ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 15/12/2019 21:17

“Të dypunësuarit do tatohen si me një page të vetme”, Ibrahimaj: Deklaratë individuale të të ardhurave

“Të dypunësuarit do tatohen si me një page të vetme”, Ibrahimaj: Deklaratë individuale të të ardhurave
Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve është duke përgatitur një model të për deklarimin e të ardhurave individuale të personave që janë të punësuar në më shumë se dy vende. “Për ato kategori të punësuarish të cilët nuk ...
BalkanWeb | 18-Nov-2019 16:46
Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve është duke përgatitur një model të për deklarimin e të ardhurave individuale të personave që janë të punësuar në më shumë se dy vende. “Për ato kategori të punësuarish të cilët nuk ...

‘Punoj 16 orë për 600 mijë lekë, ‘Mashtruesi i gjatë’ thotë do tatohesh më shumë’
Tatimi për të dypunësuarit që do të aplikohet vitin e ardhshëm ka shkaktuar tronditje në masë tek shtresat më të varfra të popullsisë, që punojnë deri në 16 orë në ditë për të siguruar një pagë përmbi minimumin jetik. ...
Standard | 19-Nov-2019 11:28
Tatimi për të dypunësuarit që do të aplikohet vitin e ardhshëm ka shkaktuar tronditje në masë tek shtresat më të varfra të popullsisë, që punojnë deri në 16 orë në ditë për të siguruar një pagë përmbi minimumin jetik. ...

Ja sa do të rriten taksat për ata që kanë dy punë
Drejtoresha e tatimeve, Delina Ibrahimaj ka shpjeguar sot në një dalje për mediat, arsyen se pse u vendos që individët që kanë më shumë sesa një pagë, në fillim të vitit pasardhës do të duhet të deklarojnë të ardhurat ...
InFokusi | 19-Nov-2019 09:41
Drejtoresha e tatimeve, Delina Ibrahimaj ka shpjeguar sot në një dalje për mediat, arsyen se pse u vendos që individët që kanë më shumë sesa një pagë, në fillim të vitit pasardhës do të duhet të deklarojnë të ardhurat ...

Tatim për të dy-punësuarit, preken dhe pagat e larta, Ibrahimaj: 24 mijë persona përfshihen nga ky vendim
Ndryshimi i propozuar në ligjin “Për tatimin mbi të Ardhurat Personale”, për të tatuar individët e dy punësuar apo tre punësuar për totalin e të ardhurave, që marrin nga të gjitha punët, nuk do të prekë vetëm personat ...
Lexo | 18-Nov-2019 15:37
Ndryshimi i propozuar në ligjin “Për tatimin mbi të Ardhurat Personale”, për të tatuar individët e dy punësuar apo tre punësuar për totalin e të ardhurave, që marrin nga të gjitha punët, nuk do të prekë vetëm personat ...

Tatim edhe për punën e dytë që bëni ( JA KUSH PREKEN)
Qeveria ka në plan që të tatojë më shumë të gjithë ata përsona që punojnë në dy apo tre punë. Nga kjo nisëm e cila pritet të miratohet ne kuvend preken rreth 24 mijë të punësuar. Kjo politikë e re ka për qëllim që të ...
VizionPlus | 18-Nov-2019 15:24
Qeveria ka në plan që të tatojë më shumë të gjithë ata përsona që punojnë në dy apo tre punë. Nga kjo nisëm e cila pritet të miratohet ne kuvend preken rreth 24 mijë të punësuar. Kjo politikë e re ka për qëllim që të ...

Tatim edhe për punën e dytë që bëni ( JA KUSH PREKEN)
Qeveria ka në plan që të tatojë më shumë të gjithë ata përsona që punojnë në dy apo tre punë. Nga kjo nisëm e cila pritet të miratohet ne kuvend preken rreth 24 mijë të punësuar. Kjo politikë e re ka për qëllim që të ...
Medial | 18-Nov-2019 15:36
Qeveria ka në plan që të tatojë më shumë të gjithë ata përsona që punojnë në dy apo tre punë. Nga kjo nisëm e cila pritet të miratohet ne kuvend preken rreth 24 mijë të punësuar. Kjo politikë e re ka për qëllim që të ...

Taksat për të dypunësuarit, Tatimet bëjnë gati modelin e ri. Nis nga një janari
Administrata tatimore do të miratojë një model të thjeshtuar deklarimi për individët e dypunësuar që do të kenë detyrimin të plotësojnë deklaratën vjetor të të ardhurave.
Top Channel | 18-Nov-2019 15:14
Administrata tatimore do të miratojë një model të thjeshtuar deklarimi për individët e dypunësuar që do të kenë detyrimin të plotësojnë deklaratën vjetor të të ardhurave.

Rritet tatimi për të dypunësuarit! Preken 24 mijë persona, Ibrahimaj: Kanë bërë shmangie fiskale
Individët e dypunësuar, do të kenë si detyrim deklarimin e të ardhurave, edhe nëse ato janë nën pragun 2 milionë lekë dhe do tatohen më shumë sesa aktualisht, pasi detyrimi do të llogaritet mbi një pagë të vetme për ...
ScanTv | 18-Nov-2019 15:24
Individët e dypunësuar, do të kenë si detyrim deklarimin e të ardhurave, edhe nëse ato janë nën pragun 2 milionë lekë dhe do tatohen më shumë sesa aktualisht, pasi detyrimi do të llogaritet mbi një pagë të vetme për ...

Rritet tatimi mbi të ardhurat për 24 mijë të dypunësuar, Brahimaj shpjegon arsyet
Drejtoresha e tatimeve, Delina Ibrahimaj ka shpjeguar sot në një dalje për mediat, arsyen se pse u vendos që individët që kanë më shumë sesa një pagë, në fillim të vitit pasardhës do të duhet të deklarojnë të ardhurat ...
Lexo | 18-Nov-2019 13:10
Drejtoresha e tatimeve, Delina Ibrahimaj ka shpjeguar sot në një dalje për mediat, arsyen se pse u vendos që individët që kanë më shumë sesa një pagë, në fillim të vitit pasardhës do të duhet të deklarojnë të ardhurat ...

Rritet tatimi mbi të ardhurat për 24 mijë të dypunësuar, Ibrahimaj shpjegon arsyet
Drejtoresha e tatimeve, Delina Ibrahimaj ka shpjeguar sot në një dalje për mediat, arsyen se pse u vendos që individët që kanë më shumë sesa një pagë, në fillim të vitit pasardhës do të duhet të deklarojnë të ardhurat ...
Monitor | 18-Nov-2019 13:03
Drejtoresha e tatimeve, Delina Ibrahimaj ka shpjeguar sot në një dalje për mediat, arsyen se pse u vendos që individët që kanë më shumë sesa një pagë, në fillim të vitit pasardhës do të duhet të deklarojnë të ardhurat ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved