ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 21/10/2019 14:25

“Monstra”, vazhdon publikimi i bombave

“Monstra”, vazhdon publikimi i bombave
Gjatë paraqitjes së materialeve të përgjuara në rastin “Monstra”, shumica e thirrjeve telefonike dhe SMS-porosive ishin biseda private. Bombat, të cilat u paraqiten në seancën e sotme përfshijnë dosje nga 18 prilli i ...
Telegrafi | 10-Oct-2019 17:36
Gjatë paraqitjes së materialeve të përgjuara në rastin “Monstra”, shumica e thirrjeve telefonike dhe SMS-porosive ishin biseda private. Bombat, të cilat u paraqiten në seancën e sotme përfshijnë dosje nga 18 prilli i ...

‘Monstra’, Raufi: Të akuzuarit nuk janë kryerësit e këtij krimi
Seanca gjyqësore për “Monstra” edhe sot vazhdoi me leximin e transkriptave të cilat dalin nga materialet e përgjuara. Bisedat në përgjithësi zhvillohen ndërmjet personave të pa njohur për opinion publik. Në njërën nga ...
Aktuale.MK | 10-Oct-2019 20:23
Seanca gjyqësore për “Monstra” edhe sot vazhdoi me leximin e transkriptave të cilat dalin nga materialet e përgjuara. Bisedat në përgjithësi zhvillohen ndërmjet personave të pa njohur për opinion publik. Në njërën nga ...

Raufi: Të akuzuarit nuk janë kryerësit e këtij krimi
Seanca gjyqësore për “Monstra” edhe sot vazhdoi me leximin e transkriptave të cilat dalin nga materialet e përgjuara. Bisedat në përgjithësi zhvillohen ndërmjet personave të pa njohur për opinion publik. Në njërën nga ...
Gazeta Express | 10-Oct-2019 18:30
Seanca gjyqësore për “Monstra” edhe sot vazhdoi me leximin e transkriptave të cilat dalin nga materialet e përgjuara. Bisedat në përgjithësi zhvillohen ndërmjet personave të pa njohur për opinion publik. Në njërën nga ...

Vazhdon publikimi i “Bombave” në seancën gjyqësore për rastin “Monstra”
Me leximin e transkripteve të bisedave dhe SMS-porosive të cilat përfshijnë biseda nga 18 prilli i vitit 2012 filloi seanca e sotme gjyqësore për rastin “Monstra” lidhur me vrasjen e djemve dhe peshkatarit në Liqenin e ...
TetovaSot | 10-Oct-2019 18:00
Me leximin e transkripteve të bisedave dhe SMS-porosive të cilat përfshijnë biseda nga 18 prilli i vitit 2012 filloi seanca e sotme gjyqësore për rastin “Monstra” lidhur me vrasjen e djemve dhe peshkatarit në Liqenin e ...

Rasti Monstra/ Ka vazhduar publikimin i ‘bombave’
Gjatë paraqitjes së materialeve të përgjuara në rastin “Monstra”, shumica e thirrjeve telefonike dhe SMS-porosive ishin biseda private. Bombat, të cilat u paraqiten në seancën e sotme përfshijnë dosje nga 18 prilli i ...
TetovaSot | 10-Oct-2019 17:58
Gjatë paraqitjes së materialeve të përgjuara në rastin “Monstra”, shumica e thirrjeve telefonike dhe SMS-porosive ishin biseda private. Bombat, të cilat u paraqiten në seancën e sotme përfshijnë dosje nga 18 prilli i ...

“Monstra”, vazhdon publikimi i bombave
Gjatë paraqitjes së materialeve të përgjuara në rastin “Monstra”, shumica e thirrjeve telefonike dhe SMS-porosive ishin biseda private. Bombat, të cilat u paraqiten në seancën e sotme përfshijnë dosje nga 18 prilli i ...
Alsat-M | 10-Oct-2019 16:45
Gjatë paraqitjes së materialeve të përgjuara në rastin “Monstra”, shumica e thirrjeve telefonike dhe SMS-porosive ishin biseda private. Bombat, të cilat u paraqiten në seancën e sotme përfshijnë dosje nga 18 prilli i ...

Rasti “Monstra”, dëgjohen biseda të përgjuara, mes tyre edhe të ish-funksionari të BDI-së
Në seancën e sotme gjyqësore për rastin e Smilkovës ka vazhduar leximi i transkripteve nga përgjimet e realizuara nga Shërbimi sekret DSK si dhe SMS-të. Nga bisedat që janë publikuar nuk u krijua përshtypja se po ...
Ina-Online | 10-Oct-2019 16:31
Në seancën e sotme gjyqësore për rastin e Smilkovës ka vazhduar leximi i transkripteve nga përgjimet e realizuara nga Shërbimi sekret DSK si dhe SMS-të. Nga bisedat që janë publikuar nuk u krijua përshtypja se po ...

Lexohen transkriptet e bisedave dhe SMS-porosive në seancën gjyqësore për rastin “Monstra”
Me leximin e transkripteve të bisedave dhe SMS-porosive të cilat përfshijnë biseda nga 18 prilli i vitit 2012 filloi seanca e sotme gjyqësore për rastin “Monstra” lidhur me vrasjen e djemve dhe peshkatarit në Liqenin e ...
Televizioni Koha | 10-Oct-2019 13:24
Me leximin e transkripteve të bisedave dhe SMS-porosive të cilat përfshijnë biseda nga 18 prilli i vitit 2012 filloi seanca e sotme gjyqësore për rastin “Monstra” lidhur me vrasjen e djemve dhe peshkatarit në Liqenin e ...

Në seancë gjyqësore po lexohen mesazhet dhe transkriptet për rastin ‘Monstra’
Me leximin e transkrpiteve nga bisedat dhe leximin e mesazheve nisi seanca e sotme për rastin ‘Monstra’. Para fillimit të seancës, përfaqësuesi të viktimave njoftoi se dje kanë pasur takim me ministren e Drejtësisë, ...
Telegrafi | 10-Oct-2019 12:15
Me leximin e transkrpiteve nga bisedat dhe leximin e mesazheve nisi seanca e sotme për rastin ‘Monstra’. Para fillimit të seancës, përfaqësuesi të viktimave njoftoi se dje kanë pasur takim me ministren e Drejtësisë, ...

Lexohen transkriptet e bisedave dhe SMS-porosive në seancën gjyqësore për rastin “Monstra”
Shkup,10 tetor 2019 (MEDIAL) – Me leximin e transkripteve të bisedave dhe SMS-porosive të cilat përfshijnë biseda nga 18 prilli i vitit 2012 filloi seanca e sotme gjyqësore për rastin “Monstra” lidhur me vrasjen e ...
Medial | 10-Oct-2019 12:42
Shkup,10 tetor 2019 (MEDIAL) – Me leximin e transkripteve të bisedave dhe SMS-porosive të cilat përfshijnë biseda nga 18 prilli i vitit 2012 filloi seanca e sotme gjyqësore për rastin “Monstra” lidhur me vrasjen e ...

Në seancë gjyqësore po lexohen mesazhet dhe transkriptet për rastin ‘Monstra’
Me leximin e transkrpiteve nga bisedat dhe leximin e mesazheve nisi seanca e sotme për rastin ‘Monstra’. Para fillimit të seancës, përfaqësuesi të viktimave njoftoi se dje kanë pasur takim me ministren e Drejtësisë, ...
Arbresh | 10-Oct-2019 12:22
Me leximin e transkrpiteve nga bisedat dhe leximin e mesazheve nisi seanca e sotme për rastin ‘Monstra’. Para fillimit të seancës, përfaqësuesi të viktimave njoftoi se dje kanë pasur takim me ministren e Drejtësisë, ...

Seanca të reja gjyqësore për “Target-Fortesa”, “Monstra” dhe “Treqind”
Në Gjykatën Themelore Penale në Shkup për sot janë caktuar seanca të reja gjyqësore për rastet “Target-Fortesa”, “Monstra” dhe procedura e përsëritur për rastin “Treqind”, të cilat nga PSP-ja i ndërmori në kompetencë ...
Republika | 10-Oct-2019 10:52
Në Gjykatën Themelore Penale në Shkup për sot janë caktuar seanca të reja gjyqësore për rastet “Target-Fortesa”, “Monstra” dhe procedura e përsëritur për rastin “Treqind”, të cilat nga PSP-ja i ndërmori në kompetencë ...

Seanca të reja gjyqësore për “Target-Fortesa”, “Monstra” dhe “Treqind”
Në Gjykatën Themelore Penale në Shkup për sot janë caktuar seanca të reja gjyqësore për rastet “Target-Fortesa”, “Monstra” dhe procedura e përsëritur për rastin “Treqind”, të cilat nga PSP-ja i ndërmori në kompetencë ...
TetovaSot | 10-Oct-2019 10:26
Në Gjykatën Themelore Penale në Shkup për sot janë caktuar seanca të reja gjyqësore për rastet “Target-Fortesa”, “Monstra” dhe procedura e përsëritur për rastin “Treqind”, të cilat nga PSP-ja i ndërmori në kompetencë ...

Seanca të reja gjyqësore për “Target-Fortesa” , “Monstra” dhe “Treqind”
Në Gjykatën Themelore Penale në Shkup për sot janë caktuar seanca të reja gjyqësore për rastet “TargetFortesa”, “Monstra” dhe procedura e përsëritur për rastin “Treqind”, të cilat nga PSP-ja i ndërmori në kompetencë dhe ...
Aktuale.MK | 10-Oct-2019 09:56
Në Gjykatën Themelore Penale në Shkup për sot janë caktuar seanca të reja gjyqësore për rastet “TargetFortesa”, “Monstra” dhe procedura e përsëritur për rastin “Treqind”, të cilat nga PSP-ja i ndërmori në kompetencë dhe ...

Seanca të reja gjyqësore për “Target-Fortesa”, “Monstra” dhe “Treqind”
Në Gjykatën Themelore Penale në Shkup për sot janë caktuar seanca të reja gjyqësore për rastet “Target-Fortesa”, “Monstra” dhe procedura e përsëritur për rastin “Treqind”, të cilat nga PSP-ja i ndërmori në kompetencë ...
Gazeta Express | 10-Oct-2019 09:56
Në Gjykatën Themelore Penale në Shkup për sot janë caktuar seanca të reja gjyqësore për rastet “Target-Fortesa”, “Monstra” dhe procedura e përsëritur për rastin “Treqind”, të cilat nga PSP-ja i ndërmori në kompetencë ...

Seanca të reja gjyqësore për “Target-Fortesa”, “Monstra” dhe “Treqind”
Në Gjykatën Themelore Penale në Shkup për sot janë caktuar seanca të reja gjyqësore për rastet “Target-Fortesa”, “Monstra” dhe procedura e përsëritur për rastin “Treqind”, të cilat nga PSP-ja i ndërmori në kompetencë ...
Alsat-M | 10-Oct-2019 09:28
Në Gjykatën Themelore Penale në Shkup për sot janë caktuar seanca të reja gjyqësore për rastet “Target-Fortesa”, “Monstra” dhe procedura e përsëritur për rastin “Treqind”, të cilat nga PSP-ja i ndërmori në kompetencë ...

Seanca të reja gjyqësore për “Target-Fortesa”, “Monstra” dhe “Treqind”
Shkup, 10 tetor – Në Gjykatën Themelore Penale në Shkup për sot janë caktuar seanca të reja gjyqësore për rastet “Target-Fortesa”, “Monstra” dhe procedura e përsëritur për rastin “Treqind”, të cilat nga PSP-ja i ...
Koha.mk | 10-Oct-2019 09:20
Shkup, 10 tetor – Në Gjykatën Themelore Penale në Shkup për sot janë caktuar seanca të reja gjyqësore për rastet “Target-Fortesa”, “Monstra” dhe procedura e përsëritur për rastin “Treqind”, të cilat nga PSP-ja i ...

Seanca të reja për lëndët “Shënjestra-Fortesa”, “Monstra”, dhe procedura e përsëritur për lëndën “300”
Në Gjykatën Penale të Shkupit për sot janë caktuar seanca të reja për lëndët “Target-Fortesa”, “Monstrja” dhe procedura e përsëritur “300”. Rasti për vrasjen e pesëfishtë te Liqeni i Smillkovës më 12 prill 2012 është në ...
Arbresh | 10-Oct-2019 08:39
Në Gjykatën Penale të Shkupit për sot janë caktuar seanca të reja për lëndët “Target-Fortesa”, “Monstrja” dhe procedura e përsëritur “300”. Rasti për vrasjen e pesëfishtë te Liqeni i Smillkovës më 12 prill 2012 është në ...

Seanca të reja për lëndët “Shënjestra-Fortesa”, “Monstra”, dhe procedura e përsëritur për lëndën “300”
Në Gjykatën Penale të Shkupit për sot janë caktuar seanca të reja për lëndët “Target-Fortesa”, “Monstrja” dhe procedura e përsëritur “300”. Rasti për vrasjen e pesëfishtë te Liqeni i Smillkovës më 12 prill 2012 është në ...
Telegrafi | 10-Oct-2019 08:31
Në Gjykatën Penale të Shkupit për sot janë caktuar seanca të reja për lëndët “Target-Fortesa”, “Monstrja” dhe procedura e përsëritur “300”. Rasti për vrasjen e pesëfishtë te Liqeni i Smillkovës më 12 prill 2012 është në ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved