ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 15/12/2019 18:40

Falë bamirësve arrihet shuma për operimin e suksesshëm të Driton Pacollit, familja falënderon të gjithë ata që ndihmuan

Falë bamirësve arrihet shuma për operimin e suksesshëm të Driton Pacollit, familja falënderon të gjithë ata që ndihmuan
Është kryer me sukses operimi i Driton Pacollit nga Prishtina, të cilit i ishte shfaqur një sëmundje që i shkaktonte probleme tek unazat e qafës dhe e kishte paralizuar në të ecur. Madje ajo sëmundje i kishte shkaktuar ...
Medial | 19-Nov-2019 17:55
Është kryer me sukses operimi i Driton Pacollit nga Prishtina, të cilit i ishte shfaqur një sëmundje që i shkaktonte probleme tek unazat e qafës dhe e kishte paralizuar në të ecur. Madje ajo sëmundje i kishte shkaktuar ...

Falë bamirësve arrihet shuma për operimin e suksesshëm të Driton Pacollit, familja falënderon të gjithë ata që ndihmuan
Është kryer me sukses operimi i Driton Pacollit nga Prishtina, të cilit i ishte shfaqur një sëmundje që i shkaktonte probleme tek unazat e qafës dhe e kishte paralizuar në të ecur. Madje ajo sëmundje i kishte shkaktuar ...
Arbresh | 19-Nov-2019 17:46
Është kryer me sukses operimi i Driton Pacollit nga Prishtina, të cilit i ishte shfaqur një sëmundje që i shkaktonte probleme tek unazat e qafës dhe e kishte paralizuar në të ecur. Madje ajo sëmundje i kishte shkaktuar ...

Falë bamirësve arrihet shuma për operimin e suksesshëm të Driton Pacollit, familja falënderon të gjithë ata që ndihmuan
Është kryer me sukses operimi i Driton Pacollit nga Prishtina, të cilit i ishte shfaqur një sëmundje që i shkaktonte probleme tek unazat e qafës dhe e kishte paralizuar në të ecur. Madje ajo sëmundje i kishte shkaktuar ...
Zeri | 19-Nov-2019 16:47
Është kryer me sukses operimi i Driton Pacollit nga Prishtina, të cilit i ishte shfaqur një sëmundje që i shkaktonte probleme tek unazat e qafës dhe e kishte paralizuar në të ecur. Madje ajo sëmundje i kishte shkaktuar ...

Falë bamirësve arrihet shuma për operimin e suksesshëm të Driton Pacollit, familja falënderon të gjithë ata që ndihmuan
Është kryer me sukses operimi i Driton Pacollit nga Prishtina, të cilit i ishte shfaqur një sëmundje që i shkaktonte probleme tek unazat e qafës dhe e kishte paralizuar në të ecur. Madje ajo sëmundje i kishte shkaktuar ...
Telegrafi | 19-Nov-2019 16:47
Është kryer me sukses operimi i Driton Pacollit nga Prishtina, të cilit i ishte shfaqur një sëmundje që i shkaktonte probleme tek unazat e qafës dhe e kishte paralizuar në të ecur. Madje ajo sëmundje i kishte shkaktuar ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved