ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 09/12/2019 11:22

Peter Stano dhe Ana Pisonero, zëdhënësit e rinj të BE-së për Ballkanin Perëndimor

Peter Stano dhe Ana Pisonero, zëdhënësit e rinj të BE-së për Ballkanin Perëndimor
Ish-zëdhënësi i ministrisë së Punëve dhe Çështjeve Evropiane të Sllovakisë, Peter Stano, do të jetë zëdhënësi i ri i Përfaqësuesit të ri të Lartë të BE-së, Josep Borrell, që do të merret me çështje si dialogu mes ...
Koha.net | 02-Dec-2019 23:25
Ish-zëdhënësi i ministrisë së Punëve dhe Çështjeve Evropiane të Sllovakisë, Peter Stano, do të jetë zëdhënësi i ri i Përfaqësuesit të ri të Lartë të BE-së, Josep Borrell, që do të merret me çështje si dialogu mes ...

Hungaria fajëson Finlandën për dështim në zgjerimin e BE-së
Ministri i Jashtëm i Hungarisë, Peter Szijjarto, e kritikoi të hënën Finlandën, e cila mban presidencës e radhës së Bashkimit Evropian, për dështim në zgjerimin e bllokut me vendet e Ballkanit Perëndimor. Finlanda, si ...
Flaka | 02-Dec-2019 22:38
Ministri i Jashtëm i Hungarisë, Peter Szijjarto, e kritikoi të hënën Finlandën, e cila mban presidencës e radhës së Bashkimit Evropian, për dështim në zgjerimin e bllokut me vendet e Ballkanit Perëndimor. Finlanda, si ...

Mas kundër Macron: BE pa Ballkanin Perëndimor ‘i papërmbushur’
Ministri i Jashtëm gjerman Heiko Mas dhe Ministri i ri i Jashtëm i BE Josep Borrell duan të ruajnë perspektivën europiane tek gjashtë shteteve e Ballkanit Perëndimor. Në intervistat e ndara për edicionin javor të ...
TetovaSot | 02-Dec-2019 22:32
Ministri i Jashtëm gjerman Heiko Mas dhe Ministri i ri i Jashtëm i BE Josep Borrell duan të ruajnë perspektivën europiane tek gjashtë shteteve e Ballkanit Perëndimor. Në intervistat e ndara për edicionin javor të ...

Bruksel: Ikën Maja Koçijançiç, zëvëndësohet nga ish-zëdhënësi i Stefan Fule-s
Ish-zëdhënësi i Ministrisë së Jashtme sllovake Peter Stano, do jetë njeriu që do zëvëndësojë Maja Koçijanciç, duke marrë detyrën e zëdhënësit të ri të Përfaqësuesit të Lartë të Bashkimit Evropian për Punë të Jashtme, ...
Tesheshi | 02-Dec-2019 21:19
Ish-zëdhënësi i Ministrisë së Jashtme sllovake Peter Stano, do jetë njeriu që do zëvëndësojë Maja Koçijanciç, duke marrë detyrën e zëdhënësit të ri të Përfaqësuesit të Lartë të Bashkimit Evropian për Punë të Jashtme, ...

Stano zë vendin e Koçijanciç
Ish-zëdhënësi i Ministrisë së Jashtme sllovake Peter Stano, do jetë njeriu që do zëvëndësojë Maja Koçijanciç, duke marrë detyrën e zëdhënësit të ri të Përfaqësuesit të Lartë të Bashkimit Evropian për Punë të Jashtme, ...
Aktuale.MK | 02-Dec-2019 21:03
Ish-zëdhënësi i Ministrisë së Jashtme sllovake Peter Stano, do jetë njeriu që do zëvëndësojë Maja Koçijanciç, duke marrë detyrën e zëdhënësit të ri të Përfaqësuesit të Lartë të Bashkimit Evropian për Punë të Jashtme, ...

Bruksel: Ikën Maja Koçijançiç, zëvëndësohet nga ish-zëdhënësi i Stefan Fule-s
Ish-zëdhënësi i Ministrisë së Jashtme sllovake Peter Stano, do jetë njeriu që do zëvëndësojë Maja Koçijanciç, duke marrë detyrën e zëdhënësit të ri të Përfaqësuesit të Lartë të Bashkimit Evropian për Punë të Jashtme, ...
Flaka | 02-Dec-2019 20:58
Ish-zëdhënësi i Ministrisë së Jashtme sllovake Peter Stano, do jetë njeriu që do zëvëndësojë Maja Koçijanciç, duke marrë detyrën e zëdhënësit të ri të Përfaqësuesit të Lartë të Bashkimit Evropian për Punë të Jashtme, ...

Ish zëdhënësi i Stano zë vendin e Koçijanciç
Bruksel, 2 dhjetor – Ish-zëdhënësi i Ministrisë së Jashtme sllovake Peter Stano, do jetë njeriu që do zëvëndësojë Maja Koçijanciç, duke marrë detyrën e zëdhënësit të ri të Përfaqësuesit të Lartë të Bashkimit Evropian ...
Koha.mk | 02-Dec-2019 20:49
Bruksel, 2 dhjetor – Ish-zëdhënësi i Ministrisë së Jashtme sllovake Peter Stano, do jetë njeriu që do zëvëndësojë Maja Koçijanciç, duke marrë detyrën e zëdhënësit të ri të Përfaqësuesit të Lartë të Bashkimit Evropian ...

Pisonero: KE-ja e re dëshiron sa më shumë ta përafrojë Ballkanin Perëndimor pranë BE-së
Zëdhënësja e komisarit për zgjerim, Ana Pisonero thotë se caku i Komisionit të ri Evropian është në mandatin e tij sa më shumë Ballkanin Perëndimor ta përafrojë në BE. “Debati për reformën në politikën e zgjerimit ...
TetovaSot | 02-Dec-2019 19:25
Zëdhënësja e komisarit për zgjerim, Ana Pisonero thotë se caku i Komisionit të ri Evropian është në mandatin e tij sa më shumë Ballkanin Perëndimor ta përafrojë në BE. “Debati për reformën në politikën e zgjerimit ...

Shasha: Në pjesën e dytë të vitit 2020 mund të ketë progres për liberalizimin e vizave
Demush Shasha, drejtori i Institutit Epik në “Express Intervistën” në KTV ka thënë se në pjesën e dytë të vitit 2020 mund të ketë progres për liberalizimin e vizave për Kosovën. Ai thotë se ka dy risi në përbërjen e re ...
Koha.net | 02-Dec-2019 18:04
Demush Shasha, drejtori i Institutit Epik në “Express Intervistën” në KTV ka thënë se në pjesën e dytë të vitit 2020 mund të ketë progres për liberalizimin e vizave për Kosovën. Ai thotë se ka dy risi në përbërjen e re ...

Pisonero: KE-ja e re dëshiron sa më shumë ta përafrojë Ballkanin Perëndimor pranë BE-së
Bruksel, 2 dhjetor 2019 (MEDIAL) – Zëdhënësja e komisarit për zgjerim, Ana Pisonero thotë se caku i Komisionit të ri Evropian është në mandatin e tij sa më shumë Ballkanin Perëndimor ta përafrojë në BE. “Debati për ...
Medial | 02-Dec-2019 16:29
Bruksel, 2 dhjetor 2019 (MEDIAL) – Zëdhënësja e komisarit për zgjerim, Ana Pisonero thotë se caku i Komisionit të ri Evropian është në mandatin e tij sa më shumë Ballkanin Perëndimor ta përafrojë në BE. “Debati për ...

Hungaria fajëson Finlandën për dështim në zgjerimin e BE-së
Ministri i Jashtëm i Hungarisë, Peter Szijjarto, e kritikoi të hënën Finlandën, e cila mban presidencës e radhës së Bashkimit Evropian, për dështim në zgjerimin e bllokut me vendet e Ballkanit Perëndimor. Finlanda, si ...
Shenja | 02-Dec-2019 15:04
Ministri i Jashtëm i Hungarisë, Peter Szijjarto, e kritikoi të hënën Finlandën, e cila mban presidencës e radhës së Bashkimit Evropian, për dështim në zgjerimin e bllokut me vendet e Ballkanit Perëndimor. Finlanda, si ...

Hungaria fajëson Finlandën për dështim në zgjerimin e BE-së
Ministri i Jashtëm i Hungarisë, Peter Szijjarto, e kritikoi të hënën Finlandën, e cila mban presidencës e radhës së Bashkimit Evropian, për dështim në zgjerimin e bllokut me vendet e Ballkanit Perëndimor. Finlanda, si ...
Gazeta Observer | 02-Dec-2019 14:44
Ministri i Jashtëm i Hungarisë, Peter Szijjarto, e kritikoi të hënën Finlandën, e cila mban presidencës e radhës së Bashkimit Evropian, për dështim në zgjerimin e bllokut me vendet e Ballkanit Perëndimor. Finlanda, si ...

Hungaria fajëson Finlandën për dështim në zgjerimin e BE-së
Ministri i Jashtëm i Hungarisë, Peter Szijjarto, e kritikoi të hënën Finlandën, e cila mban presidencës e radhës së Bashkimit Evropian, për dështim në zgjerimin e bllokut me vendet e Ballkanit Perëndimor. Finlanda, si ...
Gazeta Express | 02-Dec-2019 14:44
Ministri i Jashtëm i Hungarisë, Peter Szijjarto, e kritikoi të hënën Finlandën, e cila mban presidencës e radhës së Bashkimit Evropian, për dështim në zgjerimin e bllokut me vendet e Ballkanit Perëndimor. Finlanda, si ...

Hungaria fajëson Finlandën për dështim në zgjerimin e BE-së
Ministri i Jashtëm i Hungarisë, Peter Szijjarto, e kritikoi të hënën Finlandën, e cila mban presidencës e radhës së Bashkimit Evropian, për dështim në zgjerimin e bllokut me vendet e Ballkanit Perëndimor. Finlanda, si ...
Portalb | 02-Dec-2019 14:39
Ministri i Jashtëm i Hungarisë, Peter Szijjarto, e kritikoi të hënën Finlandën, e cila mban presidencës e radhës së Bashkimit Evropian, për dështim në zgjerimin e bllokut me vendet e Ballkanit Perëndimor. Finlanda, si ...

Hungaria fajëson Finlandën për dështim në zgjerimin e BE-së
Ministri i Jashtëm i Hungarisë, Peter Szijjarto, e kritikoi të hënën Finlandën, e cila mban presidencës e radhës së Bashkimit Evropian, për dështim në zgjerimin e bllokut me vendet e Ballkanit Perëndimor. Finlanda, si ...
EkonomiaOnline | 02-Dec-2019 14:28
Ministri i Jashtëm i Hungarisë, Peter Szijjarto, e kritikoi të hënën Finlandën, e cila mban presidencës e radhës së Bashkimit Evropian, për dështim në zgjerimin e bllokut me vendet e Ballkanit Perëndimor. Finlanda, si ...

Zëdhënësi i Borellit: Kosova është prioritet i tij
Peter Stano, zëdhënësi i shefit të ri të diplomacisë evropiane, Joseph Borell, Peter Stano, tha sot se Kosova do të jetë në krye të përparësive të Borellit gjatë mandatit të tij pesëvjeçar. Stano, duke iu përgjigjur një ...
EkonomiaOnline | 02-Dec-2019 14:16
Peter Stano, zëdhënësi i shefit të ri të diplomacisë evropiane, Joseph Borell, Peter Stano, tha sot se Kosova do të jetë në krye të përparësive të Borellit gjatë mandatit të tij pesëvjeçar. Stano, duke iu përgjigjur një ...

Hungaria fajëson Finlandën për dështim në zgjerimin e BE-së
Ministri i Jashtëm i Hungarisë, Peter Szijjarto, e kritikoi të hënën Finlandën, e cila mban presidencës e radhës së Bashkimit Evropian, për dështim në zgjerimin e bllokut me vendet e Ballkanit Perëndimor. Finlanda, si ...
Radio Evropa e Lire | 02-Dec-2019 14:08
Ministri i Jashtëm i Hungarisë, Peter Szijjarto, e kritikoi të hënën Finlandën, e cila mban presidencës e radhës së Bashkimit Evropian, për dështim në zgjerimin e bllokut me vendet e Ballkanit Perëndimor. Finlanda, si ...

Borrell: KE e re e përkushtuar kryesisht për migracionin dhe klimën
Shefi i ri i diplomacisë evropiane dhe nënkryetari i Komisionit Evropian Josep Borrell tha se përbërja e re e Komisionit Evropian gjatë mandatit të tij do të përqendrohet kryesisht në migracionin dhe ndryshimin e ...
Kosova Press | 01-Dec-2019 20:48
Shefi i ri i diplomacisë evropiane dhe nënkryetari i Komisionit Evropian Josep Borrell tha se përbërja e re e Komisionit Evropian gjatë mandatit të tij do të përqendrohet kryesisht në migracionin dhe ndryshimin e ...

Konkluzionet nga analizat e “non-paperit”, në mars
Eurodeputeti Ilhan Kuçuk, informues për Maqedoninë e Veriut në Parlamentin Evropian beson se deri në fund të muajit mars institucionet e BE-së do të kenë ndërtuar një qëndrim për metodologjinë e anëtarësimit. Si kryetar ...
TetovaSot | 01-Dec-2019 17:11
Eurodeputeti Ilhan Kuçuk, informues për Maqedoninë e Veriut në Parlamentin Evropian beson se deri në fund të muajit mars institucionet e BE-së do të kenë ndërtuar një qëndrim për metodologjinë e anëtarësimit. Si kryetar ...

Konkluzionet nga analizat e “non-paperit”, në mars
Eurodeputeti Ilhan Kuçuk, informues për Maqedoninë e Veriut në Parlamentin Evropian beson se deri në fund të muajit mars institucionet e BE-së do të kenë ndërtuar një qëndrim për metodologjinë e anëtarësimit. Si kryetar ...
Alsat-M | 01-Dec-2019 16:09
Eurodeputeti Ilhan Kuçuk, informues për Maqedoninë e Veriut në Parlamentin Evropian beson se deri në fund të muajit mars institucionet e BE-së do të kenë ndërtuar një qëndrim për metodologjinë e anëtarësimit. Si kryetar ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved