ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 15/12/2019 22:28

Shtyhen seancat për rastet “TNT” dhe “Magyar Telekom”

Shtyhen seancat për rastet “TNT” dhe “Magyar Telekom”
Gjykimi për rastin “TNT” është shtyrë për 25 dhjtor, për shkak se është dhënë urdhër nga policia që të sjellët në gjykatë i akuzuari Mile Janakieski. Gjykata në fillim informoi për kërkesën e avokatit të akuzuarit ...
Telegrafi | 19-Nov-2019 13:53
Gjykimi për rastin “TNT” është shtyrë për 25 dhjtor, për shkak se është dhënë urdhër nga policia që të sjellët në gjykatë i akuzuari Mile Janakieski. Gjykata në fillim informoi për kërkesën e avokatit të akuzuarit ...

(VIDEO) Avokati Dauti: ligji ma mundëson përdorimin e shqipes
Pas kërkesës së avokatit Merxhan Dauti që e gjithë lënda për rastin “TNT” të përkthehet në gjuhën shqipe, gjykatësi Ognen Stavrev ka dërguar njoftim tek Oda e Avokatëve me kërkesë për procedurë diciplinore, pasi sipas ...
Shenja | 19-Nov-2019 16:48
Pas kërkesës së avokatit Merxhan Dauti që e gjithë lënda për rastin “TNT” të përkthehet në gjuhën shqipe, gjykatësi Ognen Stavrev ka dërguar njoftim tek Oda e Avokatëve me kërkesë për procedurë diciplinore, pasi sipas ...

Anulohet gjykimi për rastin “TNT”
Gjykimi për lëndën “T.N.T” për shembjen e kompleksit “Kosmos” të investitorit Fijat Canovski u anulua për më 25 nëntor, për shkak të urdhrit policor për arrestimin e të pandehurit Mile Janakievski në PTHP për përndjekje ...
Gazeta Express | 19-Nov-2019 14:09
Gjykimi për lëndën “T.N.T” për shembjen e kompleksit “Kosmos” të investitorit Fijat Canovski u anulua për më 25 nëntor, për shkak të urdhrit policor për arrestimin e të pandehurit Mile Janakievski në PTHP për përndjekje ...

Shtyhen seancat për rastet “TNT” dhe “Magyar Telekom”
Gjykimi për rastin “TNT” është shtyrë për 25 dhjtor, për shkak se është dhënë urdhër nga policia që të sjellët në gjykatë i akuzuari Mile Janakieski. Gjykata në fillim informoi për kërkesën e avokatit të akuzuarit ...
Arbresh | 19-Nov-2019 13:58
Gjykimi për rastin “TNT” është shtyrë për 25 dhjtor, për shkak se është dhënë urdhër nga policia që të sjellët në gjykatë i akuzuari Mile Janakieski. Gjykata në fillim informoi për kërkesën e avokatit të akuzuarit ...

Anulohet gjykimi për “TNT”
Gjykimi për lëndën “T.N.T” për shembjen e kompleksit “Kosmos” të investitorit Fijat Canovski u anulua për më 25 nëntor, për shkak të urdhrit policor për arrestimin e të pandehurit Mile Janakievski në PTHP për përndjekje ...
Aktuale.MK | 19-Nov-2019 13:48
Gjykimi për lëndën “T.N.T” për shembjen e kompleksit “Kosmos” të investitorit Fijat Canovski u anulua për më 25 nëntor, për shkak të urdhrit policor për arrestimin e të pandehurit Mile Janakievski në PTHP për përndjekje ...

“Maxhar-Telekom” anulohet për më 28 nëntor
Në Gjykatën Penale në Shkup sot është anuluar seanca gjyqësore për rastin “Maxhar-Telekom”, për shkak të mungesës së arsyetuar të gjykatëses Lenka Davitkova. Në seancën e sotme gjyqësore duhej të dshmonte ish shefi i ...
Albportali | 19-Nov-2019 13:16
Në Gjykatën Penale në Shkup sot është anuluar seanca gjyqësore për rastin “Maxhar-Telekom”, për shkak të mungesës së arsyetuar të gjykatëses Lenka Davitkova. Në seancën e sotme gjyqësore duhej të dshmonte ish shefi i ...

“Maxhar-Telekom”, anulohet për më 28 nëntor
Në Gjykatën Penale në Shkup sot është anuluar seanca gjyqësore për rastin “Maxhar-Telekom”, për shkak të mungesës së arsyetuar të gjykatëses Lenka Davitkova. Në seancën e sotme gjyqësore duhej të dshmonte ish shefi i ...
Aktuale.MK | 19-Nov-2019 13:16
Në Gjykatën Penale në Shkup sot është anuluar seanca gjyqësore për rastin “Maxhar-Telekom”, për shkak të mungesës së arsyetuar të gjykatëses Lenka Davitkova. Në seancën e sotme gjyqësore duhej të dshmonte ish shefi i ...

“Maxhar-Telekom” anulohet për më 28 nëntor
Në Gjykatën Penale në Shkup sot është anuluar seanca gjyqësore për rastin “Maxhar-Telekom”, për shkak të mungesës së arsyetuar të gjykatëses Lenka Davitkova. Në seancën e sotme gjyqësore duhej të dshmonte ish shefi i ...
TetovaSot | 19-Nov-2019 12:06
Në Gjykatën Penale në Shkup sot është anuluar seanca gjyqësore për rastin “Maxhar-Telekom”, për shkak të mungesës së arsyetuar të gjykatëses Lenka Davitkova. Në seancën e sotme gjyqësore duhej të dshmonte ish shefi i ...

Anulohet gjykimi për rastin TNT
Shkup, 19 nëntor – Gjykimi për lëndën “T.N.T” për shembjen e kompleksit “Kosmos” të investitorit Fijat Canovski u anulua për më 25 nëntor, për shkak të urdhrit policor për arrestimin e të pandehurit Mile Janakievski në ...
Koha.mk | 19-Nov-2019 11:58
Shkup, 19 nëntor – Gjykimi për lëndën “T.N.T” për shembjen e kompleksit “Kosmos” të investitorit Fijat Canovski u anulua për më 25 nëntor, për shkak të urdhrit policor për arrestimin e të pandehurit Mile Janakievski në ...

“Maxhar-Telekom” anulohet për më 28 nëntor
Në Gjykatën Penale në Shkup sot është anuluar seanca gjyqësore për rastin “Maxhar-Telekom”, për shkak të mungesës së arsyetuar të gjykatëses Lenka Davitkova. Në seancën e sotme gjyqësore duhej të dshmonte ish shefi i ...
Alsat-M | 19-Nov-2019 11:58
Në Gjykatën Penale në Shkup sot është anuluar seanca gjyqësore për rastin “Maxhar-Telekom”, për shkak të mungesës së arsyetuar të gjykatëses Lenka Davitkova. Në seancën e sotme gjyqësore duhej të dshmonte ish shefi i ...

Anulohet gjykimi për “.TN.T”
Gjykimi për lëndën “T.N.T” për shembjen e kompleksit “Kosmos” të investitorit Fijat Canovski u anulua për më 25 nëntor, për shkak të urdhrit policor për arrestimin e të pandehurit Mile Janakievski në PTHP për përndjekje ...
TetovaSot | 19-Nov-2019 11:50
Gjykimi për lëndën “T.N.T” për shembjen e kompleksit “Kosmos” të investitorit Fijat Canovski u anulua për më 25 nëntor, për shkak të urdhrit policor për arrestimin e të pandehurit Mile Janakievski në PTHP për përndjekje ...

Seanca të reja gjyqësore për lëndën “Monstra”, “Maxhar Telekom” dhe “TNT”
Në Gjykatën Themelore Penale Shkup sot duhet të mbahen seanca të reja gjyqësore për rastet “Monstra”, “Maxhar Telekom” dhe “TNT”. Gjykimi për vrasjen e pesëfishtë tek Liqeni i Smilkovës “Monstra” të Prokurorisë Publike ...
Aktuale.MK | 19-Nov-2019 11:46
Në Gjykatën Themelore Penale Shkup sot duhet të mbahen seanca të reja gjyqësore për rastet “Monstra”, “Maxhar Telekom” dhe “TNT”. Gjykimi për vrasjen e pesëfishtë tek Liqeni i Smilkovës “Monstra” të Prokurorisë Publike ...

Gjykimi për lëndën “Maxhar-Telekom” anulohet për më 28 nëntor
Shkup, 19 nëntor – Në Gjykatën Penale në Shkup sot ishte anuluar seanca gjyqësore për rastin “Maxhar-Telekom”, për shkak të mungesës së arsyetuar të gjykatëses Lenka Davitkova. Në seancën e sotme gjyqësore duhej të ...
Koha.mk | 19-Nov-2019 11:46
Shkup, 19 nëntor – Në Gjykatën Penale në Shkup sot ishte anuluar seanca gjyqësore për rastin “Maxhar-Telekom”, për shkak të mungesës së arsyetuar të gjykatëses Lenka Davitkova. Në seancën e sotme gjyqësore duhej të ...

Anulohet gjykimi për “.TN.T”
Shkup, 19 nëntor 2019 (MEDIAL) – Gjykimi për lëndën “T.N.T” për shembjen e kompleksit “Kosmos” të investitorit Fijat Canovski u anulua për më 25 nëntor, për shkak të urdhrit policor për arrestimin e të pandehurit Mile ...
Medial | 19-Nov-2019 11:46
Shkup, 19 nëntor 2019 (MEDIAL) – Gjykimi për lëndën “T.N.T” për shembjen e kompleksit “Kosmos” të investitorit Fijat Canovski u anulua për më 25 nëntor, për shkak të urdhrit policor për arrestimin e të pandehurit Mile ...

Gjykimi për lëndën “Maxhar-Telekom” anulohet për më 28 nëntor
Në Gjykatën Penale në Shkup sot ishte anuluar seanca gjyqësore për rastin “Maxhar-Telekom”, për shkak të mungesës së arsyetuar të gjykatëses Lenka Davitkova. Në seancën e sotme gjyqësore duhej të dëgjohet ish shefi i ...
Shenja | 19-Nov-2019 11:32
Në Gjykatën Penale në Shkup sot ishte anuluar seanca gjyqësore për rastin “Maxhar-Telekom”, për shkak të mungesës së arsyetuar të gjykatëses Lenka Davitkova. Në seancën e sotme gjyqësore duhej të dëgjohet ish shefi i ...

Gjykimi për lëndën “Maxhar-Telekom” anulohet për më 28 nëntor
Shkup, 19 nëntor 2019 (MEDIAL) – Në Gjykatën Penale në Shkup sot ishte anuluar seanca gjyqësore për rastin “Maxhar-Telekom”, për shkak të mungesës së arsyetuar të gjykatëses Lenka Davitkova. Në seancën e sotme ...
Medial | 19-Nov-2019 11:22
Shkup, 19 nëntor 2019 (MEDIAL) – Në Gjykatën Penale në Shkup sot ishte anuluar seanca gjyqësore për rastin “Maxhar-Telekom”, për shkak të mungesës së arsyetuar të gjykatëses Lenka Davitkova. Në seancën e sotme ...

Seanca të reja për rastet “Monstra”, “Magyar Telekom” dhe “TNT”
Në gjykatë Penale sot do të mbahen seanca të reja për rastet “Monstra”, “Magyar Telekom” dhe “TNT”. Rasti “Monstra” ndodhet në procedurë të dëshmive dhe po jepen dëshmi dhe prova plotësuese nga Prokuroria. Rasti kundër ...
Albportali | 19-Nov-2019 11:08
Në gjykatë Penale sot do të mbahen seanca të reja për rastet “Monstra”, “Magyar Telekom” dhe “TNT”. Rasti “Monstra” ndodhet në procedurë të dëshmive dhe po jepen dëshmi dhe prova plotësuese nga Prokuroria. Rasti kundër ...

Seanca të reja për rastet “Monstra”, “Magyar Telekom” dhe “TNT”
Në gjykatë Penale sot do të mbahen seanca të reja për rastet “Monstra”, “Magyar Telekom” dhe “TNT”. Rasti “Monstra” ndodhet në procedurë të dëshmive dhe po jepen dëshmi dhe prova plotësuese nga Prokuroria. Rasti kundër ...
Arbresh | 19-Nov-2019 10:40
Në gjykatë Penale sot do të mbahen seanca të reja për rastet “Monstra”, “Magyar Telekom” dhe “TNT”. Rasti “Monstra” ndodhet në procedurë të dëshmive dhe po jepen dëshmi dhe prova plotësuese nga Prokuroria. Rasti kundër ...

Seanca të reja gjyqësore për lëndët “Monstra”, “Maxhar Telekom” e “TNT”
Në Gjykatën Themelore Penale Shkup sot duhet të mbahen seanca të reja gjyqësore për rastet “Monstra”, “Maxhar Telekom” dhe “TNT”. Gjykimi për vrasjen e pesëfishtë tek Liqeni i Smilkovës “Monstra” të Prokurorisë Publike ...
Ina-Online | 19-Nov-2019 10:04
Në Gjykatën Themelore Penale Shkup sot duhet të mbahen seanca të reja gjyqësore për rastet “Monstra”, “Maxhar Telekom” dhe “TNT”. Gjykimi për vrasjen e pesëfishtë tek Liqeni i Smilkovës “Monstra” të Prokurorisë Publike ...

Seanca të reja gjyqësore për lëndët “Monstra”, “Maxhar Telekom” e “TNT”
Në Gjykatën Themelore Penale Shkup sot duhet të mbahen seanca të reja gjyqësore për rastet “Monstra”, “Maxhar Telekom” dhe “TNT”. Gjykimi për vrasjen e pesëfishtë tek Liqeni i Smilkovës “Monstra” të Prokurorisë Publike ...
Republika | 19-Nov-2019 09:59
Në Gjykatën Themelore Penale Shkup sot duhet të mbahen seanca të reja gjyqësore për rastet “Monstra”, “Maxhar Telekom” dhe “TNT”. Gjykimi për vrasjen e pesëfishtë tek Liqeni i Smilkovës “Monstra” të Prokurorisë Publike ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved