ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 20/11/2019 00:42

Gjendet 9-vjeçari Xhavit Aliu nga Shkupi

Gjendet 9-vjeçari Xhavit Aliu nga Shkupi
Familjarët e djaloshit Xhavit Aliut, i cili ishte paraqitur si i humbur kanë informuar se 9-vjeçari është gjetur,ndërsa njëkohësisht falënderojnë të gjithë që ndihmuan në gjetjen e tij. Loading...
TetovaSot | 08-Nov-2019 16:24
Familjarët e djaloshit Xhavit Aliut, i cili ishte paraqitur si i humbur kanë informuar se 9-vjeçari është gjetur,ndërsa njëkohësisht falënderojnë të gjithë që ndihmuan në gjetjen e tij. Loading...

Gjendet 9-vjeçari Xhavit Aliu nga Shkupi
Familjarët e djaloshit Xhavit Aliut, i cili ishte paraqitur si i humbur kanë informuar se 9-vjeçari është gjetur,ndërsa njëkohësisht falënderojnë të gjithë që ndihmuan në gjetjen e tij.
Alsat-M | 08-Nov-2019 16:18
Familjarët e djaloshit Xhavit Aliut, i cili ishte paraqitur si i humbur kanë informuar se 9-vjeçari është gjetur,ndërsa njëkohësisht falënderojnë të gjithë që ndihmuan në gjetjen e tij.

Kërkohet 9-vjeçari, Xhavit Aliu nga Shkupi
Ka humbur Xhavit Aliu, 9 vjeçar nga Dërma, lagja Peteovec në Shkup. Për herë të fundit është parë në Bit Pazar të Shkupit. Kush e sheh le të lajmërohet më nr. e tel. 076-580-307; 079-208-226
Alsat-M | 08-Nov-2019 16:03
Ka humbur Xhavit Aliu, 9 vjeçar nga Dërma, lagja Peteovec në Shkup. Për herë të fundit është parë në Bit Pazar të Shkupit. Kush e sheh le të lajmërohet më nr. e tel. 076-580-307; 079-208-226

Humb Ronaldinjo 15-vjeçar nga Gjakova
Një i ri, 15-vjeçar nga Gjakova, me emrin Ronaldinjo Sopjani, është zhdukur që nga mëngjesi i së martës. Sipas familjarëve të tij, ai ka dalur në mëngjes me një shok, i komunitetit rom, e që më pas nuk janë kthyer ...
InFokusi | 06-Nov-2019 23:24
Një i ri, 15-vjeçar nga Gjakova, me emrin Ronaldinjo Sopjani, është zhdukur që nga mëngjesi i së martës. Sipas familjarëve të tij, ai ka dalur në mëngjes me një shok, i komunitetit rom, e që më pas nuk janë kthyer ...

Zhduket Ronaldinjo nga Gjakova, familjarët kërkojnë ndihmë për gjetjen e 15-vjeçarit
Që nga mëngjesi i djeshëm 15 vjeçari nga Gjakova me emrin Ronaldinjo Sopjani është zhdukur. Sipas familjarëve të djaloshit, ai ka dalur dje në mëngjes më një shok i cili i përket komunitetit rom, dhe më nuk janë kthyer ...
TetovaSot | 06-Nov-2019 20:52
Që nga mëngjesi i djeshëm 15 vjeçari nga Gjakova me emrin Ronaldinjo Sopjani është zhdukur. Sipas familjarëve të djaloshit, ai ka dalur dje në mëngjes më një shok i cili i përket komunitetit rom, dhe më nuk janë kthyer ...

Zhduket Ronaldinjo nga Gjakova, familjarët kërkojnë ndihmë për gjetjen e 15-vjeçarit
Që nga mëngjesi i djeshëm 15 vjeçari nga Gjakova me emrin Ronaldinjo Sopjani është zhdukur. Sipas familjarëve të djaloshit, ai ka dalur dje në mëngjes më një shok i cili i përket komunitetit rom, dhe më nuk janë kthyer ...
Gazeta Express | 06-Nov-2019 20:11
Që nga mëngjesi i djeshëm 15 vjeçari nga Gjakova me emrin Ronaldinjo Sopjani është zhdukur. Sipas familjarëve të djaloshit, ai ka dalur dje në mëngjes më një shok i cili i përket komunitetit rom, dhe më nuk janë kthyer ...

Zhduket 8-vjeçari nga Gjakova, familjarët kërkojnë ndihmë
Që nga mëngjesi i djeshëm 15 vjeçari nga Gjakova me emrin Ronaldinjo Sopjani është zhdukur. Sipas familjarëve të djaloshit, ai ka dalur dje në mëngjes më një shok i cili i përket komunitetit rom, dhe më nuk janë kthyer ...
Gazeta Observer | 06-Nov-2019 19:51
Që nga mëngjesi i djeshëm 15 vjeçari nga Gjakova me emrin Ronaldinjo Sopjani është zhdukur. Sipas familjarëve të djaloshit, ai ka dalur dje në mëngjes më një shok i cili i përket komunitetit rom, dhe më nuk janë kthyer ...

Zhduket Ronaldinjo nga Gjakova, familjarët kërkojnë ndihmë për gjetjen e 15 vjeçarit
Që nga mëngjesi i djeshëm 15 vjeçari nga Gjakova me emrin Ronaldinjo Sopjani është zhdukur. Sipas familjarëve të djaloshit, ai ka dalur dje në mëngjes më një shok i cili i përket komunitetit rom, dhe më nuk janë ...
Zeri | 06-Nov-2019 19:51
Që nga mëngjesi i djeshëm 15 vjeçari nga Gjakova me emrin Ronaldinjo Sopjani është zhdukur. Sipas familjarëve të djaloshit, ai ka dalur dje në mëngjes më një shok i cili i përket komunitetit rom, dhe më nuk janë ...

Zhduket Ronaldinjo nga Gjakova, familjarët kërkojnë ndihmë për gjetjen e 15 vjeçarit
Që nga mëngjesi i djeshëm 15 vjeçari nga Gjakova me emrin Ronaldinjo Sopjani është zhdukur. Sipas familjarëve të djaloshit, ai ka dalur dje në mëngjes më një shok i cili i përket komunitetit rom, dhe më nuk janë kthyer ...
Indeks Online | 06-Nov-2019 19:46
Që nga mëngjesi i djeshëm 15 vjeçari nga Gjakova me emrin Ronaldinjo Sopjani është zhdukur. Sipas familjarëve të djaloshit, ai ka dalur dje në mëngjes më një shok i cili i përket komunitetit rom, dhe më nuk janë kthyer ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved