ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 28/02/2020 03:52

Prokurori Zeqir Hoda arriti të shpjegojë të gjitha dyshimet e ngritura nga KPK

Prokurori Zeqir Hoda arriti të shpjegojë të gjitha dyshimet e ngritura nga KPK
Vendimi i plotë për prokurorin e Tiranës Zeqir Hoda tregon se KPK ngriti një numër të lartë dyshimesh për transaksionet e tij financiare, për huamarrje të ndryshme për blerjen e dy pronave si dhe për përdorimin e ...
GazetaTema | 10-Oct-2019 18:18
Vendimi i plotë për prokurorin e Tiranës Zeqir Hoda tregon se KPK ngriti një numër të lartë dyshimesh për transaksionet e tij financiare, për huamarrje të ndryshme për blerjen e dy pronave si dhe për përdorimin e ...

Shpenzimet e pajustifikuara ndër vite i kushtuan karrierën prokurorit Ardian Ylli
Vendimi i arsyetuar i KPK-së tregon se shpjegimet mbi pasurinë nuk mjaftuan për kualifikimin e ish-drejtuesit të Prokurorisë së Vlorës, Ardian Ylli, i cili rezultoi me mungesë burimesh të ligjshme në vlerën e 4.1 ...
GazetaTema | 09-Oct-2019 17:42
Vendimi i arsyetuar i KPK-së tregon se shpjegimet mbi pasurinë nuk mjaftuan për kualifikimin e ish-drejtuesit të Prokurorisë së Vlorës, Ardian Ylli, i cili rezultoi me mungesë burimesh të ligjshme në vlerën e 4.1 ...

Prokurori Zeqir Hoda arriti të shpjegojë të gjitha dyshimet e ngritura nga KPK
Ky lajm u publikua fillimisht në www.reporter.al, Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Investigative. Vendimi i plotë për prokurorin e Tiranës Zeqir Hoda tregon se KPK ngriti një numër të lartë dyshimesh për transaksionet e ...
Reporter | 10-Oct-2019 16:04
Ky lajm u publikua fillimisht në www.reporter.al, Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Investigative. Vendimi i plotë për prokurorin e Tiranës Zeqir Hoda tregon se KPK ngriti një numër të lartë dyshimesh për transaksionet e ...

Shpenzimet e pajustifikuara ndër vite i kushtuan karrierën prokurorit Ardian Ylli
Vendimi i arsyetuar i KPK-së tregon se shpjegimet mbi pasurinë nuk mjaftuan për kualifikimin e ish-drejtuesit të Prokurorisë së Vlorës, Ardian Ylli, i cili rezultoi me mungesë burimesh të ligjshme në vlerën e 4.1 ...
Lexo | 09-Oct-2019 18:12
Vendimi i arsyetuar i KPK-së tregon se shpjegimet mbi pasurinë nuk mjaftuan për kualifikimin e ish-drejtuesit të Prokurorisë së Vlorës, Ardian Ylli, i cili rezultoi me mungesë burimesh të ligjshme në vlerën e 4.1 ...

Shpenzimet e pajustifikuara ndër vite i kushtuan karrierën prokurorit Ardian Ylli
Ky lajm u publikua fillimisht në www.reporter.al, Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Investigative. Vendimi i arsyetuar i KPK-së tregon se shpjegimet mbi pasurinë nuk mjaftuan për kualifikimin e ish-drejtuesit të Prokurorisë ...
Reporter | 09-Oct-2019 16:28
Ky lajm u publikua fillimisht në www.reporter.al, Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Investigative. Vendimi i arsyetuar i KPK-së tregon se shpjegimet mbi pasurinë nuk mjaftuan për kualifikimin e ish-drejtuesit të Prokurorisë ...

KPA shkarkon gjyqtarin e Apelit në Korçë, Sotiraq Lubonja
Kolegji i Posaçëm i Apelimit ka lënë në fuqi vendimin e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit për shkarkimin nga detyra të gjykatësit në Gjykatën e Apelit në Korçë, Sotiraq Lubonja. Gjykatësi Lubonja në seancën e ...
VizionPlus | 09-Oct-2019 11:32
Kolegji i Posaçëm i Apelimit ka lënë në fuqi vendimin e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit për shkarkimin nga detyra të gjykatësit në Gjykatën e Apelit në Korçë, Sotiraq Lubonja. Gjykatësi Lubonja në seancën e ...

KPA ‘vulos’ shkarkimin e gjyqtarit të Apelit të Korçës
Ky lajm u publikua fillimisht në www.reporter.al, Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Investigative. Trupa e Kolegjit të Posaçëm të Apelimit vendosi unanimisht shkarkimin përfundimtar të Sotiraq Lubonjës për shkak të ...
Reporter | 09-Oct-2019 12:08
Ky lajm u publikua fillimisht në www.reporter.al, Rrjeti Ballkanik i Gazetarisë Investigative. Trupa e Kolegjit të Posaçëm të Apelimit vendosi unanimisht shkarkimin përfundimtar të Sotiraq Lubonjës për shkak të ...

KPA shkarkon gjyqtarin e Apelit në Korçë, Sotiraq Lubonja
Kolegji i Posaçëm i Apelimit ka lënë në fuqi vendimin e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit për shkarkimin nga detyra të gjykatësit në Gjykatën e Apelit në Korçë, Sotiraq Lubonja. Gjykatësi Lubonja në seancën e ...
Medial | 09-Oct-2019 11:39
Kolegji i Posaçëm i Apelimit ka lënë në fuqi vendimin e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit për shkarkimin nga detyra të gjykatësit në Gjykatën e Apelit në Korçë, Sotiraq Lubonja. Gjykatësi Lubonja në seancën e ...

Vetingu rrëzon gjyqtarin e Apelit Korçë/ Probleme me pasurinë
Kolegji i Posaçëm i Apelimit ka lënë në fuqi vendimin e KPK për shkarkimin nga detyra të gjyqtarit të Apelit Korçë, Sotiraq Lubonja. Sipas hetimeve, në bazë të tre shtyllave të vetingut, rezultoi se Lubonja, nuk ...
Dritare | 09-Oct-2019 11:31
Kolegji i Posaçëm i Apelimit ka lënë në fuqi vendimin e KPK për shkarkimin nga detyra të gjyqtarit të Apelit Korçë, Sotiraq Lubonja. Sipas hetimeve, në bazë të tre shtyllave të vetingut, rezultoi se Lubonja, nuk ...

KPA rrëzon kërkesën e Lubonjës, gjyqtari i Korçës shkarkohet nga vetting-u
Kolegji i Posaçëm i Apelimit (KPA) ka lënë në fuqi vendimin e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit (KPK) për shkarkimin nga detyra të Sotiraq Lubonjës, gjykatës në Gjykatën e Apelit në Korçë.
Top Channel | 09-Oct-2019 10:39
Kolegji i Posaçëm i Apelimit (KPA) ka lënë në fuqi vendimin e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit (KPK) për shkarkimin nga detyra të Sotiraq Lubonjës, gjykatës në Gjykatën e Apelit në Korçë.

KPA shkarkon gjyqtarin e Apelit në Korçë, Sotiraq Lubonja
Kolegji i Posaçëm i Apelimit (KPA) ka lënë në fuqi vendimin e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit (KPK) për shkarkimin nga detyra të Sotiraq Lubonjës, gjykatës në Gjykatën e Apelit në Korçë. Vendimi është marrë nga ...
Gazeta Dita | 09-Oct-2019 10:45
Kolegji i Posaçëm i Apelimit (KPA) ka lënë në fuqi vendimin e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit (KPK) për shkarkimin nga detyra të Sotiraq Lubonjës, gjykatës në Gjykatën e Apelit në Korçë. Vendimi është marrë nga ...

3 mln hua të padeklaruar, KPK shkarkon kreun e Apelit të Gjirokastrës
Trupa gjykuese e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, KPK e përbërë nga kryesuesja Etleda Çiftja, Roland Ilia dhe Olsi Komici vendosën më 8 korrik 2019, që të shkarkojnë nga detyra drejtuesin e Prokurorisë së Apelit ...
Gazeta Dita | 09-Oct-2019 09:15
Trupa gjykuese e Komisionit të Pavarur të Kualifikimit, KPK e përbërë nga kryesuesja Etleda Çiftja, Roland Ilia dhe Olsi Komici vendosën më 8 korrik 2019, që të shkarkojnë nga detyra drejtuesin e Prokurorisë së Apelit ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved