ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 17/11/2019 08:03

Stoltenberg: Procesi i anëtarësimit të Maqedonisë së Veriut, “në rrugë të duhur”

Stoltenberg: Procesi i anëtarësimit të Maqedonisë së Veriut, “në rrugë të duhur”
Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg ka thënë ta ketë garantuar kryeministrin e Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev se procesi i anëtarësimit të këtij shteti në aleancën veri-atlantike “është në rrugën e ...
Top Channel | 21-Oct-2019 14:39
Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg ka thënë ta ketë garantuar kryeministrin e Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev se procesi i anëtarësimit të këtij shteti në aleancën veri-atlantike “është në rrugën e ...

Stoltenberg: Procesi i anëtarësimit të Maqedonisë së Veriut, “në rrugë të duhur”
Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg ka thënë ta ketë garantuar kryeministrin e Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev se procesi i anëtarësimit të këtij shteti në aleancën veri-atlantike “është në rrugën e ...
GazetaTema | 21-Oct-2019 14:17
Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg ka thënë ta ketë garantuar kryeministrin e Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev se procesi i anëtarësimit të këtij shteti në aleancën veri-atlantike “është në rrugën e ...

Zaev-Stoltenberg: Maqedonia mbetet e përkushtuar drejt proceseve euro-atlantike
Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, dhe sekretari gjeneral i NATO-s, Jens Stoltenberg përmes një bisede telefonike kanë këmbyer mendime për vendimin e BE-së që të anuloj fillimin e negociatave për ...
Gazeta Observer | 21-Oct-2019 15:28
Kryeministri i Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, dhe sekretari gjeneral i NATO-s, Jens Stoltenberg përmes një bisede telefonike kanë këmbyer mendime për vendimin e BE-së që të anuloj fillimin e negociatave për ...

Stoltenberg: Me padurim po e presim Maqedoninë e Veriut në NATO
Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s Jens Stoltenberg në Tuiter publikoi se ka biseduar në telefon me kryeministrin Zoran Zave me qëllim që ta riafirmojë përkushtueshmërinë e Aleancës për anëtarësimin e Maqedonisë së ...
TetovaSot | 21-Oct-2019 15:13
Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s Jens Stoltenberg në Tuiter publikoi se ka biseduar në telefon me kryeministrin Zoran Zave me qëllim që ta riafirmojë përkushtueshmërinë e Aleancës për anëtarësimin e Maqedonisë së ...

Zaev bisedë telefonike me Stoltenberg: Vendimi i BE-së nuk do të ndikojë në vazhdimin e reformave
Kryeministri i Maqedonisë së Veriut Zoran Zaev, sot ka biseduar përmes telefonit me sekretarin e përgjithshëm të NATO-s Jens Stoltenberg, me të cilin ka diskutuar për vendimin e BE-së për të shtyrë fillimin e ...
Republika | 21-Oct-2019 15:06
Kryeministri i Maqedonisë së Veriut Zoran Zaev, sot ka biseduar përmes telefonit me sekretarin e përgjithshëm të NATO-s Jens Stoltenberg, me të cilin ka diskutuar për vendimin e BE-së për të shtyrë fillimin e ...

Zaev-Stoltenberg: Maqedonia mbetet e përkushtuar drejt proceseve euro-atlantike
Kryeministri Zoran Zaev dhe Sekretari gjeneral i NATO-s, Jens Stoltenberg përmes një bisede telefonike kanë këmbyer mendime për vendimin e BE-së që të anuloj fillimin e negociatave për anëtarësim të vendit në Bashkimin ...
Koha.mk | 21-Oct-2019 15:03
Kryeministri Zoran Zaev dhe Sekretari gjeneral i NATO-s, Jens Stoltenberg përmes një bisede telefonike kanë këmbyer mendime për vendimin e BE-së që të anuloj fillimin e negociatave për anëtarësim të vendit në Bashkimin ...

Kryeministri Zaev në bisedë telefonike me Stoltenberg: Mbetemi të përkushtuar në integrimet euro-atlantike, zgjedhja jonë strategjike dhe sovrane
Kryetari i Qeverisë së RMV-së, Zoran Zaev dhe Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg në bisedë telefonike shkëmbyen mendime për vendimin e BE-së që të shtyj fillimin e negociatave të vendit tonë për ...
Aktuale.MK | 21-Oct-2019 14:32
Kryetari i Qeverisë së RMV-së, Zoran Zaev dhe Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg në bisedë telefonike shkëmbyen mendime për vendimin e BE-së që të shtyj fillimin e negociatave të vendit tonë për ...

Stoltenberg: Procesi i anëtarësimit të Maqedonisë së Veriut, "në rrugë të duhur"
Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg ka thënë ta ketë garantuar kryeministrin e Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev se procesi i anëtarësimit të këtij shteti në aleancën veri-atlantike “është në rrugën e ...
Radio Evropa e Lire | 21-Oct-2019 14:20
Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg ka thënë ta ketë garantuar kryeministrin e Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev se procesi i anëtarësimit të këtij shteti në aleancën veri-atlantike “është në rrugën e ...

Zaev-Stoltenberg: Maqedonia mbetet e përkushtuar drejt proceseve euro-atlantike
Kryeministri Zoran Zaev dhe Sekretari gjeneral i NATO-s, Jens Stoltenberg përmes një bisede telefonike kanë këmbyer mendime për vendimin e BE-së që të anuloj fillimin e negociatave për anëtarësim të vendit në Bashkimin ...
EkonomiaOnline | 21-Oct-2019 14:13
Kryeministri Zoran Zaev dhe Sekretari gjeneral i NATO-s, Jens Stoltenberg përmes një bisede telefonike kanë këmbyer mendime për vendimin e BE-së që të anuloj fillimin e negociatave për anëtarësim të vendit në Bashkimin ...

Zaev-Stoltenberg: Maqedonia mbetet e përkushtuar drejt proceseve euro-atlantike
Kryeministri Zoran Zaev dhe Sekretari gjeneral i NATO-s, Jens Stoltenberg përmes një bisede telefonike kanë këmbyer mendime për vendimin e BE-së që të anuloj fillimin e negociatave për anëtarësim të vendit në Bashkimin ...
Klan Kosova | 21-Oct-2019 14:06
Kryeministri Zoran Zaev dhe Sekretari gjeneral i NATO-s, Jens Stoltenberg përmes një bisede telefonike kanë këmbyer mendime për vendimin e BE-së që të anuloj fillimin e negociatave për anëtarësim të vendit në Bashkimin ...

Zaev bisedë telefonike me Stoltenberg: Vendimi i BE-së nuk do të ndikojë në vazhdimin e reformave
Kryeministri i Maqedonisë së Veriut Zoran Zaev, sot ka biseduar përmes telefonit me sekretarin e përgjithshëm të NATO-s Jens Stoltenberg, me të cilin ka diskutuar për vendimin e BE-së për të shtyrë fillimin e ...
Telegrafi | 21-Oct-2019 13:39
Kryeministri i Maqedonisë së Veriut Zoran Zaev, sot ka biseduar përmes telefonit me sekretarin e përgjithshëm të NATO-s Jens Stoltenberg, me të cilin ka diskutuar për vendimin e BE-së për të shtyrë fillimin e ...

Stoltenberg: Me padurim po e presim Maqedoninë e Veriut në NATO
Bruksel, 21 tetor – Sekretari i përgjithshëm i NATO-s Jens Stoltenberg në Tuiter publikoi se ka biseduar në telefon me kryeministrin Zoran Zave me qëllim që ta riafirmojë përkushtueshmërinë e Aleancës për anëtarësimin e ...
Koha.mk | 21-Oct-2019 14:03
Bruksel, 21 tetor – Sekretari i përgjithshëm i NATO-s Jens Stoltenberg në Tuiter publikoi se ka biseduar në telefon me kryeministrin Zoran Zave me qëllim që ta riafirmojë përkushtueshmërinë e Aleancës për anëtarësimin e ...

Zaev bisedë telefonike me Stoltenberg: Vendimi i BE-së nuk do të ndikojë në vazhdimin e reformave
Kryeministri i Maqedonisë së Veriut Zoran Zaev, sot ka biseduar përmes telefonit me sekretarin e përgjithshëm të NATO-s Jens Stoltenberg, me të cilin ka diskutuar për vendimin e BE-së për të shtyrë fillimin e ...
Arbresh | 21-Oct-2019 14:00
Kryeministri i Maqedonisë së Veriut Zoran Zaev, sot ka biseduar përmes telefonit me sekretarin e përgjithshëm të NATO-s Jens Stoltenberg, me të cilin ka diskutuar për vendimin e BE-së për të shtyrë fillimin e ...

Zaev-Stoltenberg: Maqedonia mbetet e përkushtuar drejtë proceseve euro-atlantike
Kryeministri Zoran Zaev dhe Sekretari gjeneral i NATO-s, Jens Stoltenberg përmes një bisede telefonike kanë këmbyer mendime për vendimin e BE-së që të anuloj fillimin e negociatave për anëtarësim të vendit në Bashkimin ...
Gazeta Express | 21-Oct-2019 13:31
Kryeministri Zoran Zaev dhe Sekretari gjeneral i NATO-s, Jens Stoltenberg përmes një bisede telefonike kanë këmbyer mendime për vendimin e BE-së që të anuloj fillimin e negociatave për anëtarësim të vendit në Bashkimin ...

Burim Ramadani: Rruga drejt NATO-s më e lehtë sesa ajo drejt BE-së
Njohësi i çështjeve të sigurisë, Burim Ramadani, ka thënë se anëtarësimi i Kosovës në NATO është dhe duhet të jetë prioriteti më i lartë strategjik në kuadër të prioriteteve nacionale. Sipas tij, rruga e Kosovës drejt ...
Arbresh | 21-Oct-2019 13:23
Njohësi i çështjeve të sigurisë, Burim Ramadani, ka thënë se anëtarësimi i Kosovës në NATO është dhe duhet të jetë prioriteti më i lartë strategjik në kuadër të prioriteteve nacionale. Sipas tij, rruga e Kosovës drejt ...

Zaev-Stoltenberg: Maqedonia mbetet e përkushtuar drejtë proceseve euro-atlantike
Kryeministri Zoran Zaev dhe Sekretari gjeneral i NATO-s, Jens Stoltenberg përmes një bisede telefonike kanë këmbyer mendime për vendimin e BE-së që të anuloj fillimin e negociatave për anëtarësim të vendit në Bashkimin ...
Alsat-M | 21-Oct-2019 13:23
Kryeministri Zoran Zaev dhe Sekretari gjeneral i NATO-s, Jens Stoltenberg përmes një bisede telefonike kanë këmbyer mendime për vendimin e BE-së që të anuloj fillimin e negociatave për anëtarësim të vendit në Bashkimin ...

Burim Ramadani: Rruga drejt NATO-s më e lehtë sesa ajo drejt BE-së
Njohësi i çështjeve të sigurisë, Burim Ramadani, ka thënë se anëtarësimi i Kosovës në NATO është dhe duhet të jetë prioriteti më i lartë strategjik në kuadër të prioriteteve nacionale. Sipas tij, rruga e Kosovës drejt ...
Medial | 21-Oct-2019 13:20
Njohësi i çështjeve të sigurisë, Burim Ramadani, ka thënë se anëtarësimi i Kosovës në NATO është dhe duhet të jetë prioriteti më i lartë strategjik në kuadër të prioriteteve nacionale. Sipas tij, rruga e Kosovës drejt ...

Stoltenberg: Me padurim po e presim Maqedoninë e Veriut në NATO
Bruksel, 21 tetor 2019 (MEDIAL) – Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s Jens Stoltenberg në Tuiter publikoi se ka biseduar në telefon me kryeministrin Zoran Zave me qëllim që ta riafirmojë përkushtueshmërinë e Aleancës për ...
Medial | 21-Oct-2019 13:13
Bruksel, 21 tetor 2019 (MEDIAL) – Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s Jens Stoltenberg në Tuiter publikoi se ka biseduar në telefon me kryeministrin Zoran Zave me qëllim që ta riafirmojë përkushtueshmërinë e Aleancës për ...

Bisedë telefonike Stoltenberg- Zaev
Sekretari Gjeneral i NATO-s Jens Stoltenberg përmes një postimi në rrejtin e tij social Twiter, bënë të ditur se ka zhvilluar një bisedë telefonike me kryeministrin Zoran Zaev. Përmes postimit Stoltenbegr thotë se me ...
Shenja | 21-Oct-2019 13:11
Sekretari Gjeneral i NATO-s Jens Stoltenberg përmes një postimi në rrejtin e tij social Twiter, bënë të ditur se ka zhvilluar një bisedë telefonike me kryeministrin Zoran Zaev. Përmes postimit Stoltenbegr thotë se me ...

Burim Ramadani: Rruga drejt NATO-s më e lehtë sesa ajo drejt BE-së
Njohësi i çështjeve të sigurisë, Burim Ramadani, ka thënë se anëtarësimi i Kosovës në NATO është dhe duhet të jetë prioriteti më i lartë strategjik në kuadër të prioriteteve nacionale. Sipas tij, rruga e......
Zeri | 21-Oct-2019 13:03
Njohësi i çështjeve të sigurisë, Burim Ramadani, ka thënë se anëtarësimi i Kosovës në NATO është dhe duhet të jetë prioriteti më i lartë strategjik në kuadër të prioriteteve nacionale. Sipas tij, rruga e......

12
Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved