ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 14/11/2019 21:56

Vaksinimi kundër gripit do të fillojë së shpejti, janë blerë 28 mijë vaksina

Vaksinimi kundër gripit do të fillojë së shpejti, janë blerë 28 mijë vaksina
Vaksinimi kundër gripit do të fillojë këto ditë, që është koha optimale për vaksinim, pasi që në vend kulmi i aktivitetit të virusit pritet nga fundi i janarit dhe fillimi i shkurtit, informojnë nga Ministria e ...
Flaka | 07-Nov-2019 19:53
Vaksinimi kundër gripit do të fillojë këto ditë, që është koha optimale për vaksinim, pasi që në vend kulmi i aktivitetit të virusit pritet nga fundi i janarit dhe fillimi i shkurtit, informojnë nga Ministria e ...

Vaksinimi kundër gripit do të fillojë së shpejti, janë blerë 28 mijë vaksina
Vaksinimi kundër gripit do të fillojë këto ditë, që është koha optimale për vaksinim, pasi që në vend kulmi i aktivitetit të virusit pritet nga fundi i janarit dhe fillimi i shkurtit, informojnë nga Ministria e ...
TetovaSot | 07-Nov-2019 19:08
Vaksinimi kundër gripit do të fillojë këto ditë, që është koha optimale për vaksinim, pasi që në vend kulmi i aktivitetit të virusit pritet nga fundi i janarit dhe fillimi i shkurtit, informojnë nga Ministria e ...

Vaksinimi kundër gripit do të fillojë së shpejti, janë blerë 28 mijë vaksina
Shkup, 7 nëntor 2019 (MEDIAL) – Vaksinimi kundër gripit do të fillojë këto ditë, që është koha optimale për vaksinim, pasi që në vend kulmi i aktivitetit të virusit pritet nga fundi i janarit dhe fillimi i shkurtit, ...
Medial | 07-Nov-2019 17:23
Shkup, 7 nëntor 2019 (MEDIAL) – Vaksinimi kundër gripit do të fillojë këto ditë, që është koha optimale për vaksinim, pasi që në vend kulmi i aktivitetit të virusit pritet nga fundi i janarit dhe fillimi i shkurtit, ...

Maqedonia Veriore, vaksinimi kundër gripit do të fillojë së shpejti
Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se vaksinimi kundër gripit do të fillojë këto ditë, e cila ka siguruar 28.000 vaksina që do të vaksinojnë gratë shtatzëna pa pagesë gjatë çdo periudhe shtatzënie, fëmijë të moshës ...
Arbresh | 07-Nov-2019 17:10
Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se vaksinimi kundër gripit do të fillojë këto ditë, e cila ka siguruar 28.000 vaksina që do të vaksinojnë gratë shtatzëna pa pagesë gjatë çdo periudhe shtatzënie, fëmijë të moshës ...

MSH-Maqedoni: Vaksinimi kundër gripit do të fillojë së shpejti
Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se vaksinimi kundër gripit do të fillojë këto ditë, e cila ka siguruar 28.000 vaksina që do të vaksinojnë gratë shtatzëna pa pagesë gjatë çdo periudhe shtatzënie, fëmijë të moshës ...
Telegrafi | 07-Nov-2019 17:05
Ministria e Shëndetësisë ka njoftuar se vaksinimi kundër gripit do të fillojë këto ditë, e cila ka siguruar 28.000 vaksina që do të vaksinojnë gratë shtatzëna pa pagesë gjatë çdo periudhe shtatzënie, fëmijë të moshës ...

Shëndetësia në Kosovë ka porositur 100.000 vaksina kundër gripit sezonal
Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike dëshirojnë të informojnë qytetarët e Kosovës se, në funksion të parandalimit të gripit sezonal, MSh i ka porosituar 100 000 vaksina kundër gripit ...
Top Channel | 07-Nov-2019 11:41
Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike dëshirojnë të informojnë qytetarët e Kosovës se, në funksion të parandalimit të gripit sezonal, MSh i ka porosituar 100 000 vaksina kundër gripit ...

Ministria e Shëndetësisë porosit 100 mijë vaksina kundër gripit
Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike, njofton se në funksion të parandalimit të gripit sezonal, MSh ka porositur 100.000 vaksina kundër gripit (prej tyre 500 doza pediatrike), të cilat ...
Monitor | 07-Nov-2019 13:45
Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike, njofton se në funksion të parandalimit të gripit sezonal, MSh ka porositur 100.000 vaksina kundër gripit (prej tyre 500 doza pediatrike), të cilat ...

Ministria e Shëndetësisë ka porositur 100 mijë vaksina, për gripin sezonal
Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike dëshirojnë të informojnë qytetarët e Kosovës se, në funksion të parandalimit të gripit sezonal, MSh i ka porosituar 100 000 vaksina kundër gripit ...
Arbresh | 07-Nov-2019 11:04
Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike dëshirojnë të informojnë qytetarët e Kosovës se, në funksion të parandalimit të gripit sezonal, MSh i ka porosituar 100 000 vaksina kundër gripit ...

Ministria e Shëndetësisë porosit 100 mijë vaksina kundër gripit sezonal
Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike sipas një njoftimi për media dëshirojnë të informojnë qytetarët e Kosovës se, në funksion të parandalimit të gripit sezonal, MSh i ka porositur 100 ...
Telegrafi | 07-Nov-2019 10:38
Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike sipas një njoftimi për media dëshirojnë të informojnë qytetarët e Kosovës se, në funksion të parandalimit të gripit sezonal, MSh i ka porositur 100 ...

Ministria e Shëndetësisë porositë 100 mijë vaksina kundër gripit
Vaksinat e porositura pritet të arrijnë në Kosovë në ditët e para të dhjetorit. Vaksinat kundër gripit sezonal, të cilat do të përdoren sivjet, sipas rekomandimeve të bëra nga OBSh, do të jenë katër shtamëshe, që e ...
Lajminet | 07-Nov-2019 10:40
Vaksinat e porositura pritet të arrijnë në Kosovë në ditët e para të dhjetorit. Vaksinat kundër gripit sezonal, të cilat do të përdoren sivjet, sipas rekomandimeve të bëra nga OBSh, do të jenë katër shtamëshe, që e ...

Ministria e Shëndetësisë porosit 100 mijë vaksina kundër gripit
Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike dëshirojnë të informojnë qytetarët e Kosovës se, në funksion të parandalimit të gripit sezonal, MSh i ka porosituar 100 000 vaksina kundër gripit ...
EkonomiaOnline | 07-Nov-2019 10:38
Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike dëshirojnë të informojnë qytetarët e Kosovës se, në funksion të parandalimit të gripit sezonal, MSh i ka porosituar 100 000 vaksina kundër gripit ...

Vaksinat kundër gripit arrijnë në fillim të dhjetorit
Ministria e Shëndetësisë i ka porosituar 100 000 vaksina kundër gripit (prej tyre 500 doza pediatrike), të cilat do të sigurohen përmes shërbimeve të prokurimit të UNICEF-it. Vaksinat e porositura pritet të arrijnë në ...
Klan Kosova | 07-Nov-2019 10:38
Ministria e Shëndetësisë i ka porosituar 100 000 vaksina kundër gripit (prej tyre 500 doza pediatrike), të cilat do të sigurohen përmes shërbimeve të prokurimit të UNICEF-it. Vaksinat e porositura pritet të arrijnë në ...

MSh i ka porositur 100.000 vaksina kundër gripit sezonal
Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike dëshirojnë të informojnë qytetarët e Kosovës se, në funksion të parandalimit të gripit sezonal, MSh i ka porosituar 100 000 vaksina kundër gripit ...
Kosova Press | 07-Nov-2019 10:38
Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike dëshirojnë të informojnë qytetarët e Kosovës se, në funksion të parandalimit të gripit sezonal, MSh i ka porosituar 100 000 vaksina kundër gripit ...

Ministria e Shëndetësisë porositë 100 mijë vaksina kundër gripit
Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike dëshirojnë të informojnë qytetarët e Kosovës se, në funksion të parandalimit të gripit sezonal, MSh i ka porosituar 100 000 vaksina kundër gripit ...
Gazeta Observer | 07-Nov-2019 10:31
Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike dëshirojnë të informojnë qytetarët e Kosovës se, në funksion të parandalimit të gripit sezonal, MSh i ka porosituar 100 000 vaksina kundër gripit ...

Ministria e Shëndetësis porositë 100 mijë vaksina kundër gripit
Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike dëshirojnë të informojnë qytetarët e Kosovës se, në funksion të parandalimit të gripit sezonal, MSh i ka porosituar 100 000 vaksina kundër ...
Zeri | 07-Nov-2019 10:31
Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike dëshirojnë të informojnë qytetarët e Kosovës se, në funksion të parandalimit të gripit sezonal, MSh i ka porosituar 100 000 vaksina kundër ...

Ministria e Shëndetësisë porosit 100 mijë vaksina kundër gripit
Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike dëshirojnë të informojnë qytetarët e Kosovës se, në funksion të parandalimit të gripit sezonal, MSh i ka porosituar 100 000 vaksina kundër gripit ...
Gazeta Express | 07-Nov-2019 10:31
Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike dëshirojnë të informojnë qytetarët e Kosovës se, në funksion të parandalimit të gripit sezonal, MSh i ka porosituar 100 000 vaksina kundër gripit ...

Ministria e Shëndetësisë porosit 100 mijë vaksina kundër gripit
Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike kanë treguar se në funksion të parandalimit të gripit sezonal, MSh i ka porosituar 100 000 vaksina kundër gripit (prej tyre 500 doza pediatrike), të ...
Indeks Online | 07-Nov-2019 10:24
Ministria e Shëndetësisë dhe Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike kanë treguar se në funksion të parandalimit të gripit sezonal, MSh i ka porosituar 100 000 vaksina kundër gripit (prej tyre 500 doza pediatrike), të ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved