rriturit kanë nevojë për të paktën 7 deri në 9 orë gjumë. Ajo që ndodh me kalimin e moshës ...

Ja arsyeja se pse të moshuarit flejn më pak
Ka njerëz që besojnë se të moshuarit mjaftohen me pak orë gjumë. Në fakt, kjo është thjesht një legjendë urbane. Të gjithë të rriturit kanë nevojë për të paktën 7 deri në 9 orë gjumë. Ajo që ndodh me kalimin e moshës ...
Indeks Online | 06-Dec-2019 00:45
Ka njerëz që besojnë se të moshuarit mjaftohen me pak orë gjumë. Në fakt, kjo është thjesht një legjendë urbane. Të gjithë të rriturit kanë nevojë për të paktën 7 deri në 9 orë gjumë. Ajo që ndodh me kalimin e moshës ...

Përse të moshuarit flenë më pak
Ka njerëz që besojnë se të moshuarit mjaftohen me pak orë gjumë. Në fakt, kjo është thjesht një legjendë urbane. Të gjithë të rriturit kanë nevojë për të paktën 7 deri në 9 orë gjumë. Ajo që ndodh me kalimin e moshës ...
Gazeta Express | 05-Dec-2019 20:56
Ka njerëz që besojnë se të moshuarit mjaftohen me pak orë gjumë. Në fakt, kjo është thjesht një legjendë urbane. Të gjithë të rriturit kanë nevojë për të paktën 7 deri në 9 orë gjumë. Ajo që ndodh me kalimin e moshës ...

Përse të moshuarit flenë më pak
Ka njerëz që besojnë se të moshuarit mjaftohen me pak orë gjumë. Në fakt, kjo është thjesht një legjendë urbane. Të gjithë të rriturit kanë nevojë për të paktën 7 deri në 9 orë gjumë. Ajo që ndodh me kalimin e moshës ...
Koha.net | 05-Dec-2019 16:48
Ka njerëz që besojnë se të moshuarit mjaftohen me pak orë gjumë. Në fakt, kjo është thjesht një legjendë urbane. Të gjithë të rriturit kanë nevojë për të paktën 7 deri në 9 orë gjumë. Ajo që ndodh me kalimin e moshës ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved