ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 21/11/2019 06:40

Ndodhet shumë pranë Shqipërisë, ja kush është populli që tradhton më shumë në botë

Ndodhet shumë pranë Shqipërisë, ja kush është populli që tradhton më shumë në botë
Italianët, një popull i shenjtë, turistësh dhe… tradhtarësh. Të paktën sipas sondazhit të fundit të kryer nga një portal i takimeve jashtëmartesore, që konfirmon vendin e parë të vitit të shkuar: italianët nuk ...
Lexo | 08-Nov-2019 18:52
Italianët, një popull i shenjtë, turistësh dhe… tradhtarësh. Të paktën sipas sondazhit të fundit të kryer nga një portal i takimeve jashtëmartesore, që konfirmon vendin e parë të vitit të shkuar: italianët nuk ...

Italianët, populli që tradhton më së shumti
Italianët, një popull i shenjtë, turistësh dhe… tradhtarësh. Të paktën sipas sondazhit të fundit të kryera nga një portal i takimeve jashtëmartesore, që konfirmon vendin e parë të vitit të shkuar, italianët nuk ...
Gazeta Observer | 08-Nov-2019 15:12
Italianët, një popull i shenjtë, turistësh dhe… tradhtarësh. Të paktën sipas sondazhit të fundit të kryera nga një portal i takimeve jashtëmartesore, që konfirmon vendin e parë të vitit të shkuar, italianët nuk ...

Ky është populli që tradhton më së shumti në botë
Italianët, një popull i shenjtë, turistësh dhe… tradhtarësh. Të paktën sipas sondazhit të fundit të kryer nga një portal i takimeve jashtëmartesore, që konfirmon vendin e parë të vitit të shkuar: italianët nuk ...
Koha.mk | 08-Nov-2019 14:15
Italianët, një popull i shenjtë, turistësh dhe… tradhtarësh. Të paktën sipas sondazhit të fundit të kryer nga një portal i takimeve jashtëmartesore, që konfirmon vendin e parë të vitit të shkuar: italianët nuk ...

Më afër nga sa mendoni/ Ky është populli që tradhton më shumë në botë
Italianët, një popull i shenjtë, turistësh dhe… tradhtarësh. Të paktën sipas sondazhit të fundit të kryer nga një portal i takimeve jashtëmartesore, që konfirmon vendin e parë të vitit të shkuar: italianët nuk ...
Lexo | 08-Nov-2019 10:42
Italianët, një popull i shenjtë, turistësh dhe… tradhtarësh. Të paktën sipas sondazhit të fundit të kryer nga një portal i takimeve jashtëmartesore, që konfirmon vendin e parë të vitit të shkuar: italianët nuk ...

Ky është populli që tradhton më së shumti në botë
Italianët, një popull i shenjtë, turistësh dhe…tradhtarësh.Të paktën sipas sondazhit të fundit të kryer nga një portal i takimeve jashtëmartesore, që konfirmon vendin e parë të vitit të shkuar: italianët nuk ...
Zhurnal | 13-Apr-2018 09:42
Italianët, një popull i shenjtë, turistësh dhe…tradhtarësh.Të paktën sipas sondazhit të fundit të kryer nga një portal i takimeve jashtëmartesore, që konfirmon vendin e parë të vitit të shkuar: italianët nuk ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved