ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 09/12/2019 23:57

“Do rriten pagat”: Banka e Shqipërisë jep lajmin e mirë

“Do rriten pagat”: Banka e Shqipërisë jep lajmin e mirë
Pagat në ekonomi pritet të rriten me ritme më të përshpejtuara vitet në vijim për shkak të ndryshimeve strukturore në tregun e punës. Kërkesa e lartë për punësim në disa sektor, teksa forca e punës ka ndalur rritjen do ...
Telegraf | 18-Nov-2019 12:18
Pagat në ekonomi pritet të rriten me ritme më të përshpejtuara vitet në vijim për shkak të ndryshimeve strukturore në tregun e punës. Kërkesa e lartë për punësim në disa sektor, teksa forca e punës ka ndalur rritjen do ...

Lajm i mirë, do të rriten pagat
Pagat në ekonomi pritet të rriten me ritme më të përshpejtuara vitet në vijim për shkak të ndryshimeve strukturore në tregun e punës. Kërkesa e lartë për punësim në disa sektor, teksa forca e punës ka ndalur rritjen do ...
Gazeta Observer | 18-Nov-2019 12:59
Pagat në ekonomi pritet të rriten me ritme më të përshpejtuara vitet në vijim për shkak të ndryshimeve strukturore në tregun e punës. Kërkesa e lartë për punësim në disa sektor, teksa forca e punës ka ndalur rritjen do ...

Banka e Shqipërisë: “Do të rriten pagat”
Pagat në ekonomi pritet të rriten me ritme më të përshpejtuara vitet në vijim për shkak të ndryshimeve strukturore në tregun e punës. Kërkesa e lartë për punësim në disa sektor, teksa forca e punës ka ndalur rritjen do ...
EkonomiaOnline | 18-Nov-2019 11:58
Pagat në ekonomi pritet të rriten me ritme më të përshpejtuara vitet në vijim për shkak të ndryshimeve strukturore në tregun e punës. Kërkesa e lartë për punësim në disa sektor, teksa forca e punës ka ndalur rritjen do ...

“Do rriten pagat”: Banka e Shqipërisë jep lajmin e mirë
Pagat në ekonomi pritet të rriten me ritme më të përshpejtuara vitet në vijim për shkak të ndryshimeve strukturore në tregun e punës. Kërkesa e lartë për punësim në disa sektor, teksa forca e punës ka ndalur rritjen do ...
Gazeta Express | 18-Nov-2019 11:47
Pagat në ekonomi pritet të rriten me ritme më të përshpejtuara vitet në vijim për shkak të ndryshimeve strukturore në tregun e punës. Kërkesa e lartë për punësim në disa sektor, teksa forca e punës ka ndalur rritjen do ...

Banka e Shqipërisë: Pagat do të rriten, shkak vetëm një faktor
Pagat në ekonomi pritet të rriten me ritme më të përshpejtuara vitet në vijim për shkak të ndryshimeve strukturore në tregun e punës. Kërkesa e lartë për punësim në disa sektorë, teksa forca e punës ka ndalur rritjen do ...
Lexo | 18-Nov-2019 08:55
Pagat në ekonomi pritet të rriten me ritme më të përshpejtuara vitet në vijim për shkak të ndryshimeve strukturore në tregun e punës. Kërkesa e lartë për punësim në disa sektorë, teksa forca e punës ka ndalur rritjen do ...

Sektori i ndërtimit mbahet nga pallatet në Tiranë, mbaron efekti i TAP dhe HEC-ve në Devoll
Sektori i ndërtimit i cili kaloi në zhvillim të vrullshëm pas vitit të 2015 i nxitur nga investimet në projektet e mëdha të energjisë, gazsjellësi TAP dhe investimet, ka ndalur ritmet e zgjerimit , teksa sektori po ...
Lapsi | 18-Nov-2019 08:15
Sektori i ndërtimit i cili kaloi në zhvillim të vrullshëm pas vitit të 2015 i nxitur nga investimet në projektet e mëdha të energjisë, gazsjellësi TAP dhe investimet, ka ndalur ritmet e zgjerimit , teksa sektori po ...

Banka e Shqipërisë parashikon se pagat do të rriten nga presionet e mungesës së fuqisë punëtore
Pagat në ekonomi pritet të rriten me ritme më të përshpejtuara vitet në vijim për shkak të ndryshimeve strukturore në tregun e punës. Kërkesa e lartë për punësim në disa sektor, teksa forca e punës ka ndalur rritjen do ...
BalkanWeb | 18-Nov-2019 07:23
Pagat në ekonomi pritet të rriten me ritme më të përshpejtuara vitet në vijim për shkak të ndryshimeve strukturore në tregun e punës. Kërkesa e lartë për punësim në disa sektor, teksa forca e punës ka ndalur rritjen do ...

“Pagat do të rriten”, Banka e Shqipërisë paralajmëron lajmin e mirë dhe kjo do të vijë për një arsye domethënëse
Postuar: 18/11/2019 - 07:54 Pagat në ekonomi pritet të rriten me ritme më të përshpejtuara vitet në vijim për shkak të ndryshimeve strukturore në tregun e punës. Kërkesa e lartë për punësim në disa sektor, teksa forca e ...
Sot.Al | 18-Nov-2019 07:57
Postuar: 18/11/2019 - 07:54 Pagat në ekonomi pritet të rriten me ritme më të përshpejtuara vitet në vijim për shkak të ndryshimeve strukturore në tregun e punës. Kërkesa e lartë për punësim në disa sektor, teksa forca e ...

Banka e Shqipërisë parashikon se pagat do të rriten nga presionet e mungesës së fuqisë punëtore
Pagat në ekonomi pritet të rriten me ritme më të përshpejtuara vitet në vijim për shkak të ndryshimeve strukturore në tregun e punës. Kërkesa e lartë për punësim në disa sektor, teksa forca e punës ka ndalur rritjen do ...
Monitor | 17-Nov-2019 23:03
Pagat në ekonomi pritet të rriten me ritme më të përshpejtuara vitet në vijim për shkak të ndryshimeve strukturore në tregun e punës. Kërkesa e lartë për punësim në disa sektor, teksa forca e punës ka ndalur rritjen do ...

Sektori i ndërtimit mbahet nga pallatet në Tiranë, mbaron efekti i TAP dhe HEC-ve në Devoll
Sektori i ndërtimit i cili kaloi në zhvillim të vrullshëm pas vitit të 2015 i nxitur nga investimet në projektet e mëdha të energjisë, gazsjellësi TAP dhe investimet, ka ndalur ritmet e zgjerimit , teksa sektori po ...
Monitor | 17-Nov-2019 23:02
Sektori i ndërtimit i cili kaloi në zhvillim të vrullshëm pas vitit të 2015 i nxitur nga investimet në projektet e mëdha të energjisë, gazsjellësi TAP dhe investimet, ka ndalur ritmet e zgjerimit , teksa sektori po ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved