ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 14/12/2019 12:33

Punëtorët teknik protestuan për paga 350 euro, njohësit e ekonomisë mbështesin kërkesat

Punëtorët teknik protestuan për paga 350 euro, njohësit e ekonomisë mbështesin kërkesat
Punëtorët teknik të UP-së, Qendrave të Mjekësisë Familjare dhe të disa shkollave të Prishtinës sot kanë ndaluar punën e tyre për një orë për të protestuar për shkak të pagave të ulëta.
Top Channel | 19-Nov-2019 14:40
Punëtorët teknik të UP-së, Qendrave të Mjekësisë Familjare dhe të disa shkollave të Prishtinës sot kanë ndaluar punën e tyre për një orë për të protestuar për shkak të pagave të ulëta.

Protestojnë punëtorët teknikë, kërkojnë pagë 350 euro
Udhëheqja e Sindikatës së Pavarur e Sektorit Privat të Kosovës dhe kryetarët e disa shoqatave kanë vendosur për fillimin e protestave dhe grevave për punëtorët e sektorit privat nga dita e sotme.
Top Channel | 19-Nov-2019 11:27
Udhëheqja e Sindikatës së Pavarur e Sektorit Privat të Kosovës dhe kryetarët e disa shoqatave kanë vendosur për fillimin e protestave dhe grevave për punëtorët e sektorit privat nga dita e sotme.

Punëtorët teknik në Prishtinë protestojnë për paga më të larta
Punëtorët teknik të UP-së, Qendrave të Mjekësisë Familjare dhe të disa shkollave të Prishtinës sot kanë ndaluar punën e tyre për një orë për të protestuar për shkak të pagave të ulëta. Rreth një mijë punëtorë teknik sot ...
Telegrafi | 19-Nov-2019 14:25
Punëtorët teknik të UP-së, Qendrave të Mjekësisë Familjare dhe të disa shkollave të Prishtinës sot kanë ndaluar punën e tyre për një orë për të protestuar për shkak të pagave të ulëta. Rreth një mijë punëtorë teknik sot ...

?Punëtorët teknik protestuan për paga 350 euro, njohësit e ekonomisë mbështesin kërkesat
Punëtorët teknik të UP-së, Qendrave të Mjekësisë Familjare dhe të disa shkollave të Prishtinës sot kanë ndaluar punën e tyre për një orë për të protestuar për shkak të pagave të ulëta. Rreth 1 mijë punëtorë teknik sot ...
Gazeta Express | 19-Nov-2019 15:39
Punëtorët teknik të UP-së, Qendrave të Mjekësisë Familjare dhe të disa shkollave të Prishtinës sot kanë ndaluar punën e tyre për një orë për të protestuar për shkak të pagave të ulëta. Rreth 1 mijë punëtorë teknik sot ...

Punëtorët teknikë këmbëngulës për paga 350 euro, njohësit e ekonomisë mbështesin kërkesat
Punëtorët teknik të UP-së, Qendrave të Mjekësisë Familjare dhe të disa shkollave të Prishtinës sot kanë ndaluar punën e tyre për një orë për të protestuar për shkak të pagave të ulëta. Rreth një mijë punëtorë teknikë ...
Koha.net | 19-Nov-2019 14:31
Punëtorët teknik të UP-së, Qendrave të Mjekësisë Familjare dhe të disa shkollave të Prishtinës sot kanë ndaluar punën e tyre për një orë për të protestuar për shkak të pagave të ulëta. Rreth një mijë punëtorë teknikë ...

?Punëtorët teknikë protestuan për paga 350- euroshe, njohësit e ekonomisë mbështesin kërkesat
Punëtorët teknik të UP-së, Qendrave të Mjekësisë Familjare dhe të disa shkollave të Prishtinës sot kanë ndaluar punën e tyre për një orë për të protestuar për shkak të pagave të ulëta. Rreth 1 mijë punëtorë teknik sot ...
Indeks Online | 19-Nov-2019 14:21
Punëtorët teknik të UP-së, Qendrave të Mjekësisë Familjare dhe të disa shkollave të Prishtinës sot kanë ndaluar punën e tyre për një orë për të protestuar për shkak të pagave të ulëta. Rreth 1 mijë punëtorë teknik sot ...

Punëtorët teknik protestuan për paga 350 euro, njohësit e ekonomisë mbështesin kërkesat
Rreth 1 mijë punëtorë teknik sot kërkuan që pagat e tyre minimale nga janari i vitit 2020, të jenë 350 euro. Në mbështetje të kësaj proteste ishte dhe Sindikata e Pavarur e Sektorit Privat të Kosovës, ndërsa njohës të ...
Lajminet | 19-Nov-2019 14:21
Rreth 1 mijë punëtorë teknik sot kërkuan që pagat e tyre minimale nga janari i vitit 2020, të jenë 350 euro. Në mbështetje të kësaj proteste ishte dhe Sindikata e Pavarur e Sektorit Privat të Kosovës, ndërsa njohës të ...

Punëtorët teknik protestuan për paga 350 euro, njohësit e ekonomisë mbështesin kërkesat
Punëtorët teknik të UP-së, Qendrave të Mjekësisë Familjare dhe të disa shkollave të Prishtinës sot kanë ndaluar punën e tyre për një orë për të protestuar për shkak të pagave të ulëta.
Kosova Press | 19-Nov-2019 14:20
Punëtorët teknik të UP-së, Qendrave të Mjekësisë Familjare dhe të disa shkollave të Prishtinës sot kanë ndaluar punën e tyre për një orë për të protestuar për shkak të pagave të ulëta.

Gjithçka që duhet të dini për pagat me ligjin e ri: Nga pagat më të larta e deri tek ato më të ulëta
Tashmë kur kanë mbetur pothuajse edhe dhjetë ditë që Ligji i ri për Paga të fillojë së zbatuari, shumica e shërbyesve civil në vend nuk e dinë koeficientin e tyre, rrjedhimisht nuk e kanë të qartë nëse do të marrin ...
Gazeta Observer | 19-Nov-2019 12:55
Tashmë kur kanë mbetur pothuajse edhe dhjetë ditë që Ligji i ri për Paga të fillojë së zbatuari, shumica e shërbyesve civil në vend nuk e dinë koeficientin e tyre, rrjedhimisht nuk e kanë të qartë nëse do të marrin ...

Gjithçka që duhet të dini për pagat me ligjin e ri: Nga pagat më të larta e deri tek ato më të ulëta
Tashmë kur kanë mbetur pothuajse edhe dhjetë ditë që Ligji i ri për Paga të fillojë së zbatuari, shumica e shërbyesve civil në vend nuk e dinë koeficientin e tyre, rrjedhimisht nuk e kanë të qartë nëse do të marrin ...
Gazeta Express | 19-Nov-2019 12:50
Tashmë kur kanë mbetur pothuajse edhe dhjetë ditë që Ligji i ri për Paga të fillojë së zbatuari, shumica e shërbyesve civil në vend nuk e dinë koeficientin e tyre, rrjedhimisht nuk e kanë të qartë nëse do të marrin ...

Protesta në Kosovë, jo kontrata pune nën 350 euro
Punëtorët teknik të Komunës së Prishtinës, ata të rektoratit e të qendrës studentore nisur protesta. Sindikata e Pavarur e Punëtorëve të Sektorit Privat ka thënë se nuk duhet të pranohet nënshkrimi i kontratës nën 350 ...
Alsat-M | 19-Nov-2019 12:25
Punëtorët teknik të Komunës së Prishtinës, ata të rektoratit e të qendrës studentore nisur protesta. Sindikata e Pavarur e Punëtorëve të Sektorit Privat ka thënë se nuk duhet të pranohet nënshkrimi i kontratës nën 350 ...

Gjithçka që duhet të dini për pagat me Ligjin e ri: Nga pagat më të larta e deri tek ato më të ulëta
Tashmë kur kanë mbetur pothuajse edhe dhjetë ditë që Ligji i ri për Paga të fillojë së zbatuari, shumica e shërbyesve civil në vend nuk e dinë koeficientin e tyre, rrjedhimisht nuk e kanë të qartë nëse do të marrin......
Zeri | 19-Nov-2019 12:25
Tashmë kur kanë mbetur pothuajse edhe dhjetë ditë që Ligji i ri për Paga të fillojë së zbatuari, shumica e shërbyesve civil në vend nuk e dinë koeficientin e tyre, rrjedhimisht nuk e kanë të qartë nëse do të marrin......

Azemi: Të rriten pagat në sektorin privat
Udhëheqja e Sindikatës së Pavarur e Sektorit Privat të Kosovës dhe kryetarët e disa shoqatave kanë vendosur për fillimin e protestave dhe grevave për punëtorët e sektorit privat nga dita e sotme. Kërkesat e tyre janë ...
Medial | 19-Nov-2019 10:26
Udhëheqja e Sindikatës së Pavarur e Sektorit Privat të Kosovës dhe kryetarët e disa shoqatave kanë vendosur për fillimin e protestave dhe grevave për punëtorët e sektorit privat nga dita e sotme. Kërkesat e tyre janë ...

Azemi: Të rriten pagat në sektorin privat
Udhëheqja e Sindikatës së Pavarur e Sektorit Privat të Kosovës dhe kryetarët e disa shoqatave kanë vendosur për fillimin e protestave dhe grevave për punëtorët e sektorit privat nga dita e sotme. Kërkesat e tyre janë ...
Klan Kosova | 19-Nov-2019 10:26
Udhëheqja e Sindikatës së Pavarur e Sektorit Privat të Kosovës dhe kryetarët e disa shoqatave kanë vendosur për fillimin e protestave dhe grevave për punëtorët e sektorit privat nga dita e sotme. Kërkesat e tyre janë ...

Azemi: Të rriten rrogat në sektorin privat
Udhëheqja e Sindikatës së Pavarur e Sektorit Privat të Kosovës dhe kryetarët e disa shoqatave kanë vendosur për fillimin e protestave dhe grevave për punëtorët e sektorit privat nga dita e sotme. Kërkesat e tyre janë ...
Zeri | 19-Nov-2019 10:16
Udhëheqja e Sindikatës së Pavarur e Sektorit Privat të Kosovës dhe kryetarët e disa shoqatave kanë vendosur për fillimin e protestave dhe grevave për punëtorët e sektorit privat nga dita e sotme. Kërkesat e tyre janë ...

Azemi: Të rriten rrogat në sektorin privat
Udhëheqja e Sindikatës së Pavarur e Sektorit Privat të Kosovës dhe kryetarët e disa shoqatave kanë vendosur për fillimin e protestave dhe grevave për punëtorët e sektorit privat nga dita e sotme. Kërkesat e tyre janë ...
Arbresh | 19-Nov-2019 10:04
Udhëheqja e Sindikatës së Pavarur e Sektorit Privat të Kosovës dhe kryetarët e disa shoqatave kanë vendosur për fillimin e protestave dhe grevave për punëtorët e sektorit privat nga dita e sotme. Kërkesat e tyre janë ...

Nisin protestat në Kosovë: Mos të nënshkruhen kontrata nën pagën 350 euro
Punëtorët teknik të Komunës së Prishtinës, ata të rektoratit e të qendrës studentore nisur protesta. Sindikata e Pavarur e Punëtorëve të Sektorit Privat ka thënë se nuk duhet të pranohet nënshkrimi i kontratës nën 350 ...
Monitor | 19-Nov-2019 09:42
Punëtorët teknik të Komunës së Prishtinës, ata të rektoratit e të qendrës studentore nisur protesta. Sindikata e Pavarur e Punëtorëve të Sektorit Privat ka thënë se nuk duhet të pranohet nënshkrimi i kontratës nën 350 ...

Azemi: Të rriten rrogat në sektorin privat
Udhëheqja e Sindikatës së Pavarur e Sektorit Privat të Kosovës dhe kryetarët e disa shoqatave kanë vendosur për fillimin e protestave dhe grevave për punëtorët e sektorit privat nga dita e sotme. Kërkesat e tyre janë ...
Gazeta Observer | 19-Nov-2019 09:59
Udhëheqja e Sindikatës së Pavarur e Sektorit Privat të Kosovës dhe kryetarët e disa shoqatave kanë vendosur për fillimin e protestave dhe grevave për punëtorët e sektorit privat nga dita e sotme. Kërkesat e tyre janë ...

Azemi: Të rriten rrogat në sektorin privat
Udhëheqja e Sindikatës së Pavarur e Sektorit Privat të Kosovës dhe kryetarët e disa shoqatave kanë vendosur për fillimin e protestave dhe grevave për punëtorët e sektorit privat nga dita e sotme. Kërkesat e tyre janë ...
Gazeta Express | 19-Nov-2019 09:59
Udhëheqja e Sindikatës së Pavarur e Sektorit Privat të Kosovës dhe kryetarët e disa shoqatave kanë vendosur për fillimin e protestave dhe grevave për punëtorët e sektorit privat nga dita e sotme. Kërkesat e tyre janë ...

Azemi: Të rriten rrogat në sektorin privat
Kërkesat e tyre janë rritja e pagave dhe zbatimi i Ligjit të punës, marrëveshjes kolektive etj. Ata kërkojnë kushte më të mira të punës dhe paga jo më pak se 350 euro. Kryetari i Sindikatës së Pavarur në sektorin ...
Lajminet | 19-Nov-2019 09:47
Kërkesat e tyre janë rritja e pagave dhe zbatimi i Ligjit të punës, marrëveshjes kolektive etj. Ata kërkojnë kushte më të mira të punës dhe paga jo më pak se 350 euro. Kryetari i Sindikatës së Pavarur në sektorin ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved