ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 06/12/2019 01:13

Ujësjellësi paralajmëron konsumatorët: Pajisuni me ujëmatës

Ujësjellësi paralajmëron konsumatorët: Pajisuni me ujëmatës
Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” ka njoftuar që të gjithë ata konsumatorë individual që nuk janë pajisur me ujëmatës do të shkyçen nga shërbimet. Kompania thotë se do të ketë masa shtesë për të gjithë ata që ...
Gazeta Observer | 19-Nov-2019 15:30
Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” ka njoftuar që të gjithë ata konsumatorë individual që nuk janë pajisur me ujëmatës do të shkyçen nga shërbimet. Kompania thotë se do të ketë masa shtesë për të gjithë ata që ...

Ujësjellësi paralajmëron konsumatorët: Pajisuni me ujëmatës
Kompania thotë se do të ketë masa shtesë për të gjithë ata që nuk e zbatojnë këtë vendim. “Sipas njoftimit të datës 01 gusht 2019 të publikuar në ëeb faqe dhe në media elektronike dhe të shkruara, i cili ishte njoftimi ...
Lajminet | 19-Nov-2019 15:04
Kompania thotë se do të ketë masa shtesë për të gjithë ata që nuk e zbatojnë këtë vendim. “Sipas njoftimit të datës 01 gusht 2019 të publikuar në ëeb faqe dhe në media elektronike dhe të shkruara, i cili ishte njoftimi ...

Ujësjellësi 'Prishtina' ka një kë kërkesë për konsumatorët e kryeqytetit
Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” ka njoftuar që të gjithë ata konsumatorë individual që nuk janë pajisur me ujëmatës do të shkyçen nga shërbimet. Kompania thotë se do të ketë masa shtesë për......
Zeri | 19-Nov-2019 15:03
Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” ka njoftuar që të gjithë ata konsumatorë individual që nuk janë pajisur me ujëmatës do të shkyçen nga shërbimet. Kompania thotë se do të ketë masa shtesë për......

Ujësjellësi paralajmëron konsumatorët: Pajisuni me ujëmatës
Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” ka njoftuar që të gjithë ata konsumatorë individual që nuk janë pajisur me ujëmatës do të shkyçen nga shërbimet. Kompania thotë se do të ketë masa shtesë për të gjithë ata që ...
Gazeta Express | 19-Nov-2019 14:59
Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” ka njoftuar që të gjithë ata konsumatorë individual që nuk janë pajisur me ujëmatës do të shkyçen nga shërbimet. Kompania thotë se do të ketë masa shtesë për të gjithë ata që ...

KRU ‘Prishtina’ paralajmëron me shkyqje konsumatorët që nuk janë të pajisur me ujëmatës
Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” ka njoftuar që të gjithë ata konsumatorë individual që nuk janë pajisur me ujëmatës do të shkyqen nga shërbimet. Kompania thotë se se do të ketë masa shtesë për të gjithëa ...
Arbresh | 19-Nov-2019 13:43
Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” ka njoftuar që të gjithë ata konsumatorë individual që nuk janë pajisur me ujëmatës do të shkyqen nga shërbimet. Kompania thotë se se do të ketë masa shtesë për të gjithëa ...

KRU ‘Prishtina’ paralajmëron me shkyqje nga shërbimet të gjithë konsumatorët që nuk janë të pajisur me ujëmatës
Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” ka njoftuar që të gjithë ata konsumatorë individual që nuk janë pajisur me ujëmatës do të shkyqen nga shërbimet. Kompania thotë se se do të ketë masa shtesë për të gjithëa ...
Telegrafi | 19-Nov-2019 13:33
Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” ka njoftuar që të gjithë ata konsumatorë individual që nuk janë pajisur me ujëmatës do të shkyqen nga shërbimet. Kompania thotë se se do të ketë masa shtesë për të gjithëa ...

KRU “Prishtina” lëshon njoftim për konsumatorët që nuk janë pajisur me ujëmatës
KRU “Prishtina” thotë se ka marrë vendim për ata që nuk janë pajisur me ujëmatës. “Sipas njoftimit të datës 01 gusht 2019 të publikuar në web faqe dhe në media elektronike dhe të shkruara, i cili ishte njoftimi i fundit ...
Koha.net | 19-Nov-2019 11:28
KRU “Prishtina” thotë se ka marrë vendim për ata që nuk janë pajisur me ujëmatës. “Sipas njoftimit të datës 01 gusht 2019 të publikuar në web faqe dhe në media elektronike dhe të shkruara, i cili ishte njoftimi i fundit ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved