ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 21/11/2019 06:10

Kush fitoi nëpër komuna? (VIDEO)

Kush fitoi nëpër komuna? (VIDEO)
Triumfi në zgjedhjet nacionale të 6 tetorit e nxori Lëvizjen Vetëvendosje si të parën edhe në komunat më të mëdha të vendit. Ky subjekt në krye me Albin Kurtin prinë në 10 komuna. Përveç në Mitrovicë ku tani e ka ...
Medial | 08-Nov-2019 20:41
Triumfi në zgjedhjet nacionale të 6 tetorit e nxori Lëvizjen Vetëvendosje si të parën edhe në komunat më të mëdha të vendit. Ky subjekt në krye me Albin Kurtin prinë në 10 komuna. Përveç në Mitrovicë ku tani e ka ...

Kush fitoi nëpër komuna? (VIDEO)
Triumfi në zgjedhjet nacionale të 6 tetorit e nxori Lëvizjen Vetëvendosje si të parën edhe në komunat më të mëdha të vendit. Ky subjekt në krye me Albin Kurtin prinë në 10 komuna. Përveç në Mitrovicë ku tani e ka ...
Klan Kosova | 08-Nov-2019 20:35
Triumfi në zgjedhjet nacionale të 6 tetorit e nxori Lëvizjen Vetëvendosje si të parën edhe në komunat më të mëdha të vendit. Ky subjekt në krye me Albin Kurtin prinë në 10 komuna. Përveç në Mitrovicë ku tani e ka ...

Kaq u paguan stafi teknik dhe anëtarët për zgjedhjet e 6 tetorit
Rreth 23 mijë persona ,anëtarë të këshillave të vendvotimit dhe staf teknik, kanë qenë të anagahuar në zgjedhjet e 6 tetorit Në bazë të vendimit “Për pagesat e Stafit të Angazhuar në Qendrat e Votimit (QV) dhe në ...
Albportali | 08-Nov-2019 18:10
Rreth 23 mijë persona ,anëtarë të këshillave të vendvotimit dhe staf teknik, kanë qenë të anagahuar në zgjedhjet e 6 tetorit Në bazë të vendimit “Për pagesat e Stafit të Angazhuar në Qendrat e Votimit (QV) dhe në ...

Kaq u paguan stafi teknik dhe anëtarët për zgjedhjet e 6 tetorit
Rreth 23 mijë persona ,anëtarë të këshillave të vendvotimit dhe staf teknik, kanë qenë të anagahuar në zgjedhjet e 6 tetorit Në bazë të vendimit “Për pagesat e Stafit të Angazhuar në Qendrat e Votimit (QV) dhe në......
Zeri | 08-Nov-2019 16:23
Rreth 23 mijë persona ,anëtarë të këshillave të vendvotimit dhe staf teknik, kanë qenë të anagahuar në zgjedhjet e 6 tetorit Në bazë të vendimit “Për pagesat e Stafit të Angazhuar në Qendrat e Votimit (QV) dhe në......

Nisin pagesat për stafin e angazhuar në zgjedhje
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka filluar pagesat për anëtarët e këshillave të vendvotimeve dhe stafit teknik që kanë qenë të angazhuar në zgjedhjet e 6 tetorit 2019. Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi, ka thënë se ...
InFokusi | 08-Nov-2019 16:18
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka filluar pagesat për anëtarët e këshillave të vendvotimeve dhe stafit teknik që kanë qenë të angazhuar në zgjedhjet e 6 tetorit 2019. Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi, ka thënë se ...

Kaq u paguan stafi teknik dhe anëtarët për zgjedhjet e 6 tetorit
Rreth 23 mijë persona ,anëtarë të këshillave të vendvotimit dhe staf teknik, kanë qenë të anagahuar në zgjedhjet e 6 tetorit Në bazë të vendimit “Për pagesat e Stafit të Angazhuar në Qendrat e Votimit (QV) dhe në ...
Indeks Online | 08-Nov-2019 16:03
Rreth 23 mijë persona ,anëtarë të këshillave të vendvotimit dhe staf teknik, kanë qenë të anagahuar në zgjedhjet e 6 tetorit Në bazë të vendimit “Për pagesat e Stafit të Angazhuar në Qendrat e Votimit (QV) dhe në ...

23 mijë persona të angazhuar në zgjedhje, KQZ nis pagesat ndaj tyre
Numri i anëtarëve të këshillave të vendvotimit dhe stafit teknik që janë angazhuar në zgjedhjet e 6 tetorit është rreth 23 mijë persona. Këtë e ka bërë të ditur, Valmir Elezi, Zëdhënës i Komisionit Qendror të ...
Albportali | 08-Nov-2019 14:54
Numri i anëtarëve të këshillave të vendvotimit dhe stafit teknik që janë angazhuar në zgjedhjet e 6 tetorit është rreth 23 mijë persona. Këtë e ka bërë të ditur, Valmir Elezi, Zëdhënës i Komisionit Qendror të ...

23 mijë persona të angazhuar në zgjedhje, KQZ nis pagesat ndaj tyre
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka filluar me pagesat për anëtarët e këshillave të vendvotimit dhe stafin teknik që ka qenë i angazhuar në zgjedhjet e 6 tetorit 2019. Elezi ka thënë për se deri më tani janë dërguar për ...
Lajminet | 08-Nov-2019 14:47
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka filluar me pagesat për anëtarët e këshillave të vendvotimit dhe stafin teknik që ka qenë i angazhuar në zgjedhjet e 6 tetorit 2019. Elezi ka thënë për se deri më tani janë dërguar për ...

Nisin pagesat për stafin e angazhuar në zgjedhje
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka filluar pagesat për anëtarët e këshillave të vendvotimeve dhe stafit teknik që kanë qenë të angazhuar në zgjedhjet e 6 tetorit 2019. Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi ka thënë se ...
Gazeta Express | 08-Nov-2019 14:46
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka filluar pagesat për anëtarët e këshillave të vendvotimeve dhe stafit teknik që kanë qenë të angazhuar në zgjedhjet e 6 tetorit 2019. Zëdhënësi i KQZ-së, Valmir Elezi ka thënë se ...

15 euro dita për ngarkim dhe shkarkim të materialit zgjedhor
Pas shpalljes së rezultateve përfundimtare, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka filluar me pagesat për anëtarët e këshillave të vendvotimit dhe stafin teknik që ka qenë i angazhuar në zgjedhjet e 6 tetorit 2019. Personat ...
Medial | 08-Nov-2019 14:26
Pas shpalljes së rezultateve përfundimtare, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka filluar me pagesat për anëtarët e këshillave të vendvotimit dhe stafin teknik që ka qenë i angazhuar në zgjedhjet e 6 tetorit 2019. Personat ...

15 euro dita për ngarkim dhe shkarkim të materialit zgjedhor
Pas shpalljes së rezultateve përfundimtare, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka filluar me pagesat për anëtarët e këshillave të vendvotimit dhe stafin teknik që ka qenë i angazhuar në zgjedhjet e 6 tetorit 2019. Personat ...
Arbresh | 08-Nov-2019 14:25
Pas shpalljes së rezultateve përfundimtare, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka filluar me pagesat për anëtarët e këshillave të vendvotimit dhe stafin teknik që ka qenë i angazhuar në zgjedhjet e 6 tetorit 2019. Personat ...

23 mijë persona staf e komisionerë të angazhuar në zgjedhje, KQZ nis pagesat ndaj tyre
Numri i anëtarëve të këshillave të vendvotimit dhe stafit teknik që janë angazhuar në zgjedhjet e 6 tetorit është rreth 23 mijë persona. Këtë e ka bërë të ditur, Valmir Elezi, Zëdhënës i Komisionit Qendror të ...
Gazeta Observer | 08-Nov-2019 14:25
Numri i anëtarëve të këshillave të vendvotimit dhe stafit teknik që janë angazhuar në zgjedhjet e 6 tetorit është rreth 23 mijë persona. Këtë e ka bërë të ditur, Valmir Elezi, Zëdhënës i Komisionit Qendror të ...

23 mijë komisionerë të angazhuar në zgjedhje, KQZ nis pagesat ndaj tyre
Numri i anëtarëve të këshillave të vendvotimit dhe stafit teknik që janë angazhuar në zgjedhjet e 6 tetorit është rreth 23 mijë persona. Këtë e ka bërë të ditur, Valmir Elezi, Zëdhënës i Komisionit Qendror të......
Zeri | 08-Nov-2019 14:20
Numri i anëtarëve të këshillave të vendvotimit dhe stafit teknik që janë angazhuar në zgjedhjet e 6 tetorit është rreth 23 mijë persona. Këtë e ka bërë të ditur, Valmir Elezi, Zëdhënës i Komisionit Qendror të......

Fillon pagesa për personat e angazhuar për zgjedhje, ja sa u paguan për një ditë
Pas shpalljes së rezultateve përfundimtare, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka filluar me pagesat për anëtarët e këshillave të vendvotimit dhe stafin teknik që ka qenë i angazhuar në zgjedhjet e 6 tetorit 2019. Deri më ...
Arbresh | 08-Nov-2019 14:20
Pas shpalljes së rezultateve përfundimtare, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka filluar me pagesat për anëtarët e këshillave të vendvotimit dhe stafin teknik që ka qenë i angazhuar në zgjedhjet e 6 tetorit 2019. Deri më ...

KQZ-ja nis pagesat për komisionerët e angazhuar, në zgjedhje
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka filluar pagesat për anëtarët e këshillave të vendvotimeve dhe stafit teknik që kanë qenë të angazhuar në zgjedhjet e 6 tetorit 2019. Kështu ka bërë të ditur për Indeksonline, ...
Indeks Online | 08-Nov-2019 14:08
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka filluar pagesat për anëtarët e këshillave të vendvotimeve dhe stafit teknik që kanë qenë të angazhuar në zgjedhjet e 6 tetorit 2019. Kështu ka bërë të ditur për Indeksonline, ...

Në cilat komuna dolën të parat partitë politike?
Dje u shpallën rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të 6 tetorit ku fituese doli Lëvizja Vetëvendosje. Kjo parti gjithashtu është e para edhe me numër të komunave ku ka kryesuar me 10 të tilla, njofton Klan Kosova. ...
EkonomiaOnline | 08-Nov-2019 10:26
Dje u shpallën rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të 6 tetorit ku fituese doli Lëvizja Vetëvendosje. Kjo parti gjithashtu është e para edhe me numër të komunave ku ka kryesuar me 10 të tilla, njofton Klan Kosova. ...

Në cilat komuna dolën të parat partitë politike?
Dje u shpallën rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të 6 tetorit ku fituese doli Lëvizja Vetëvendosje. Kjo parti gjithashtu është e para edhe me numër të komunave ku ka kryesuar me 10 të tilla, njofton Klan Kosova. ...
TetovaSot | 08-Nov-2019 10:16
Dje u shpallën rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të 6 tetorit ku fituese doli Lëvizja Vetëvendosje. Kjo parti gjithashtu është e para edhe me numër të komunave ku ka kryesuar me 10 të tilla, njofton Klan Kosova. ...

Në cilat komuna dolën të parat partitë politike?
Dje u shpallën rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të 6 tetorit ku fituese doli Lëvizja Vetëvendosje. Kjo parti gjithashtu është e para edhe me numër të komunave ku ka kryesuar me 10 të tilla, njofton Klan Kosova. ...
Medial | 08-Nov-2019 10:16
Dje u shpallën rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të 6 tetorit ku fituese doli Lëvizja Vetëvendosje. Kjo parti gjithashtu është e para edhe me numër të komunave ku ka kryesuar me 10 të tilla, njofton Klan Kosova. ...

Në cilat komuna dolën të parat partitë politike?
Dje u shpallën rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të 6 tetorit ku fituese doli Lëvizja Vetëvendosje. Kjo parti gjithashtu është e para edhe me numër të komunave ku ka kryesuar me 10 të tilla, njofton Klan Kosova. ...
Klan Kosova | 08-Nov-2019 09:59
Dje u shpallën rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të 6 tetorit ku fituese doli Lëvizja Vetëvendosje. Kjo parti gjithashtu është e para edhe me numër të komunave ku ka kryesuar me 10 të tilla, njofton Klan Kosova. ...

Në cilat komuna dolën të parat partitë politike
Gjatë ditës së djeshme, KQZ-ja ka shpallur rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të 6 tetorit. Eugen Cakolli nga Instituti Demokratik i Kosovës ka bërë rënditjen e subjekteve politike, sipas numrit të komunave në të ...
AlbInfo | 08-Nov-2019 09:45
Gjatë ditës së djeshme, KQZ-ja ka shpallur rezultatet përfundimtare të zgjedhjeve të 6 tetorit. Eugen Cakolli nga Instituti Demokratik i Kosovës ka bërë rënditjen e subjekteve politike, sipas numrit të komunave në të ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved