ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 21/11/2019 06:10

Të gjelbërtit e Evropës kërkojnë rezolutë urgjente për Maqedoninë

Të gjelbërtit e Evropës kërkojnë rezolutë urgjente për Maqedoninë
Një delegacion i Partisë së Gjelbër RDM, të udhëhequr nga kryetarja, Maja Moraçanin, morën pjesë në Këshillin e 30-të të të Gjelbërve Evropian në Tampere, Finlandë. “Në kuadër të punës së Këshillit, nga Komiteti i të ...
Telegrafi | 08-Nov-2019 17:56
Një delegacion i Partisë së Gjelbër RDM, të udhëhequr nga kryetarja, Maja Moraçanin, morën pjesë në Këshillin e 30-të të të Gjelbërve Evropian në Tampere, Finlandë. “Në kuadër të punës së Këshillit, nga Komiteti i të ...

Gerberich konsideron se Maqedonia duhet t’i nisë negociatat me BE-në, për Thimonier prioritet mbetet lufta kundër korrupsionit
Ambasadori gjerman në vend Thomas Gerberich sot deklaroi se arsyen për anulimin e fillimit të negociatave nuk e sheh tek kandidatet – Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria, por në skepticizmin e zgjerimit. Ai porosit se ...
Telegrafi | 08-Nov-2019 16:33
Ambasadori gjerman në vend Thomas Gerberich sot deklaroi se arsyen për anulimin e fillimit të negociatave nuk e sheh tek kandidatet – Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria, por në skepticizmin e zgjerimit. Ai porosit se ...

Gerberih konsideron se Maqedonia duhet të hapë negociata për në BE, për Timonie mbetet e rëndësishme lufta kundër korrupsionit
Ambasadori gjerman në vend Tomas Gerberih sot deklaroi se arsyen për anulimin e fillimit të negociatave nuk e sheh në kandidatet Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria, por në skepticizmin e zgjerimit. Porosit se vendi duhet ...
Flaka | 08-Nov-2019 19:54
Ambasadori gjerman në vend Tomas Gerberih sot deklaroi se arsyen për anulimin e fillimit të negociatave nuk e sheh në kandidatet Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria, por në skepticizmin e zgjerimit. Porosit se vendi duhet ...

Gerberich konsideron se Maqedonia duhet t’i nisë negociatat me BE-në, për Thimonier prioritet mbetet lufta kundër korrupsionit
Ambasadori gjerman në vend Thomas Gerberich sot deklaroi se arsyen për anulimin e fillimit të negociatave nuk e sheh tek kandidatet – Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria, por në skepticizmin e zgjerimit. Ai porosit se ...
Albportali | 08-Nov-2019 17:08
Ambasadori gjerman në vend Thomas Gerberich sot deklaroi se arsyen për anulimin e fillimit të negociatave nuk e sheh tek kandidatet – Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria, por në skepticizmin e zgjerimit. Ai porosit se ...

Gerberich konsideron se Maqedonia duhet t’i nisë negociatat me BE-në,
Ambasadori gjerman në vend Thomas Gerberich sot deklaroi se arsyen për anulimin e fillimit të negociatave nuk e sheh tek kandidatet – Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria, por në skepticizmin e zgjerimit. Ai porosit se ...
Arbresh | 08-Nov-2019 16:58
Ambasadori gjerman në vend Thomas Gerberich sot deklaroi se arsyen për anulimin e fillimit të negociatave nuk e sheh tek kandidatet – Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria, por në skepticizmin e zgjerimit. Ai porosit se ...

Ambasadori gjerman: Refuzimi i datës nuk është për fajin e Shkupit dhe Tiranës
Arsyen për anulimin e fillimit të negociatave, ambasadori gjerman në vend Tomas Gerberih nuk e sheh në vendet kandidate Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria, por në skepticizmin e zgjerimit. Ai porosit se vendi duhet t’i ...
Aktuale.MK | 08-Nov-2019 16:33
Arsyen për anulimin e fillimit të negociatave, ambasadori gjerman në vend Tomas Gerberih nuk e sheh në vendet kandidate Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria, por në skepticizmin e zgjerimit. Ai porosit se vendi duhet t’i ...

(VIDEO) Ambasadorët gjerman dhe francez: Refuzimi i datës nuk është për fajin e Shkupit dhe Tiranës
Arsyen për anulimin e fillimit të negociatave, ambasadori gjerman në vend Tomas Gerberih nuk e sheh në vendet kandidate Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria, por në skepticizmin e zgjerimit. Ai porosit se vendi duhet t’i ...
Shenja | 08-Nov-2019 16:19
Arsyen për anulimin e fillimit të negociatave, ambasadori gjerman në vend Tomas Gerberih nuk e sheh në vendet kandidate Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria, por në skepticizmin e zgjerimit. Ai porosit se vendi duhet t’i ...

Gerberih konsideron se Maqedonia duhet të hapë negociata për në BE, për Timonie mbetet e rëndësishme lufta kundër korrupsionit
Ambasadori gjerman në vend Tomas Gerberih sot deklaroi se arsyen për anulimin e fillimit të negociatave nuk e sheh në kandidatet Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria, por në skepticizmin e zgjerimit. Porosit se vendi duhet ...
TetovaSot | 08-Nov-2019 15:04
Ambasadori gjerman në vend Tomas Gerberih sot deklaroi se arsyen për anulimin e fillimit të negociatave nuk e sheh në kandidatet Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria, por në skepticizmin e zgjerimit. Porosit se vendi duhet ...

Gerberih konsideron se Maqedonia duhet të hapë negociata për në BE, për Timonie mbetet e rëndësishme lufta kundër korrupsionit
Shkup, 8 nëntor 2019 (MEDIAL) – Ambasadori gjerman në vend Tomas Gerberih sot deklaroi se arsyen për anulimin e fillimit të negociatave nuk e sheh në kandidatet Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria, por në skepticizmin e ...
Medial | 08-Nov-2019 14:54
Shkup, 8 nëntor 2019 (MEDIAL) – Ambasadori gjerman në vend Tomas Gerberih sot deklaroi se arsyen për anulimin e fillimit të negociatave nuk e sheh në kandidatet Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria, por në skepticizmin e ...

Optimizëm për marrjen e datës për në BE në pranverë
Presidenti francez, Emanuel Makron, me deklaratën e fundit në gazetën Ekonomist i ktheu shpresat se në Samitin e Zagrebit në pranverë, vendi mund të merr datë për fillimin e bisedimeve, nëse Brukseli dhe Shkupi i ...
TetovaSot | 08-Nov-2019 14:47
Presidenti francez, Emanuel Makron, me deklaratën e fundit në gazetën Ekonomist i ktheu shpresat se në Samitin e Zagrebit në pranverë, vendi mund të merr datë për fillimin e bisedimeve, nëse Brukseli dhe Shkupi i ...

Optimizëm për marrjen e datës për në BE në pranverë
Presidenti francez, Emanuel Makron, me deklaratën e fundit në gazetën Ekonomist i ktheu shpresat se në Samitin e Zagrebit në pranverë, vendi mund të merr datë për fillimin e bisedimeve, nëse Brukseli dhe Shkupi i ...
Alsat-M | 08-Nov-2019 14:31
Presidenti francez, Emanuel Makron, me deklaratën e fundit në gazetën Ekonomist i ktheu shpresat se në Samitin e Zagrebit në pranverë, vendi mund të merr datë për fillimin e bisedimeve, nëse Brukseli dhe Shkupi i ...

Konferencë ndërkombëtare për “Tranzicion të sistemeve juridike: 30 vite pas rënies së Murit të Berlinit”
Në organizim të Fakultetit Juridik “Justiniani i Parë” pranë Universitetit “Shën Cirili dhe Metodi” sot dhe nesër në Shkup do të mbahet konferencë ndërkombëtare shkencore në temën “Tranzicion të sistemeve juridike:30 ...
Shenja | 08-Nov-2019 08:19
Në organizim të Fakultetit Juridik “Justiniani i Parë” pranë Universitetit “Shën Cirili dhe Metodi” sot dhe nesër në Shkup do të mbahet konferencë ndërkombëtare shkencore në temën “Tranzicion të sistemeve juridike:30 ...

Konferencë ndërkombëtare për “Tranzicion të sistemeve juridike: 30 vite pas rënies së Murit të Berlinit”
Shkup, 8 nëntor 2019 (MEDIAL) – Në organizim të Fakultetit Juridik “Justiniani i Parë” pranë Universitetit “Shën Cirili dhe Metodi” sot dhe nesër në Shkup do të mbahet konferencë ndërkombëtare shkencore në temën ...
Medial | 08-Nov-2019 08:03
Shkup, 8 nëntor 2019 (MEDIAL) – Në organizim të Fakultetit Juridik “Justiniani i Parë” pranë Universitetit “Shën Cirili dhe Metodi” sot dhe nesër në Shkup do të mbahet konferencë ndërkombëtare shkencore në temën ...

Pendarovski: Aspiratat euroatlantike janë faktor për kohezion të shoqërisë tonë
Aspiratat euroatlantike nuk shkaktojnë ndarje, por janë faktor kohezioni, për bashkimin e shoqërisë, theksoi presidenti Stevo Pendarovski, në ligjëratën e sotme në Universitetin me renome “La Sapienca”, të cilën e ...
TetovaSot | 07-Nov-2019 15:52
Aspiratat euroatlantike nuk shkaktojnë ndarje, por janë faktor kohezioni, për bashkimin e shoqërisë, theksoi presidenti Stevo Pendarovski, në ligjëratën e sotme në Universitetin me renome “La Sapienca”, të cilën e ...

Pendarovski: Aspiratat euroatlantike janë faktor për kohezion të shoqërisë tonë
Shkup, 7 nëntor – Aspiratat euroatlantike nuk shkaktojnë ndarje, por janë faktor kohezioni, për bashkimin e shoqërisë, theksoi presidenti Stevo Pendarovski, në ligjëratën e sotme në Universitetin me renome “La ...
Koha.mk | 07-Nov-2019 15:00
Shkup, 7 nëntor – Aspiratat euroatlantike nuk shkaktojnë ndarje, por janë faktor kohezioni, për bashkimin e shoqërisë, theksoi presidenti Stevo Pendarovski, në ligjëratën e sotme në Universitetin me renome “La ...

Pendarovski: Aspiratat euroatlantike janë faktor për kohezion të shoqërisë tonë
Shkup, 7 nëntor 2019 (MEDIAL) – Aspiratat euroatlantike nuk shkaktojnë ndarje, por janë faktor kohezioni, për bashkimin e shoqërisë, theksoi presidenti Stevo Pendarovski, në ligjëratën e sotme në Universitetin me renome ...
Medial | 07-Nov-2019 14:51
Shkup, 7 nëntor 2019 (MEDIAL) – Aspiratat euroatlantike nuk shkaktojnë ndarje, por janë faktor kohezioni, për bashkimin e shoqërisë, theksoi presidenti Stevo Pendarovski, në ligjëratën e sotme në Universitetin me renome ...

“Jo”-ja tronditëse e negociatave, kreu i ri i KE-së: reformë, edhe për t’u marrë vesh
Presidenti i ri i Këshillit të Europës, Charles Michel, tha se ishte e nevojshme të ridizajnohet plotësisht e modernizohet, procesi i negociatave për anëtarësim dhe, siç u shpreh, “të shohim se si ne brenda BE duhet të ...
Tesheshi | 07-Nov-2019 11:19
Presidenti i ri i Këshillit të Europës, Charles Michel, tha se ishte e nevojshme të ridizajnohet plotësisht e modernizohet, procesi i negociatave për anëtarësim dhe, siç u shpreh, “të shohim se si ne brenda BE duhet të ...

Pendarovski në Romë: fati i Ballkanit, i varur nga BE
Presidenti i Maqedonisë Veriore Stevo Pendarovski beson se integrimi i vendit të tij, si dhe i të gjitha vendeve të Ballkanit Perëndimor në Bashkimin Evropian, është “në interes të sigurisë dhe prosperitetit rajonal”. ...
Tesheshi | 07-Nov-2019 11:19
Presidenti i Maqedonisë Veriore Stevo Pendarovski beson se integrimi i vendit të tij, si dhe i të gjitha vendeve të Ballkanit Perëndimor në Bashkimin Evropian, është “në interes të sigurisë dhe prosperitetit rajonal”. ...

Negociatat, kreu i ri i KE: Reformë në BE…për t’u marrë vesh me njëri-tjetrin
Presidenti i ri i Këshillit të Europës, Charles Michel tha se është e nevojshme të ridizajnohet plotësisht e modernizohet procesi i negociatave për anëtarësim. “Të shohim se si ne brenda BE duhet të reformohemi ...
Gazeta Dita | 07-Nov-2019 10:04
Presidenti i ri i Këshillit të Europës, Charles Michel tha se është e nevojshme të ridizajnohet plotësisht e modernizohet procesi i negociatave për anëtarësim. “Të shohim se si ne brenda BE duhet të reformohemi ...

Kërkesat e Francës për nisjen e negociatave do të shpalosen në Këshillin e ardhshëm për punë të jashtme
Kërkesat më të detajuara të Francës lidhur me metodologjinë e procesit negociues do të jepen në takimin e ministrave të punëve të jashtme dhe të Evropës të vendeve të BE-së, i cili do të mbahet më 19 nëntor në Bruksel, ...
Albportali | 07-Nov-2019 09:46
Kërkesat më të detajuara të Francës lidhur me metodologjinë e procesit negociues do të jepen në takimin e ministrave të punëve të jashtme dhe të Evropës të vendeve të BE-së, i cili do të mbahet më 19 nëntor në Bruksel, ...

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved