ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 09/12/2019 21:16

Kosova duhet të kërkojë dëmshpërblim nga Serbia për shkatërrimin e “Trepçës”

Kosova duhet të kërkojë dëmshpërblim nga Serbia për shkatërrimin e “Trepçës”
Instituti Kërkimor për Çështje Evropiane dhe të Zhvillimit (RIDEA) dje ka prezantuar studimin mbi çështjen e reparacionit për krimet e luftës të kryera në Kosovë dhe për çështjen e “Trepçës” në kontekstin e “Finales së ...
Albportali | 19-Nov-2019 10:31
Instituti Kërkimor për Çështje Evropiane dhe të Zhvillimit (RIDEA) dje ka prezantuar studimin mbi çështjen e reparacionit për krimet e luftës të kryera në Kosovë dhe për çështjen e “Trepçës” në kontekstin e “Finales së ...

Kosova duhet të kërkojë dëmshpërblim nga Serbia për shkatërrimin e “Trepçës”
Instituti Kërkimor për Çështje Evropiane dhe të Zhvillimit (RIDEA) dje ka prezantuar studimin mbi çështjen e reparacionit për krimet e luftës të kryera në Kosovë dhe për çështjen e “Trepçës” në kontekstin e “Finales së ...
TetovaSot | 19-Nov-2019 10:17
Instituti Kërkimor për Çështje Evropiane dhe të Zhvillimit (RIDEA) dje ka prezantuar studimin mbi çështjen e reparacionit për krimet e luftës të kryera në Kosovë dhe për çështjen e “Trepçës” në kontekstin e “Finales së ...

Kosova duhet të kërkojë dëmshpërblim nga Serbia për shkatërrimin e “Trepçës”
Instituti Kërkimor për Çështje Evropiane dhe të Zhvillimit (RIDEA) dje ka prezantuar studimin mbi çështjen e reparacionit për krimet e luftës të kryera në Kosovë dhe për çështjen e “Trepçës” në kontekstin e “Finales së ...
Gazeta Observer | 19-Nov-2019 09:33
Instituti Kërkimor për Çështje Evropiane dhe të Zhvillimit (RIDEA) dje ka prezantuar studimin mbi çështjen e reparacionit për krimet e luftës të kryera në Kosovë dhe për çështjen e “Trepçës” në kontekstin e “Finales së ...

Kosova, duhet të kërkojë dëmshpërblim nga Serbia për shkatërrimin e “Trepçës”
Instituti Kërkimor për Çështje Evropiane dhe të Zhvillimit (RIDEA) dje ka prezantuar studimin mbi çështjen e reparacionit për krimet e luftës të kryera në Kosovë dhe për çështjen e “Trepçës” në kontekstin e “Finales së ...
Indeks Online | 19-Nov-2019 09:28
Instituti Kërkimor për Çështje Evropiane dhe të Zhvillimit (RIDEA) dje ka prezantuar studimin mbi çështjen e reparacionit për krimet e luftës të kryera në Kosovë dhe për çështjen e “Trepçës” në kontekstin e “Finales së ...

Kosova duhet të kërkojë dëmshpërblim nga Serbia për shkatërrimin e “Trepçës”
Instituti Kërkimor për Çështje Evropiane dhe të Zhvillimit (RIDEA) dje ka prezantuar studimin mbi çështjen e reparacionit për krimet e luftës të kryera në Kosovë dhe për çështjen e “Trepçës” në kontekstin e “Finales së ...
Gazeta Express | 19-Nov-2019 09:24
Instituti Kërkimor për Çështje Evropiane dhe të Zhvillimit (RIDEA) dje ka prezantuar studimin mbi çështjen e reparacionit për krimet e luftës të kryera në Kosovë dhe për çështjen e “Trepçës” në kontekstin e “Finales së ...

Operacioni plastik, bëri që 20-vjeçarja të marrë një pamje të frikshme (Foto)
Një hundë e vogël e harkuar, buzë të trasha e flokë të gjatë… një bel i hollë dhe një trup me përmasa 90-60-90 janë konsideruar tiparet ideale përsa i përket syrit kritik të shoqërisë. Edhe pse jo të gjithë i arrijmë ...
Telegraf | 18-Nov-2019 14:27
Një hundë e vogël e harkuar, buzë të trasha e flokë të gjatë… një bel i hollë dhe një trup me përmasa 90-60-90 janë konsideruar tiparet ideale përsa i përket syrit kritik të shoqërisë. Edhe pse jo të gjithë i arrijmë ...

RIDEA: Kosova duhet të kërkojë dëmshpërblim nga Serbia për shkatërrimin e “Trepçës”
Instituti Kërkimor për Çështje Evropiane dhe të Zhvillimit (RIDEA) dje ka prezantuar studimin mbi çështjen e reparacionit për krimet e luftës të kryera në Kosovë dhe për çështjen e “Trepçës” në......
Zeri | 19-Nov-2019 08:37
Instituti Kërkimor për Çështje Evropiane dhe të Zhvillimit (RIDEA) dje ka prezantuar studimin mbi çështjen e reparacionit për krimet e luftës të kryera në Kosovë dhe për çështjen e “Trepçës” në......

Bëri operacionin e parë plastik vetëm 20 vjeç, sot e reja ka marrë një pamje të frikshme (FOTO)
Një hundë e vogël e harkuar, buzë të trasha e flokë të gjatë… një bel i hollë dhe një trup me përmasa 90-60-90 janë konsideruar tiparet ideale përsa i përket syrit kritik të shoqërisë. Edhe pse jo të gjithë i arrijmë ...
TetovaSot | 18-Nov-2019 22:00
Një hundë e vogël e harkuar, buzë të trasha e flokë të gjatë… një bel i hollë dhe një trup me përmasa 90-60-90 janë konsideruar tiparet ideale përsa i përket syrit kritik të shoqërisë. Edhe pse jo të gjithë i arrijmë ...

Kosova dhe Serbia kanë shumë çështje të hapura, duhet dialog
Instituti Kërkimor për Çështje Evropiane dhe të Zhvillimit (RIDEA) në Kosovë ka bërë një studim lidhur me dialogun Kosovë-Serbi, në të cilin theksohen dy çështje, reparacioni për krimet e luftës në Kosovë dhe pranimi i ...
ABCNews | 18-Nov-2019 15:01
Instituti Kërkimor për Çështje Evropiane dhe të Zhvillimit (RIDEA) në Kosovë ka bërë një studim lidhur me dialogun Kosovë-Serbi, në të cilin theksohen dy çështje, reparacioni për krimet e luftës në Kosovë dhe pranimi i ...

Bëri operacionin e parë plastik vetëm 20 vjeç, sot e reja ka marrë një pamje të frikshme
Një hundë e vogël e harkuar, buzë të trasha e flokë të gjatë… një bel i hollë dhe një trup me përmasa 90-60-90 janë konsideruar tiparet ideale përsa i përket syrit kritik të shoqërisë. Edhe pse jo të gjithë i arrijmë ...
Albportali | 18-Nov-2019 15:14
Një hundë e vogël e harkuar, buzë të trasha e flokë të gjatë… një bel i hollë dhe një trup me përmasa 90-60-90 janë konsideruar tiparet ideale përsa i përket syrit kritik të shoqërisë. Edhe pse jo të gjithë i arrijmë ...

Bëri operacionin e parë plastik vetëm 20 vjeç, sot e reja ka marrë një pamje të frikshme
Një hundë e vogël e harkuar, buzë të trasha e flokë të gjatë… një bel i hollë dhe një trup me përmasa 90-60-90 janë konsideruar tiparet ideale përsa i përket syrit kritik të shoqërisë. Edhe pse jo të gjithë i arrijmë ...
Republika | 18-Nov-2019 15:14
Një hundë e vogël e harkuar, buzë të trasha e flokë të gjatë… një bel i hollë dhe një trup me përmasa 90-60-90 janë konsideruar tiparet ideale përsa i përket syrit kritik të shoqërisë. Edhe pse jo të gjithë i arrijmë ...

“Serbia e ka shkatërruar “Trepçën”, Kosova duhet të kërkojë dëmshpërblim”
Instituti Kërkimor për Çështje Evropiane dhe të Zhvillimit (RIDEA) prezantoi studim mbi Çështjen e reparacionit për krimet e luftës të kryera në Kosovë në kontekstin e “Finales së Madhe” eventuale ndërmjet Kosovës dhe ...
InFokusi | 18-Nov-2019 13:50
Instituti Kërkimor për Çështje Evropiane dhe të Zhvillimit (RIDEA) prezantoi studim mbi Çështjen e reparacionit për krimet e luftës të kryera në Kosovë në kontekstin e “Finales së Madhe” eventuale ndërmjet Kosovës dhe ...

“Serbia e ka shkatërruar “Trepçën”, Kosova duhet të kërkojë dëmshpërblim”
Iraj Hashi nga ky institut prezantoi historikun e punës së Trepçës ku u shpreh se Serbia duhet të marrë përgjegjësinë për dëmet e shkaktuara gjatë kohës që e menaxhonte këtë kompani. “Një nga gjërat më shkatërruese që ...
Lajminet | 18-Nov-2019 13:36
Iraj Hashi nga ky institut prezantoi historikun e punës së Trepçës ku u shpreh se Serbia duhet të marrë përgjegjësinë për dëmet e shkaktuara gjatë kohës që e menaxhonte këtë kompani. “Një nga gjërat më shkatërruese që ...

“Serbia e ka shkatërruar ‘Trepçën’, Kosova duhet të kërkojë dëmshpërblim”
Instituti Kërkimor për Çështje Evropiane dhe të Zhvillimit (RIDEA) prezantoi studim mbi Çështjen e reparacionit për krimet e luftës të kryera në Kosovë në kontekstin e “Finales së Madhe” eventuale ndërmjet Kosovës dhe ...
Gazeta Observer | 18-Nov-2019 13:30
Instituti Kërkimor për Çështje Evropiane dhe të Zhvillimit (RIDEA) prezantoi studim mbi Çështjen e reparacionit për krimet e luftës të kryera në Kosovë në kontekstin e “Finales së Madhe” eventuale ndërmjet Kosovës dhe ...

RIDEA: Serbia e ka shkatërruar “Trepçën”, Kosova duhet të kërkojë dëmshpërblim
Instituti Kërkimor për Çështje Evropiane dhe të Zhvillimit (RIDEA) prezantoi studim mbi Çështjen e reparacionit për krimet e luftës të kryera në Kosovë në kontekstin e “Finales së Madhe” eventuale ndërmjet Kosovës dhe ...
Gazeta Express | 18-Nov-2019 13:09
Instituti Kërkimor për Çështje Evropiane dhe të Zhvillimit (RIDEA) prezantoi studim mbi Çështjen e reparacionit për krimet e luftës të kryera në Kosovë në kontekstin e “Finales së Madhe” eventuale ndërmjet Kosovës dhe ...

Bëri operacionin e parë plastik vetëm 20 vjeç, sot e reja ka marrë një pamje të frikshme
Një hundë e vogël e harkuar, buzë të trasha e flokë të gjatë… një bel i hollë dhe një trup me përmasa 90-60-90 janë konsideruar tiparet ideale përsa i përket syrit kritik të shoqërisë. Edhe pse jo të gjithë i arrijmë ...
Arbresh | 18-Nov-2019 12:45
Një hundë e vogël e harkuar, buzë të trasha e flokë të gjatë… një bel i hollë dhe një trup me përmasa 90-60-90 janë konsideruar tiparet ideale përsa i përket syrit kritik të shoqërisë. Edhe pse jo të gjithë i arrijmë ...

RIDEA prezanton studimet rreth fazës finale të dialogut Kosovë-Serbi
Instituti Kërkimor për Çështje Evropiane dhe të Zhvillimit (RIDEA) ka prezantuar studimet e radhës brenda serisë së studimeve rreth fazës finale të dialogut Kosovë-Serbi. Qerim Qerim nga ky institut, ka thënë se rastet ...
Medial | 18-Nov-2019 11:28
Instituti Kërkimor për Çështje Evropiane dhe të Zhvillimit (RIDEA) ka prezantuar studimet e radhës brenda serisë së studimeve rreth fazës finale të dialogut Kosovë-Serbi. Qerim Qerim nga ky institut, ka thënë se rastet ...

RIDEA prezanton studimet rreth fazës finale të dialogut Kosovë-Serbi
Instituti Kërkimor për Çështje Evropiane dhe të Zhvillimit (RIDEA) ka prezantuar studimet e radhës brenda serisë së studimeve rreth fazës finale të dialogut Kosovë-Serbi. Qerim Qerim nga ky institut, ka thënë se rastet ...
Klan Kosova | 18-Nov-2019 11:28
Instituti Kërkimor për Çështje Evropiane dhe të Zhvillimit (RIDEA) ka prezantuar studimet e radhës brenda serisë së studimeve rreth fazës finale të dialogut Kosovë-Serbi. Qerim Qerim nga ky institut, ka thënë se rastet ...

Serbia duhet të pranojë “fajet” në lidhje me “Trepçën”
Instituti Kërkimor për Çështje Evropiane dhe të Zhvillimit (RIDEA) prezantoi studimet e radhës brenda serisë së studimeve rreth fazës finale të dialogut Kosovë-Serbi. Iraj Hashi nga RIDEA, prezantoi hulumtimin në lidhje ...
Medial | 18-Nov-2019 11:01
Instituti Kërkimor për Çështje Evropiane dhe të Zhvillimit (RIDEA) prezantoi studimet e radhës brenda serisë së studimeve rreth fazës finale të dialogut Kosovë-Serbi. Iraj Hashi nga RIDEA, prezantoi hulumtimin në lidhje ...

Bëri operacionin e parë kur ishte 20 vjeç, sot ka marrë një pamje të frikshme
Një hundë e vogël e harkuar, buzë të trasha e flokë të gjatë… një bel i hollë dhe një trup me përmasa 90-60-90 janë konsideruar tiparet ideale përsa i përket syrit kritik të shoqërisë. Edhe pse jo të gjithë i arrijmë ...
Ina-Online | 18-Nov-2019 09:44
Një hundë e vogël e harkuar, buzë të trasha e flokë të gjatë… një bel i hollë dhe një trup me përmasa 90-60-90 janë konsideruar tiparet ideale përsa i përket syrit kritik të shoqërisë. Edhe pse jo të gjithë i arrijmë ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved