ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 09/12/2019 10:58

Si përfundoi në Jugosllavi manastiri i “Shën Naumit”

Si përfundoi në Jugosllavi manastiri i “Shën Naumit”
Prof.dr. Nebi Dervishi Manastiri i Shën Naumit është kishë mesjetare. Në themelet e kishës së sotme të Shën Naumit, që gjendet 30 km. larg, në jug të Ohrit, në bregun e Liqenit të Ohrit dhe në afërsi të kufirit ...
Koha.mk | 02-Dec-2019 15:13
Prof.dr. Nebi Dervishi Manastiri i Shën Naumit është kishë mesjetare. Në themelet e kishës së sotme të Shën Naumit, që gjendet 30 km. larg, në jug të Ohrit, në bregun e Liqenit të Ohrit dhe në afërsi të kufirit ...

Si përfundoi në Jugosllavi manastiri i “Shën Naumit”
Manastiri i Shën Naumit është kishë mesjetare. Në themelet e kishës së sotme të Shën Naumit, që gjendet 30 km. larg, në jug të Ohrit, në bregun e Liqenit të Ohrit dhe në afërsi të kufirit shtetëror shqiptaro-maqedon, ...
Koha.net | 02-Dec-2019 14:41
Manastiri i Shën Naumit është kishë mesjetare. Në themelet e kishës së sotme të Shën Naumit, që gjendet 30 km. larg, në jug të Ohrit, në bregun e Liqenit të Ohrit dhe në afërsi të kufirit shtetëror shqiptaro-maqedon, ...

Manastiri i “Shën Naumit” një zonë piktoreske turistike si përfundoi nën Jugosllavi
Prof.dr. Nebi Dervishi Manastiri i Shën Naumit është kishë mesjetare. Në themelet e kishës së sotme të Shën Naumit, që gjendet 30 km. larg, në jug të Ohrit, në bregun e Liqenit të Ohrit dhe në afërsi të kufirit ...
Ina-Online | 02-Dec-2019 09:23
Prof.dr. Nebi Dervishi Manastiri i Shën Naumit është kishë mesjetare. Në themelet e kishës së sotme të Shën Naumit, që gjendet 30 km. larg, në jug të Ohrit, në bregun e Liqenit të Ohrit dhe në afërsi të kufirit ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved