ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 31/05/2020 02:47

Shekerinska: Duam me fqinjët të kërkojmë zgjidhje, jo lojëra ta shantazheve, presioneve apo zënkave

Shekerinska: Duam me fqinjët të kërkojmë zgjidhje, jo lojëra ta shantazheve, presioneve apo zënkave
Si Qeveri kemi treguar kapacitet, durim dhe mençuri që për disa çështje të gjejmë zgjidhje, rreth disa çështjeve bile edhe të kemi qëndrime të ndryshme. Do të ndërtojmë miqësi dhe do të mundohemi t’i zgjidhim problemet. ...
TetovaSot | 10-Oct-2019 18:10
Si Qeveri kemi treguar kapacitet, durim dhe mençuri që për disa çështje të gjejmë zgjidhje, rreth disa çështjeve bile edhe të kemi qëndrime të ndryshme. Do të ndërtojmë miqësi dhe do të mundohemi t’i zgjidhim problemet. ...

Shekerinska: Duam me fqinjët të kërkojmë zgjidhje, jo lojëra ta shantazheve, presioneve apo zënkave
Shkup, 10 tetor 2019 (MEDIAL) – Si Qeveri kemi treguar kapacitet, durim dhe mençuri që për disa çështje të gjejmë zgjidhje, rreth disa çështjeve bile edhe të kemi qëndrime të ndryshme. Do të ndërtojmë miqësi dhe do të ...
Medial | 10-Oct-2019 15:50
Shkup, 10 tetor 2019 (MEDIAL) – Si Qeveri kemi treguar kapacitet, durim dhe mençuri që për disa çështje të gjejmë zgjidhje, rreth disa çështjeve bile edhe të kemi qëndrime të ndryshme. Do të ndërtojmë miqësi dhe do të ...

Sheqerinska për kushtet e Bullgarisë: Duam të gjejmë zgjidhje me fqinjët dhe jo të luajmë lojën e kërcënimeve
Në lidhje më kushtet që i vendosi Bullgaria, zëvendëskryeministrja dhe ministrja e Mbrojtjes, Radmilla Sheqerinksa tha se “do të ndërtojmë miqësi dhe do të mundohemi t’i zgjidhim problemet”. “Kushtet ndonjëherë kanë ...
Republika | 10-Oct-2019 15:47
Në lidhje më kushtet që i vendosi Bullgaria, zëvendëskryeministrja dhe ministrja e Mbrojtjes, Radmilla Sheqerinksa tha se “do të ndërtojmë miqësi dhe do të mundohemi t’i zgjidhim problemet”. “Kushtet ndonjëherë kanë ...

Sheqerinska për kushtet e Bullgarisë: Duam të gjejmë zgjidhje me fqinjët dhe jo të luajmë lojën e kërcënimeve
Në lidhje më kushtet që i vendosi Bullgaria, zëvendëskryeministrja dhe ministrja e Mbrojtjes, Radmilla Sheqerinksa tha se “do të ndërtojmë miqësi dhe do të mundohemi t’i zgjidhim problemet”. “Kushtet ndonjëherë kanë ...
Koha.mk | 10-Oct-2019 14:43
Në lidhje më kushtet që i vendosi Bullgaria, zëvendëskryeministrja dhe ministrja e Mbrojtjes, Radmilla Sheqerinksa tha se “do të ndërtojmë miqësi dhe do të mundohemi t’i zgjidhim problemet”. “Kushtet ndonjëherë kanë ...

Sheqerinska për kushtet e Bullgarisë: Duam të gjejmë zgjidhje me fqinjët dhe jo të luajmë lojën e kërcënimeve
Në lidhje më kushtet që i vendosi Bullgaria, zëvendëskryeministrja dhe ministrja e Mbrojtjes, Radmilla Sheqerinksa tha se “do të ndërtojmë miqësi dhe do të mundohemi t’i zgjidhim problemet”. “Kushtet ndonjëherë kanë ...
Arbresh | 10-Oct-2019 14:19
Në lidhje më kushtet që i vendosi Bullgaria, zëvendëskryeministrja dhe ministrja e Mbrojtjes, Radmilla Sheqerinksa tha se “do të ndërtojmë miqësi dhe do të mundohemi t’i zgjidhim problemet”. “Kushtet ndonjëherë kanë ...

Sheqerinska për kushtet e Bullgarisë: Duam të gjejmë zgjidhje me fqinjët dhe jo të luajmë lojën e kërcënimeve
Në lidhje më kushtet që i vendosi Bullgaria, zëvendëskryeministrja dhe ministrja e Mbrojtjes, Radmilla Sheqerinksa tha se “do të ndërtojmë miqësi dhe do të mundohemi t’i zgjidhim problemet”. “Kushtet ndonjëherë kanë ...
Telegrafi | 10-Oct-2019 14:05
Në lidhje më kushtet që i vendosi Bullgaria, zëvendëskryeministrja dhe ministrja e Mbrojtjes, Radmilla Sheqerinksa tha se “do të ndërtojmë miqësi dhe do të mundohemi t’i zgjidhim problemet”. “Kushtet ndonjëherë kanë ...

Timonie: Në afrimin e vendeve drejt BE-së shohim nga aspekti rajonal
Franca si dhe anëtarët e tjera të BE-së shohin në afrimin e shteteve drejt BE-së në aspekt rajonal. Në atë kontekst rajonal kuptohet se ka dallime mes vendeve. Dhe ekziston problem i përgjithshëm, ai është problemi me ...
TetovaSot | 09-Oct-2019 16:32
Franca si dhe anëtarët e tjera të BE-së shohin në afrimin e shteteve drejt BE-së në aspekt rajonal. Në atë kontekst rajonal kuptohet se ka dallime mes vendeve. Dhe ekziston problem i përgjithshëm, ai është problemi me ...

Timonie: Në afrimin e vendeve drejt BE-së shohim nga aspekti rajonal
Shkup, 9 tetor 2019 (MEDIAL) – Franca si dhe anëtarët e tjera të BE-së shohin në afrimin e shteteve drejt BE-së në aspekt rajonal. Në atë kontekst rajonal kuptohet se ka dallime mes vendeve. Dhe ekziston problem i ...
Medial | 09-Oct-2019 16:08
Shkup, 9 tetor 2019 (MEDIAL) – Franca si dhe anëtarët e tjera të BE-së shohin në afrimin e shteteve drejt BE-së në aspekt rajonal. Në atë kontekst rajonal kuptohet se ka dallime mes vendeve. Dhe ekziston problem i ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved