ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 20/01/2020 19:20

Kosovë: Aktakuzë për nxitje të veprave terroriste

Kosovë: Aktakuzë për nxitje të veprave terroriste
Prokuroria e Posaçme e Kosovës, ngriti akuzë kundër një shtetasi të Kosovës për shkak të veprës penale “nxitje për kryerjen e veprave terroriste”.
Top Channel | 20-Nov-2019 16:27
Prokuroria e Posaçme e Kosovës, ngriti akuzë kundër një shtetasi të Kosovës për shkak të veprës penale “nxitje për kryerjen e veprave terroriste”.

“U gëzua për sulmet ndaj kishave”, Specialja ngre akuzë kundër fitim Lladrovcit
Prokuroria Speciale e Kosovës, ka ngritur aktakuzë ndaj, Fitim Lladrovcit, për veprën penale “shtytje për kryerjen e veprave terroriste”. Lladrovci akuzohet se ka bërë shtytje për kryerjen e veprave terroriste, nga viti ...
BalkanWeb | 20-Nov-2019 16:22
Prokuroria Speciale e Kosovës, ka ngritur aktakuzë ndaj, Fitim Lladrovcit, për veprën penale “shtytje për kryerjen e veprave terroriste”. Lladrovci akuzohet se ka bërë shtytje për kryerjen e veprave terroriste, nga viti ...

Dëmtim i procesit zgjedhor në Kosovë, prokuroria kërkon dënime me burg për 18 persona
Prokuroria e Shtetit në Kosovë ka ngritur akt-akuza ndaj 18 personave që kryen vepra penale gjatë ditës së zgjedhjeve në Kosovë. Ata akuzohen për cënim të lirisë të votuesve, parandalim të ushtrimit të së drejtës për ...
ABCNews | 20-Nov-2019 15:33
Prokuroria e Shtetit në Kosovë ka ngritur akt-akuza ndaj 18 personave që kryen vepra penale gjatë ditës së zgjedhjeve në Kosovë. Ata akuzohen për cënim të lirisë të votuesve, parandalim të ushtrimit të së drejtës për ...

Mbështeti aktet terroriste të ISIS në Facebook, kush është i riu shqiptar i cili u dënua me 5 vite burg
Prokuroria Speciale e Kosovës ka ngritur aktakuzë pranë Gjykatës Themelore në Prishtinë kundër të pandehurit Fitim Lladrovci për shkak të veprës penale “Shtytja për kryerjen e veprave terroriste”.
Top Channel | 20-Nov-2019 10:35
Prokuroria Speciale e Kosovës ka ngritur aktakuzë pranë Gjykatës Themelore në Prishtinë kundër të pandehurit Fitim Lladrovci për shkak të veprës penale “Shtytja për kryerjen e veprave terroriste”.

Aktakuzë ndaj pesë personave për ndërtimet pa leje në Prevallë
Prokuroria Speciale e Kosovës ka ngritur aktakuzë në Gjykatën Themelore në Prishtinë ndaj pesë personave me inicialet B.H., E.B., N.M., B.K. dhe R.D., për shkak të veprave penale “Keqpërdorimi i pozitës apo autoritetit ...
Arbresh | 20-Nov-2019 16:18
Prokuroria Speciale e Kosovës ka ngritur aktakuzë në Gjykatën Themelore në Prishtinë ndaj pesë personave me inicialet B.H., E.B., N.M., B.K. dhe R.D., për shkak të veprave penale “Keqpërdorimi i pozitës apo autoritetit ...

Aktakuzë ndaj pesë personave për ndërtimet pa leje në Prevallë
Prokuroria Speciale e Kosovës ka ngritur aktakuzë në Gjykatën Themelore në Prishtinë ndaj pesë personave me inicialet B.H., E.B., N.M., B.K. dhe R.D., për shkak të veprave penale “Keqpërdorimi i pozitës apo autoritetit ...
Zeri | 20-Nov-2019 16:08
Prokuroria Speciale e Kosovës ka ngritur aktakuzë në Gjykatën Themelore në Prishtinë ndaj pesë personave me inicialet B.H., E.B., N.M., B.K. dhe R.D., për shkak të veprave penale “Keqpërdorimi i pozitës apo autoritetit ...

Kërkohen dënime me burg për shkelësit e procesit zgjedhor
Prokuroria e Shtetit ka ngritur disa aktakuza ndaj personave që kryen vepra penale gjatë ditës së zgjedhjeve në Kosovë. Sipas Prokurorisë deri më tani janë ngritur 14 aktakuza ndaj 18 personave në të gjitha rajonet e ...
Telegrafi | 20-Nov-2019 13:06
Prokuroria e Shtetit ka ngritur disa aktakuza ndaj personave që kryen vepra penale gjatë ditës së zgjedhjeve në Kosovë. Sipas Prokurorisë deri më tani janë ngritur 14 aktakuza ndaj 18 personave në të gjitha rajonet e ...

Aktakuzë ndaj pesë personave për ndërtimet pa leje në Prevallë
Prokuroria Speciale e Kosovës ka ngritur aktakuzë në Gjykatën Themelore në Prishtinë ndaj pesë personave me inicialet B.H., E.B., N.M., B.K. dhe R.D., për shkak të veprave penale “Keqpërdorimi i pozitës apo autoritetit ...
Gazeta Express | 20-Nov-2019 16:04
Prokuroria Speciale e Kosovës ka ngritur aktakuzë në Gjykatën Themelore në Prishtinë ndaj pesë personave me inicialet B.H., E.B., N.M., B.K. dhe R.D., për shkak të veprave penale “Keqpërdorimi i pozitës apo autoritetit ...

Aktakuzë ndaj pesë personave për ndërtimet pa leje në Prevallë
Prokuroria Speciale e Kosovës ka ngritur aktakuzë në Gjykatën Themelore në Prishtinë ndaj pesë personave me inicialet B.H., E.B., N.M., B.K. dhe R.D., për shkak të veprave penale “Keqpërdorimi i pozitës apo autoritetit ...
Medial | 20-Nov-2019 15:58
Prokuroria Speciale e Kosovës ka ngritur aktakuzë në Gjykatën Themelore në Prishtinë ndaj pesë personave me inicialet B.H., E.B., N.M., B.K. dhe R.D., për shkak të veprave penale “Keqpërdorimi i pozitës apo autoritetit ...

Aktakuzë ndaj pesë personave në Prizren për keqpërdorim të detyrës
Prokuroria Speciale e Kosovës ka ngritur aktakuzë në Gjykatën Themelore në Prishtinë ndaj pesë personave me inicialet B.H., E.B., N.M., B.K. dhe R.D., për shkak të veprave penale “Keqpërdorimi i pozitës apo autoritetit ...
Klan Kosova | 20-Nov-2019 15:51
Prokuroria Speciale e Kosovës ka ngritur aktakuzë në Gjykatën Themelore në Prishtinë ndaj pesë personave me inicialet B.H., E.B., N.M., B.K. dhe R.D., për shkak të veprave penale “Keqpërdorimi i pozitës apo autoritetit ...

Aktakuzë kundër pesë ish-zyrtarëve të komunës së Prizrenit
“Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës, ka ngritur aktakuzë në Gjykatën Themelore në Prishtinë – Departamenti Special, kundër pesë personave me inicialet B.H., E.B., N.M., B.K. dhe R.D., për shkak të veprave ...
Lajminet | 20-Nov-2019 15:27
“Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës, ka ngritur aktakuzë në Gjykatën Themelore në Prishtinë – Departamenti Special, kundër pesë personave me inicialet B.H., E.B., N.M., B.K. dhe R.D., për shkak të veprave ...

Ngrihet aktakuzë për zyrtarët e Komunës së Prizrenit që shkatërruan Prevallën duke lejuar ndërtime pa leje
Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës ka ngritur sot aktakuzë në Gjykatën Themelore në Prizren ndaj katër personave të cilët në cilësinë e zyrtarëve të Komunës së Prizrenit kishin lejuar degradimin e Prevallës me ...
Gazeta Observer | 20-Nov-2019 15:24
Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës ka ngritur sot aktakuzë në Gjykatën Themelore në Prizren ndaj katër personave të cilët në cilësinë e zyrtarëve të Komunës së Prizrenit kishin lejuar degradimin e Prevallës me ...

Aktakuzë kundër pesë ish-zyrtarëve të komunës së Prizrenit
Prokuroria Speciale e Kosovës ka ngritur aktakuzë kundër gjashtë zyrtarëve të komunës së Prizrenit, të cilët dyshohen për vepra penale që ndërlidhen me keqpërdorimin e detyrës zyrtare. “Prokuroria Speciale e ...
Zeri | 20-Nov-2019 15:19
Prokuroria Speciale e Kosovës ka ngritur aktakuzë kundër gjashtë zyrtarëve të komunës së Prizrenit, të cilët dyshohen për vepra penale që ndërlidhen me keqpërdorimin e detyrës zyrtare. “Prokuroria Speciale e ...

Ngrihet aktakuzë për zyrtarët e Komunës së Prizrenit që shkatërruan Prevallën duke lejuar ndërtime pa leje
Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës ka ngritur sot aktakuzë në Gjykatën Themelore në Prizren ndaj katër personave të cilët në cilësinë e zyrtarëve të Komunës së Prizrenit kishin lejuar degradimin e Prevallës me ...
Gazeta Express | 20-Nov-2019 15:13
Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës ka ngritur sot aktakuzë në Gjykatën Themelore në Prizren ndaj katër personave të cilët në cilësinë e zyrtarëve të Komunës së Prizrenit kishin lejuar degradimin e Prevallës me ...

Ndërtimet pa leje në Prevallë, aktakuza ndaj 5 komunarëve të Prizrenit
Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës, ka ngritur aktakuzë në Gjykatën Themelore në Prishtinë – Departamenti Special, kundër pesë personave me inicialet B.H., E.B., N.M., B.K. dhe R.D., për shkak të veprave penale ...
Indeks Online | 20-Nov-2019 15:10
Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës, ka ngritur aktakuzë në Gjykatën Themelore në Prishtinë – Departamenti Special, kundër pesë personave me inicialet B.H., E.B., N.M., B.K. dhe R.D., për shkak të veprave penale ...

Ngritet aktakuzë kundër pesë personave për keqpërdorim të pozitës zyrtare
Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës, ka ngritur aktakuzë në Gjykatën Themelore në Prishtinë – Departamenti Special, kundër pesë personave me inicialet B.H., E.B., N.M., B.K. dhe R.D., për shkak të veprave penale ...
Arbresh | 20-Nov-2019 15:10
Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës, ka ngritur aktakuzë në Gjykatën Themelore në Prishtinë – Departamenti Special, kundër pesë personave me inicialet B.H., E.B., N.M., B.K. dhe R.D., për shkak të veprave penale ...

Aktakuzë ndaj Fitim Lladrovcit, ish-pjesëtarit kosovar të ISIS
Prokuroria Speciale e Kosovës këtë të mërkurë ka ngritur aktakuzë kundër Fitim Lladrovcit, për shkak të veprës penale “shtytja për kryerjen e veprave terroriste”. Prokuroria Speciale përmes një deklarate për mediat ...
VizionPlus | 20-Nov-2019 10:51
Prokuroria Speciale e Kosovës këtë të mërkurë ka ngritur aktakuzë kundër Fitim Lladrovcit, për shkak të veprës penale “shtytja për kryerjen e veprave terroriste”. Prokuroria Speciale përmes një deklarate për mediat ...

Ngritet aktakuzë kundër pesë personave për keqpërdorim të pozitës zyrtare
Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës, ka ngritur aktakuzë në Gjykatën Themelore në Prishtinë – Departamenti Special, kundër pesë personave me inicialet B.H., E.B., N.M., B.K. dhe R.D., për shkak të veprave penale ...
Medial | 20-Nov-2019 15:10
Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës, ka ngritur aktakuzë në Gjykatën Themelore në Prishtinë – Departamenti Special, kundër pesë personave me inicialet B.H., E.B., N.M., B.K. dhe R.D., për shkak të veprave penale ...

Kush është Fitim Lladrovci, kosovari i parë i dënuar për terrorizëm ndaj të cilit sërish është ngritur aktakuzë
I dënuari me 5 vjet burgim për organizim dhe pjesëmarrje në grupe terroriste, Fitim Lladrovci nga sot përballet edhe me një aktakuzë të re. Prokuroria Speciale, e ngarkon atë me veprën penale “Shtytja për kryerjen e ...
Gazeta Monitor | 20-Nov-2019 14:26
I dënuari me 5 vjet burgim për organizim dhe pjesëmarrje në grupe terroriste, Fitim Lladrovci nga sot përballet edhe me një aktakuzë të re. Prokuroria Speciale, e ngarkon atë me veprën penale “Shtytja për kryerjen e ...

Fotografitë e publikuara që paraqesin “Xhihadistë” dhe “Sulmues vetëvrasës”, kush është i riu shqiptar i cili u dënua me 5 vite burg pasi mbështeti aktet terroriste të ISIS në Facebook
Postuar: 20/11/2019 - 13:57 Prokuroria Speciale e Kosovës ka ngritur aktakuzë pranë Gjykatës Themelore në Prishtinë kundër të pandehurit Fitim Lladrovci për shkak të veprës penale “Shtytja për kryerjen e veprave ...
Sot.Al | 20-Nov-2019 13:58
Postuar: 20/11/2019 - 13:57 Prokuroria Speciale e Kosovës ka ngritur aktakuzë pranë Gjykatës Themelore në Prishtinë kundër të pandehurit Fitim Lladrovci për shkak të veprës penale “Shtytja për kryerjen e veprave ...

123...>>
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved