ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 16/12/2019 14:35

VOA: Shqipëri, korrupsioni dhe taksat pengesë për investimet e huaja

VOA: Shqipëri, korrupsioni dhe taksat pengesë për investimet e huaja
Investimet e huaja në Shqipëri shumë shpejt pritet të hyjnë në një fazë vështirësie. Dy projektet e mëdha më ndikim afro 60% në totalin prej mbi 1 miliard euro të shifrës së investimeve të huaja direkte, janë drejt ...
Top Channel | 18-Nov-2019 17:19
Investimet e huaja në Shqipëri shumë shpejt pritet të hyjnë në një fazë vështirësie. Dy projektet e mëdha më ndikim afro 60% në totalin prej mbi 1 miliard euro të shifrës së investimeve të huaja direkte, janë drejt ...

Jaço: Shqipëria performon shumë dobët në konkurrencën rajonale
Intervista e Presidentit të Dhomës Amerikane të Tregëtisë Enio Jaço për Zërin e Amerikës, mbi investimet e huaja në Shqipëri.
Top Channel | 18-Nov-2019 10:49
Intervista e Presidentit të Dhomës Amerikane të Tregëtisë Enio Jaço për Zërin e Amerikës, mbi investimet e huaja në Shqipëri.

Korrupsioni dhe taksat pengesë për investimet e huaja në Shqipëri
Investimet e huaja në Shqipëri shumë shpejt pritet të hyjnë në një fazë vështirësie. Dy projektet e mëdha më ndikim afro 60% në totalin prej mbi 1 miliard euro të shifrës së investimeve të huaja direkte, janë drejt ...
Telegrafi | 18-Nov-2019 17:58
Investimet e huaja në Shqipëri shumë shpejt pritet të hyjnë në një fazë vështirësie. Dy projektet e mëdha më ndikim afro 60% në totalin prej mbi 1 miliard euro të shifrës së investimeve të huaja direkte, janë drejt ...

Deklarata e fortë e kreut të Dhomës Amerikane të Tregtisë: Investitorët amerikanë kanë ardhur për të investuar dhe janë larguar prej korrupsionit
Presidenti i AmCham, z. Enio Jaco, ka dhënë një intervistë për Zërin e Amerikës (VoA), ku ka folur për klimen e investimeve të huaja, situatën e investimeve amerikane ne vend dhe inisiativen e Dhomës Amerikane për të ...
Standard | 19-Nov-2019 11:28
Presidenti i AmCham, z. Enio Jaco, ka dhënë një intervistë për Zërin e Amerikës (VoA), ku ka folur për klimen e investimeve të huaja, situatën e investimeve amerikane ne vend dhe inisiativen e Dhomës Amerikane për të ...

Shqipëri, korrupsioni dhe taksat pengesë për investimet e huaja
Dy projektet e mëdha më ndikim afro 60% në totalin prej mbi 1 miliard euro të shifrës së investimeve të huaja direkte, janë drejt përfundimit dhe qeverisë do të duhet t’i zëvendësojë me projekte ambicioze. Komuniteti i ...
Lajminet | 18-Nov-2019 18:58
Dy projektet e mëdha më ndikim afro 60% në totalin prej mbi 1 miliard euro të shifrës së investimeve të huaja direkte, janë drejt përfundimit dhe qeverisë do të duhet t’i zëvendësojë me projekte ambicioze. Komuniteti i ...

VOA: Korrupsioni dhe taksat pengesë për investimet e huaja në Shqipëri
Komuniteti i investitorëve dhe përfaqësues të opozitës raportojnë disa probleme, që përbëjnë pengesë në terheqjen e kapitalit të huaj, si korrupsioni, taksat e larta, siguria ligjore, ndryshimet e shpeshta të ligjit ...
AlbInfo | 18-Nov-2019 18:44
Komuniteti i investitorëve dhe përfaqësues të opozitës raportojnë disa probleme, që përbëjnë pengesë në terheqjen e kapitalit të huaj, si korrupsioni, taksat e larta, siguria ligjore, ndryshimet e shpeshta të ligjit ...

VOA: Korrupsioni dhe taksat mbajnë peng Shqipërin
Zëri I Amerikës analizon situatën e rëndë ekonomike dhe pengesat që sipas komunitetit të investitorve ,dhomës amerikane dhe opozita janë: Korrupsioni, taksat e larta, siguria ligjore, ndryshimet e shpeshta të ligjit ...
Telegraf | 18-Nov-2019 09:49
Zëri I Amerikës analizon situatën e rëndë ekonomike dhe pengesat që sipas komunitetit të investitorve ,dhomës amerikane dhe opozita janë: Korrupsioni, taksat e larta, siguria ligjore, ndryshimet e shpeshta të ligjit ...

Ka patur investitorë që kanë ardhur, por kanë ikur për shkak të korrupsionit dhe burokracisë
Konkurencë e dobët dhe korrupsion i lartë. Këto janë karkteristikat e ekonomisë shqiptare. Presidenti i Dhomës Amerikane të Tregëtisë, Enio Jaço, shprehet për Zërin e Amerikës së ka patur investitorë që kanë ardhur dhe ...
Respublica | 18-Nov-2019 12:19
Konkurencë e dobët dhe korrupsion i lartë. Këto janë karkteristikat e ekonomisë shqiptare. Presidenti i Dhomës Amerikane të Tregëtisë, Enio Jaço, shprehet për Zërin e Amerikës së ka patur investitorë që kanë ardhur dhe ...

Jaço: Investitorët amerikanë kanë ardhur për të investuar dhe janë larguar prej korrupsionit
Presidenti i AmCham, z. Enio Jaco, ka dhënë një intervistë për Zërin e Amerikës (VoA), ku ka folur për klimen e investimeve të huaja, situatën e investimeve amerikane ne vend dhe inisiativen e Dhomës Amerikane për të ...
Monitor | 18-Nov-2019 10:44
Presidenti i AmCham, z. Enio Jaco, ka dhënë një intervistë për Zërin e Amerikës (VoA), ku ka folur për klimen e investimeve të huaja, situatën e investimeve amerikane ne vend dhe inisiativen e Dhomës Amerikane për të ...

Kryetari i Dhomës Amerikane të Tregtisë flet për Zërin e Amerikës: Korrupsioni dhe taksat në Shqipëri, problem themelor për ne. Ka raste kur investitorët largohen pasi janë ndeshur me…
Postuar: 18/11/2019 - 11:38 VOA: Cila është ecuria e investimeve amerikane në Shqipëri? Enio Jaço: Investimet amerikane në Shqipëri janë të ulëta, për fat të keq. Shqipëria me SHBA kanë një bilanc tregtar prej rreth 100 ...
Sot.Al | 18-Nov-2019 11:47
Postuar: 18/11/2019 - 11:38 VOA: Cila është ecuria e investimeve amerikane në Shqipëri? Enio Jaço: Investimet amerikane në Shqipëri janë të ulëta, për fat të keq. Shqipëria me SHBA kanë një bilanc tregtar prej rreth 100 ...

“Zëri i Amerikës” analizon Shqipërinë: Korrupsioni dhe taksat pengesë për investimet e huaja
Investimet e huaja në Shqipëri shumë shpejt pritet të hyjnë në një fazë vështirësie. Dy projektet e mëdha më ndikim afro 60% në totalin prej mbi 1 miliard euro të shifrës së investimeve të huaja direkte, janë drejt ...
BalkanWeb | 17-Nov-2019 22:00
Investimet e huaja në Shqipëri shumë shpejt pritet të hyjnë në një fazë vështirësie. Dy projektet e mëdha më ndikim afro 60% në totalin prej mbi 1 miliard euro të shifrës së investimeve të huaja direkte, janë drejt ...

VOA: Korrupsioni dhe taksat, pengesë për investimet e huaja në Shqipëri
mapo.al Investimet e huaja në Shqipëri shumë shpejt pritet të hyjnë në një fazë vështirësie. Dy projektet e mëdha më ndikim afro 60% në totalin prej mbi 1 miliard euro të shifrës së investimeve të huaja direkte, janë ...
Mapo | 17-Nov-2019 21:32
mapo.al Investimet e huaja në Shqipëri shumë shpejt pritet të hyjnë në një fazë vështirësie. Dy projektet e mëdha më ndikim afro 60% në totalin prej mbi 1 miliard euro të shifrës së investimeve të huaja direkte, janë ...

Zëri i Amerikës: Korrupsioni dhe taksat pengojnë investimet e huaja në Shqipëri
Investimet e huaja në Shqipëri shumë shpejt pritet të hyjnë në një fazë vështirësie. Dy projektet e mëdha më ndikim afro 60% në totalin prej mbi 1 miliard euro të shifrës së investimeve të huaja direkte, janë drejt ...
Gazeta Dita | 18-Nov-2019 08:58
Investimet e huaja në Shqipëri shumë shpejt pritet të hyjnë në një fazë vështirësie. Dy projektet e mëdha më ndikim afro 60% në totalin prej mbi 1 miliard euro të shifrës së investimeve të huaja direkte, janë drejt ...

VOA: Korrupsioni dhe taksat, pengesë për investimet e huaja në Shqipëri
Investimet janë një burim i rëndësishëm i fluksit të parasë dhe të kapitalit në ekonomi . Por megjithë përpjeket e qeverive të ndryshme për tërheqjen e kapialit të huaj Shqipëria mbetet e fundit në rajon. Përfaqësues të ...
Lapsi | 17-Nov-2019 23:03
Investimet janë një burim i rëndësishëm i fluksit të parasë dhe të kapitalit në ekonomi . Por megjithë përpjeket e qeverive të ndryshme për tërheqjen e kapialit të huaj Shqipëria mbetet e fundit në rajon. Përfaqësues të ...

Korrupsioni dhe taksat pengesë për investimet e huaja në Shqipëri
Tiranë, 18 nëntor 2019 – Investimet e huaja në Shqipëri shumë shpejt pritet të hyjnë në një fazë vështirësie. Dy projektet e mëdha më ndikim afro 60% në totalin prej mbi 1 miliard euro të shifrës së investimeve të huaja ...
Illyriapress | 18-Nov-2019 08:44
Tiranë, 18 nëntor 2019 – Investimet e huaja në Shqipëri shumë shpejt pritet të hyjnë në një fazë vështirësie. Dy projektet e mëdha më ndikim afro 60% në totalin prej mbi 1 miliard euro të shifrës së investimeve të huaja ...

Zëri i Amerikës: Shqipëri korrupsioni dhe taksat pengesë për investimet e huaja
Investimet e huaja në Shqipëri shumë shpejt pritet të hyjnë në një fazë vështirësie. Dy projektet e mëdha më ndikim afro 60% në totalin prej mbi 1 miliard euro të shifrës së investimeve të huaja direkte, janë drejt ...
Telegraf | 17-Nov-2019 21:05
Investimet e huaja në Shqipëri shumë shpejt pritet të hyjnë në një fazë vështirësie. Dy projektet e mëdha më ndikim afro 60% në totalin prej mbi 1 miliard euro të shifrës së investimeve të huaja direkte, janë drejt ...

Zëri Amerikës: Shqipëri, korrupsioni dhe taksat pengesë për investimet e huaja
Investimet e huaja në Shqipëri shumë shpejt pritet të hyjnë në një fazë vështirësie. Dy projektet e mëdha më ndikim afro 60% në totalin prej mbi 1 miliard euro të shifrës së investimeve të huaja direkte, janë drejt ...
Gazeta Express | 17-Nov-2019 21:05
Investimet e huaja në Shqipëri shumë shpejt pritet të hyjnë në një fazë vështirësie. Dy projektet e mëdha më ndikim afro 60% në totalin prej mbi 1 miliard euro të shifrës së investimeve të huaja direkte, janë drejt ...

Shqipëri, korrupsioni dhe taksat pengesë për investimet e huaja
Investimet e huaja në Shqipëri shumë shpejt pritet të hyjnë në një fazë vështirësie. Dy projektet e mëdha më ndikim afro 60% në totalin prej mbi 1 miliard euro të shifrës së investimeve të huaja direkte, janë drejt ...
Dritare | 17-Nov-2019 20:57
Investimet e huaja në Shqipëri shumë shpejt pritet të hyjnë në një fazë vështirësie. Dy projektet e mëdha më ndikim afro 60% në totalin prej mbi 1 miliard euro të shifrës së investimeve të huaja direkte, janë drejt ...

Korrupsioni dhe taksat e larta, pengesë për investimet e huaja në Shqipëri
Investimet e huaja në Shqipëri shumë shpejt pritet të hyjnë në një fazë vështirësie. Dy projektet e mëdha më ndikim afro 60 për qind në totalin prej mbi 1 miliard euro të shifrës së investimeve të huaja direkte, janë ...
Telegrafi | 17-Nov-2019 20:00
Investimet e huaja në Shqipëri shumë shpejt pritet të hyjnë në një fazë vështirësie. Dy projektet e mëdha më ndikim afro 60 për qind në totalin prej mbi 1 miliard euro të shifrës së investimeve të huaja direkte, janë ...

Shqipëri, korrupsioni dhe taksat pengesë për investimet e huaja
Investimet e huaja në Shqipëri shumë shpejt pritet të hyjnë në një fazë vështirësie. Dy projektet e mëdha më ndikim afro 60% në totalin prej mbi 1 miliard euro të shifrës së investimeve të huaja direkte, janë drejt ...
Zeri Amerikes | 17-Nov-2019 19:32
Investimet e huaja në Shqipëri shumë shpejt pritet të hyjnë në një fazë vështirësie. Dy projektet e mëdha më ndikim afro 60% në totalin prej mbi 1 miliard euro të shifrës së investimeve të huaja direkte, janë drejt ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved