ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 14/12/2019 10:41

Tirana mikpret organizatat më të mëdha rinore të vendeve Adriatiko-Joniane, Veliaj: Fuqizojmë shpirtin e sipërmarrjes tek të rinjtë

Tirana mikpret organizatat më të mëdha rinore të vendeve Adriatiko-Joniane, Veliaj: Fuqizojmë shpirtin e sipërmarrjes tek të rinjtë
Tirana mikëpriti sot takimin e organizatave më të mëdha rinore të vendeve Adriatiko-Joniane, në një kohë kur kryeqyteti shqiptar është finalist për t’u shpallur “Kryeqyteti Europian i Rinisë” për vitin 2022. Në fjalën e ...
GazetaTema | 19-Nov-2019 15:40
Tirana mikëpriti sot takimin e organizatave më të mëdha rinore të vendeve Adriatiko-Joniane, në një kohë kur kryeqyteti shqiptar është finalist për t’u shpallur “Kryeqyteti Europian i Rinisë” për vitin 2022. Në fjalën e ...

Tirana mikpret organizatat më të mëdha rinore të vendeve Adriatiko-Joniane
Tirana mikpriti sot takimin e organizatave më të mëdha rinore të vendeve Adriatiko-Joniane, në një kohë kur kryeqyteti shqiptar është finalist për t’u shpallur “Kryeqyteti Europian i Rinisë” për vitin 2022. Në fjalën e ...
Top Channel | 19-Nov-2019 13:48
Tirana mikpriti sot takimin e organizatave më të mëdha rinore të vendeve Adriatiko-Joniane, në një kohë kur kryeqyteti shqiptar është finalist për t’u shpallur “Kryeqyteti Europian i Rinisë” për vitin 2022. Në fjalën e ...

Nisma AI NURECC, Tirana mikpret organizatat më të mëdha rinore të vendeve Adriatiko-Joniane
Tirana mikpriti sot takimin e organizatave më të mëdha rinore të vendeve Adriatiko-Joniane, në një kohë kur kryeqyteti shqiptar është finalist për t’u shpallur “Kryeqyteti Europian i Rinisë” për vitin 2022. Eurorajoni ...
Gazeta Dita | 19-Nov-2019 16:20
Tirana mikpriti sot takimin e organizatave më të mëdha rinore të vendeve Adriatiko-Joniane, në një kohë kur kryeqyteti shqiptar është finalist për t’u shpallur “Kryeqyteti Europian i Rinisë” për vitin 2022. Eurorajoni ...

Tirana mikpret organizatat më të mëdha rinore të vendeve Adriatiko-Joniane, Veliaj: Të rinjtë, përfituesit kryesorë nga hapësira ballkanike pa barriera
Postuar: 19/11/2019 - 13:34 Tirana mikëpriti sot takimin e organizatave më të mëdha rinore të vendeve Adriatiko-Joniane, në një kohë kur kryeqyteti shqiptar është finalist për t’u shpallur “Kryeqyteti Europian i Rinisë” ...
Sot.Al | 19-Nov-2019 13:38
Postuar: 19/11/2019 - 13:34 Tirana mikëpriti sot takimin e organizatave më të mëdha rinore të vendeve Adriatiko-Joniane, në një kohë kur kryeqyteti shqiptar është finalist për t’u shpallur “Kryeqyteti Europian i Rinisë” ...

Klosi: Rinia, faktor i rëndësishëm në proceset integruese
Të rinjtë duhet të kenë më shumë hapësirë për t’u angazhuar në proceset integruese të vendit dhe për këtë qëllim nevojitet vendosja e një dialogu që i shërben përmbushjes së strategjisë evropiane për vendet e rajonit ...
Medial | 19-Nov-2019 12:30
Të rinjtë duhet të kenë më shumë hapësirë për t’u angazhuar në proceset integruese të vendit dhe për këtë qëllim nevojitet vendosja e një dialogu që i shërben përmbushjes së strategjisë evropiane për vendet e rajonit ...

Klosi: Rinia, faktor i rëndësishëm në proceset integruese
Të rinjtë duhet të kenë më shumë hapësirë për t’u angazhuar në proceset integruese të vendit dhe për këtë qëllim nevojitet vendosja e një dialogu që i shërben përmbushjes së strategjisë evropiane për vendet e rajonit ...
RTSH | 19-Nov-2019 12:15
Të rinjtë duhet të kenë më shumë hapësirë për t’u angazhuar në proceset integruese të vendit dhe për këtë qëllim nevojitet vendosja e një dialogu që i shërben përmbushjes së strategjisë evropiane për vendet e rajonit ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved