ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 07/12/2019 22:34

Rritet shitja e automjeteve në BE

Rritet shitja e automjeteve në BE
Shitja totale në tregun e automjeteve në Bashkimin Evropian (BE) gjatë muajit tetor të këtij viti është rritur me 8,7 për qind në raport me periudhën e vitit të kaluar dhe arrin në një milion e 177 mijë e 746 njësi, ...
Shenja | 19-Nov-2019 18:13
Shitja totale në tregun e automjeteve në Bashkimin Evropian (BE) gjatë muajit tetor të këtij viti është rritur me 8,7 për qind në raport me periudhën e vitit të kaluar dhe arrin në një milion e 177 mijë e 746 njësi, ...

Bilanci tregtar, “gropa” thellohet…por investimet e huaja vazhdojnë ta mbulojnë
Deficiti i llogarisë korrente po përkeqësohet ndjeshëm këtë vit dhe është një nga faktorët që e kanë tkurrur rritjen ekonomike të vendit. Sipas Bankës së Shqipërisë, në tremujorin e dytë të vitit deficiti i llogarisë ...
ScanTv | 19-Nov-2019 14:20
Deficiti i llogarisë korrente po përkeqësohet ndjeshëm këtë vit dhe është një nga faktorët që e kanë tkurrur rritjen ekonomike të vendit. Sipas Bankës së Shqipërisë, në tremujorin e dytë të vitit deficiti i llogarisë ...

ATSh-ja e bën Shqipërinë bahçe me lule. Loja banale me raportet e INSTAT
Dje Instituti i Statistikave publikoi raportin e vet për infalcionin, PBB-në, forcat e punës dhe bilancin tregëtar për muajin tetor. Raportet janë kompleksë dhe ka disa mënyra për t’i lexuar, por prirja është diçka që ...
Respublica | 19-Nov-2019 14:14
Dje Instituti i Statistikave publikoi raportin e vet për infalcionin, PBB-në, forcat e punës dhe bilancin tregëtar për muajin tetor. Raportet janë kompleksë dhe ka disa mënyra për t’i lexuar, por prirja është diçka që ...

“Gropa” e shkëmbimeve tregtare me Italinë! Këtë vit, 3 miliardë lekë më pak eksporte e 8 miliardë lekë më pak importe
Shqipëria dhe Italia po njohin një përkeqësim të nivelit të shkëmbimeve tregtare. Nëse analizojmë shifrat e INSTAT, rezulton se Shqipëria në muajin tetor ka eksportuar në Itali 1.2 miliardë lekë mallra më pak së në ...
ScanTv | 19-Nov-2019 08:42
Shqipëria dhe Italia po njohin një përkeqësim të nivelit të shkëmbimeve tregtare. Nëse analizojmë shifrat e INSTAT, rezulton se Shqipëria në muajin tetor ka eksportuar në Itali 1.2 miliardë lekë mallra më pak së në ...

Shqipëria rrit blerjet nga Turqia, por ul shitjet! Shifrat e INSTAT
Shqipëria ka njohur këtë vit një rritje të ndjeshme të importeve nga Turqia. Referuar të dhënave të INSTAT, rezulton se në tetor të këtij viti Shqipëria ka importuar nga Turqia mallra në vlerë 6.2 miliardë lekë, duke ...
ScanTv | 19-Nov-2019 08:32
Shqipëria ka njohur këtë vit një rritje të ndjeshme të importeve nga Turqia. Referuar të dhënave të INSTAT, rezulton se në tetor të këtij viti Shqipëria ka importuar nga Turqia mallra në vlerë 6.2 miliardë lekë, duke ...

“Vëllazëria” Shqipëri-Kosovë në tregti po zbehet! Rënie e fortë e importeve dhe eksporteve mes dy vendeve
Shqipëria ka eksportuar rreth 300 milionë lekë mallra më pak në Kosovë muajin e kaluar. Referuar të dhënave të INSTAT, në tetor të këtij viti Shqipëria eksportoi në Kosovë 2.6 miliardë lekë mallra. Në tetor të vitit të ...
ScanTv | 19-Nov-2019 08:29
Shqipëria ka eksportuar rreth 300 milionë lekë mallra më pak në Kosovë muajin e kaluar. Referuar të dhënave të INSTAT, në tetor të këtij viti Shqipëria eksportoi në Kosovë 2.6 miliardë lekë mallra. Në tetor të vitit të ...

Eksportet shqiptare në pikiatë, 90 mln dollar më pak për muajin tetor
Edhe për muajin Tetor, eksportet vendase kanë vazhduar rënien, duke thelluar më tej defiçitin tregtar të vendit. Në total, për të gjithë vitin shitja e mallrave dhe shërbimeve jashtë Shqipërisë ra me 3.6%, ose 90 ...
Gazeta Express | 18-Nov-2019 18:44
Edhe për muajin Tetor, eksportet vendase kanë vazhduar rënien, duke thelluar më tej defiçitin tregtar të vendit. Në total, për të gjithë vitin shitja e mallrave dhe shërbimeve jashtë Shqipërisë ra me 3.6%, ose 90 ...

Deficiti tregtar rritet 200 milion euro – Rënia vjetore e eksporteve arrin në 3.6% për 10 mujorin
Bilanci tregtar i vendit vijoi prirjen negative edhe gjatë muajit tetor. Sipas Instat, deficiti tregtar ishte 14% më i lartë në raport me të njëjtën periudhë të një viti më parë. Për gjithë 10 mujorin e këtij viti, ...
ScanTv | 18-Nov-2019 15:36
Bilanci tregtar i vendit vijoi prirjen negative edhe gjatë muajit tetor. Sipas Instat, deficiti tregtar ishte 14% më i lartë në raport me të njëjtën periudhë të një viti më parë. Për gjithë 10 mujorin e këtij viti, ...

Gjeografia tregtare e Shqipërisë: I largohemi ndjeshëm Italisë dhe Greqisë, por i afrohemi Turqisë
Në muajin Tetor 2019, vendet me të cilët Shqipëria ka pasur rritje më të madhe të eksporteve, në krahasim me Tetor 2018 janë: Spanja (3,7 %), Gjermania (4,1 %), dhe Maqedonia (3,5 %). Ndërsa vendet me të cilat eksportet ...
Gazeta Dita | 18-Nov-2019 14:00
Në muajin Tetor 2019, vendet me të cilët Shqipëria ka pasur rritje më të madhe të eksporteve, në krahasim me Tetor 2018 janë: Spanja (3,7 %), Gjermania (4,1 %), dhe Maqedonia (3,5 %). Ndërsa vendet me të cilat eksportet ...

Mbi 76% e eksporteve shqiptare drejt Bashkimit Evropian
Shkëmbimet tregtare të Shqipërisë me vendet e BE-së në periudhën janar-tetor zënë 64.2% të gjithë tregtisë. Instituti i Statistikave publikoi sot raportin mbi tregtinë e jashtme, sipas të cilit eksportet drejt vendeve ...
EkonomiaOnline | 18-Nov-2019 13:25
Shkëmbimet tregtare të Shqipërisë me vendet e BE-së në periudhën janar-tetor zënë 64.2% të gjithë tregtisë. Instituti i Statistikave publikoi sot raportin mbi tregtinë e jashtme, sipas të cilit eksportet drejt vendeve ...

Drejt Bashkimit Evropian 76% e eksporteve shqiptare, kryesojnë tekstilet dhe mineralet
Shkëmbimet tregtare të Shqipërisë me vendet e BE-së në periudhën janar-tetor zënë 64.2% të gjithë tregtisë. Instituti i Statistikave publikoi sot raportin mbi tregtinë e jashtme, sipas të cilit eksportet drejt vendeve ...
Indeks Online | 18-Nov-2019 13:10
Shkëmbimet tregtare të Shqipërisë me vendet e BE-së në periudhën janar-tetor zënë 64.2% të gjithë tregtisë. Instituti i Statistikave publikoi sot raportin mbi tregtinë e jashtme, sipas të cilit eksportet drejt vendeve ...

Gjeografia tregtare e Shqipërisë- I largohemi ndjeshëm Greqisë e Italisë, por i afrohemi Kosovës e Turqisë
Në muajin Tetor 2019, vendet me të cilët Shqipëria ka pasur rritje më të madhe të eksporteve, në krahasim me Tetor 2018 janë: Spanja (3,7 %), Gjermania (4,1 %), dhe Maqedonia (3,5 %). Ndërsa vendet me të cilat eksportet ...
ScanTv | 18-Nov-2019 13:09
Në muajin Tetor 2019, vendet me të cilët Shqipëria ka pasur rritje më të madhe të eksporteve, në krahasim me Tetor 2018 janë: Spanja (3,7 %), Gjermania (4,1 %), dhe Maqedonia (3,5 %). Ndërsa vendet me të cilat eksportet ...

Tregtia shqiptare ende “në telashe”, edhe pse tetori bën kthesë! Eksportet në rënie, deficiti në thellim të ndjeshëm
Eksportet shqiptare vijojnë të përballen me probleme duke thelluar rënien e tyre në krahasim me një vit më parë. Megjithatë, tetori duket se ka njohur në “kthesë të vogël” në krahasim me një muaj më parë. Referuar të ...
ScanTv | 18-Nov-2019 13:09
Eksportet shqiptare vijojnë të përballen me probleme duke thelluar rënien e tyre në krahasim me një vit më parë. Megjithatë, tetori duket se ka njohur në “kthesë të vogël” në krahasim me një muaj më parë. Referuar të ...

Drejt Bashkimit Evropian mbi 76% e eksporteve shqiptare, kryesojnë tekstilet dhe mineralet
Instituti i Statistikave publikoi sot raportin mbi tregtinë e jashtme, sipas të cilit eksportet drejt vendeve të BE-së zënë 76.4% të eksporteve gjithsej dhe importet nga vendet e BE-së zënë 58.5 % të importeve gjithsej. ...
Lajminet | 18-Nov-2019 13:00
Instituti i Statistikave publikoi sot raportin mbi tregtinë e jashtme, sipas të cilit eksportet drejt vendeve të BE-së zënë 76.4% të eksporteve gjithsej dhe importet nga vendet e BE-së zënë 58.5 % të importeve gjithsej. ...

Mbi 76 % e eksporteve shqiptare drejt Bashkimit Evropian
Shkëmbimet tregtare të Shqipërisë me vendet e BE-së në periudhën janar-tetor zënë 64.2% të gjithë tregtisë. Instituti i Statistikave publikoi sot raportin mbi tregtinë e jashtme, sipas të cilit eksportet drejt vendeve ...
Koha.net | 18-Nov-2019 13:00
Shkëmbimet tregtare të Shqipërisë me vendet e BE-së në periudhën janar-tetor zënë 64.2% të gjithë tregtisë. Instituti i Statistikave publikoi sot raportin mbi tregtinë e jashtme, sipas të cilit eksportet drejt vendeve ...

Drejt Bashkimit Evropian mbi 76% e eksporteve shqiptare, kryesojnë tekstilet dhe mineralet
Shkëmbimet tregtare të Shqipërisë me vendet e BE-së në periudhën janar-tetor zënë 64.2% të gjithë tregtisë.
Kosova Press | 18-Nov-2019 12:52
Shkëmbimet tregtare të Shqipërisë me vendet e BE-së në periudhën janar-tetor zënë 64.2% të gjithë tregtisë.

Eksportet në rënie të ndjeshme në tetor, tkurren 10.3%, ja arsyet, ndikim dhe kriza politike
Tendenca rënëse e eksporteve është përshpejtuar më tej në muajin tetor, sipas të dhënave nga INSTAT. Në Tetor 2019 eksportet e mallrave arritën vlerën 27 mld lekë, duke u ulur me 10,3 %, në krahasim me të njëjtën ...
Monitor | 18-Nov-2019 12:21
Tendenca rënëse e eksporteve është përshpejtuar më tej në muajin tetor, sipas të dhënave nga INSTAT. Në Tetor 2019 eksportet e mallrave arritën vlerën 27 mld lekë, duke u ulur me 10,3 %, në krahasim me të njëjtën ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved