ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 16/11/2019 00:45

Mungojnë 90 mln euro TVSH. Ulja e pragut, pa efekt

Mungojnë 90 mln euro TVSH. Ulja e pragut, pa efekt
Studimi i INSTAT: 90 mln euro TVSH nuk mblidhen, ulja e pragut nuk dha efekt Shqipëria, të paktën teorikisht, ka mundësi të arkëtojë nga TVSH edhe rreth 90 milionë euro, ose rreth 11 miliardë lekë. Ky vlerësim sasior ...
Telegraf | 21-Oct-2019 13:13
Studimi i INSTAT: 90 mln euro TVSH nuk mblidhen, ulja e pragut nuk dha efekt Shqipëria, të paktën teorikisht, ka mundësi të arkëtojë nga TVSH edhe rreth 90 milionë euro, ose rreth 11 miliardë lekë. Ky vlerësim sasior ...

Drama e pensioneve, rreth 1200 ente publike nuk paguajnë sigurimet
Skema e shmangies së sigurimeve, si po krijohen detyrimet, shkarkimet e padrejta nga puna bashkitë e falimentuara, si rrezikohen pensionet, pse privati është më korrekt se shteti dhe fillimi i hetimeve. Vetëm më 2018 u ...
Telegraf | 21-Oct-2019 11:04
Skema e shmangies së sigurimeve, si po krijohen detyrimet, shkarkimet e padrejta nga puna bashkitë e falimentuara, si rrezikohen pensionet, pse privati është më korrekt se shteti dhe fillimi i hetimeve. Vetëm më 2018 u ...

880 milionë euro borxhe të kompanive më të mëdha, si do të mblidhen
Bizneset i kanë borxh tatimeve një shumë prej 107.7 miliardë lekë, ose rreth 880 milionë euro, sipas të dhënave të tatimeve të raportura në raportin e Kontrollit të Lartë të Shtetit (KLSH) për buxhetin faktik 2018. ...
GazetaTema | 21-Oct-2019 09:14
Bizneset i kanë borxh tatimeve një shumë prej 107.7 miliardë lekë, ose rreth 880 milionë euro, sipas të dhënave të tatimeve të raportura në raportin e Kontrollit të Lartë të Shtetit (KLSH) për buxhetin faktik 2018. ...

ANALIZË:  Më shumë se gjysma e borxhit ‘institucional’ – për taksa komunale, inventar dhe shërbime kontraktuese!
Fatura të maturuara, por të papaguara të rrymës, ujit, ngrohjes, inventar dhe materiale të blera por të papaguara, shërbime kontraktuese të kompletuara, por të papaguara – mbi këto baza institucionet shtetërore, ...
Portalb | 21-Oct-2019 14:17
Fatura të maturuara, por të papaguara të rrymës, ujit, ngrohjes, inventar dhe materiale të blera por të papaguara, shërbime kontraktuese të kompletuara, por të papaguara – mbi këto baza institucionet shtetërore, ...

Si do të mblidhen 880 milionë euro borxhe nga kompanitë e mëdha?
Bizneset i kanë borxh tatimeve një shumë prej 107.7 miliardë lekë, ose rreth 880 milionë euro, sipas të dhënave të tatimeve të raportura në raportin e Kontrollit të Lartë të Shtetit (KLSH) për buxhetin faktik 2018. ...
Gazeta Dita | 21-Oct-2019 08:27
Bizneset i kanë borxh tatimeve një shumë prej 107.7 miliardë lekë, ose rreth 880 milionë euro, sipas të dhënave të tatimeve të raportura në raportin e Kontrollit të Lartë të Shtetit (KLSH) për buxhetin faktik 2018. ...

880 milionë euro borxhe të kompanive më të mëdha, si do të mblidhen
Bizneset i kanë borxh tatimeve një shumë prej 107.7 miliardë lekë, ose rreth 880 milionë euro, sipas të dhënave të tatimeve të raportura në raportin e Kontrollit të Lartë të Shtetit (KLSH) për buxhetin faktik 2018. ...
Lapsi | 21-Oct-2019 08:11
Bizneset i kanë borxh tatimeve një shumë prej 107.7 miliardë lekë, ose rreth 880 milionë euro, sipas të dhënave të tatimeve të raportura në raportin e Kontrollit të Lartë të Shtetit (KLSH) për buxhetin faktik 2018. ...

Tatimet sqarojnë masat e marra për mbledhjen e rreth 880 milion euro borxhe
Sipas të dhënave të raportuara në raportin e Kontrollit të Lartë të Shtetit për buxhetin faktik të vitit 2018, bizneset i kanë borxh tatimeve një shumë prej rreth 107.7 miliardë lekë, (rreth 880 milionë euro). Mes tyre, ...
Gazeta Dita | 20-Oct-2019 23:50
Sipas të dhënave të raportuara në raportin e Kontrollit të Lartë të Shtetit për buxhetin faktik të vitit 2018, bizneset i kanë borxh tatimeve një shumë prej rreth 107.7 miliardë lekë, (rreth 880 milionë euro). Mes tyre, ...

Buxheti i shtetit edhe nën presionin e 108 milion eurove për vendimet e arbitrazhit
Buxheti i shtetit është vënë nën presione të shumëfishta prej detyrimeve të prapambetura. Nga ana tjetër, sipas të dhënave zyrtare nga ministria e financave, një stok faturash prej 108 milionë eurosh që rrjedhin nga ...
Gazeta Dita | 20-Oct-2019 23:30
Buxheti i shtetit është vënë nën presione të shumëfishta prej detyrimeve të prapambetura. Nga ana tjetër, sipas të dhënave zyrtare nga ministria e financave, një stok faturash prej 108 milionë eurosh që rrjedhin nga ...

Si do të mblidhen 880 milionë euro borxhe të kompanive më të mëdha
Bizneset i kanë borxh tatimeve një shumë prej 107.7 miliardë lekë, ose rreth 880 milionë euro, sipas të dhënave të tatimeve të raportura në raportin e Kontrollit të Lartë të Shtetit (KLSH) për buxhetin faktik 2018. ...
Monitor | 20-Oct-2019 23:07
Bizneset i kanë borxh tatimeve një shumë prej 107.7 miliardë lekë, ose rreth 880 milionë euro, sipas të dhënave të tatimeve të raportura në raportin e Kontrollit të Lartë të Shtetit (KLSH) për buxhetin faktik 2018. ...

Borxhet e fshehura, Faturat stok të arbitrazhit arrijnë 108 mln euro
Buxheti i shtetit është vënë në presione të shumëfishta prej detyrimeve të prapambetura, teksa një stok faturash prej 108 milionë eurosh që rrjedhin nga vendimet e arbitrazhit presin për tu shlyer, sipas të dhënave ...
Monitor | 20-Oct-2019 23:07
Buxheti i shtetit është vënë në presione të shumëfishta prej detyrimeve të prapambetura, teksa një stok faturash prej 108 milionë eurosh që rrjedhin nga vendimet e arbitrazhit presin për tu shlyer, sipas të dhënave ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved