ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 09/12/2019 23:57

Kompanitë duhet të raportojnë të ardhurat dhe fitimet që nga viti i ardhshëm

Kompanitë duhet të raportojnë të ardhurat dhe fitimet që nga viti i ardhshëm
Në përmbushje të një standardi të ri global që synon të bëjë më transparentë llogaritë e kompanive dhe individëve duke përfshirë edhe llogaritë “offshore”, Kuvendi i Shqipërisë po miraton këto ditë projektligjin “Për ...
Medial | 19-Nov-2019 14:41
Në përmbushje të një standardi të ri global që synon të bëjë më transparentë llogaritë e kompanive dhe individëve duke përfshirë edhe llogaritë “offshore”, Kuvendi i Shqipërisë po miraton këto ditë projektligjin “Për ...

Çfarë po e mban peng Vetting-un në Shqipëri?
“Reforma më e madhe gjyqësore që nga rënia e komunizmit, një shembull i mirë për pjesën tjetër të shteteve të Ballkanit Perëndimor që janë në procesin e integrimit europian dhe luftë pa frikë kundër korrupsionit dhe ...
GazetaTema | 18-Nov-2019 14:52
“Reforma më e madhe gjyqësore që nga rënia e komunizmit, një shembull i mirë për pjesën tjetër të shteteve të Ballkanit Perëndimor që janë në procesin e integrimit europian dhe luftë pa frikë kundër korrupsionit dhe ...

Standardi i ri global, Shqipëria do raportojë fitimet dhe të ardhurat për kompanitë, qeverinë dhe individët
Në përmbushje të një standardi të ri global që synon të bëjë më transparentë llogaritë e kompanive dhe individëve duke përfshirë edhe llogaritë “offshore”, Kuvendi i Shqipërisë po miraton këto ditë projektligjin “Për ...
Monitor | 19-Nov-2019 12:06
Në përmbushje të një standardi të ri global që synon të bëjë më transparentë llogaritë e kompanive dhe individëve duke përfshirë edhe llogaritë “offshore”, Kuvendi i Shqipërisë po miraton këto ditë projektligjin “Për ...

Kompanitë duhet të raportojnë të ardhurat dhe fitimet që nga viti i ardhshëm
Në përmbushje të një standardi të ri global që synon të bëjë më transparentë llogaritë e kompanive dhe individëve duke përfshirë edhe llogaritë “offshore”, Kuvendi i Shqipërisë po miraton këto ditë projektligjin “Për ...
PC World | 19-Nov-2019 14:25
Në përmbushje të një standardi të ri global që synon të bëjë më transparentë llogaritë e kompanive dhe individëve duke përfshirë edhe llogaritë “offshore”, Kuvendi i Shqipërisë po miraton këto ditë projektligjin “Për ...

Çfarë po e mban peng Vettingun në Shqipëri?
“Reforma më e madhe gjyqësore që nga rënia e komunizmit, një shembull i mirë për pjesën tjetër të shteteve të Ballkanit Perëndimor që janë në procesin e integrimit europian dhe luftë pa frikë kundër korrupsionit dhe ...
Dritare | 18-Nov-2019 15:36
“Reforma më e madhe gjyqësore që nga rënia e komunizmit, një shembull i mirë për pjesën tjetër të shteteve të Ballkanit Perëndimor që janë në procesin e integrimit europian dhe luftë pa frikë kundër korrupsionit dhe ...

Raporti i fundit i Moneyval/ Në Shqipëria vijon të mbetet problem pastrimi i parave përmes korrupsionit
Raporti i fundit i Moneyval, kritik për pastrimin e parave dhe financimin e terrorizmit. Hetimet e nisura pezullohen ose mbyllen. Gjithë shpresat, te Reforma në Drejtësi. Reagojnë institucionet, ja masat që kemi marrë ...
Telegraf | 18-Nov-2019 08:51
Raporti i fundit i Moneyval, kritik për pastrimin e parave dhe financimin e terrorizmit. Hetimet e nisura pezullohen ose mbyllen. Gjithë shpresat, te Reforma në Drejtësi. Reagojnë institucionet, ja masat që kemi marrë ...

Çfarë po e mban peng Vetting-un në Shqipëri?
European Western Balkans “Reforma më e madhe gjyqësore që nga rënia e komunizmit, një shembull i mirë për pjesën tjetër të shteteve të Ballkanit Perëndimor që janë në procesin e integrimit europian dhe luftë pa frikë ...
Gazeta Dita | 18-Nov-2019 14:00
European Western Balkans “Reforma më e madhe gjyqësore që nga rënia e komunizmit, një shembull i mirë për pjesën tjetër të shteteve të Ballkanit Perëndimor që janë në procesin e integrimit europian dhe luftë pa frikë ...

Në Shqipëri vijon të mbetet problem pastrimi i parave përmes korrupsionit
Raporti i fundit i Moneyval, kritik për pastrimin e parave dhe financimin e terrorizmit. Hetimet e nisura pezullohen ose mbyllen. Gjithë shpresat, te Reforma në Drejtësi. Reagojnë institucionet, ja masat që kemi marrë ...
Gazeta Express | 18-Nov-2019 08:15
Raporti i fundit i Moneyval, kritik për pastrimin e parave dhe financimin e terrorizmit. Hetimet e nisura pezullohen ose mbyllen. Gjithë shpresat, te Reforma në Drejtësi. Reagojnë institucionet, ja masat që kemi marrë ...

Raporti/ Moneyval: Shqipëria, me risk të lartë për pastrimin e parave nga korrupsioni, masat që po merren
Raporti i fundit i Moneyval, kritik për pastrimin e parave dhe financimin e terrorizmit. Hetimet e nisura pezullohen ose mbyllen. Gjithë shpresat, te Reforma në Drejtësi. Reagojnë institucionet, ja masat që kemi marrë ...
BalkanWeb | 18-Nov-2019 07:39
Raporti i fundit i Moneyval, kritik për pastrimin e parave dhe financimin e terrorizmit. Hetimet e nisura pezullohen ose mbyllen. Gjithë shpresat, te Reforma në Drejtësi. Reagojnë institucionet, ja masat që kemi marrë ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved