ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 09/12/2019 11:32

Prof.Dr.Artan Fuga: Kundër shurdhërisë në kohë katastrofash!

Prof.Dr.Artan Fuga: Kundër shurdhërisë në kohë katastrofash!
Kundër shurdhërisë në kohë katastrofash! Akademik Artan Fuga Duhej një ditë zie për viktimat e tërmetit! Flamurët në gjysmë shtizë, as muzikë të gëzueshme, as evente kulturore, as gaz e haré. Kuptohet që njerëzit janë ...
Telegraf | 03-Dec-2019 11:38
Kundër shurdhërisë në kohë katastrofash! Akademik Artan Fuga Duhej një ditë zie për viktimat e tërmetit! Flamurët në gjysmë shtizë, as muzikë të gëzueshme, as evente kulturore, as gaz e haré. Kuptohet që njerëzit janë ...

Kundër shurdhërisë në kohë katastrofash
Duhej një ditë zie për viktimat e tërmetit! Flamurët në gjysëm shtizë, as muzikë të gëzueshme, as evente kulturore, as gaz e hare. Kuptohet që njerëzit janë të tronditur dhe gjithçka duhet bërë në përputhje me këtë ...
Gazeta Observer | 02-Dec-2019 15:25
Duhej një ditë zie për viktimat e tërmetit! Flamurët në gjysëm shtizë, as muzikë të gëzueshme, as evente kulturore, as gaz e hare. Kuptohet që njerëzit janë të tronditur dhe gjithçka duhet bërë në përputhje me këtë ...

Kundër shurdhërisë në kohë katastrofash!
——— Duhej një ditë zie për viktimat e tërmetit! Flamurët në gjysëm shtizë, as muzikë të gëzueshme, as evente kulturore, as gaz e haré. Kuptohet që njerëzit janë të tronditur dhe gjithçka duhet bërë në përputhje me këtë ...
Standard | 02-Dec-2019 12:06
——— Duhej një ditë zie për viktimat e tërmetit! Flamurët në gjysëm shtizë, as muzikë të gëzueshme, as evente kulturore, as gaz e haré. Kuptohet që njerëzit janë të tronditur dhe gjithçka duhet bërë në përputhje me këtë ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved