ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 14/11/2019 22:10

“Forumi Global për Pensionet Private” nis punimet në Tiranë

“Forumi Global për Pensionet Private” nis punimet në Tiranë
Përfaqësues të autoriteteve të mbikqyrjes financiare nga disa vende të botës janë mbledhur në Tiranë për të diskutuar mbi zhvillimin dhe mbikqyrjen e marrëveshjeve për fondet e pensioneve. Ky forum zhvillohet në ...
Medial | 07-Nov-2019 17:01
Përfaqësues të autoriteteve të mbikqyrjes financiare nga disa vende të botës janë mbledhur në Tiranë për të diskutuar mbi zhvillimin dhe mbikqyrjen e marrëveshjeve për fondet e pensioneve. Ky forum zhvillohet në ...

“Forumi Global për Pensionet Private” nis punimet në Tiranë
Përfaqësues të autoriteteve të mbikqyrjes financiare nga disa vende të botës janë mbledhur në Tiranë për të diskutuar mbi zhvillimin dhe mbikqyrjen e marrëveshjeve për fondet e pensioneve. Ky forum zhvillohet në ...
VizionPlus | 07-Nov-2019 16:48
Përfaqësues të autoriteteve të mbikqyrjes financiare nga disa vende të botës janë mbledhur në Tiranë për të diskutuar mbi zhvillimin dhe mbikqyrjen e marrëveshjeve për fondet e pensioneve. Ky forum zhvillohet në ...

Forumi/ Kreu i AMF-së, Koçi: Kemi një projekt ambicioz për zhvillimin e tregut të kapitaleve, specifikisht edhe për tregun e pensioneve
Forumi Global për Pensionet Private “Zhvillimi dhe mbikëqyrja e marrëveshjeve për fondet e pensioneve” nisi punimet në Tiranë. Forumi organizohet nga Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare, në bashkëpunim me Organizatën ...
ScanTv | 07-Nov-2019 16:43
Forumi Global për Pensionet Private “Zhvillimi dhe mbikëqyrja e marrëveshjeve për fondet e pensioneve” nisi punimet në Tiranë. Forumi organizohet nga Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare, në bashkëpunim me Organizatën ...

“Forumi Global për Pensionet Private” nis punimet në Tiranë
Forumi Global për Pensionet Private “Zhvillimi dhe mbikëqyrja e marrëveshjeve për fondet e pensioneve” nisi punimet sot, më 7 nëntor 2019, në Tiranë. Forumi organizohet nga Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare, në ...
BalkanWeb | 07-Nov-2019 16:25
Forumi Global për Pensionet Private “Zhvillimi dhe mbikëqyrja e marrëveshjeve për fondet e pensioneve” nisi punimet sot, më 7 nëntor 2019, në Tiranë. Forumi organizohet nga Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare, në ...

Forumi Global i Pensioneve Private, Denaj: Qeveria shqiptare e angazhuar të çojë përpara reformat
Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Anila Denaj, mori pjesë në hapjen e Forumit Global për Pensionet Private “Zhvillimi dhe mbikëqyrja e marrëveshjeve për fondet e pensioneve” që po zhvillohet për herë të parë në ...
ScanTv | 07-Nov-2019 16:25
Ministrja e Financave dhe Ekonomisë, Anila Denaj, mori pjesë në hapjen e Forumit Global për Pensionet Private “Zhvillimi dhe mbikëqyrja e marrëveshjeve për fondet e pensioneve” që po zhvillohet për herë të parë në ...

“Forumi Global për Pensionet Private” nis punimet në Tiranë
Forumi Global për Pensionet Private “Zhvillimi dhe mbikëqyrja e marrëveshjeve për fondet e pensioneve” nisi punimet sot, më 7 nëntor 2019, në Tiranë. Forumi organizohet nga Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare, në ...
Telegraf | 07-Nov-2019 15:59
Forumi Global për Pensionet Private “Zhvillimi dhe mbikëqyrja e marrëveshjeve për fondet e pensioneve” nisi punimet sot, më 7 nëntor 2019, në Tiranë. Forumi organizohet nga Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare, në ...

“Forumi Global për Pensionet Private” nis punimet në Tiranë
Forumi Global për Pensionet Private “Zhvillimi dhe mbikëqyrja e marrëveshjeve për fondet e pensioneve” nisi punimet sot, më 7 nëntor 2019, në Tiranë. Forumi organizohet nga Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare, në ...
GazetaTema | 07-Nov-2019 14:44
Forumi Global për Pensionet Private “Zhvillimi dhe mbikëqyrja e marrëveshjeve për fondet e pensioneve” nisi punimet sot, më 7 nëntor 2019, në Tiranë. Forumi organizohet nga Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare, në ...

Tiranë, nis punimet Forumi Global për Pensionet Private
Autoriteti i mbikëqyrjes financiare synon të rrisë peshën e pensioneve private, nga një treg modest që është aktualisht, në një treg të konsoliduar. Aktualisht, tregu i pensioneve private administron rreth 18.5 milion ...
RTSH | 07-Nov-2019 14:51
Autoriteti i mbikëqyrjes financiare synon të rrisë peshën e pensioneve private, nga një treg modest që është aktualisht, në një treg të konsoliduar. Aktualisht, tregu i pensioneve private administron rreth 18.5 milion ...

Nis në Tiranë “Forumi Global për Pensionet Private”, synimet e AMF-së
Forumi Global për Pensionet Private “Zhvillimi dhe mbikëqyrja e marrëveshjeve për fondet e pensioneve” nisi punimet sot, më 7 nëntor 2019, në Tiranë. Forumi organizohet nga Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare, në ...
ABCNews | 07-Nov-2019 14:37
Forumi Global për Pensionet Private “Zhvillimi dhe mbikëqyrja e marrëveshjeve për fondet e pensioneve” nisi punimet sot, më 7 nëntor 2019, në Tiranë. Forumi organizohet nga Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare, në ...

Forumi Global për Pensionet Private, nis punimet në Tiranë
Forumi Global për Pensionet Private “Zhvillimi dhe mbikëqyrja e marrëveshjeve për fondet e pensioneve” nisi punimet ketë të enjte, në Tiranë. Forumi organizohet nga Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare, në bashkëpunim me ...
Monitor | 07-Nov-2019 14:30
Forumi Global për Pensionet Private “Zhvillimi dhe mbikëqyrja e marrëveshjeve për fondet e pensioneve” nisi punimet ketë të enjte, në Tiranë. Forumi organizohet nga Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare, në bashkëpunim me ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved