ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 17/11/2019 08:24

Vajza e mbetur në Siri, të afërmit në Kosovë urojnë që të bjerë në duart e turqve dhe të kthehet

Vajza e mbetur në Siri, të afërmit në Kosovë urojnë që të bjerë në duart e turqve dhe të kthehet
Më shumë se sa për t’ju bashkuar njeriut të jetës, ajo iku nga gjykimet e paragjykimet e prindërve, vëllezërve e shoqërisë për zgjedhjen e bashkëshortit që të jetë pjesë e organizatës terroriste. Një vit pas qëndrimit ...
TetovaSot | 19-Oct-2019 18:39
Më shumë se sa për t’ju bashkuar njeriut të jetës, ajo iku nga gjykimet e paragjykimet e prindërve, vëllezërve e shoqërisë për zgjedhjen e bashkëshortit që të jetë pjesë e organizatës terroriste. Një vit pas qëndrimit ...

Iu bashkua burrit në Siri, familjarët nga Kosova luten që ajo të bie në duart e turqve
I ftohti i dhjetorit sjell me vete për herë të tretë datën kur motra e SH.B (emër i njohur për redaksinë), iku nga familja për t’ju bashkuar bashkëshortit në luftën e ISIS-it në Siri. Më shumë se sa për t’ju bashkuar ...
Medial | 19-Oct-2019 18:21
I ftohti i dhjetorit sjell me vete për herë të tretë datën kur motra e SH.B (emër i njohur për redaksinë), iku nga familja për t’ju bashkuar bashkëshortit në luftën e ISIS-it në Siri. Më shumë se sa për t’ju bashkuar ...

Iu bashkua burrit në Siri, familjarët nga Kosova luten që ajo të bie në duart e turqve
I ftohti i dhjetorit sjell me vete për herë të tretë datën kur motra e SH.B (emër i njohur për redaksinë), iku nga familja për t’ju bashkuar bashkëshortit në luftën e ISIS-it në Siri. Më shumë se sa për t’ju bashkuar ...
Arbresh | 19-Oct-2019 18:14
I ftohti i dhjetorit sjell me vete për herë të tretë datën kur motra e SH.B (emër i njohur për redaksinë), iku nga familja për t’ju bashkuar bashkëshortit në luftën e ISIS-it në Siri. Më shumë se sa për t’ju bashkuar ...

Vajza e mbetur në Siri, të afërmit presin që të kthehet
Më shumë se sa për t’iu bashkuar njeriut të jetës, ajo iku nga gjykimet e paragjykimet e prindërve, vëllezërve e shoqërisë për zgjedhjen e bashkëshortit që të jetë pjesë e organizatës terroriste. Një vit pas qëndrimit ...
AlbInfo | 19-Oct-2019 18:07
Më shumë se sa për t’iu bashkuar njeriut të jetës, ajo iku nga gjykimet e paragjykimet e prindërve, vëllezërve e shoqërisë për zgjedhjen e bashkëshortit që të jetë pjesë e organizatës terroriste. Një vit pas qëndrimit ...

I bashkua burrit në Siri, familjarët nga Kosova luten që ajo të bie në duart e turqve
I ftohti i dhjetorit sjell me vete për herë të tretë datën kur motra e SH.B(emër i njohur për redaksinë), iku nga familja për t’ju bashkuar bashkëshortit në luftën e ISIS-it në Siri. Më shumë se sa për t’ju......
Zeri | 19-Oct-2019 17:48
I ftohti i dhjetorit sjell me vete për herë të tretë datën kur motra e SH.B(emër i njohur për redaksinë), iku nga familja për t’ju bashkuar bashkëshortit në luftën e ISIS-it në Siri. Më shumë se sa për t’ju......

Vajza e mbetur në Siri/ Të afërmit në Kosovë urojnë që të bjerë në duart e turqve dhe të kthehet
I ftohti i dhjetorit sjell me vete për herë të tretë datën kur motra e SH.B(emër i njohur për redaksinë), iku nga familja për t’ju bashkuar bashkëshortit në luftën e ISIS-it në Siri. Më shumë se sa për t’ju bashkuar ...
Aktuale.MK | 19-Oct-2019 17:31
I ftohti i dhjetorit sjell me vete për herë të tretë datën kur motra e SH.B(emër i njohur për redaksinë), iku nga familja për t’ju bashkuar bashkëshortit në luftën e ISIS-it në Siri. Më shumë se sa për t’ju bashkuar ...

I bashkua burrit në Siri, familjarët nga Kosova luten që ajo të bie në duart e turqve (VIDEO)
I ftohti i dhjetorit sjell me vete për herë të tretë datën kur motra e SH.B(emër i njohur për redaksinë), iku nga familja për t’ju bashkuar bashkëshortit në luftën e ISIS-it në Siri. Më shumë se sa për t’ju bashkuar ...
TetovaSot | 19-Oct-2019 15:01
I ftohti i dhjetorit sjell me vete për herë të tretë datën kur motra e SH.B(emër i njohur për redaksinë), iku nga familja për t’ju bashkuar bashkëshortit në luftën e ISIS-it në Siri. Më shumë se sa për t’ju bashkuar ...

I bashkua burrit në Siri, familjarët nga Kosova luten që ajo të bie në duart e turqve
I ftohti i dhjetorit sjell me vete për herë të tretë datën kur motra e SH.B(emër i njohur për redaksinë), iku nga familja për t’ju bashkuar bashkëshortit në luftën e ISIS-it në Siri. Më shumë se sa për t’ju bashkuar ...
Gazeta Express | 19-Oct-2019 14:46
I ftohti i dhjetorit sjell me vete për herë të tretë datën kur motra e SH.B(emër i njohur për redaksinë), iku nga familja për t’ju bashkuar bashkëshortit në luftën e ISIS-it në Siri. Më shumë se sa për t’ju bashkuar ...

Vajza e mbetur në Siri/ Të afërmit në Kosovë urojnë që të bjerë në duart e turqve dhe të kthehet
Më shumë se sa për t’ju bashkuar njeriut të jetës, ajo iku nga gjykimet e paragjykimet e prindërve, vëllezërve e shoqërisë për zgjedhjen e bashkëshortit që të jetë pjesë e organizatës terroriste. Një vit pas qëndrimit ...
Lajminet | 19-Oct-2019 14:28
Më shumë se sa për t’ju bashkuar njeriut të jetës, ajo iku nga gjykimet e paragjykimet e prindërve, vëllezërve e shoqërisë për zgjedhjen e bashkëshortit që të jetë pjesë e organizatës terroriste. Një vit pas qëndrimit ...

Vajza e mbetur në Siri, të afërmit në Kosovë urojnë që të bjerë në duart e turqve dhe të kthehet
Më shumë se sa për t’ju bashkuar njeriut të jetës, ajo iku nga gjykimet e paragjykimet e prindërve, vëllezërve e shoqërisë për zgjedhjen e bashkëshortit që të jetë pjesë e organizatës terroriste. Një vit pas qëndrimit ...
Gazeta Observer | 19-Oct-2019 13:41
Më shumë se sa për t’ju bashkuar njeriut të jetës, ajo iku nga gjykimet e paragjykimet e prindërve, vëllezërve e shoqërisë për zgjedhjen e bashkëshortit që të jetë pjesë e organizatës terroriste. Një vit pas qëndrimit ...

Vajza e mbetur në Siri, të afërmit në Kosovë urojnë që të bjerë në duart e turqve dhe të kthehet
Më shumë se sa për t’ju bashkuar njeriut të jetës, ajo iku nga gjykimet e paragjykimet e prindërve, vëllezërve e shoqërisë për zgjedhjen e bashkëshortit që të jetë pjesë e organizatës terroriste. Një vit pas qëndrimit ...
Indeks Online | 19-Oct-2019 13:16
Më shumë se sa për t’ju bashkuar njeriut të jetës, ajo iku nga gjykimet e paragjykimet e prindërve, vëllezërve e shoqërisë për zgjedhjen e bashkëshortit që të jetë pjesë e organizatës terroriste. Një vit pas qëndrimit ...

Vajza e mbetur në Siri/ Të afërmit në Kosovë urojnë që të bjerë në duart e turqve dhe të kthehet
I ftohti i dhjetorit sjell me vete për herë të tretë datën kur motra e SH.B(emër i njohur për redaksinë), iku nga familja për t'ju bashkuar bashkëshortit në luftën e ISIS-it në Siri.
Top Channel | 19-Oct-2019 12:15
I ftohti i dhjetorit sjell me vete për herë të tretë datën kur motra e SH.B(emër i njohur për redaksinë), iku nga familja për t'ju bashkuar bashkëshortit në luftën e ISIS-it në Siri.

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved