ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 15/12/2019 19:53

Lokacioni për Spitalin e Prishtinës do të caktohet në vitin 2020

Lokacioni për Spitalin e Prishtinës do të caktohet në vitin 2020
Më 2 shtator të këtij viti është nënshkruar kontrata për studimin e fizibilitetit dhe hartimin e projektit detal të Spitalit të Prishtinës. Mirëpo, gjetja e një lokacioni të përshtatshëm për ndërtimin e këtij ...
Zeri | 19-Nov-2019 18:15
Më 2 shtator të këtij viti është nënshkruar kontrata për studimin e fizibilitetit dhe hartimin e projektit detal të Spitalit të Prishtinës. Mirëpo, gjetja e një lokacioni të përshtatshëm për ndërtimin e këtij ...

Lokacioni për Spitalin e Prishtinës do të caktohet në vitin 2020
Më 2 shtator të këtij viti është nënshkruar kontrata për studimin e fizibilitetit dhe hartimin e projektit detal të Spitalit të Prishtinës. Mirëpo, gjetja e një lokacioni të përshtatshëm për ndërtimin e këtij spitali ...
Gazeta Express | 19-Nov-2019 18:03
Më 2 shtator të këtij viti është nënshkruar kontrata për studimin e fizibilitetit dhe hartimin e projektit detal të Spitalit të Prishtinës. Mirëpo, gjetja e një lokacioni të përshtatshëm për ndërtimin e këtij spitali ...

Spitali i Prishtinës ndërtohet në Llukar?
Asambleistja e AAK-së në Komunën e Prishtinës, Fiknete Bejta ka bërë të ditur se janë ndarë 7 milion euro nga ana e komunës për ndërtimin e një Spitali në Prishtinë. Sipas Bejta tani vetëm ka mbetur që të zgjidhet ...
InFokusi | 18-Nov-2019 13:30
Asambleistja e AAK-së në Komunën e Prishtinës, Fiknete Bejta ka bërë të ditur se janë ndarë 7 milion euro nga ana e komunës për ndërtimin e një Spitali në Prishtinë. Sipas Bejta tani vetëm ka mbetur që të zgjidhet ...

Bejta kërkon që Spitali i Prishtinës të ndërtohet në Llukar
Për Spitalin e Prishtinës janë ndarë 7 milionë euro dhe nga ana e komunës ka mbetur vetëm të caktohet lokacioni për ndërtim. Fiknete Bejta, asambliste në Kuvendnin e Komunë së Prishtinës nga radhët e AAK-së ka propozuar ...
Lajminet | 18-Nov-2019 13:26
Për Spitalin e Prishtinës janë ndarë 7 milionë euro dhe nga ana e komunës ka mbetur vetëm të caktohet lokacioni për ndërtim. Fiknete Bejta, asambliste në Kuvendnin e Komunë së Prishtinës nga radhët e AAK-së ka propozuar ...

AAK kërkon që Spitali i Prishtinës të ndërtohet në hapësirën e kazermës së dikurshme të TMK-së
Fiknete Bejta, asambliste në Komunën e Prishtinës në radhët e AAK-së, përmes një shkrimi të bërë faqen e saj zyrtare Facebook, ka folur rreth ndërtimit të Spitalit të Prishtinës, për të cilin ka mbetur të caktohet ...
Gazeta Observer | 18-Nov-2019 13:25
Fiknete Bejta, asambliste në Komunën e Prishtinës në radhët e AAK-së, përmes një shkrimi të bërë faqen e saj zyrtare Facebook, ka folur rreth ndërtimit të Spitalit të Prishtinës, për të cilin ka mbetur të caktohet ...

AAK kërkon që Spitali i Prishtinës të ndërtohet në hapësirën e kazermës së dikurshme të TMK’së
Fiknete Bejta, asambliste në Komunën e Prishtinës në radhët e AAK-së, përmes një shkrimi të bërë faqen e saj zyrtare Facebook, ka folur rreth ndërtimit të Spitalit të Prishtinës, për të cilin ka mbetur të caktohet ...
Gazeta Express | 18-Nov-2019 13:09
Fiknete Bejta, asambliste në Komunën e Prishtinës në radhët e AAK-së, përmes një shkrimi të bërë faqen e saj zyrtare Facebook, ka folur rreth ndërtimit të Spitalit të Prishtinës, për të cilin ka mbetur të caktohet ...

AAK kërkon që Spitali i Prishtinës të ndërtohet në hapësirën e kazermës së dikurshme të TMK-së
Fiknete Bejta, asambliste në Komunën e Prishtinës në radhët e AAK-së, përmes një shkrimi të bërë faqen e saj zyrtare Facebook, ka folur rreth ndërtimit të Spitalit të Prishtinës, për të cilin ka mbetur të caktohet......
Zeri | 18-Nov-2019 13:09
Fiknete Bejta, asambliste në Komunën e Prishtinës në radhët e AAK-së, përmes një shkrimi të bërë faqen e saj zyrtare Facebook, ka folur rreth ndërtimit të Spitalit të Prishtinës, për të cilin ka mbetur të caktohet......

Spitali i Prishtinës, kërkohet që ai të ndërtohet në hapësirën e kazermës së dikurshme të TMK-së
Fiknete Bejta, asambliste në Komunën e Prishtinës në radhët e AAK-së, përmes një shkrimi të bërë faqen e saj zyrtare Facebook, ka folur rreth ndërtimit të Spitalit të Prishtinës, për të cilin ka mbetur të caktohet ...
Indeks Online | 18-Nov-2019 13:00
Fiknete Bejta, asambliste në Komunën e Prishtinës në radhët e AAK-së, përmes një shkrimi të bërë faqen e saj zyrtare Facebook, ka folur rreth ndërtimit të Spitalit të Prishtinës, për të cilin ka mbetur të caktohet ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved