ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 25/05/2020 23:43

Zbulojnë peshkun që mbijeton jashtë ujit, autoritetet bëjnë thirrje të vritet

Zbulojnë peshkun që mbijeton jashtë ujit, autoritetet bëjnë thirrje të vritet
Në shtetin Xhorxhia të SHBA-ve është zbuluar për herë të parë një lloj peshku që është i ri për zonën, dhe që arrin të shtegtojë duke lëvizur qëllimisht dhe jashtë ujit pasi merr oksigjen nga flegrat e gushës. Por ngaqë ...
Telegrafi | 10-Oct-2019 22:31
Në shtetin Xhorxhia të SHBA-ve është zbuluar për herë të parë një lloj peshku që është i ri për zonën, dhe që arrin të shtegtojë duke lëvizur qëllimisht dhe jashtë ujit pasi merr oksigjen nga flegrat e gushës. Por ngaqë ...

Zbulojnë peshkun që mbijeton jashtë ujit, autoritetet bëjnë thirrje të vritet
Në shtetin Xhorxha të SHBA-ve është zbuluar për herë të parë një lloj peshku që është i ri për zonën, dhe që arrin të shtegtojë duke lëvizur qëllimisht dhe jashtë ujit pasi merr oksigjen nga flegrat e gushës. Por ngaqë ...
Telegraf | 10-Oct-2019 19:52
Në shtetin Xhorxha të SHBA-ve është zbuluar për herë të parë një lloj peshku që është i ri për zonën, dhe që arrin të shtegtojë duke lëvizur qëllimisht dhe jashtë ujit pasi merr oksigjen nga flegrat e gushës. Por ngaqë ...

Zbulohet peshku që mbijeton jashtë ujit, autoritetet bëjnë thirrje të vritet
Në shtetin Xhorxha të SHBA-ve është zbuluar për herë të parë një lloj peshku që është i ri për zonën, dhe që arrin të shtegtojë duke lëvizur qëllimisht dhe jashtë ujit pasi merr oksigjen nga flegrat......
Zeri | 10-Oct-2019 18:37
Në shtetin Xhorxha të SHBA-ve është zbuluar për herë të parë një lloj peshku që është i ri për zonën, dhe që arrin të shtegtojë duke lëvizur qëllimisht dhe jashtë ujit pasi merr oksigjen nga flegrat......

Zbulojnë peshkun që mbijeton jashtë ujit, autoritetet bëjnë thirrje të vritet
Në shtetin Xhorxha të SHBA-ve është zbuluar për herë të parë një lloj peshku që është i ri për zonën, dhe që arrin të mbijetojë dhe jashtë ujit për distanca mjaft të gjata në krahasim me të tjerët, pasi merr oksigjen ...
Top Channel | 10-Oct-2019 16:57
Në shtetin Xhorxha të SHBA-ve është zbuluar për herë të parë një lloj peshku që është i ri për zonën, dhe që arrin të mbijetojë dhe jashtë ujit për distanca mjaft të gjata në krahasim me të tjerët, pasi merr oksigjen ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved