ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 07/12/2019 23:26

Borchardt dhe 30 qershori?! Merrni laps e letër

Borchardt dhe 30 qershori?! Merrni laps e letër
Nga Skënder Minxhozi Nëse ka një element të palëvizshëm, një faktor historikisht të pranishëm, një segment tejet të rëndësishëm e vendimtar në të gjitha peripecitë 30 vjeçare të tranzicionit në Shqipëri, këta janë të ...
Dritare | 19-Nov-2019 17:50
Nga Skënder Minxhozi Nëse ka një element të palëvizshëm, një faktor historikisht të pranishëm, një segment tejet të rëndësishëm e vendimtar në të gjitha peripecitë 30 vjeçare të tranzicionit në Shqipëri, këta janë të ...

Borchardt dhe 30 qershori?! Merrni laps e letër…
Nga Skënder Minxhozi/ Nëse ka një element të palëvizshëm, një faktor historikisht të pranishëm, një segment tejet të rëndësishëm e vendimtar në të gjitha peripecitë 30 vjeçare të tranzicionit në Shqipëri, këta janë të ...
Lexo | 19-Nov-2019 15:26
Nga Skënder Minxhozi/ Nëse ka një element të palëvizshëm, një faktor historikisht të pranishëm, një segment tejet të rëndësishëm e vendimtar në të gjitha peripecitë 30 vjeçare të tranzicionit në Shqipëri, këta janë të ...

Borchardt dhe 30 qershori?! Merrni laps e letër
Nga Skënder Minxhozi Nëse ka një element të palëvizshëm, një faktor historikisht të pranishëm, një segment tejet të rëndësishëm e vendimtar në të gjitha peripecitë 30 vjeçare të tranzicionit në Shqipëri, këta janë të ...
GazetaTema | 19-Nov-2019 15:07
Nga Skënder Minxhozi Nëse ka një element të palëvizshëm, një faktor historikisht të pranishëm, një segment tejet të rëndësishëm e vendimtar në të gjitha peripecitë 30 vjeçare të tranzicionit në Shqipëri, këta janë të ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved