ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 14/12/2019 02:48

Kurti po heq dorë ideja për Bashkim Kombëtar, momentalisht e paarritshme

Kurti po heq dorë ideja për Bashkim Kombëtar, momentalisht e paarritshme
Në Kosovë për shumë vite me radhë është duke u diskutuar për Bashkimin Kombëtar me Shqipërinë. Një ide e tillë më së shumti u forcua nga Lëvizja Vetëvendosje, e në veçanti lideri i saj, Albin Kurti, i cili kishte thënë ...
Lajminet | 19-Nov-2019 13:07
Në Kosovë për shumë vite me radhë është duke u diskutuar për Bashkimin Kombëtar me Shqipërinë. Një ide e tillë më së shumti u forcua nga Lëvizja Vetëvendosje, e në veçanti lideri i saj, Albin Kurti, i cili kishte thënë ...

Sondazh me banorët e Kosovës dhe Shqipërisë: A janë pro apo kundër bashkimit kombëtar?
Në një sondazh të realizuar nga Fondacioni Kosovar për Shoqëri Civile (KFOS) dhe Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipëri (OFSA), ka rezultuar se shqiptarët e duan bashkimin kombëtar. Në këtë sondazh të realizuar, 63 ...
Gazeta Monitor | 19-Nov-2019 12:39
Në një sondazh të realizuar nga Fondacioni Kosovar për Shoqëri Civile (KFOS) dhe Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipëri (OFSA), ka rezultuar se shqiptarët e duan bashkimin kombëtar. Në këtë sondazh të realizuar, 63 ...

Sondazh interesant i raporteve Kosovë – Shqipëri: Bashkimi kombëtar, njohuritë, martesat…
Fondacioni Kosovar për Shoqëri Civile (KFOS) dhe Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipëri (OFSA) – me qëllim që ta bëjnë matjen e qëndrimeve, perceptimeve dhe njohurive të qytetarëve të Shqipërisë dhe Kosovës për temat ...
Albportali | 19-Nov-2019 12:33
Fondacioni Kosovar për Shoqëri Civile (KFOS) dhe Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipëri (OFSA) – me qëllim që ta bëjnë matjen e qëndrimeve, perceptimeve dhe njohurive të qytetarëve të Shqipërisë dhe Kosovës për temat ...

Nuk pritej, bashkimin kombëtar e duan më tepër në Shqipëri se sa në Kosovë
A e duan shqiptarët bashkimin kombëtar? Ku janë më të gatshëm për ta arritur atë, në Shqipëri, apo në Kosovë? Cilat janë pengesat dhe sa janë pro kapërcimit të tyre? Këtyre pyetjeve u përgjigjet një sondazh i zhvilluar ...
ABCNews | 19-Nov-2019 10:40
A e duan shqiptarët bashkimin kombëtar? Ku janë më të gatshëm për ta arritur atë, në Shqipëri, apo në Kosovë? Cilat janë pengesat dhe sa janë pro kapërcimit të tyre? Këtyre pyetjeve u përgjigjet një sondazh i zhvilluar ...

Sondazh interesant i raporteve Kosovë – Shqipëri: Bashkimi kombëtar, njohuritë, martesat…
Fondacioni Kosovar për Shoqëri Civile (KFOS) dhe Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipëri (OFSA) – me qëllim që ta bëjnë matjen e qëndrimeve, perceptimeve dhe njohurive të qytetarëve të Shqipërisë dhe Kosovës për temat ...
Republika | 19-Nov-2019 12:33
Fondacioni Kosovar për Shoqëri Civile (KFOS) dhe Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipëri (OFSA) – me qëllim që ta bëjnë matjen e qëndrimeve, perceptimeve dhe njohurive të qytetarëve të Shqipërisë dhe Kosovës për temat ...

Valon Murati: Është thyer miti se Shqipëria s’e do bashkimin kombëtar
Kryetari i Lëvizjes për Bashkim, Valon Murati, ka thënë se është bërë maksimumi i një plani të një beteje publike rreth bashkimit kombëtar. “Është Lëvizja Vetëvendosje që perceptohet se është për......
Zeri | 19-Nov-2019 12:13
Kryetari i Lëvizjes për Bashkim, Valon Murati, ka thënë se është bërë maksimumi i një plani të një beteje publike rreth bashkimit kombëtar. “Është Lëvizja Vetëvendosje që perceptohet se është për......

Valon Murati: Është thyer miti se Shqipëria s’e do bashkimin kombëtar
Kryetari i Lëvizjes për Bashkim, Valon Murati, ka thënë se është bërë maksimumi i një plani të një beteje publike rreth bashkimit kombëtar. “Është Lëvizja Vetëvendosje që perceptohet se është për bashkim por është ...
Indeks Online | 19-Nov-2019 11:59
Kryetari i Lëvizjes për Bashkim, Valon Murati, ka thënë se është bërë maksimumi i një plani të një beteje publike rreth bashkimit kombëtar. “Është Lëvizja Vetëvendosje që perceptohet se është për bashkim por është ...

Sondazh interesant i raporteve Kosovë – Shqipëri: Bashkimi kombëtar, njohuritë, martesat…
Fondacioni Kosovar për Shoqëri Civile (KFOS) dhe Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipëri (OFSA) – me qëllim që ta bëjnë matjen e qëndrimeve, perceptimeve dhe njohurive të qytetarëve të Shqipërisë dhe Kosovës për temat ...
Gazeta Observer | 19-Nov-2019 09:33
Fondacioni Kosovar për Shoqëri Civile (KFOS) dhe Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipëri (OFSA) – me qëllim që ta bëjnë matjen e qëndrimeve, perceptimeve dhe njohurive të qytetarëve të Shqipërisë dhe Kosovës për temat ...

Murati: Është thyer miti se Shqipëria s’e do bashkimin kombëtar
Kryetari i Lëvizjes për Bashkim, Valon Murati, ka thënë se është bërë maksimumi i një plani të një beteje publike rreth bashkimit kombëtar. “Është Lëvizja Vetëvendosje që perceptohet se është për bashkim, por është ...
Telegrafi | 18-Nov-2019 23:59
Kryetari i Lëvizjes për Bashkim, Valon Murati, ka thënë se është bërë maksimumi i një plani të një beteje publike rreth bashkimit kombëtar. “Është Lëvizja Vetëvendosje që perceptohet se është për bashkim, por është ...

Vetëm 54 përqind e kosovarëve janë për bashkim me Shqipërinë
Fondacioni Kosovar për Shoqëri Civile (KFOS) dhe Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipëri (OFSA) – me qëllim që ta bëjnë matjen e qëndrimeve, perceptimeve dhe njohurive të qytetarëve të Shqipërisë dhe Kosovës për temat ...
Arbresh | 19-Nov-2019 00:51
Fondacioni Kosovar për Shoqëri Civile (KFOS) dhe Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipëri (OFSA) – me qëllim që ta bëjnë matjen e qëndrimeve, perceptimeve dhe njohurive të qytetarëve të Shqipërisë dhe Kosovës për temat ...

Hulumtimi: Vetëm 54 % e kosovarëve janë për bashkim me Shqipërinë
Fondacioni Kosovar për Shoqëri Civile (KFOS) dhe Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipëri (OFSA) – me qëllim që ta bëjnë matjen e qëndrimeve, perceptimeve dhe njohurive të qytetarëve të Shqipërisë dhe Kosovës për temat ...
EkonomiaOnline | 19-Nov-2019 00:43
Fondacioni Kosovar për Shoqëri Civile (KFOS) dhe Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipëri (OFSA) – me qëllim që ta bëjnë matjen e qëndrimeve, perceptimeve dhe njohurive të qytetarëve të Shqipërisë dhe Kosovës për temat ...

Murati: Është thyer miti se Shqipëria s’e do bashkimin kombëtar
Kryetari i Lëvizjes për Bashkim, Valon Murati, ka thënë se është bërë maksimumi i një plani të një beteje publike rreth bashkimit kombëtar. “Është Lëvizja Vetëvendosje që perceptohet se është për bashkim por është ...
Ina-Online | 19-Nov-2019 00:27
Kryetari i Lëvizjes për Bashkim, Valon Murati, ka thënë se është bërë maksimumi i një plani të një beteje publike rreth bashkimit kombëtar. “Është Lëvizja Vetëvendosje që perceptohet se është për bashkim por është ...

Kosova dhe Shqipëria: Sondazh për bashkimin kombëtar, njohuritë, martesat…
Hulumtimi është realizuar në periudhën tetor-nëntor 2018. Gjithsej janë intervistuar 2.504 qytetarë: 1.200 në Shqipëri dhe 1.304 në Kosovë ( 1.004 shqiptarë dhe 300 serbë), njofton Klan Kosova. Ky hulumtim ...
Lajminet | 18-Nov-2019 23:50
Hulumtimi është realizuar në periudhën tetor-nëntor 2018. Gjithsej janë intervistuar 2.504 qytetarë: 1.200 në Shqipëri dhe 1.304 në Kosovë ( 1.004 shqiptarë dhe 300 serbë), njofton Klan Kosova. Ky hulumtim ...

Valon Murati: Është thyer miti se Shqipëria s’e do bashkimin kombëtar
“Është Lëvizja Vetëvendosje që perceptohet se është për bashkim por është jashtëzakonisht e paqartë se si e do rrugën drejt atij bashkimi. Situatën e fundit e kemi kur lëvizi edhe Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ...
Lajminet | 18-Nov-2019 23:43
“Është Lëvizja Vetëvendosje që perceptohet se është për bashkim por është jashtëzakonisht e paqartë se si e do rrugën drejt atij bashkimi. Situatën e fundit e kemi kur lëvizi edhe Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama ...

Shifra shokuese: Sa për qind nga banorëve të Shqipërisë e kanë vizituar Kosovën
Fondacioni Kosovar për Shoqëri Civile (KFOS) dhe Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipëri (OFSA) – me qëllim që ta bëjnë matjen e qëndrimeve, perceptimeve dhe njohurive të qytetarëve të Shqipërisë dhe Kosovës për ...
Zeri | 18-Nov-2019 23:37
Fondacioni Kosovar për Shoqëri Civile (KFOS) dhe Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipëri (OFSA) – me qëllim që ta bëjnë matjen e qëndrimeve, perceptimeve dhe njohurive të qytetarëve të Shqipërisë dhe Kosovës për ...

Kosova dhe Shqipëria: Sondazh për bashkimin kombëtar, njohuritë, martesat…
Fondacioni Kosovar për Shoqëri Civile (KFOS) dhe Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipëri (OFSA) – me qëllim që ta bëjnë matjen e qëndrimeve, perceptimeve dhe njohurive të qytetarëve të Shqipërisë dhe Kosovës për temat ...
InFokusi | 18-Nov-2019 23:37
Fondacioni Kosovar për Shoqëri Civile (KFOS) dhe Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipëri (OFSA) – me qëllim që ta bëjnë matjen e qëndrimeve, perceptimeve dhe njohurive të qytetarëve të Shqipërisë dhe Kosovës për temat ...

Sa për qind të banorëve të Shqipërisë e kanë vizituar Kosovën
Fondacioni Kosovar për Shoqëri Civile (KFOS) dhe Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipëri (OFSA) – me qëllim që ta bëjnë matjen e qëndrimeve, perceptimeve dhe njohurive të qytetarëve të Shqipërisë dhe Kosovës për temat ...
Gazeta Express | 18-Nov-2019 23:31
Fondacioni Kosovar për Shoqëri Civile (KFOS) dhe Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipëri (OFSA) – me qëllim që ta bëjnë matjen e qëndrimeve, perceptimeve dhe njohurive të qytetarëve të Shqipërisë dhe Kosovës për temat ...

Valon Murati: Është thyer miti se Shqipëria s’e do bashkimin kombëtar
Kryetari i Lëvizjes për Bashkim, Valon Murati, ka thënë se është bërë maksimumi i një plani të një beteje publike rreth bashkimit kombëtar. “Është Lëvizja Vetëvendosje që perceptohet se është për bashkim por është ...
Medial | 18-Nov-2019 23:26
Kryetari i Lëvizjes për Bashkim, Valon Murati, ka thënë se është bërë maksimumi i një plani të një beteje publike rreth bashkimit kombëtar. “Është Lëvizja Vetëvendosje që perceptohet se është për bashkim por është ...

Valon Murati: Është thyer miti se Shqipëria s’e do bashkimin kombëtar
Kryetari i Lëvizjes për Bashkim, Valon Murati, ka thënë se është bërë maksimumi i një plani të një beteje publike rreth bashkimit kombëtar. “Është Lëvizja Vetëvendosje që perceptohet se është për bashkim por është ...
Klan Kosova | 18-Nov-2019 23:21
Kryetari i Lëvizjes për Bashkim, Valon Murati, ka thënë se është bërë maksimumi i një plani të një beteje publike rreth bashkimit kombëtar. “Është Lëvizja Vetëvendosje që perceptohet se është për bashkim por është ...

Kosova dhe Shqipëria: Sondazh për bashkimin kombëtar, njohuritë, martesat…
Fondacioni Kosovar për Shoqëri Civile (KFOS) dhe Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipëri (OFSA) – me qëllim që ta bëjnë matjen e qëndrimeve, perceptimeve dhe njohurive të qytetarëve të Shqipërisë dhe Kosovës për temat ...
Medial | 18-Nov-2019 23:15
Fondacioni Kosovar për Shoqëri Civile (KFOS) dhe Fondacioni Shoqëria e Hapur për Shqipëri (OFSA) – me qëllim që ta bëjnë matjen e qëndrimeve, perceptimeve dhe njohurive të qytetarëve të Shqipërisë dhe Kosovës për temat ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved