ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 15/12/2019 19:43

Nënshkruhet memorandumi i bashkëpunimit mbi qeverisjen korporative të bankave

Nënshkruhet memorandumi i bashkëpunimit mbi qeverisjen korporative të bankave
Guvernatorë të Bankave Qendrore të Kosovës, Maqedonisë së Veriut, Shqipërisë, Malit të Zi dhe drejtori i Agjencionit Bankar të Federatës së Bosnjës dhe Hercegovinës, nënshkruan memorandumin e bashkëpunimit mbi ...
Top Channel | 19-Nov-2019 17:41
Guvernatorë të Bankave Qendrore të Kosovës, Maqedonisë së Veriut, Shqipërisë, Malit të Zi dhe drejtori i Agjencionit Bankar të Federatës së Bosnjës dhe Hercegovinës, nënshkruan memorandumin e bashkëpunimit mbi ...

Nënshkruhet memorandumi i bashkëpunimit mbi qeverisjen korporative të bankave
Guvernatorë të Bankave Qendrore të Kosovës, Maqedonisë së Veriut, Shqipërisë, Malit të Zi dhe Drejtori i Agjencionit Bankar të Federatës së Bosnjës dhe Hercegovinës, kanë nënshkruar sot memorandumin e bashkëpunimit mbi ...
Telegrafi | 19-Nov-2019 18:09
Guvernatorë të Bankave Qendrore të Kosovës, Maqedonisë së Veriut, Shqipërisë, Malit të Zi dhe Drejtori i Agjencionit Bankar të Federatës së Bosnjës dhe Hercegovinës, kanë nënshkruar sot memorandumin e bashkëpunimit mbi ...

Zhang: Jemi duke punuar me institucionet në Kosovë për ta zgjidhur çështjen e pensioneve të veteranëve dhe mësimdhënësve të viteve 90-ta
Zëvendësdrejtori i Fondit Monetar Ndërkombëtar, Tao Zhang, gjatë një paraqitje për media në rastin e shënimit të 20 vjetorit të themelimit të Bankës Qendrore të Kosovës, i pyetur nga Telegrafi se si do të zgjidhet ...
Telegrafi | 19-Nov-2019 17:53
Zëvendësdrejtori i Fondit Monetar Ndërkombëtar, Tao Zhang, gjatë një paraqitje për media në rastin e shënimit të 20 vjetorit të themelimit të Bankës Qendrore të Kosovës, i pyetur nga Telegrafi se si do të zgjidhet ...

Thaçi: Në rrugëtimin e saj BQK model për vendet e rajonit
Në shënimin e 20 vjetorit të themelimit të Bankës Qendrore të Kosovës u tha se brenda 20 viteve është arritur që në Kosovë të krijohet një sistem i shëndoshë financiar, por sfidë mbetet ruajtja e këtij stabiliteti.
Top Channel | 19-Nov-2019 12:39
Në shënimin e 20 vjetorit të themelimit të Bankës Qendrore të Kosovës u tha se brenda 20 viteve është arritur që në Kosovë të krijohet një sistem i shëndoshë financiar, por sfidë mbetet ruajtja e këtij stabiliteti.

Muller: Banka Botërore po investon për të përmirësuar përfshirjen financiare në epokën e digjitalizimit
Përfshirja financiare në epokën e digjitalizimit, masat e politikave që duhet të ndërmerren në kontekstin rajonal për të avancuar agjendën e përfshirjes financiare dhe ruajtur stabilitetin financiar në të njëjtën kohë, ...
Telegrafi | 19-Nov-2019 17:08
Përfshirja financiare në epokën e digjitalizimit, masat e politikave që duhet të ndërmerren në kontekstin rajonal për të avancuar agjendën e përfshirjes financiare dhe ruajtur stabilitetin financiar në të njëjtën kohë, ...

‘Për 20 vjet Kosova ka arritur të krijojë një sistem të aftë financiar’
Në 20 vjetorin e themelimit të Bankës Qendrore të Kosovës u tha se gjatë këtyre dy dekadave është arritur progres i madh në sistemin financiar në Kosovë.
Top Channel | 19-Nov-2019 11:31
Në 20 vjetorin e themelimit të Bankës Qendrore të Kosovës u tha se gjatë këtyre dy dekadave është arritur progres i madh në sistemin financiar në Kosovë.

Ngjarjet e datës 20 nëntor
Kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj dhe Kongresmeni Amerikan në Kosovë, Eliot Engel, bëjnë homazhe tek Pllaka përkujtimore për viktimat hebraike në Kosovë. (Oborri i Qeverisë, ora 07:45)
Kosova Press | 19-Nov-2017 23:44
Kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj dhe Kongresmeni Amerikan në Kosovë, Eliot Engel, bëjnë homazhe tek Pllaka përkujtimore për viktimat hebraike në Kosovë. (Oborri i Qeverisë, ora 07:45)

Ekspertët ekonomik: Rritja e pensioneve do ta rrënojë stabilitetin e Fondit
Rritja e pensioneve me 700 denarë, që është më e lartë se rregullimi ligjor me inflacionin, përsëri do të dëmtojë qëndrueshmërinë e fondit të pensioneve dhe në fund të fundit do të shkaktojë një rritje të deficitit të ...
Flaka | 19-Nov-2019 20:58
Rritja e pensioneve me 700 denarë, që është më e lartë se rregullimi ligjor me inflacionin, përsëri do të dëmtojë qëndrueshmërinë e fondit të pensioneve dhe në fund të fundit do të shkaktojë një rritje të deficitit të ...

FMN angazhohet për pensionet e mësimdhënësve të viteve `90
Zëvendësdrejtori i Fondit Monetar Ndërkombëtar, Tao Zhang, po qëndron në Prishtinë në kuadër të shënimit të 20 vjetorit të themelimit të Bankës Qendrore të Kosovës. Gjatë një paraqitje për media, i pyetur nga Telegrafi ...
AlbInfo | 19-Nov-2019 20:41
Zëvendësdrejtori i Fondit Monetar Ndërkombëtar, Tao Zhang, po qëndron në Prishtinë në kuadër të shënimit të 20 vjetorit të themelimit të Bankës Qendrore të Kosovës. Gjatë një paraqitje për media, i pyetur nga Telegrafi ...

BQK shënon 20-vjetorin e themelimit (VIDEO)
Banka Qendrore e Kosovës ka shënuar 20 vjetorin e themelimit me organizimin e një konference ndërkombëtare. Për këtë institucion financiar u tha se ka vënë bazat e shtetit të Kosovës, njofton Klan Kosova. Kronikë nga ...
Klan Kosova | 19-Nov-2019 20:20
Banka Qendrore e Kosovës ka shënuar 20 vjetorin e themelimit me organizimin e një konference ndërkombëtare. Për këtë institucion financiar u tha se ka vënë bazat e shtetit të Kosovës, njofton Klan Kosova. Kronikë nga ...

FMN flet për ndryshimin e çmimeve të sigurimeve: Në përgjithësi i mbështesim masat për të stabilizuar sektorët
Zëvendësdrejtori i Fondit Monetar Ndërkombëtar, Tao Zhang, gjatë vizitës që po i bën Kosovës në shënim të 20 vjetorit të Bankës Qendrore të Kosovës (BQK) ka folur edhe për çmimet e sigurimeve që së fundit me vendim të ...
Telegrafi | 19-Nov-2019 15:44
Zëvendësdrejtori i Fondit Monetar Ndërkombëtar, Tao Zhang, gjatë vizitës që po i bën Kosovës në shënim të 20 vjetorit të Bankës Qendrore të Kosovës (BQK) ka folur edhe për çmimet e sigurimeve që së fundit me vendim të ...

Ekspertët: Kritika të pritura nga FMN-ja për politikat ekonomike të Qeverisë
Kritikat e Fondit Monetar Ndërkombëtar janë identike me paralajmërimet e organizatave vendore. Ata thonë se janë për rritjen e pagave, por të jetë e arsyeshme dhe jo në mënyrë artificiale. Pas vendimit për pensione më ...
Flaka | 19-Nov-2019 19:35
Kritikat e Fondit Monetar Ndërkombëtar janë identike me paralajmërimet e organizatave vendore. Ata thonë se janë për rritjen e pagave, por të jetë e arsyeshme dhe jo në mënyrë artificiale. Pas vendimit për pensione më ...

Kreu i BQK-së nuk flet për rritjen e çmimit për sigurime të veturave
Mysafirë të shumtë vendës e ndërkombëtarë kanë marrë pjesë në shënimin e 20 -vjetorit të themelimit të Bankës Qendrore të Kosovës. Ngjarja është shënuar me konferencën ndërkombëtare "Rreziqet dhe mundësitë në një sektor ...
Koha.net | 19-Nov-2019 19:27
Mysafirë të shumtë vendës e ndërkombëtarë kanë marrë pjesë në shënimin e 20 -vjetorit të themelimit të Bankës Qendrore të Kosovës. Ngjarja është shënuar me konferencën ndërkombëtare "Rreziqet dhe mundësitë në një sektor ...

Nënshkruhet memorandumi i bashkëpunimit mbi qeverisjen korporative të bankave
Guvernatorë të Bankave Qendrore të Kosovës, Maqedonisë së Veriut, Shqipërisë, Malit të Zi dhe Drejtori i Agjencionit Bankar të Federatës së Bosnjës dhe Hercegovinës, nënshkruan memorandumin e bashkëpunimit mbi ...
Medial | 19-Nov-2019 17:41
Guvernatorë të Bankave Qendrore të Kosovës, Maqedonisë së Veriut, Shqipërisë, Malit të Zi dhe Drejtori i Agjencionit Bankar të Federatës së Bosnjës dhe Hercegovinës, nënshkruan memorandumin e bashkëpunimit mbi ...

Nënshkruhet memorandumi i bashkëpunimit mbi qeverisjen korporative të bankave
Guvernatorë të Bankave Qendrore të Kosovës, Maqedonisë së Veriut, Shqipërisë, Malit të Zi dhe drejtori i Agjencionit Bankar të Federatës së Bosnjës dhe Hercegovinës, nënshkruan memorandumin e bashkëpunimit mbi ...
Kosova Press | 19-Nov-2019 17:28
Guvernatorë të Bankave Qendrore të Kosovës, Maqedonisë së Veriut, Shqipërisë, Malit të Zi dhe drejtori i Agjencionit Bankar të Federatës së Bosnjës dhe Hercegovinës, nënshkruan memorandumin e bashkëpunimit mbi ...

BQK: Për 20 vjet kemi arritur ta ruajmë stabilitetin financiar të vendit
“Banka Qendrore e Kosovës ka shënuar progres të madh në të gjitha shtyllat e aktivitetit të saj, duke arritur të ndërtojë një sistem modern të pagesave dhe duke ofruar shërbime efikase të furnizimit me para të gatshme ...
Telegrafi | 19-Nov-2019 12:55
“Banka Qendrore e Kosovës ka shënuar progres të madh në të gjitha shtyllat e aktivitetit të saj, duke arritur të ndërtojë një sistem modern të pagesave dhe duke ofruar shërbime efikase të furnizimit me para të gatshme ...

Nënshkruhet memorandumi i bashkëpunimit mbi qeverisjen korporative të bankave
Siç njofton kumtesa nga BQK, ky memorandum është iniciativë regjionale, e cila është zhvilluar nën lidershipin e Bankës Qendrore te Republikës se Kosovës dhe në bashkëpunim me bankat qendrore të 5 vendeve të Ballkanit ...
Lajminet | 19-Nov-2019 17:26
Siç njofton kumtesa nga BQK, ky memorandum është iniciativë regjionale, e cila është zhvilluar nën lidershipin e Bankës Qendrore te Republikës se Kosovës dhe në bashkëpunim me bankat qendrore të 5 vendeve të Ballkanit ...

Muller: Banka Botërore po investon për të përmirësuar përfshirjen financiare në epokën e digjitalizimit
Përfshirja financiare në epokën e digjitalizimit, masat e politikave që duhet të ndërmerren në kontekstin rajonal për të avancuar agjendën e përfshirjes financiare dhe ruajtur stabilitetin financiar në të njëjtën kohë, ...
Arbresh | 19-Nov-2019 16:36
Përfshirja financiare në epokën e digjitalizimit, masat e politikave që duhet të ndërmerren në kontekstin rajonal për të avancuar agjendën e përfshirjes financiare dhe ruajtur stabilitetin financiar në të njëjtën kohë, ...

Muller: Banka Botërore po investon për të përmirësuar përfshirjen financiare në epokën e digjitalizimit
Përfshirja financiare në epokën e digjitalizimit, masat e politikave që duhet të ndërmerren në kontekstin rajonal për të avancuar agjendën e përfshirjes financiare dhe ruajtur stabilitetin financiar në të njëjtën kohë, ...
Klan Kosova | 19-Nov-2019 16:36
Përfshirja financiare në epokën e digjitalizimit, masat e politikave që duhet të ndërmerren në kontekstin rajonal për të avancuar agjendën e përfshirjes financiare dhe ruajtur stabilitetin financiar në të njëjtën kohë, ...

Muller: Banka Botërore po investon për të përmirësuar përfshirjen financiare në epokën e digjitalizimit
Panelistët diskutuan një varg çështjesh që lidhen me shqetësimet aktuale që janë në sektorin financiar, duke nisur nga fakti se a duhet të inkurajohet sektori financiar që të jetë më aktiv në huazimin e sektorëve të ...
Lajminet | 19-Nov-2019 16:21
Panelistët diskutuan një varg çështjesh që lidhen me shqetësimet aktuale që janë në sektorin financiar, duke nisur nga fakti se a duhet të inkurajohet sektori financiar që të jetë më aktiv në huazimin e sektorëve të ...

123...>>
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved