ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 19/01/2020 07:56

Zgjedhjet e parakohshme do të ngrijnë ekonominë në gjashtë muajt e parë të vitit 2020

Zgjedhjet e parakohshme do të ngrijnë ekonominë në gjashtë muajt e parë të vitit 2020
Ekonominë në Maqedoni e pret ngecje në një periudhë gjashtë mujore, vlerësojnë nga sektori i biznesit. Periudha zgjedhore që është para nesh tashmë i ka ngrirë projektet e parapara të biznesmenëve. Problem tjetër për ...
Flaka | 08-Nov-2019 22:11
Ekonominë në Maqedoni e pret ngecje në një periudhë gjashtë mujore, vlerësojnë nga sektori i biznesit. Periudha zgjedhore që është para nesh tashmë i ka ngrirë projektet e parapara të biznesmenëve. Problem tjetër për ...

Paralajmërimi i zgjedhjeve të parakohshme, Hoxha: Ndikon negativisht në zhvillimin ekonomik
Periudha jo të përshtatshme për zhvillimin ekonomik në vend po ndodhin pothuajse çdo dy vite si reflektim i situatës politike. Paralajmërimi për zgjedhje të parakohshme parlamentare ka bërë që bizneset në vend të shohin ...
Flaka | 08-Nov-2019 19:27
Periudha jo të përshtatshme për zhvillimin ekonomik në vend po ndodhin pothuajse çdo dy vite si reflektim i situatës politike. Paralajmërimi për zgjedhje të parakohshme parlamentare ka bërë që bizneset në vend të shohin ...

‘Zgjedhjet e parakohshme’, Hoxha: Ndikon negativisht në zhvillimin ekonomik
Periudha jo të përshtatshme për zhvillimin ekonomik në vend po ndodhin pothuajse çdo dy vite si reflektim i situatës politike. Paralajmërimi për zgjedhje të parakohshme parlamentare ka bërë që bizneset në vend të shohin ...
Albportali | 08-Nov-2019 19:21
Periudha jo të përshtatshme për zhvillimin ekonomik në vend po ndodhin pothuajse çdo dy vite si reflektim i situatës politike. Paralajmërimi për zgjedhje të parakohshme parlamentare ka bërë që bizneset në vend të shohin ...

‘Zgjedhjet e parakohshme’, Hoxha: Ndikon negativisht në zhvillimin ekonomik
Periudha jo të përshtatshme për zhvillimin ekonomik në vend po ndodhin pothuajse çdo dy vite si reflektim i situatës politike. Paralajmërimi për zgjedhje të parakohshme parlamentare ka bërë që bizneset në vend të shohin ...
Aktuale.MK | 08-Nov-2019 18:26
Periudha jo të përshtatshme për zhvillimin ekonomik në vend po ndodhin pothuajse çdo dy vite si reflektim i situatës politike. Paralajmërimi për zgjedhje të parakohshme parlamentare ka bërë që bizneset në vend të shohin ...

Këto janë pesë kompanitë më të suksesshme sipas OEMVP
“Vardar Delomit” është përzgjedhur si kompania më e suksesshme për vitin 2018 në ranglistën e Odës Ekonomike të Maqedonisë Veriperëndimore për 100 kompanitë më të suksesshme. Në mesin e 5 kompanive ishin dhe kompanitë ...
Aktuale.MK | 08-Nov-2019 17:01
“Vardar Delomit” është përzgjedhur si kompania më e suksesshme për vitin 2018 në ranglistën e Odës Ekonomike të Maqedonisë Veriperëndimore për 100 kompanitë më të suksesshme. Në mesin e 5 kompanive ishin dhe kompanitë ...

“Ngrirje” e ekonomisë në prag të zgjedhjeve
Ekonominë në Maqedoni e pret ngecje në një periudhë gjashtë mujore, vlerësojnë nga sektori i biznesit. Periudha zgjedhore që është para nesh tashmë i ka ngrirë projektet e parapara të biznesmenëve. Problem tjetër për ...
Alsat-M | 08-Nov-2019 15:32
Ekonominë në Maqedoni e pret ngecje në një periudhë gjashtë mujore, vlerësojnë nga sektori i biznesit. Periudha zgjedhore që është para nesh tashmë i ka ngrirë projektet e parapara të biznesmenëve. Problem tjetër për ...

Proceset e shpeshta zgjedhore, dëmtojnë ekonominë e Maqedonisë
Formimi i Qeverisë teknike në janar vitit të ardhshëm me mandate deri në mbajtjen e zgjedhjeve të parakohshme parlamentare, përkatësisht deri në formimin e Qeverisë së re, do të ketë ndikim në rritjen e ekonomike, ...
Radio Evropa e Lire | 08-Nov-2019 15:15
Formimi i Qeverisë teknike në janar vitit të ardhshëm me mandate deri në mbajtjen e zgjedhjeve të parakohshme parlamentare, përkatësisht deri në formimin e Qeverisë së re, do të ketë ndikim në rritjen e ekonomike, ...

“Vardar Dollomit”, kompania me e suksesshme
Në renditjen e këtij viti të kompanive më të suksesshme, në vendin e dytë është renditur kompania Alma-M,në vendin e tretë është kompania Kiper, në vendin e katërt është kompania Neptun dhe në vendin e pestë është ...
Koha.mk | 08-Nov-2019 14:46
Në renditjen e këtij viti të kompanive më të suksesshme, në vendin e dytë është renditur kompania Alma-M,në vendin e tretë është kompania Kiper, në vendin e katërt është kompania Neptun dhe në vendin e pestë është ...

Banka Popullore, parashihet rritje ekonomike prej 3.5%
Banka Popullore parashikon rritje ekonomike prej 3.5% për këtë vit dhe 3.8% vitin e ardhshëm. Ajo mbetët në projeksionet e muajit prill, por pranon se rreziqet tani janë rritur si nga pasiguria globale ashtu edhe nga ...
Flaka | 07-Nov-2019 19:25
Banka Popullore parashikon rritje ekonomike prej 3.5% për këtë vit dhe 3.8% vitin e ardhshëm. Ajo mbetët në projeksionet e muajit prill, por pranon se rreziqet tani janë rritur si nga pasiguria globale ashtu edhe nga ...

BPRM: Rritja për këtë vit do të jetë 3.5 për qind
Banka Popullore mbetet në parashikimin e saj, se Prodhimi Bruto Vendor do të rritet për 3.5 për qind këtë vit, ndërsa vitin e ardhshëm, 3.8 përqind. Megjithatë, guvernatorja Anita Bezhovska Angelovska, beson se ...
Alsat-M | 07-Nov-2019 15:52
Banka Popullore mbetet në parashikimin e saj, se Prodhimi Bruto Vendor do të rritet për 3.5 për qind këtë vit, ndërsa vitin e ardhshëm, 3.8 përqind. Megjithatë, guvernatorja Anita Bezhovska Angelovska, beson se ...

Banka Popullore: Këtë vit rritje ekonomike prej 3.5 përqind, vitin e ardhshëm 3.8
Rritje ekonomike prej 3.5 përqind këtë vit, dhe 3.8 përqind vitin e ardhshëm, parashikon Banka Popullore. Projeksionet e fundit në konferencën për shtyp i paraqiti guvernatorja, Anita Angelovska Bezhovska. Ajo tha se ...
Republika | 07-Nov-2019 15:38
Rritje ekonomike prej 3.5 përqind këtë vit, dhe 3.8 përqind vitin e ardhshëm, parashikon Banka Popullore. Projeksionet e fundit në konferencën për shtyp i paraqiti guvernatorja, Anita Angelovska Bezhovska. Ajo tha se ...

Banka Popullore: Këtë vit rritje ekonomike prej 3.5 përqind, vitin e ardhshëm 3.8
Rritje ekonomike prej 3.5 përqind këtë vit, dhe 3.8 përqind vitin e ardhshëm, parashikon Banka Popullore. Projeksionet e fundit në konferencën për shtyp i paraqiti guvernatorja, Anita Angelovska Bezhovska. Ajo tha se ...
Arbresh | 07-Nov-2019 14:09
Rritje ekonomike prej 3.5 përqind këtë vit, dhe 3.8 përqind vitin e ardhshëm, parashikon Banka Popullore. Projeksionet e fundit në konferencën për shtyp i paraqiti guvernatorja, Anita Angelovska Bezhovska. Ajo tha se ...

Banka Popullore: Këtë vit rritje ekonomike prej 3.5 përqind, vitin e ardhshëm 3.8
Rritje ekonomike prej 3.5 përqind këtë vit, dhe 3.8 përqind vitin e ardhshëm, parashikon Banka Popullore. Projeksionet e fundit në konferencën për shtyp i paraqiti guvernatorja, Anita Angelovska Bezhovska. Ajo tha se ...
Telegrafi | 07-Nov-2019 13:50
Rritje ekonomike prej 3.5 përqind këtë vit, dhe 3.8 përqind vitin e ardhshëm, parashikon Banka Popullore. Projeksionet e fundit në konferencën për shtyp i paraqiti guvernatorja, Anita Angelovska Bezhovska. Ajo tha se ...

Haradinaj tregon se çka punoi sa ishte kryeministër
Kryeministri në detyrë Ramush Haradinaj gjatë prezantimit të raportit të punës dyvjeçare, theksoi se ka pasur të arritura në këtë periudhë që janë me rëndësi për vendin në aspektin e sigurisë, ekonomisë dhe mirëqenies ...
Albportali | 07-Nov-2019 13:03
Kryeministri në detyrë Ramush Haradinaj gjatë prezantimit të raportit të punës dyvjeçare, theksoi se ka pasur të arritura në këtë periudhë që janë me rëndësi për vendin në aspektin e sigurisë, ekonomisë dhe mirëqenies ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved