ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 29/05/2020 10:26

Të hyrat e ATK’së rriten për 35.5 milionë

Të hyrat e ATK’së rriten për 35.5 milionë
Administrata Tatimore e Kosovës (ATK), thotë se ka rritur nivelin e performancës së të hyrave edhe për periudhën janar-shtator të këtij viti. Kjo, sipas saj, si rezultat i intensifikimit të aktiviteteve në terren, ...
Gazeta Monitor | 10-Oct-2019 19:36
Administrata Tatimore e Kosovës (ATK), thotë se ka rritur nivelin e performancës së të hyrave edhe për periudhën janar-shtator të këtij viti. Kjo, sipas saj, si rezultat i intensifikimit të aktiviteteve në terren, ...

Të hyrat e ATK’së rriten për 35.5 milionë euro
Administrata Tatimore e Kosovës (ATK), thotë se ka rritur nivelin e performancës së të hyrave edhe për periudhën janar-shtator të këtij viti. Kjo, sipas saj, si rezultat i intensifikimit të aktiviteteve në terren, ...
Gazeta Express | 10-Oct-2019 19:13
Administrata Tatimore e Kosovës (ATK), thotë se ka rritur nivelin e performancës së të hyrave edhe për periudhën janar-shtator të këtij viti. Kjo, sipas saj, si rezultat i intensifikimit të aktiviteteve në terren, ...

Vjosa Osmani refuzon zonën VIP, ndeshjen e shikon nga tribunat
Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Prishtinë në një kumtesë për media kanë dhënë detaje rreth vizitës së ambasadorit Richard Grenell në Prishtinë dhe Beograd përgjatë 9 dhe 10 tetorit. Në këtë kumtesë ...
GazetaBlic | 10-Oct-2019 18:10
Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Prishtinë në një kumtesë për media kanë dhënë detaje rreth vizitës së ambasadorit Richard Grenell në Prishtinë dhe Beograd përgjatë 9 dhe 10 tetorit. Në këtë kumtesë ...

ATK inkason 35.5 milionë euro më shumë se vitin e kaluar
Administrata Tatimore e Kosovës ka rrit nivelin e performancës së të hyrave edhe për periudhën janar- shtator të këtij viti, si rezultat i intensifikimit të aktiviteteve në teren, konkretisht trajtimin e borxheve dhe ...
InFokusi | 10-Oct-2019 17:00
Administrata Tatimore e Kosovës ka rrit nivelin e performancës së të hyrave edhe për periudhën janar- shtator të këtij viti, si rezultat i intensifikimit të aktiviteteve në teren, konkretisht trajtimin e borxheve dhe ...

ATK inkason 35.5 milionë euro më shumë se vjet
Administrata Tatimore e Kosovës (ATK) ka rrit nivelin e performances së të hyrave edhe për periudhën janar- shtator të këtij viti, si rezultat i intensifikimit të aktiviteteve në teren, konkretisht trajtimin e borxheve ...
Gazeta Observer | 10-Oct-2019 16:51
Administrata Tatimore e Kosovës (ATK) ka rrit nivelin e performances së të hyrave edhe për periudhën janar- shtator të këtij viti, si rezultat i intensifikimit të aktiviteteve në teren, konkretisht trajtimin e borxheve ...

ATK inkason 35.5 milionë euro më shumë se vjet
Administrata Tatimore e Kosovës (ATK) ka rrit nivelin e performances së të hyrave edhe për periudhën janar- shtator të këtij viti, si rezultat i intensifikimit të aktiviteteve në teren, konkretisht trajtimin e borxheve ...
Indeks Online | 10-Oct-2019 16:45
Administrata Tatimore e Kosovës (ATK) ka rrit nivelin e performances së të hyrave edhe për periudhën janar- shtator të këtij viti, si rezultat i intensifikimit të aktiviteteve në teren, konkretisht trajtimin e borxheve ...

ATK inkason 35.5 milionë euro më shumë se vjet
Administrata Tatimore e Kosovës ka rrit nivelin e performances së të hyrave edhe për periudhën janar- shtator të këtij viti, si rezultat i intensifikimit të aktiviteteve në teren, konkretisht trajtimin e borxheve dhe ...
Zeri | 10-Oct-2019 16:45
Administrata Tatimore e Kosovës ka rrit nivelin e performances së të hyrave edhe për periudhën janar- shtator të këtij viti, si rezultat i intensifikimit të aktiviteteve në teren, konkretisht trajtimin e borxheve dhe ...

ATK inkason 35.5 milionë euro më shumë se vjet
Për periudhën e lartcekur, ATK ka arritur të mbledh 35.5 milionë euro të hyra më shumë se periudha e njëjtë e vitit të kaluar, ndërsa, të hyra e përgjithshme të mbledhura janë në vlerë 372.3 milionë euro. Përderisa ...
Lajminet | 10-Oct-2019 16:41
Për periudhën e lartcekur, ATK ka arritur të mbledh 35.5 milionë euro të hyra më shumë se periudha e njëjtë e vitit të kaluar, ndërsa, të hyra e përgjithshme të mbledhura janë në vlerë 372.3 milionë euro. Përderisa ...

ATK inkason 35.5 milionë euro më shumë se vjet
Administrata Tatimore e Kosovës (ATK) ka rrit nivelin e performances së të hyrave edhe për periudhën janar- shtator të këtij viti, si rezultat i intensifikimit të aktiviteteve në teren, konkretisht trajtimin e borxheve ...
Kosova Press | 10-Oct-2019 16:38
Administrata Tatimore e Kosovës (ATK) ka rrit nivelin e performances së të hyrave edhe për periudhën janar- shtator të këtij viti, si rezultat i intensifikimit të aktiviteteve në teren, konkretisht trajtimin e borxheve ...

ATK mbledh 35.5 milionë euro më shumë se periudhën e njëjtë të vitit të kaluar
Administrata Tatimore e Kosovës ka arritur të mbledhë 35.5 milionë euro të hyra më shumë se vitin e kaluar për periudhën janar- shtator. ATK njofton se të hyrat e përgjithshme të mbledhura janë në vlerë 372.3 milionë ...
Arbresh | 10-Oct-2019 16:24
Administrata Tatimore e Kosovës ka arritur të mbledhë 35.5 milionë euro të hyra më shumë se vitin e kaluar për periudhën janar- shtator. ATK njofton se të hyrat e përgjithshme të mbledhura janë në vlerë 372.3 milionë ...

ATK mbledh 35.5 milionë euro më shumë se periudhën e njëjtë të vitit të kaluar
Administrata Tatimore e Kosovës ka arritur të mbledhë 35.5 milionë euro të hyra më shumë se vitin e kaluar për periudhën janar- shtator. ATK njofton se të hyrat e përgjithshme të mbledhura janë në vlerë 372.3 milionë ...
Klan Kosova | 10-Oct-2019 16:20
Administrata Tatimore e Kosovës ka arritur të mbledhë 35.5 milionë euro të hyra më shumë se vitin e kaluar për periudhën janar- shtator. ATK njofton se të hyrat e përgjithshme të mbledhura janë në vlerë 372.3 milionë ...

ATK mbledh 35.5 milionë euro më shumë se periudhën e njëjtë të vitit të kaluar
Administrata Tatimore e Kosovës ka arritur të mbledhë 35.5 milionë euro të hyra më shumë se vitin e kaluar për periudhën janar- shtator. ATK njofton se të hyrat e përgjithshme të mbledhura janë në vlerë 372.3 milionë ...
Medial | 10-Oct-2019 16:18
Administrata Tatimore e Kosovës ka arritur të mbledhë 35.5 milionë euro të hyra më shumë se vitin e kaluar për periudhën janar- shtator. ATK njofton se të hyrat e përgjithshme të mbledhura janë në vlerë 372.3 milionë ...

Administrata Tatimore: 35.5 milionë euro më shumë se vitin e kaluar
Administrata Tatimore e Kosovës ka vazhduar ta rrisë nivelin e performancës së të hyrave edhe për periudhën janar- shtator 2019, si rezultat i intensifikimit të aktiviteteve në terren, konkretisht trajtimin e borxheve ...
AlbInfo | 10-Oct-2019 16:04
Administrata Tatimore e Kosovës ka vazhduar ta rrisë nivelin e performancës së të hyrave edhe për periudhën janar- shtator 2019, si rezultat i intensifikimit të aktiviteteve në terren, konkretisht trajtimin e borxheve ...

Administrata Tatimore: Mblodhëm 35.5 milionë euro më shumë se periudha e njëjtë e vitit të kaluar
Administrata Tatimore e Kosovës ka vazhduar ta rris nivelin e performances së të hyrave edhe për periudhën Janar- Shtator 2019, si rezultat i intensifikimit të aktiviteteve në teren, konkretisht trajtimin e borxheve dhe ...
Telegrafi | 10-Oct-2019 15:50
Administrata Tatimore e Kosovës ka vazhduar ta rris nivelin e performances së të hyrave edhe për periudhën Janar- Shtator 2019, si rezultat i intensifikimit të aktiviteteve në teren, konkretisht trajtimin e borxheve dhe ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved