ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 21/10/2019 17:53

Çifti: 8 mënyra për t’i shprehur dashurinë partnerit, pa përdorur fjalën “Të dua”

Çifti: 8 mënyra për t’i shprehur dashurinë partnerit, pa përdorur fjalën “Të dua”
Ndonjëherë duke i thënë bashkëshortit “të dua” mund të bëhet një fjalë që e thoni shumë shpesh dhe ju lind nevoja që ta shprehni dashurinë në një mënyrë tjetër, ndryshe nga ajo klasike në mënyrë që të ndryshoni pak ...
TetovaSot | 10-Oct-2019 13:59
Ndonjëherë duke i thënë bashkëshortit “të dua” mund të bëhet një fjalë që e thoni shumë shpesh dhe ju lind nevoja që ta shprehni dashurinë në një mënyrë tjetër, ndryshe nga ajo klasike në mënyrë që të ndryshoni pak ...

Çifti: 8 mënyra për t’i shprehur dashurinë partnerit, pa përdorur fjalën “Të dua” Ndonjëherë duke i thënë bashkëshortit “të dua” mund të bëhet një fjalë që e thoni shumë shpesh dhe ju lind nevoja që ta shprehni dashurinë në një...
Ndonjëherë duke i thënë bashkëshortit “të dua” mund të bëhet një fjalë që e thoni shumë shpesh dhe ju lind nevoja që ta shprehni dashurinë në një mënyrë tjetër, ndryshe nga ajo klasike në mënyrë që të ndryshoni pak ...
Kosova Sot | 10-Oct-2019 09:28
Ndonjëherë duke i thënë bashkëshortit “të dua” mund të bëhet një fjalë që e thoni shumë shpesh dhe ju lind nevoja që ta shprehni dashurinë në një mënyrë tjetër, ndryshe nga ajo klasike në mënyrë që të ndryshoni pak ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved