ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 09/12/2019 11:56

Bruksel: Ikën Maja Koçijançiç, zëvëndësohet nga ish-zëdhënësi i Stefan Fule-s

Bruksel: Ikën Maja Koçijançiç, zëvëndësohet nga ish-zëdhënësi i Stefan Fule-s
Ish-zëdhënësi i Ministrisë së Jashtme sllovake Peter Stano, do jetë njeriu që do zëvëndësojë Maja Koçijanciç, duke marrë detyrën e zëdhënësit të ri të Përfaqësuesit të Lartë të Bashkimit Evropian për Punë të Jashtme, ...
Ina-Online | 03-Dec-2019 01:28
Ish-zëdhënësi i Ministrisë së Jashtme sllovake Peter Stano, do jetë njeriu që do zëvëndësojë Maja Koçijanciç, duke marrë detyrën e zëdhënësit të ri të Përfaqësuesit të Lartë të Bashkimit Evropian për Punë të Jashtme, ...

Peter Stano dhe Ana Pisonero, zëdhënësit e rinj të BE-së për Ballkanin Perëndimor
Ish-zëdhënësi i ministrisë së Punëve dhe Çështjeve Evropiane të Sllovakisë, Peter Stano, do të jetë zëdhënësi i ri i Përfaqësuesit të ri të Lartë të BE-së, Josep Borrell, që do të merret me çështje si dialogu mes ...
Koha.net | 02-Dec-2019 23:25
Ish-zëdhënësi i ministrisë së Punëve dhe Çështjeve Evropiane të Sllovakisë, Peter Stano, do të jetë zëdhënësi i ri i Përfaqësuesit të ri të Lartë të BE-së, Josep Borrell, që do të merret me çështje si dialogu mes ...

Hungaria fajëson Finlandën për dështim në zgjerimin e BE-së
Ministri i Jashtëm i Hungarisë, Peter Szijjarto, e kritikoi të hënën Finlandën, e cila mban presidencës e radhës së Bashkimit Evropian, për dështim në zgjerimin e bllokut me vendet e Ballkanit Perëndimor. Finlanda, si ...
Flaka | 02-Dec-2019 22:38
Ministri i Jashtëm i Hungarisë, Peter Szijjarto, e kritikoi të hënën Finlandën, e cila mban presidencës e radhës së Bashkimit Evropian, për dështim në zgjerimin e bllokut me vendet e Ballkanit Perëndimor. Finlanda, si ...

Mas kundër Macron: BE pa Ballkanin Perëndimor ‘i papërmbushur’
Ministri i Jashtëm gjerman Heiko Mas dhe Ministri i ri i Jashtëm i BE Josep Borrell duan të ruajnë perspektivën europiane tek gjashtë shteteve e Ballkanit Perëndimor. Në intervistat e ndara për edicionin javor të ...
TetovaSot | 02-Dec-2019 22:32
Ministri i Jashtëm gjerman Heiko Mas dhe Ministri i ri i Jashtëm i BE Josep Borrell duan të ruajnë perspektivën europiane tek gjashtë shteteve e Ballkanit Perëndimor. Në intervistat e ndara për edicionin javor të ...

Bruksel: Ikën Maja Koçijançiç, zëvëndësohet nga ish-zëdhënësi i Stefan Fule-s
Ish-zëdhënësi i Ministrisë së Jashtme sllovake Peter Stano, do jetë njeriu që do zëvëndësojë Maja Koçijanciç, duke marrë detyrën e zëdhënësit të ri të Përfaqësuesit të Lartë të Bashkimit Evropian për Punë të Jashtme, ...
Tesheshi | 02-Dec-2019 21:19
Ish-zëdhënësi i Ministrisë së Jashtme sllovake Peter Stano, do jetë njeriu që do zëvëndësojë Maja Koçijanciç, duke marrë detyrën e zëdhënësit të ri të Përfaqësuesit të Lartë të Bashkimit Evropian për Punë të Jashtme, ...

Stano zë vendin e Koçijanciç
Ish-zëdhënësi i Ministrisë së Jashtme sllovake Peter Stano, do jetë njeriu që do zëvëndësojë Maja Koçijanciç, duke marrë detyrën e zëdhënësit të ri të Përfaqësuesit të Lartë të Bashkimit Evropian për Punë të Jashtme, ...
Aktuale.MK | 02-Dec-2019 21:03
Ish-zëdhënësi i Ministrisë së Jashtme sllovake Peter Stano, do jetë njeriu që do zëvëndësojë Maja Koçijanciç, duke marrë detyrën e zëdhënësit të ri të Përfaqësuesit të Lartë të Bashkimit Evropian për Punë të Jashtme, ...

Bruksel: Ikën Maja Koçijançiç, zëvëndësohet nga ish-zëdhënësi i Stefan Fule-s
Ish-zëdhënësi i Ministrisë së Jashtme sllovake Peter Stano, do jetë njeriu që do zëvëndësojë Maja Koçijanciç, duke marrë detyrën e zëdhënësit të ri të Përfaqësuesit të Lartë të Bashkimit Evropian për Punë të Jashtme, ...
Flaka | 02-Dec-2019 20:58
Ish-zëdhënësi i Ministrisë së Jashtme sllovake Peter Stano, do jetë njeriu që do zëvëndësojë Maja Koçijanciç, duke marrë detyrën e zëdhënësit të ri të Përfaqësuesit të Lartë të Bashkimit Evropian për Punë të Jashtme, ...

Ish zëdhënësi i Stano zë vendin e Koçijanciç
Bruksel, 2 dhjetor – Ish-zëdhënësi i Ministrisë së Jashtme sllovake Peter Stano, do jetë njeriu që do zëvëndësojë Maja Koçijanciç, duke marrë detyrën e zëdhënësit të ri të Përfaqësuesit të Lartë të Bashkimit Evropian ...
Koha.mk | 02-Dec-2019 20:49
Bruksel, 2 dhjetor – Ish-zëdhënësi i Ministrisë së Jashtme sllovake Peter Stano, do jetë njeriu që do zëvëndësojë Maja Koçijanciç, duke marrë detyrën e zëdhënësit të ri të Përfaqësuesit të Lartë të Bashkimit Evropian ...

Pisonero: KE-ja e re dëshiron sa më shumë ta përafrojë Ballkanin Perëndimor pranë BE-së
Zëdhënësja e komisarit për zgjerim, Ana Pisonero thotë se caku i Komisionit të ri Evropian është në mandatin e tij sa më shumë Ballkanin Perëndimor ta përafrojë në BE. “Debati për reformën në politikën e zgjerimit ...
TetovaSot | 02-Dec-2019 19:25
Zëdhënësja e komisarit për zgjerim, Ana Pisonero thotë se caku i Komisionit të ri Evropian është në mandatin e tij sa më shumë Ballkanin Perëndimor ta përafrojë në BE. “Debati për reformën në politikën e zgjerimit ...

Shasha: Në pjesën e dytë të vitit 2020 mund të ketë progres për liberalizimin e vizave
Demush Shasha, drejtori i Institutit Epik në “Express Intervistën” në KTV ka thënë se në pjesën e dytë të vitit 2020 mund të ketë progres për liberalizimin e vizave për Kosovën. Ai thotë se ka dy risi në përbërjen e re ...
Koha.net | 02-Dec-2019 18:04
Demush Shasha, drejtori i Institutit Epik në “Express Intervistën” në KTV ka thënë se në pjesën e dytë të vitit 2020 mund të ketë progres për liberalizimin e vizave për Kosovën. Ai thotë se ka dy risi në përbërjen e re ...

Pisonero: KE-ja e re dëshiron sa më shumë ta përafrojë Ballkanin Perëndimor pranë BE-së
Bruksel, 2 dhjetor 2019 (MEDIAL) – Zëdhënësja e komisarit për zgjerim, Ana Pisonero thotë se caku i Komisionit të ri Evropian është në mandatin e tij sa më shumë Ballkanin Perëndimor ta përafrojë në BE. “Debati për ...
Medial | 02-Dec-2019 16:29
Bruksel, 2 dhjetor 2019 (MEDIAL) – Zëdhënësja e komisarit për zgjerim, Ana Pisonero thotë se caku i Komisionit të ri Evropian është në mandatin e tij sa më shumë Ballkanin Perëndimor ta përafrojë në BE. “Debati për ...

Hungaria fajëson Finlandën për dështim në zgjerimin e BE-së
Ministri i Jashtëm i Hungarisë, Peter Szijjarto, e kritikoi të hënën Finlandën, e cila mban presidencës e radhës së Bashkimit Evropian, për dështim në zgjerimin e bllokut me vendet e Ballkanit Perëndimor. Finlanda, si ...
Shenja | 02-Dec-2019 15:04
Ministri i Jashtëm i Hungarisë, Peter Szijjarto, e kritikoi të hënën Finlandën, e cila mban presidencës e radhës së Bashkimit Evropian, për dështim në zgjerimin e bllokut me vendet e Ballkanit Perëndimor. Finlanda, si ...

Hungaria fajëson Finlandën për dështim në zgjerimin e BE-së
Ministri i Jashtëm i Hungarisë, Peter Szijjarto, e kritikoi të hënën Finlandën, e cila mban presidencës e radhës së Bashkimit Evropian, për dështim në zgjerimin e bllokut me vendet e Ballkanit Perëndimor. Finlanda, si ...
Gazeta Observer | 02-Dec-2019 14:44
Ministri i Jashtëm i Hungarisë, Peter Szijjarto, e kritikoi të hënën Finlandën, e cila mban presidencës e radhës së Bashkimit Evropian, për dështim në zgjerimin e bllokut me vendet e Ballkanit Perëndimor. Finlanda, si ...

Hungaria fajëson Finlandën për dështim në zgjerimin e BE-së
Ministri i Jashtëm i Hungarisë, Peter Szijjarto, e kritikoi të hënën Finlandën, e cila mban presidencës e radhës së Bashkimit Evropian, për dështim në zgjerimin e bllokut me vendet e Ballkanit Perëndimor. Finlanda, si ...
Gazeta Express | 02-Dec-2019 14:44
Ministri i Jashtëm i Hungarisë, Peter Szijjarto, e kritikoi të hënën Finlandën, e cila mban presidencës e radhës së Bashkimit Evropian, për dështim në zgjerimin e bllokut me vendet e Ballkanit Perëndimor. Finlanda, si ...

Hungaria fajëson Finlandën për dështim në zgjerimin e BE-së
Ministri i Jashtëm i Hungarisë, Peter Szijjarto, e kritikoi të hënën Finlandën, e cila mban presidencës e radhës së Bashkimit Evropian, për dështim në zgjerimin e bllokut me vendet e Ballkanit Perëndimor. Finlanda, si ...
Portalb | 02-Dec-2019 14:39
Ministri i Jashtëm i Hungarisë, Peter Szijjarto, e kritikoi të hënën Finlandën, e cila mban presidencës e radhës së Bashkimit Evropian, për dështim në zgjerimin e bllokut me vendet e Ballkanit Perëndimor. Finlanda, si ...

Hungaria fajëson Finlandën për dështim në zgjerimin e BE-së
Ministri i Jashtëm i Hungarisë, Peter Szijjarto, e kritikoi të hënën Finlandën, e cila mban presidencës e radhës së Bashkimit Evropian, për dështim në zgjerimin e bllokut me vendet e Ballkanit Perëndimor. Finlanda, si ...
EkonomiaOnline | 02-Dec-2019 14:28
Ministri i Jashtëm i Hungarisë, Peter Szijjarto, e kritikoi të hënën Finlandën, e cila mban presidencës e radhës së Bashkimit Evropian, për dështim në zgjerimin e bllokut me vendet e Ballkanit Perëndimor. Finlanda, si ...

Loja e të dërguarve, a po e marrin BE-ja dhe SHBA-ja më seriozisht Ballkanin Perëndimor?
Kohët e fundit ka pasur një rritje të numrit të të dërguarve specialë, ose të përfaqësuesve specialë për Ballkanin Perëndimor, menjëherë pasi aktorët perëndimorë caktuan, ose njoftuan, caktimin e disa zyrtarëve të ...
Monitor | 30-Nov-2019 22:06
Kohët e fundit ka pasur një rritje të numrit të të dërguarve specialë, ose të përfaqësuesve specialë për Ballkanin Perëndimor, menjëherë pasi aktorët perëndimorë caktuan, ose njoftuan, caktimin e disa zyrtarëve të ...

Hungaria fajëson Finlandën për dështim në zgjerimin e BE-së
Ministri i Jashtëm i Hungarisë, Peter Szijjarto, e kritikoi të hënën Finlandën, e cila mban presidencës e radhës së Bashkimit Evropian, për dështim në zgjerimin e bllokut me vendet e Ballkanit Perëndimor. Finlanda, si ...
Radio Evropa e Lire | 02-Dec-2019 14:08
Ministri i Jashtëm i Hungarisë, Peter Szijjarto, e kritikoi të hënën Finlandën, e cila mban presidencës e radhës së Bashkimit Evropian, për dështim në zgjerimin e bllokut me vendet e Ballkanit Perëndimor. Finlanda, si ...

Konkluzionet nga analizat e “non-paperit”, në mars
Eurodeputeti Ilhan Kuçuk, informues për Maqedoninë e Veriut në Parlamentin Evropian beson se deri në fund të muajit mars institucionet e BE-së do të kenë ndërtuar një qëndrim për metodologjinë e anëtarësimit. Si kryetar ...
TetovaSot | 01-Dec-2019 17:11
Eurodeputeti Ilhan Kuçuk, informues për Maqedoninë e Veriut në Parlamentin Evropian beson se deri në fund të muajit mars institucionet e BE-së do të kenë ndërtuar një qëndrim për metodologjinë e anëtarësimit. Si kryetar ...

Konkluzionet nga analizat e “non-paperit”, në mars
Eurodeputeti Ilhan Kuçuk, informues për Maqedoninë e Veriut në Parlamentin Evropian beson se deri në fund të muajit mars institucionet e BE-së do të kenë ndërtuar një qëndrim për metodologjinë e anëtarësimit. Si kryetar ...
Alsat-M | 01-Dec-2019 16:09
Eurodeputeti Ilhan Kuçuk, informues për Maqedoninë e Veriut në Parlamentin Evropian beson se deri në fund të muajit mars institucionet e BE-së do të kenë ndërtuar një qëndrim për metodologjinë e anëtarësimit. Si kryetar ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved