ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 09/12/2019 12:06

Xhaferi: Debati për interpretimin autentik të nenit pas 11 dhjetorit

Xhaferi: Debati për interpretimin autentik të nenit pas 11 dhjetorit
Rreth 10 ditë do të pres interpretimi autentik i nenit 11 të Ligjit për Falje, në bazë të së cilit Gjykata Kushtetuese ka ngritur iniciativë për vlerësimin e vendimit të ish presidentit Ivanov për të tërhequr faljen e ...
Arbresh | 02-Dec-2019 20:21
Rreth 10 ditë do të pres interpretimi autentik i nenit 11 të Ligjit për Falje, në bazë të së cilit Gjykata Kushtetuese ka ngritur iniciativë për vlerësimin e vendimit të ish presidentit Ivanov për të tërhequr faljen e ...

Xhaferi: Seanca për interpretimin autentik më 11 dhjetor
Kryetari i Kuvendi Talat Xhaferi sot do t’i dërgojë letra Qeverisë dhe Kryetares së Komisionit Ligjdhënës-juridik për kërkesën e LSDM-së për interpretimin autentik të nenit 11 të Ligjit për falje. Kryeparlamentari ...
Flaka | 02-Dec-2019 20:18
Kryetari i Kuvendi Talat Xhaferi sot do t’i dërgojë letra Qeverisë dhe Kryetares së Komisionit Ligjdhënës-juridik për kërkesën e LSDM-së për interpretimin autentik të nenit 11 të Ligjit për falje. Kryeparlamentari ...

Zendeli: Jemi kundër faljes, por duhet zyrtarisht ta shohim propozimin
Deputeti i Lëvizjes Besa Fadil Zendeli, i cili është anëtar i Komisionit juridik-ligjdhënës sot deklaroi se nuk mundet të thotë qëndrim zyrtar për kërkesën e LSDM-së për interpretim autentik sepse ende nuk e ka marrë. ...
Telegrafi | 02-Dec-2019 20:16
Deputeti i Lëvizjes Besa Fadil Zendeli, i cili është anëtar i Komisionit juridik-ligjdhënës sot deklaroi se nuk mundet të thotë qëndrim zyrtar për kërkesën e LSDM-së për interpretim autentik sepse ende nuk e ka marrë. ...

Xhaferi: Debati për interpretimin autentik të nenit pas 11 dhjetor
Rreth 10 ditë do të pres interpretimi autentik i nenit 11 të Ligjit për Falje, në bazë të së cilit Gjykata Kushtetuese ka ngritur iniciativë për vlerësimin e vendimit të ish presidentit Ivanov për të tërhequr faljen e ...
Albportali | 02-Dec-2019 20:08
Rreth 10 ditë do të pres interpretimi autentik i nenit 11 të Ligjit për Falje, në bazë të së cilit Gjykata Kushtetuese ka ngritur iniciativë për vlerësimin e vendimit të ish presidentit Ivanov për të tërhequr faljen e ...

Micevski: Është e paqartë kërkesa e LSDM-së për interpretimin autentik
Koordinatori i grupit parlamentar të VRMO-DPMNE-së, Nikolla Micevski sot deklaroi se është e paqartë pse kërkesa për interpretim autentik e LSDM-së i referohet nenit 11 të Ligjit për falje, kur qeveria e komenton nenin ...
Flaka | 02-Dec-2019 20:03
Koordinatori i grupit parlamentar të VRMO-DPMNE-së, Nikolla Micevski sot deklaroi se është e paqartë pse kërkesa për interpretim autentik e LSDM-së i referohet nenit 11 të Ligjit për falje, kur qeveria e komenton nenin ...

Xhaferi: Debati për interpretimin autentik të nenit pas 11 dhjetorit
Rreth 10 ditë do të pres interpretimi autentik i nenit 11 të Ligjit për Falje, në bazë të së cilit Gjykata Kushtetuese ka ngritur iniciativë për vlerësimin e vendimit të ish presidentit Ivanov për të tërhequr faljen e ...
Telegrafi | 02-Dec-2019 19:53
Rreth 10 ditë do të pres interpretimi autentik i nenit 11 të Ligjit për Falje, në bazë të së cilit Gjykata Kushtetuese ka ngritur iniciativë për vlerësimin e vendimit të ish presidentit Ivanov për të tërhequr faljen e ...

Micevski: Është e paqartë kërkesa e LSDM-së për interpretimin autentik
Koordinatori i grupit parlamentar të VRMO-DPMNE-së, Nikolla Micevski sot deklaroi se është e paqartë pse kërkesa për interpretim autentik e LSDM-së i referohet nenit 11 të Ligjit për falje, kur qeveria e komenton nenin ...
TetovaSot | 02-Dec-2019 19:26
Koordinatori i grupit parlamentar të VRMO-DPMNE-së, Nikolla Micevski sot deklaroi se është e paqartë pse kërkesa për interpretim autentik e LSDM-së i referohet nenit 11 të Ligjit për falje, kur qeveria e komenton nenin ...

Micevski: Është e paqartë kërkesa e LSDM-së për interpretimin autentik
Koordinatori i grupit parlamentar të OBRM-PDUKM-së, Nikolla Micevski sot deklaroi se është e paqartë pse kërkesa për interpretim autentik e LSDM-së i referohet nenit 11 të Ligjit për falje, kur qeveria e komenton nenin ...
Telegrafi | 02-Dec-2019 18:39
Koordinatori i grupit parlamentar të OBRM-PDUKM-së, Nikolla Micevski sot deklaroi se është e paqartë pse kërkesa për interpretim autentik e LSDM-së i referohet nenit 11 të Ligjit për falje, kur qeveria e komenton nenin ...

Zendeli BESËS: Jemi kundër abolimit, por duhet ta shohim zyrtarisht propozimin
Deputeti i Lëvizjes BESA, Fadil Zendeli i cili është anëtar i Komisionit Juridiko-ligjvënës sot është deklaruar rreth propozimit të LSDM-së për leximin e autentik të nenit 11 të ligjit për falje. Zendeli shton se ai ...
Ina-Online | 02-Dec-2019 18:53
Deputeti i Lëvizjes BESA, Fadil Zendeli i cili është anëtar i Komisionit Juridiko-ligjvënës sot është deklaruar rreth propozimit të LSDM-së për leximin e autentik të nenit 11 të ligjit për falje. Zendeli shton se ai ...

ASH: Gjykatës, prokurorë, nëpunës e deri tek i gjithë sistemi gjyqësor lirshëm mund të quhen të korruptuar!
Aleanca për Shqiptarët ka dalur me një qëndrim lidhur me debatet e fundit për veting në gjyqësor dhe për përpjekjet e fundit me Gjykatën Kushtetuese. “Përpjekjet e fundit të Gjykatës Kushtetuese, sipas gjykatësve të të ...
Ina-Online | 02-Dec-2019 17:36
Aleanca për Shqiptarët ka dalur me një qëndrim lidhur me debatet e fundit për veting në gjyqësor dhe për përpjekjet e fundit me Gjykatën Kushtetuese. “Përpjekjet e fundit të Gjykatës Kushtetuese, sipas gjykatësve të të ...

Aleanca për Shqiptarët: Falja e presidentit Ivanov nuk mund të vlejë qoftë vendimi i tij i revokueshëm apo i pa revokueshëm,
Shkup, 2 dhjetor 2019 Gjykatës, prokuror, nëpunës e deri tek i gjithë sistemi gjyqësor lirshëm mund të quhen të korruptuar! Këtë po e dëshmojnë përpjekjet e fundit të Gjykatës Kushtetuese, sipas gjykatësve të të cilës ...
Medial | 02-Dec-2019 16:42
Shkup, 2 dhjetor 2019 Gjykatës, prokuror, nëpunës e deri tek i gjithë sistemi gjyqësor lirshëm mund të quhen të korruptuar! Këtë po e dëshmojnë përpjekjet e fundit të Gjykatës Kushtetuese, sipas gjykatësve të të cilës ...

Kushtetuesja: Mos ushtroni presion ndaj nesh
Gjykatësit kushtetues ankohen – se ka pasur përpjekje për t’i poshtëruar ata, pasi kanë nisur procedurë të vlerësimit të kushtetutshmërisë së nenit 11 -a, të Ligjit për falje. Kushtetuesja në njoftimin për opinionin ...
Aktuale.MK | 02-Dec-2019 16:32
Gjykatësit kushtetues ankohen – se ka pasur përpjekje për t’i poshtëruar ata, pasi kanë nisur procedurë të vlerësimit të kushtetutshmërisë së nenit 11 -a, të Ligjit për falje. Kushtetuesja në njoftimin për opinionin ...

Gjykatës, prokuror, nëpunës e deri tek i gjithë sistemi gjyqësor lirshëm mund të quhen të korruptuar!
Këtë po e dëshmojnë përpjekjet e fundit të Gjykatës Kushtetuese, sipas gjykatësve të të cilës duhet të ndryshohet neni 11-a i cili i mundëson presidentit të shtetit të tërheqë tashmë vendime të miratuara për falje, ...
TetovaSot | 02-Dec-2019 16:25
Këtë po e dëshmojnë përpjekjet e fundit të Gjykatës Kushtetuese, sipas gjykatësve të të cilës duhet të ndryshohet neni 11-a i cili i mundëson presidentit të shtetit të tërheqë tashmë vendime të miratuara për falje, ...

Micevski: Është e paqartë kërkesa e LSDM-së për interpretimin autentik
Shkup, 2 dhjetor – Koordinatori i grupit parlamentar të VRMO-DPMNE-së, Nikolla Micevski sot deklaroi se është e paqartë pse kërkesa për interpretim autentik e LSDM-së i referohet nenit 11 të Ligjit për falje, kur ...
Koha.mk | 02-Dec-2019 16:17
Shkup, 2 dhjetor – Koordinatori i grupit parlamentar të VRMO-DPMNE-së, Nikolla Micevski sot deklaroi se është e paqartë pse kërkesa për interpretim autentik e LSDM-së i referohet nenit 11 të Ligjit për falje, kur ...

(VIDEO) Xhaferi: Debati për interpretimin autentik të nenit pas 11 dhjetorit
Rreth 10 ditë do të pres interpretimi autentik i nenit 11 të Ligjit për Falje, në bazë të së cilit Gjykata Kushtetuese ka ngritur iniciativë për vlerësimin e vendimit të ish presidentit Ivanov për të tërhequr faljen e ...
Shenja | 02-Dec-2019 16:13
Rreth 10 ditë do të pres interpretimi autentik i nenit 11 të Ligjit për Falje, në bazë të së cilit Gjykata Kushtetuese ka ngritur iniciativë për vlerësimin e vendimit të ish presidentit Ivanov për të tërhequr faljen e ...

Xhaferri: Seanca për interpretimin autentik më 11 dhjetor
Kryetari i Kuvendi Talat Xhaferi sot do t’i dërgojë letra Qeverisë dhe Kryetares së Komisionit Ligjdhënës-juridik për kërkesën e LSDM-së për interpretimin autentik të nenit 11 të Ligjit për falje. Kryeparlamentari ...
Aktuale.MK | 02-Dec-2019 16:02
Kryetari i Kuvendi Talat Xhaferi sot do t’i dërgojë letra Qeverisë dhe Kryetares së Komisionit Ligjdhënës-juridik për kërkesën e LSDM-së për interpretimin autentik të nenit 11 të Ligjit për falje. Kryeparlamentari ...

Gjykata Kushtetuese të mërkurën do ta shqyrtojë iniciativën për Ligjin për Amnisti
Gjykata Kushtetuese të mërkurën në seancë do ta shqyrtojë iniciativën për kushtetutshmërinë dhe ligjshmërinë e nenit 1 dhe nenit 2 të Ligjit për Amnisti. Me iniciativën kërkohet që të shqyrtohet kushtetutshmëria dhe ...
Telegrafi | 02-Dec-2019 13:14
Gjykata Kushtetuese të mërkurën në seancë do ta shqyrtojë iniciativën për kushtetutshmërinë dhe ligjshmërinë e nenit 1 dhe nenit 2 të Ligjit për Amnisti. Me iniciativën kërkohet që të shqyrtohet kushtetutshmëria dhe ...

Kushtetuesja: Mos ushtroni presion ndaj nesh
Gjykatësit kushtetues ankohen – se ka pasur përpjekje për t’i poshtëruar ata, pasi kanë nisur procedurë të vlerësimit të kushtetutshmërisë së nenit 11 -a, të Ligjit për falje. Kushtetuesja në njoftimin për opinionin ...
TetovaSot | 02-Dec-2019 16:01
Gjykatësit kushtetues ankohen – se ka pasur përpjekje për t’i poshtëruar ata, pasi kanë nisur procedurë të vlerësimit të kushtetutshmërisë së nenit 11 -a, të Ligjit për falje. Kushtetuesja në njoftimin për opinionin ...

OBRM-PDUKM: Nëse LSDM do përgjegjësi për të gjithë është mirë që të fillojnë nga kryetari i tyre
Lidhja Social Demokrate e Maqedonisë në Kuvend ka dorëzuar iniciative për të parandaluar faljen e politikanëve. Sipas propozuesve të këtij ligji, deputetëve të LSDM-së, me këtë nen dhe ligj bëhët parandalimi i ikjes së ...
Telegrafi | 02-Dec-2019 12:26
Lidhja Social Demokrate e Maqedonisë në Kuvend ka dorëzuar iniciative për të parandaluar faljen e politikanëve. Sipas propozuesve të këtij ligji, deputetëve të LSDM-së, me këtë nen dhe ligj bëhët parandalimi i ikjes së ...

Rushiti: Në përgjithësi jemi kundër amnistisë, por ta shohim propozimin
Deputeti Surija Rushiti i Aleancës për Shqiptarët sot deklaroi se qëndrimi i tyre lidhur me amnistinë është konsistent dhe se ta mendojnë se duhet të ketë luftë thelbësore kundër krimit dhe korrupsionit në shtet. Lidhur ...
Ina-Online | 02-Dec-2019 15:48
Deputeti Surija Rushiti i Aleancës për Shqiptarët sot deklaroi se qëndrimi i tyre lidhur me amnistinë është konsistent dhe se ta mendojnë se duhet të ketë luftë thelbësore kundër krimit dhe korrupsionit në shtet. Lidhur ...

123
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved