ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 15/12/2019 21:47

Shqipëria dërgon dosjet dhe kërkon të drejtat operacionale për kapjen e personave me rrezikshmëri të lartë

Shqipëria dërgon dosjet dhe kërkon të drejtat operacionale për kapjen e personave me rrezikshmëri të lartë
Vetëm pak kohë më parë në Shqipëri me vendim të Këshillit të Ministrave u ngrit një strukturë policore për të bërë të mundur arrestimin e personave me rrezikshmëri të lartë shoqërore. Por, pavarësisht debateve Ministria ...
EkonomiaOnline | 19-Nov-2019 16:17
Vetëm pak kohë më parë në Shqipëri me vendim të Këshillit të Ministrave u ngrit një strukturë policore për të bërë të mundur arrestimin e personave me rrezikshmëri të lartë shoqërore. Por, pavarësisht debateve Ministria ...

Shqipëria dërgon dosjet dhe kërkon të drejtat operacionale për kapjen e personave me rrezikshmëri të lartë
Vetëm pak kohë më parë në Shqipëri me vendim të Këshillit të Ministrave u ngrit një strukturë policore për të bërë të mundur arrestimin e personave me rrezikshmëri të lartë shoqërore. Por, pavarësisht debateve Ministria ...
Telegrafi | 19-Nov-2019 16:09
Vetëm pak kohë më parë në Shqipëri me vendim të Këshillit të Ministrave u ngrit një strukturë policore për të bërë të mundur arrestimin e personave me rrezikshmëri të lartë shoqërore. Por, pavarësisht debateve Ministria ...

Shqipëria dërgon dosjet dhe kërkon të drejtat operacionale për kapjen e personave me rrezikshmëri të lartë
Vetëm pak kohë më parë në Shqipëri me vendim të Këshillit të Ministrave u ngrit një strukturë policore për të bërë të mundur arrestimin e personave me rrezikshmëri të lartë shoqërore. Por, pavarësisht debateve Ministria ...
Koha.net | 19-Nov-2019 15:39
Vetëm pak kohë më parë në Shqipëri me vendim të Këshillit të Ministrave u ngrit një strukturë policore për të bërë të mundur arrestimin e personave me rrezikshmëri të lartë shoqërore. Por, pavarësisht debateve Ministria ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved