ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 12/11/2019 22:41

Organizohet peticion për shkarkimin e arsimtares në shkollën “Emin Duraku”

Organizohet peticion për shkarkimin e arsimtares në shkollën “Emin Duraku”
Nxënësit e shkollës “Emin Duraku” në Prishtinë, janë tejet të pakënaqur me sjelljet e arsimtares së tyre. Ata kanë organizuar një peticion për largimin e arsimtares nga shkolla e tyre. Fëmijët që ndjekin mësimet......
Zeri | 08-Nov-2019 22:49
Nxënësit e shkollës “Emin Duraku” në Prishtinë, janë tejet të pakënaqur me sjelljet e arsimtares së tyre. Ata kanë organizuar një peticion për largimin e arsimtares nga shkolla e tyre. Fëmijët që ndjekin mësimet......

Organizohet peticion për shkarkimin e arsimtares në shkollën “Emin Duraku”
Nxënësit e shkollës “Emin Duraku” në Prishtinë, janë tejet të pakënaqur me sjelljet e arsimtares së tyre. Ata kanë organizuar një peticion për largimin e arsimtares nga shkolla e tyre. Fëmijët që ndjekin mësimet në ...
Gazeta Observer | 08-Nov-2019 22:41
Nxënësit e shkollës “Emin Duraku” në Prishtinë, janë tejet të pakënaqur me sjelljet e arsimtares së tyre. Ata kanë organizuar një peticion për largimin e arsimtares nga shkolla e tyre. Fëmijët që ndjekin mësimet në ...

Organizohet peticion për shkarkimin e arsimtares në shkollën “Emin Duraku”
Nxënësit e shkollës “Emin Duraku” në Prishtinë, janë tejet të pakënaqur me sjelljet e arsimtares së tyre. Ata kanë organizuar një peticion për largimin e arsimtares nga shkolla e tyre. Fëmijët që ndjekin mësimet në ...
Gazeta Express | 08-Nov-2019 22:27
Nxënësit e shkollës “Emin Duraku” në Prishtinë, janë tejet të pakënaqur me sjelljet e arsimtares së tyre. Ata kanë organizuar një peticion për largimin e arsimtares nga shkolla e tyre. Fëmijët që ndjekin mësimet në ...

Drejtoria e Arsimit thotë se arsimtarja që kërcënojë fëmijët ka probleme psikike
Me probleme psikike është konsideruar, A.M, arsimtarja e historisë në shkollën “ Emin Duraku”, nga Drejtoresha e Arsimit në Komunën e Prishtinës. A.M gjatë ditës së premte ka kërcënuar me jetë nxënësit dhe Këshillin e ...
InFokusi | 08-Nov-2019 17:56
Me probleme psikike është konsideruar, A.M, arsimtarja e historisë në shkollën “ Emin Duraku”, nga Drejtoresha e Arsimit në Komunën e Prishtinës. A.M gjatë ditës së premte ka kërcënuar me jetë nxënësit dhe Këshillin e ...

Këshilli i Prindërve flet për arsimtaren e cila kërcënojë me jetë fëmijët
Nxënësit e shkollës “Emin Duraku” si dhe Këshilli i Prindërve gjatë ditës së premte janë kërcënuar nga arsimtarja e historisë A. M. Rreth këtij rasti ka folur për Gazetën inFokus edhe kryetarja e Këshillit të Prindërve, ...
InFokusi | 08-Nov-2019 17:08
Nxënësit e shkollës “Emin Duraku” si dhe Këshilli i Prindërve gjatë ditës së premte janë kërcënuar nga arsimtarja e historisë A. M. Rreth këtij rasti ka folur për Gazetën inFokus edhe kryetarja e Këshillit të Prindërve, ...

Arsimtarja e historisë në shkollën “Emin Duraku” në Prishtinë kërcënon me jetë nxënësit
Nxënësit e shkollës “ Emin Duraku” në Prishtinë janë të kërcënuar më jetë nga arsimtarja e historisë A.M. Kjo pasi që nxënësit e kësaj shkolle kanë nënshkruar peticionin për largimin e saj, shkruan Gazeta inFokus. ...
InFokusi | 08-Nov-2019 16:11
Nxënësit e shkollës “ Emin Duraku” në Prishtinë janë të kërcënuar më jetë nga arsimtarja e historisë A.M. Kjo pasi që nxënësit e kësaj shkolle kanë nënshkruar peticionin për largimin e saj, shkruan Gazeta inFokus. ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved