ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 31/05/2020 02:07

Zuckerberg pritet të dëshmoj përpara Senatit amerikan

Zuckerberg pritet të dëshmoj përpara Senatit amerikan
Shefi dhe themeluesi i Facebookut, Mark Zuckerberg pritet të dëshmojë në Dhomën e Përfaqësuesve mbi planet e rrjetit social për të lëshuar në përdorim një kriptovalutë që do të përdoret në të gjithë botën. Në një ...
BalkanWeb | 10-Oct-2019 18:44
Shefi dhe themeluesi i Facebookut, Mark Zuckerberg pritet të dëshmojë në Dhomën e Përfaqësuesve mbi planet e rrjetit social për të lëshuar në përdorim një kriptovalutë që do të përdoret në të gjithë botën. Në një ...

Zuckerberg pritet të dëshmojë përsëri para Senatit amerikan
Shefi dhe themeluesi i Facebookut, Mark Zuckerberg pritet të dëshmojë në Dhomën e Përfaqësuesve mbi planet e rrjetit social për të lëshuar në përdorim një kriptovalutë që do të përdoret në të gjithë botën. Në një ...
Gazeta Express | 10-Oct-2019 19:36
Shefi dhe themeluesi i Facebookut, Mark Zuckerberg pritet të dëshmojë në Dhomën e Përfaqësuesve mbi planet e rrjetit social për të lëshuar në përdorim një kriptovalutë që do të përdoret në të gjithë botën. Në një ...

Zuckerberg pritet të dëshmoj përpara Senatit amerikan për kriptovalutën Libra
Shefi dhe themeluesi i Facebookut, Mark Zuckerberg pritet të dëshmojë në Dhomën e Përfaqësuesve mbi planet e rrjetit social për të lëshuar në përdorim një kriptovalutë që do të përdoret në të gjithë botën. Në një ...
Arbresh | 10-Oct-2019 11:50
Shefi dhe themeluesi i Facebookut, Mark Zuckerberg pritet të dëshmojë në Dhomën e Përfaqësuesve mbi planet e rrjetit social për të lëshuar në përdorim një kriptovalutë që do të përdoret në të gjithë botën. Në një ...

Zuckerberg do të dëshmoj përpara senatit amerikan për kriptovalutën libra
Shefi dhe themeluesi i Facebookut, Mark Zuckerberg pritet të dëshmojë në Dhomën e Përfaqësuesve mbi planet e rrjetit social për të lëshuar në përdorim një kriptovalutë që do të përdoret në të gjithë......
Zeri | 10-Oct-2019 11:14
Shefi dhe themeluesi i Facebookut, Mark Zuckerberg pritet të dëshmojë në Dhomën e Përfaqësuesve mbi planet e rrjetit social për të lëshuar në përdorim një kriptovalutë që do të përdoret në të gjithë......

Zuckerberg pritet të dëshmoj përpara Senatit amerikan për kriptovalutën Libra
Shefi dhe themeluesi i Facebookut, Mark Zuckerberg pritet të dëshmojë në Dhomën e Përfaqësuesve mbi planet e rrjetit social për të lëshuar në përdorim një kriptovalutë që do të përdoret në të gjithë botën. Në një ...
TetovaSot | 10-Oct-2019 11:08
Shefi dhe themeluesi i Facebookut, Mark Zuckerberg pritet të dëshmojë në Dhomën e Përfaqësuesve mbi planet e rrjetit social për të lëshuar në përdorim një kriptovalutë që do të përdoret në të gjithë botën. Në një ...

Zuckerberg pritet të dëshmoj përpara Senatit amerikan për kriptovalutën Libra
Shefi dhe themeluesi i Facebookut, Mark Zuckerberg pritet të dëshmojë në Dhomën e Përfaqësuesve mbi planet e rrjetit social për të lëshuar në përdorim një kriptovalutë që do të përdoret në të gjithë botën. Në një ...
Telegrafi | 10-Oct-2019 10:38
Shefi dhe themeluesi i Facebookut, Mark Zuckerberg pritet të dëshmojë në Dhomën e Përfaqësuesve mbi planet e rrjetit social për të lëshuar në përdorim një kriptovalutë që do të përdoret në të gjithë botën. Në një ...

Zuckerberg pritet të dëshmoj përpara Senatit amerikan për kriptovalutën Libra
Shefi dhe themeluesi i Facebookut, Mark Zuckerberg pritet të dëshmojë në Dhomën e Përfaqësuesve mbi planet e rrjetit social për të lëshuar në përdorim një kriptovalutë që do të përdoret në të gjithë botën. Në një ...
EkonomiaOnline | 10-Oct-2019 10:45
Shefi dhe themeluesi i Facebookut, Mark Zuckerberg pritet të dëshmojë në Dhomën e Përfaqësuesve mbi planet e rrjetit social për të lëshuar në përdorim një kriptovalutë që do të përdoret në të gjithë botën. Në një ...

Libra, shqetësime në SHBA rreth monedhës së re dixhitale të Facebook-ut
Shefi ekzekutiv i Facebook-ut Mark Zuckerberg do të dëshmojë në Dhomën e Përfaqësuesve këtë muaj mbi planet e rrjetit social për të nxjerrë një monedhë dixhitale që do të përdorej në të gjithë botën, njoftuan zyrtarët ...
BalkanWeb | 09-Oct-2019 22:03
Shefi ekzekutiv i Facebook-ut Mark Zuckerberg do të dëshmojë në Dhomën e Përfaqësuesve këtë muaj mbi planet e rrjetit social për të nxjerrë një monedhë dixhitale që do të përdorej në të gjithë botën, njoftuan zyrtarët ...

Zuckerberg dëshmon përpara Senatit Amerikan për kriptomonedhën Libra
Shefi ekzekutiv i Facebook-ut Mark Zuckerberg do të dëshmojë në Dhomën e Përfaqësuesve këtë muaj mbi planet e rrjetit social për të nxjerrë një monedhë dixhitale që do të përdorej në të gjithë botën, njoftuan zyrtarët ...
PC World | 10-Oct-2019 09:35
Shefi ekzekutiv i Facebook-ut Mark Zuckerberg do të dëshmojë në Dhomën e Përfaqësuesve këtë muaj mbi planet e rrjetit social për të nxjerrë një monedhë dixhitale që do të përdorej në të gjithë botën, njoftuan zyrtarët ...

Shqetësime rreth monedhës së re të Facebook-ut
Shefi ekzekutiv i Facebook-ut Mark Zuckerberg do të dëshmojë në Dhomën e Përfaqësuesve këtë muaj mbi planet e rrjetit social për të nxjerrë një monedhë dixhitale që do të përdorej në të gjithë botëm, njoftuan zyrtarët ...
Zeri Amerikes | 09-Oct-2019 19:49
Shefi ekzekutiv i Facebook-ut Mark Zuckerberg do të dëshmojë në Dhomën e Përfaqësuesve këtë muaj mbi planet e rrjetit social për të nxjerrë një monedhë dixhitale që do të përdorej në të gjithë botëm, njoftuan zyrtarët ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved