ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 19/02/2020 09:06

Bulliqi: Demarkacioni me Malin e Zi nuk ka marrë fund

Bulliqi: Demarkacioni me Malin e Zi nuk ka marrë fund
Kryetar i Komisionit Shtetëror për shënjimin dhe mirëmbajtjen e kufirit Shpejtim Bulliqi, ka thënë se çështja e definimit të kufirit mes Kosovës dhe Malit të Zi nuk ka përfunduar. Ai ka theksuar se pa u vendosur gurët ...
Klan Kosova | 08-Nov-2019 21:32
Kryetar i Komisionit Shtetëror për shënjimin dhe mirëmbajtjen e kufirit Shpejtim Bulliqi, ka thënë se çështja e definimit të kufirit mes Kosovës dhe Malit të Zi nuk ka përfunduar. Ai ka theksuar se pa u vendosur gurët ...

Bulliqi: Pa u vënë gurët, s’konsiderohet i përfunduar demarkimi i kufirit me Malin e Zi
Shpejtim Bulliqi, kryetar i Komisionit Shtetëror për shënimin dhe mirëmbajtjen e kufirit, ka thënë se çështja e definimit të kufirit mes Kosovës dhe Malit të Zi nuk ka përfunduar. Ai ka theksuar se pa u vendosur gurët ...
Albportali | 08-Nov-2019 21:07
Shpejtim Bulliqi, kryetar i Komisionit Shtetëror për shënimin dhe mirëmbajtjen e kufirit, ka thënë se çështja e definimit të kufirit mes Kosovës dhe Malit të Zi nuk ka përfunduar. Ai ka theksuar se pa u vendosur gurët ...

Bulliqi: Pa u vënë gurët, s’konsiderohet i përfunduar demarkimi i kufirit me Malin e Zi
Shpejtim Bulliqi, kryetar i Komisionit Shtetëror për shënimin dhe mirëmbajtjen e kufirit, ka thënë se çështja e definimit të kufirit mes Kosovës dhe Malit të Zi nuk ka përfunduar. Ai ka theksuar se pa u vendosur gurët ...
Medial | 08-Nov-2019 20:26
Shpejtim Bulliqi, kryetar i Komisionit Shtetëror për shënimin dhe mirëmbajtjen e kufirit, ka thënë se çështja e definimit të kufirit mes Kosovës dhe Malit të Zi nuk ka përfunduar. Ai ka theksuar se pa u vendosur gurët ...

Bulliqi: Pa u vënë gurët, s’konsiderohet i përfunduar demarkimi i kufirit me Malin e Zi
Shpejtim Bulliqi, kryetar i Komisionit Shtetëror për shënimin dhe mirëmbajtjen e kufirit, ka thënë se çështja e definimit të kufirit mes Kosovës dhe Malit të Zi nuk ka përfunduar. Ai ka theksuar se pa u vendosur gurët ...
Arbresh | 08-Nov-2019 20:26
Shpejtim Bulliqi, kryetar i Komisionit Shtetëror për shënimin dhe mirëmbajtjen e kufirit, ka thënë se çështja e definimit të kufirit mes Kosovës dhe Malit të Zi nuk ka përfunduar. Ai ka theksuar se pa u vendosur gurët ...

Bulliqi: Pa u vënë gurët, s’konsiderohet i përfunduar demarkimi i kufirit me Malin e Zi
Shpejtim Bulliqi, kryetar i Komisionit Shtetëror për shënimin dhe mirëmbajtjen e kufirit, ka thënë se çështja e definimit të kufirit mes Kosovës dhe Malit të Zi nuk ka përfunduar. Ai ka theksuar se pa u vendosur gurët ...
Telegrafi | 08-Nov-2019 20:06
Shpejtim Bulliqi, kryetar i Komisionit Shtetëror për shënimin dhe mirëmbajtjen e kufirit, ka thënë se çështja e definimit të kufirit mes Kosovës dhe Malit të Zi nuk ka përfunduar. Ai ka theksuar se pa u vendosur gurët ...

Bulliqi: Kufiri Kosovë- Mali Zi, s’ka marrë fund
Ai ka theksuar se pa u vendosur gurët në kufij dhe me pajtimin e të dyja palëve, nuk mund të quhet se ka përfundur demarkimi i kufirit më Malin e Zi. “Nuk mund të ketë vendosje të njëanshmë të gurëve në kufij, kjo ...
Lajminet | 08-Nov-2019 20:21
Ai ka theksuar se pa u vendosur gurët në kufij dhe me pajtimin e të dyja palëve, nuk mund të quhet se ka përfundur demarkimi i kufirit më Malin e Zi. “Nuk mund të ketë vendosje të njëanshmë të gurëve në kufij, kjo ...

Bulliqi: Pa u vënë gurët, s’konsiderohet i përfunduar demarkimi i kufirit me Malin e Zi
Shpejtim Bulliqi, kryetar i Komisionit Shtetëror për shënimin dhe mirëmbajtjen e kufirit, ka thënë se çështja e definimit të kufirit mes Kosovës dhe Malit të Zi nuk ka përfunduar. Ai ka theksuar se pa u vendosur gurët ...
Gazeta Observer | 08-Nov-2019 20:06
Shpejtim Bulliqi, kryetar i Komisionit Shtetëror për shënimin dhe mirëmbajtjen e kufirit, ka thënë se çështja e definimit të kufirit mes Kosovës dhe Malit të Zi nuk ka përfunduar. Ai ka theksuar se pa u vendosur gurët ...

Bulliqi: Çështja e definimit të kufirit Kosovë - Mali i Zi nuk ka përfunduar
Kryetar i Komisionit Shtetëror për shënimin dhe mirëmbajtjen e kufirit, Shpejtim Bulliqi ka thënë se çështja e definimit të kufirit mes Kosovës dhe Malit të Zi nuk ka përfunduar.
Kosova Press | 08-Nov-2019 20:04
Kryetar i Komisionit Shtetëror për shënimin dhe mirëmbajtjen e kufirit, Shpejtim Bulliqi ka thënë se çështja e definimit të kufirit mes Kosovës dhe Malit të Zi nuk ka përfunduar.

Bulliqi: Pa u vënë gurët, s’konsiderohet i përfunduar demarkimi i kufirit me Malin e Zi
Shpejtim Bulliqi, kryetar i Komisionit Shtetëror për shënimin dhe mirëmbajtjen e kufirit, ka thënë se çështja e definimit të kufirit mes Kosovës dhe Malit të Zi nuk ka përfunduar. Ai ka theksuar se pa u vendosur gurët ...
Zeri | 08-Nov-2019 20:04
Shpejtim Bulliqi, kryetar i Komisionit Shtetëror për shënimin dhe mirëmbajtjen e kufirit, ka thënë se çështja e definimit të kufirit mes Kosovës dhe Malit të Zi nuk ka përfunduar. Ai ka theksuar se pa u vendosur gurët ...

Bulliqi: Pa u vënë gurët, s’konsiderohet i përfunduar demarkimi i kufirit me Malin e Zi
Shpejtim Bulliqi, kryetar i Komisionit Shtetëror për shënimin dhe mirëmbajtjen e kufirit, ka thënë se çështja e definimit të kufirit mes Kosovës dhe Malit të Zi nuk ka përfunduar. Ai ka theksuar se pa u vendosur gurët ...
Gazeta Express | 08-Nov-2019 19:54
Shpejtim Bulliqi, kryetar i Komisionit Shtetëror për shënimin dhe mirëmbajtjen e kufirit, ka thënë se çështja e definimit të kufirit mes Kosovës dhe Malit të Zi nuk ka përfunduar. Ai ka theksuar se pa u vendosur gurët ...

Haradinaj: Të pavërteta deklaratat e Malit të Zi për demarkacionin
Kryeministri në detyrë, Ramush Haradinaj, i ka quajtur të pavërteta deklaratat e zyrtarëve malazezë në lidhje me demarkacionin. Ai tha se marrëveshja është e ratifikuar, por ka mbetur të bëhet shenjëzimi i pikave, ...
Klan Kosova | 07-Nov-2019 13:03
Kryeministri në detyrë, Ramush Haradinaj, i ka quajtur të pavërteta deklaratat e zyrtarëve malazezë në lidhje me demarkacionin. Ai tha se marrëveshja është e ratifikuar, por ka mbetur të bëhet shenjëzimi i pikave, ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved