ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 13/12/2019 06:50

Fondi për Inovacion hap thirrjen e tretë për bizneset nga Kosova

Fondi për Inovacion hap thirrjen e tretë për bizneset nga Kosova
Në hapje të edicionit të shtatë të Javës Globale të Ndërmarrësisë, Innovation Centre Kosovo së bashku me GIZ – projekti CETEP (krijimi i punësimit përmes promovimit të eksportit) dhe Ministrinë për Inovacion dhe ...
Telegrafi | 19-Nov-2019 14:56
Në hapje të edicionit të shtatë të Javës Globale të Ndërmarrësisë, Innovation Centre Kosovo së bashku me GIZ – projekti CETEP (krijimi i punësimit përmes promovimit të eksportit) dhe Ministrinë për Inovacion dhe ...

Shënohet Java e kujdesit ndaj personave në moshë
Shkup, 19 nëntor 2019 (MEDIAL) – Në Shkup sot u mbajt konferencë nacionale e titulluar “Plakje e shëndetshme dhe shërbimet sociale për personat në moshë”, në kuadër të Javës së kujdesit për persona në moshë, që deri 24 ...
Medial | 19-Nov-2019 15:09
Shkup, 19 nëntor 2019 (MEDIAL) – Në Shkup sot u mbajt konferencë nacionale e titulluar “Plakje e shëndetshme dhe shërbimet sociale për personat në moshë”, në kuadër të Javës së kujdesit për persona në moshë, që deri 24 ...

Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë fillon shënimin e ‘Javës Globale të Ndërmarrësisë 2019’
Në kuadër të Javës Globale të Ndërmarrësisë 2019, Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë si partner disa vjeçar, po organizon 14 aktivitete të lidhura me ndërmarrësi, me qëllim të ngris vetëdijen në këtë aspekt, duke ftuar ...
Telegrafi | 19-Nov-2019 14:01
Në kuadër të Javës Globale të Ndërmarrësisë 2019, Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë si partner disa vjeçar, po organizon 14 aktivitete të lidhura me ndërmarrësi, me qëllim të ngris vetëdijen në këtë aspekt, duke ftuar ...

Fondi për Inovacion hap thirrjen e tretë për bizneset nga Kosova
Në hapje të edicionit të shtatë të Javës Globale të Ndërmarrësisë, Innovation Centre Kosovo së bashku me GIZ – projekti CETEP (Krijimi i punësimit përmes promovimit të eksportit) dhe Ministrinë për Inovacion dhe ...
Gazeta Express | 19-Nov-2019 14:40
Në hapje të edicionit të shtatë të Javës Globale të Ndërmarrësisë, Innovation Centre Kosovo së bashku me GIZ – projekti CETEP (Krijimi i punësimit përmes promovimit të eksportit) dhe Ministrinë për Inovacion dhe ...

Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë fillon shënimin e ‘Javës Globale të Ndërmarrësisë 2019’
Në kuadër të Javës Globale të Ndërmarrësisë 2019, Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë si partner disa vjeçar, po organizon 14 aktivitete të lidhura me ndërmarrësi, me qëllim të ngris vetëdijen në këtë aspekt, duke ftuar ...
Medial | 19-Nov-2019 14:25
Në kuadër të Javës Globale të Ndërmarrësisë 2019, Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë si partner disa vjeçar, po organizon 14 aktivitete të lidhura me ndërmarrësi, me qëllim të ngris vetëdijen në këtë aspekt, duke ftuar ...

Java e kujdesit të personave të moshuar
Bota moderne është në një proces të tranzicionit demografik, jo vetëm në aspekt të ngadalësimit të rritjes së numrit të popullsisë, por edhe struktura e saj është në një fazë ndryshimi për shkak të uljes së pjesëmarrjes ...
Medial | 19-Nov-2019 09:38
Bota moderne është në një proces të tranzicionit demografik, jo vetëm në aspekt të ngadalësimit të rritjes së numrit të popullsisë, por edhe struktura e saj është në një fazë ndryshimi për shkak të uljes së pjesëmarrjes ...

Në Kosovë fillon “Java Globale e Ndërmarrësisë”
“Java e Ndërmarrësisë Globale” ka filluar dje në 180 shtete të botës me mbi 10 milionë pjesëmarrës. Kjo javë do të shënohet edhe në Kosovë, ku do të organizohen 80 aktivitete dhe pjesëmarrëse do të......
Zeri | 19-Nov-2019 08:37
“Java e Ndërmarrësisë Globale” ka filluar dje në 180 shtete të botës me mbi 10 milionë pjesëmarrës. Kjo javë do të shënohet edhe në Kosovë, ku do të organizohen 80 aktivitete dhe pjesëmarrëse do të......

Konferencë “Plakje e shëndetshme dhe servise sociale për personat e moshuar”
Shkup, 19 nëntor 2019 (MEDIAL) – Konferenca nacionale e titulluar “Plakje e shëndetshme dhe servise sociale për personat e moshuar” do të mbahet sot në Shkup, në kuadër të Javës së kujdesit për personat e moshuar, që më ...
Medial | 19-Nov-2019 07:56
Shkup, 19 nëntor 2019 (MEDIAL) – Konferenca nacionale e titulluar “Plakje e shëndetshme dhe servise sociale për personat e moshuar” do të mbahet sot në Shkup, në kuadër të Javës së kujdesit për personat e moshuar, që më ...

Fillon “Java Globale e Ndërmarrësisë”, këtë vit 60 biznese të reja
Drejtori ekzekutiv i ICK-së, Uranik Begu, tha se në shtatë vjetët e fundit, muaji nëntor është shndërruar në një simbolikë që komuniteti i ndërmarrësisë bashkohet rreth një qëllimi për të avancuar ndërmarrësinë ...
Lajminet | 18-Nov-2019 12:41
Drejtori ekzekutiv i ICK-së, Uranik Begu, tha se në shtatë vjetët e fundit, muaji nëntor është shndërruar në një simbolikë që komuniteti i ndërmarrësisë bashkohet rreth një qëllimi për të avancuar ndërmarrësinë ...

Në Prishtinë fillon Java Globale e Ndërmarrësisë
Në 180 shtete të botës ka filluar “Java e Ndërmarrësisë Globale” me mbi 10 milionë pjesëmarrës. Kjo javë shënohet edhe në Kosovë, me 80 aktivitete dhe 60 organizata pjesëmarrëse. Hapja e kësaj jave në Kosovë është bërë ...
Koha.net | 18-Nov-2019 12:35
Në 180 shtete të botës ka filluar “Java e Ndërmarrësisë Globale” me mbi 10 milionë pjesëmarrës. Kjo javë shënohet edhe në Kosovë, me 80 aktivitete dhe 60 organizata pjesëmarrëse. Hapja e kësaj jave në Kosovë është bërë ...

Fillon “Java Globale e Ndërmarrësisë”, këtë vit 60 biznese të reja
Në 180 shtete të botës ka filluar “Java e Ndërmarrësisë Globale” me mbi 10 milionë pjesëmarrës. Kjo javë shënohet edhe në Kosovë, me 80 aktivitete dhe 60 organizata pjesëmarrëse. Hapja e kësaj jave në Kosovë është bërë ...
Kosova Press | 18-Nov-2019 12:29
Në 180 shtete të botës ka filluar “Java e Ndërmarrësisë Globale” me mbi 10 milionë pjesëmarrës. Kjo javë shënohet edhe në Kosovë, me 80 aktivitete dhe 60 organizata pjesëmarrëse. Hapja e kësaj jave në Kosovë është bërë ...

Fillon ‘Java Globale e Ndërmarrësisë 2019’
Qendra e Inovacionit të Kosovës dhe Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë kanë bërë sot hapjen e Javës Globale të Ndërmarrësisë për vitin 2019. Uranik Begu nga Qendra e Inovacionit të Kosovës, tha se kjo ngjarje sot fillon ...
Telegrafi | 18-Nov-2019 11:39
Qendra e Inovacionit të Kosovës dhe Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë kanë bërë sot hapjen e Javës Globale të Ndërmarrësisë për vitin 2019. Uranik Begu nga Qendra e Inovacionit të Kosovës, tha se kjo ngjarje sot fillon ...

Fillon “Java Globale e Ndërmarrësisë”, marrin pjesë rreth 60 biznese të reja
Qendra e Inovacionit të Kosovës dhe Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë ka mbajtur ceremoninë e hapjes së Javës Globale të Ndërmarrësisë 2019 në Kosovë, e cila organizohet nën udhëheqjen e Qendrës së Inovacionit të ...
Medial | 18-Nov-2019 11:48
Qendra e Inovacionit të Kosovës dhe Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë ka mbajtur ceremoninë e hapjes së Javës Globale të Ndërmarrësisë 2019 në Kosovë, e cila organizohet nën udhëheqjen e Qendrës së Inovacionit të ...

Fillon “Java Globale e Ndërmarrësisë”, marrin pjesë rreth 60 biznese të reja
Qendra e Inovacionit të Kosovës dhe Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë ka mbajtur ceremoninë e hapjes së Javës Globale të Ndërmarrësisë 2019 në Kosovë, e cila organizohet nën udhëheqjen e Qendrës së Inovacionit të ...
Klan Kosova | 18-Nov-2019 11:39
Qendra e Inovacionit të Kosovës dhe Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë ka mbajtur ceremoninë e hapjes së Javës Globale të Ndërmarrësisë 2019 në Kosovë, e cila organizohet nën udhëheqjen e Qendrës së Inovacionit të ...

Hapet Java Globale e Ndërmarrësisë
Qendra e Inovacionit të Kosovës dhe Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë kanë bërë sot hapjen e Javës Globale të Ndërmarrësisë 2019. Uranik Begu nga Qendra e Inovacionit të Kosovës (ICK), tha se Java e Ndërmarrësisë sot ...
Indeks Online | 18-Nov-2019 11:19
Qendra e Inovacionit të Kosovës dhe Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë kanë bërë sot hapjen e Javës Globale të Ndërmarrësisë 2019. Uranik Begu nga Qendra e Inovacionit të Kosovës (ICK), tha se Java e Ndërmarrësisë sot ...

Hapet Java Globale e Ndërmarrësisë
Qendra e Inovacionit të Kosovës dhe Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë kanë bërë sot hapjen e Javës Globale të Ndërmarrësisë 2019.
Kosova Press | 18-Nov-2019 11:18
Qendra e Inovacionit të Kosovës dhe Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë kanë bërë sot hapjen e Javës Globale të Ndërmarrësisë 2019.

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved