ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 15/12/2019 19:22

Nipi i Jakup Krasniqit pezullohet nga puna (Dokument)

Nipi i Jakup Krasniqit pezullohet nga puna (Dokument)
Nipi i Jakup Krasniqit pezullohet nga puna (Dokument) Djali i vëllait të Jakup Krasniqit, Arian Krasniqi, zyrtar i lartë për standarde dhe Cilësi të Turizmit në Departamentin e Turizmit në Ministrinë e Tregtisë dhe ...
TetovaSot | 19-Nov-2019 16:29
Nipi i Jakup Krasniqit pezullohet nga puna (Dokument) Djali i vëllait të Jakup Krasniqit, Arian Krasniqi, zyrtar i lartë për standarde dhe Cilësi të Turizmit në Departamentin e Turizmit në Ministrinë e Tregtisë dhe ...

Nipi i Jakup Krasniqit pezullohet nga puna (Dokument)
Djali i vëllait të Jakup Krasniqit, Arian Krasniqi zyrtarë i lartë për standarde dhe Cilësi të Turizmit në Departamentin e Turizmit në Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë është pezulluar nga puna për shkak të sulmit ...
Gazeta Monitor | 19-Nov-2019 14:45
Djali i vëllait të Jakup Krasniqit, Arian Krasniqi zyrtarë i lartë për standarde dhe Cilësi të Turizmit në Departamentin e Turizmit në Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë është pezulluar nga puna për shkak të sulmit ...

Nipi i Jakup Krasniqit pezullohet nga puna (Dokument)
Djali i vëllait të Jakup Krasniqit, Arian Krasniqi, zyrtar i lartë për standarde dhe Cilësi të Turizmit në Departamentin e Turizmit në Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë është pezulluar nga puna për shkak të sulmit ...
Gazeta Observer | 19-Nov-2019 14:45
Djali i vëllait të Jakup Krasniqit, Arian Krasniqi, zyrtar i lartë për standarde dhe Cilësi të Turizmit në Departamentin e Turizmit në Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë është pezulluar nga puna për shkak të sulmit ...

Pezullohet nga puna nipi i Jakup Krasniqit
Djali i vëllait të Jakup Krasniqit, Arian Krasniqi zyrtarë i lartë për standarde dhe Cilësi të Turizmit në Departamentin e Turizmit në Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë është pezulluar nga puna për shkak të ...
Zeri | 19-Nov-2019 14:06
Djali i vëllait të Jakup Krasniqit, Arian Krasniqi zyrtarë i lartë për standarde dhe Cilësi të Turizmit në Departamentin e Turizmit në Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë është pezulluar nga puna për shkak të ...

Pezullohet nga puna nipi i Jakup Krasniqit
Arian Krasniqi është larguar nga puna që e bën në Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë, respektivisht në standarde dhe Cilësi të Turizmit në Departamentin e Turizmit. Nipi i Jakup Krasniqit është pezulluar nga puna për ...
Albportali | 19-Nov-2019 13:58
Arian Krasniqi është larguar nga puna që e bën në Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë, respektivisht në standarde dhe Cilësi të Turizmit në Departamentin e Turizmit. Nipi i Jakup Krasniqit është pezulluar nga puna për ...

Pezullohet nga puna nipi i Jakup Krasniqit
Arian Krasniqi është larguar nga puna që e bën në Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë, respektivisht në standarde dhe Cilësi të Turizmit në Departamentin e Turizmit. Nipi i Jakup Krasniqit është pezulluar nga puna për ...
Indeks Online | 19-Nov-2019 13:49
Arian Krasniqi është larguar nga puna që e bën në Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë, respektivisht në standarde dhe Cilësi të Turizmit në Departamentin e Turizmit. Nipi i Jakup Krasniqit është pezulluar nga puna për ...

Pezullohet nga puna nipi i Jakup Krasniqit
Djali i vëllait të Jakup Krasniqit, Arian Krasniqi zyrtarë i lartë për standarde dhe Cilësi të Turizmit në Departamentin e Turizmit në Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë është pezulluar nga puna për shkak të sulmit ...
Medial | 19-Nov-2019 13:27
Djali i vëllait të Jakup Krasniqit, Arian Krasniqi zyrtarë i lartë për standarde dhe Cilësi të Turizmit në Departamentin e Turizmit në Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë është pezulluar nga puna për shkak të sulmit ...

Pezullohet nga puna nipi i Jakup Krasniqit
Djali i vëllait të Jakup Krasniqit, Arian Krasniqi zyrtarë i lartë për standarde dhe Cilësi të Turizmit në Departamentin e Turizmit në Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë është pezulluar nga puna për shkak të sulmit ...
Arbresh | 19-Nov-2019 13:11
Djali i vëllait të Jakup Krasniqit, Arian Krasniqi zyrtarë i lartë për standarde dhe Cilësi të Turizmit në Departamentin e Turizmit në Ministrinë e Tregtisë dhe Industrisë është pezulluar nga puna për shkak të sulmit ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved