ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 21/10/2019 17:32

Qendra e Shëndetit Mendor në Prishtinë me objekt të vogël dhe pak staf

Qendra e Shëndetit Mendor në Prishtinë me objekt të vogël dhe pak staf
Qendra e Shëndetit Mendor në Prishtinë ofron shërbime për 1 mijë e 300 pacientë në një hapësirë të vogël dhe me staf të mjaftueshëm. Dita Botërore e Shëndetit Mendor, e gjen këtë Qendër me një psikiatër, me dy psikologe ...
Telegrafi | 10-Oct-2019 16:45
Qendra e Shëndetit Mendor në Prishtinë ofron shërbime për 1 mijë e 300 pacientë në një hapësirë të vogël dhe me staf të mjaftueshëm. Dita Botërore e Shëndetit Mendor, e gjen këtë Qendër me një psikiatër, me dy psikologe ...

Qendra e Shëndetit Mendor në Prishtinë me objekt të vogël dhe pak staf
Qendra e Shëndetit Mendor në Prishtinë ofron shërbime për 1 mijë e 300 pacientë në një hapësirë të vogël dhe me staf të mjaftueshëm. Dita Botërore e Shëndetit Mendor, e gjen këtë Qendër me një psikiatër, me dy psikologe ...
Indeks Online | 10-Oct-2019 16:42
Qendra e Shëndetit Mendor në Prishtinë ofron shërbime për 1 mijë e 300 pacientë në një hapësirë të vogël dhe me staf të mjaftueshëm. Dita Botërore e Shëndetit Mendor, e gjen këtë Qendër me një psikiatër, me dy psikologe ...

Qendra e Shëndetit Mendor në Prishtinë me objekt të vogël dhe pak staf
Dita Botërore e Shëndetit Mendor, e gjen këtë Qendër me një psikiatër, me dy psikologe dhe me numër të vogël të infermierëve për shëndet mendor. Drejtori i Qendrës së Shëndetit Mendor, Sami Rexhepi, në një intervistë ...
Lajminet | 10-Oct-2019 16:38
Dita Botërore e Shëndetit Mendor, e gjen këtë Qendër me një psikiatër, me dy psikologe dhe me numër të vogël të infermierëve për shëndet mendor. Drejtori i Qendrës së Shëndetit Mendor, Sami Rexhepi, në një intervistë ...

Qendra e Shëndetit Mendor në Prishtinë me objekt të vogël dhe pak staf
Qendra e Shëndetit Mendor në Prishtinë ofron shërbime për 1 mijë e 300 pacientë në një hapësirë të vogël dhe me staf të mjaftueshëm. Dita Botërore e Shëndetit Mendor, e gjen këtë Qendër me një psikiatër, me dy psikologe ...
Kosova Press | 10-Oct-2019 16:34
Qendra e Shëndetit Mendor në Prishtinë ofron shërbime për 1 mijë e 300 pacientë në një hapësirë të vogël dhe me staf të mjaftueshëm. Dita Botërore e Shëndetit Mendor, e gjen këtë Qendër me një psikiatër, me dy psikologe ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved