ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 05/06/2020 04:57

Këshilli për Bashkëpunimin Rajonal publikon thirrjen e tretë për grante për zhvillimin e turizmit në Ballkanin Perëndimor

Këshilli për Bashkëpunimin Rajonal publikon thirrjen e tretë për grante për zhvillimin e turizmit në Ballkanin Perëndimor
Këshilli për Bashkëpunimin Rajonal (RCC) ka publikuar thirrjen e tretë për propozime për dhënien e granteve për zhvillimin e turizmit në Ballkanin Perëndimor, si pjesë e projektit për ‘Zhvillimin dhe Promovimin e ...
Gazeta Ekonomia | 02-Dec-2019 10:09
Këshilli për Bashkëpunimin Rajonal (RCC) ka publikuar thirrjen e tretë për propozime për dhënien e granteve për zhvillimin e turizmit në Ballkanin Perëndimor, si pjesë e projektit për ‘Zhvillimin dhe Promovimin e ...

RCC publikon thirrjen e tretë për grante për zhvillimin e turizmit në Ballkanin Perëndimor
Këshilli për Bashkëpunimin Rajonal (RCC) ka publikuar thirrjen e tretë për propozime për dhënien e granteve për zhvillimin e turizmit në Ballkanin Perëndimor, si pjesë e projektit për “Zhvillimin dhe Promovimin e ...
Telegrafi | 02-Dec-2019 09:56
Këshilli për Bashkëpunimin Rajonal (RCC) ka publikuar thirrjen e tretë për propozime për dhënien e granteve për zhvillimin e turizmit në Ballkanin Perëndimor, si pjesë e projektit për “Zhvillimin dhe Promovimin e ...

RCC vazhdon të ndihmojë zhvillimin e turizmit në Ballkanin Perëndimor
Këshilli për Bashkëpunimin Rajonal (RCC) ka publikuar thirrjen e tretë për Propozime për dhënien e granteve për zhvillimin e turizmit në Ballkanin Perëndimor, si pjesë e projektit për “Zhvillimin dhe promovimin e ...
Kosova Press | 02-Dec-2019 09:48
Këshilli për Bashkëpunimin Rajonal (RCC) ka publikuar thirrjen e tretë për Propozime për dhënien e granteve për zhvillimin e turizmit në Ballkanin Perëndimor, si pjesë e projektit për “Zhvillimin dhe promovimin e ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved