ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 20/11/2019 17:41

Rriten çmimet e prodhimeve blegtorale

Rriten çmimet e prodhimeve blegtorale
Agjencia e Statistikave të Kosovës ka publikuar indeksin e çmimeve të prodhimeve dhe çmimet në bujqësi, për tremujorin e tretë të këtij viti, ku thuhet se indeksi i çmimeve të prodhimeve blegtorale ka rritje për 3.95 ...
Medial | 08-Nov-2019 16:41
Agjencia e Statistikave të Kosovës ka publikuar indeksin e çmimeve të prodhimeve dhe çmimet në bujqësi, për tremujorin e tretë të këtij viti, ku thuhet se indeksi i çmimeve të prodhimeve blegtorale ka rritje për 3.95 ...

Rriten çmimet e prodhimeve blegtorale
Agjencia e Statistikave të Kosovës ka publikuar indeksin e çmimeve të prodhimeve dhe çmimet në bujqësi, për tremujorin e tretë të këtij viti, ku thuhet se indeksi i çmimeve të prodhimeve blegtorale ka rritje për 3.95 ...
Arbresh | 08-Nov-2019 16:40
Agjencia e Statistikave të Kosovës ka publikuar indeksin e çmimeve të prodhimeve dhe çmimet në bujqësi, për tremujorin e tretë të këtij viti, ku thuhet se indeksi i çmimeve të prodhimeve blegtorale ka rritje për 3.95 ...

Rriten çmimet e prodhimeve blegtorale
Agjencia e Statistikave të Kosovës ka publikuar indeksin e çmimeve të prodhimeve dhe çmimet në bujqësi, për tremujorin e tretë të këtij viti, ku thuhet se indeksi i çmimeve të prodhimeve blegtorale ka rritje për 3.95 ...
Telegrafi | 08-Nov-2019 16:18
Agjencia e Statistikave të Kosovës ka publikuar indeksin e çmimeve të prodhimeve dhe çmimet në bujqësi, për tremujorin e tretë të këtij viti, ku thuhet se indeksi i çmimeve të prodhimeve blegtorale ka rritje për 3.95 ...

Rriten çmimet e prodhimeve blegtorale
Sipas ASK-së, indeksi i përgjithshëm i prodhimeve bujqësore ka rritje për 0.28%, krahasuar me periudhën e njëjtë të vitit 2018. ASK thotë se ky publikim është i bazuar në grumbullimin e çmimeve të prodhimeve bujqësore ...
Lajminet | 08-Nov-2019 16:19
Sipas ASK-së, indeksi i përgjithshëm i prodhimeve bujqësore ka rritje për 0.28%, krahasuar me periudhën e njëjtë të vitit 2018. ASK thotë se ky publikim është i bazuar në grumbullimin e çmimeve të prodhimeve bujqësore ...

Rriten çmimet e prodhimeve blegtorale
Agjencia e Statistikave të Kosovës ka publikuar indeksin e çmimeve të prodhimeve dhe çmimet në bujqësi, për tremujorin e tretë të këtij viti, ku thuhet se indeksi i çmimeve të prodhimeve blegtorale ka rritje për 3.95 ...
Indeks Online | 08-Nov-2019 16:18
Agjencia e Statistikave të Kosovës ka publikuar indeksin e çmimeve të prodhimeve dhe çmimet në bujqësi, për tremujorin e tretë të këtij viti, ku thuhet se indeksi i çmimeve të prodhimeve blegtorale ka rritje për 3.95 ...

Rriten çmimet e prodhimeve blegtorale
Agjencia e Statistikave të Kosovës ka publikuar indeksin e çmimeve të prodhimeve dhe çmimet në bujqësi, për tremujorin e tretë të këtij viti, ku thuhet se indeksi i çmimeve të prodhimeve blegtorale ka rritje për 3.95 ...
Kosova Press | 08-Nov-2019 16:18
Agjencia e Statistikave të Kosovës ka publikuar indeksin e çmimeve të prodhimeve dhe çmimet në bujqësi, për tremujorin e tretë të këtij viti, ku thuhet se indeksi i çmimeve të prodhimeve blegtorale ka rritje për 3.95 ...

Inflacion i ulët edhe në tetor – Rritja e çmimeve, vetëm 1.3%
Ndërsa Banka e Shqipërisë insiston se inflacioni i ulët i detyrohet faktorëve kalimtarë, ky tregues qëndroi në nivele mjaft të ulëta edhe në muajin tetor. Të dhënat nga Instituti i Statistikave treguan se inflacioni ...
ScanTv | 08-Nov-2019 13:32
Ndërsa Banka e Shqipërisë insiston se inflacioni i ulët i detyrohet faktorëve kalimtarë, ky tregues qëndroi në nivele mjaft të ulëta edhe në muajin tetor. Të dhënat nga Instituti i Statistikave treguan se inflacioni ...

Konsumi i dobët mban inflacionin në 1.3%
Inflacioni, që mat ndryshimin vjetor të çmimeve, ishte 1.3% në muajin tetor, duke qenë shumë poshtë objektivit të shënjestruar prej 3% të bankës së Shqipërisë, në një tregues të konsumit të ulët në vend. Vetëm çmimet e ...
Monitor | 08-Nov-2019 12:13
Inflacioni, që mat ndryshimin vjetor të çmimeve, ishte 1.3% në muajin tetor, duke qenë shumë poshtë objektivit të shënjestruar prej 3% të bankës së Shqipërisë, në një tregues të konsumit të ulët në vend. Vetëm çmimet e ...

Ushqimi në shtatzëni- Disa rregulla që duhet t’i ndiqni
Mënyra e ushqimit dhe tradita e të ushqyerit, ka ndikim shumë me tepër në shëndetin tonë se sa është menduar më parë, e kjo sidomos është më e shprehur gjatë shtatzënisë. Në shtatzëni vlejnë gati të njëjtat rregulla për ...
Gazeta Monitor | 08-Nov-2019 01:47
Mënyra e ushqimit dhe tradita e të ushqyerit, ka ndikim shumë me tepër në shëndetin tonë se sa është menduar më parë, e kjo sidomos është më e shprehur gjatë shtatzënisë. Në shtatzëni vlejnë gati të njëjtat rregulla për ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved