ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 14/11/2019 22:52

Skandali/ 3 pedagogë, një polic, një avokat dhe një zyrtar abuzuan me një të mitur

Skandali/ 3 pedagogë, një polic, një avokat dhe një zyrtar abuzuan me një të mitur
Prokuroria e Prishtinës ka ngritur akuza ndaj 6 personave të akuzuar për abuzimin seksual të një 16-vjeçareje në Drenas. Tre profesorë të saj, një avokat, një rreshter policie dhe një zyrtar i Qendrës për Punë Sociale ...
Lapsi | 08-Nov-2019 22:11
Prokuroria e Prishtinës ka ngritur akuza ndaj 6 personave të akuzuar për abuzimin seksual të një 16-vjeçareje në Drenas. Tre profesorë të saj, një avokat, një rreshter policie dhe një zyrtar i Qendrës për Punë Sociale ...

Rasti skandaloz i abuzimit me të miturën në Kosovë, dyshohen se në rast janë përfshirë 3 profesorë, një rreshter policie dhe një zyrtar
Në aktakuzën e Prokurorisë për rastin në Drenas shfaqen detaje e prova në lidhje me keqpërdorimin seksual të së miturës. Tre profesorë, një avokat, një rreshter policie dhe një zyrtar i Qendrës për Punë Sociale kanë ...
BalkanWeb | 08-Nov-2019 21:48
Në aktakuzën e Prokurorisë për rastin në Drenas shfaqen detaje e prova në lidhje me keqpërdorimin seksual të së miturës. Tre profesorë, një avokat, një rreshter policie dhe një zyrtar i Qendrës për Punë Sociale kanë ...

Detaje të reja nga rasti i abuzimit me të miturën nga Drenasi
Në aktakuzën e Prokurorisë për rastin në Drenas shfaqen detaje e prova në lidhje me keqpërdorimin seksual të së miturës. Tre profesorë, një avokat, një rreshter policie dhe një zyrtar i Qendrës për Punë Sociale kanë ...
Gazeta Monitor | 08-Nov-2019 21:32
Në aktakuzën e Prokurorisë për rastin në Drenas shfaqen detaje e prova në lidhje me keqpërdorimin seksual të së miturës. Tre profesorë, një avokat, një rreshter policie dhe një zyrtar i Qendrës për Punë Sociale kanë ...

Detaje të reja nga rasti i abuzimit me të miturën nga Drenasi
Në aktakuzën e Prokurorisë për rastin në Drenas shfaqen detaje e prova në lidhje me keqpërdorimin seksual të së miturës. Tre profesorë, një avokat, një rreshter policie dhe një zyrtar i Qendrës për Punë Sociale kanë ...
Indeks Online | 08-Nov-2019 20:57
Në aktakuzën e Prokurorisë për rastin në Drenas shfaqen detaje e prova në lidhje me keqpërdorimin seksual të së miturës. Tre profesorë, një avokat, një rreshter policie dhe një zyrtar i Qendrës për Punë Sociale kanë ...

Detaje të reja nga rasti i abuzimit me të miturën nga Drenasi
Në aktakuzën e Prokurorisë për rastin në Drenas shfaqen detaje e prova në lidhje me keqpërdorimin seksual të së miturës. Tre profesorë, një avokat, një rreshter policie dhe një zyrtar i Qendrës për Punë Sociale ...
Zeri | 08-Nov-2019 20:40
Në aktakuzën e Prokurorisë për rastin në Drenas shfaqen detaje e prova në lidhje me keqpërdorimin seksual të së miturës. Tre profesorë, një avokat, një rreshter policie dhe një zyrtar i Qendrës për Punë Sociale ...

Detaje të reja nga rasti i abuzimit me të miturën nga Drenasi
Në aktakuzën e Prokurorisë për rastin në Drenas shfaqen detaje e prova në lidhje me keqpërdorimin seksual të së miturës. Tre profesorë, një avokat, një rreshter policie dhe një zyrtar i Qendrës për Punë Sociale kanë ...
Gazeta Express | 08-Nov-2019 20:40
Në aktakuzën e Prokurorisë për rastin në Drenas shfaqen detaje e prova në lidhje me keqpërdorimin seksual të së miturës. Tre profesorë, një avokat, një rreshter policie dhe një zyrtar i Qendrës për Punë Sociale kanë ...

Detaje të reja nga rasti i abuzimit me të miturën nga Drenasi
Në aktakuzën e Prokurorisë për rastin në Drenas shfaqen detaje e prova në lidhje me keqpërdorimin seksual të së miturës. Tre profesorë, një avokat, një rreshter policie dhe një zyrtar i Qendrës për Punë Sociale kanë ...
InFokusi | 08-Nov-2019 20:40
Në aktakuzën e Prokurorisë për rastin në Drenas shfaqen detaje e prova në lidhje me keqpërdorimin seksual të së miturës. Tre profesorë, një avokat, një rreshter policie dhe një zyrtar i Qendrës për Punë Sociale kanë ...

Detaje të reja nga rasti i abuzimit me të miturën nga Drenasi
Në aktakuzën e Prokurorisë për rastin në Drenas shfaqen detaje e prova në lidhje me keqpërdorimin seksual të së miturës. Tre profesorë, një avokat, një rreshter policie dhe një zyrtar i Qendrës për Punë Sociale kanë ...
Albportali | 08-Nov-2019 20:40
Në aktakuzën e Prokurorisë për rastin në Drenas shfaqen detaje e prova në lidhje me keqpërdorimin seksual të së miturës. Tre profesorë, një avokat, një rreshter policie dhe një zyrtar i Qendrës për Punë Sociale kanë ...

Mesazhet erotike që i dërgoheshin të miturës nga të akuzuarit
Përmes mesazheve erotike, disa nga të akuzuarit për “keqpërdorimin seksual” të një vajze të mitur nga Drenasi, tentonin ta bindin atë që të dilnin bashkë. Sipas aktakuzës së përpiluar nga Prokuroria e Shtetit, në të ...
Gazeta Monitor | 08-Nov-2019 17:21
Përmes mesazheve erotike, disa nga të akuzuarit për “keqpërdorimin seksual” të një vajze të mitur nga Drenasi, tentonin ta bindin atë që të dilnin bashkë. Sipas aktakuzës së përpiluar nga Prokuroria e Shtetit, në të ...

Aktakuza e rastit ‘Drenasi’ që dëshmon abuzimet seksuale të gjashtë personave me të miturën
Katër profesorë, një polic, një avokat dhe një punëtor i Qendrës për Punës Sociale dyshohet se janë të përfshirë në skandalin e vajzës së Drenasit, i njohur në publik si rasti “Drenasi”. Aktakuza e rastit “Drenasi” ...
Gazeta Observer | 08-Nov-2019 16:19
Katër profesorë, një polic, një avokat dhe një punëtor i Qendrës për Punës Sociale dyshohet se janë të përfshirë në skandalin e vajzës së Drenasit, i njohur në publik si rasti “Drenasi”. Aktakuza e rastit “Drenasi” ...

Aktakuza e rastit 'Drenasi' që dëshmon abuzimet seksuale të gjashtë personave me të miturën
Katër profesorë, një polic, një avokat dhe një punëtor i Qendrës për Punës Sociale dyshohet se janë të përfshirë në skandalin e vajzës së Drenasit, i njohur në publik si rasti “Drenasi”. Aktakuza e rastit......
Zeri | 08-Nov-2019 15:21
Katër profesorë, një polic, një avokat dhe një punëtor i Qendrës për Punës Sociale dyshohet se janë të përfshirë në skandalin e vajzës së Drenasit, i njohur në publik si rasti “Drenasi”. Aktakuza e rastit......

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved