ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 27/05/2020 16:27

Ministria kundër përjashtimit të nxënësve përsëritës

Ministria kundër përjashtimit të nxënësve përsëritës
Ministria e Arsimit e konsideron joligjor përjashtimin, Qendra për Arsim thonë se mund të ketë pasoja. Ministria e Arsimit e konsideron joligjor përjashtimin, Qendra për Arsim thonë se mund të ketë pasoja. Deri pak kohë ...
Medial | 10-Oct-2019 22:24
Ministria e Arsimit e konsideron joligjor përjashtimin, Qendra për Arsim thonë se mund të ketë pasoja. Ministria e Arsimit e konsideron joligjor përjashtimin, Qendra për Arsim thonë se mund të ketë pasoja. Deri pak kohë ...

Ministria kundër përjashtimit të nxënësve përsëritës
Ministria e Arsimit e konsideron joligjor përjashtimin, Qendra për Arsim thonë se mund të ketë pasoja. Deri pak kohë më parë ishin pjesë e shkollës së mesme “Hivzi Sylejmani” në Fushë-Kosovë. Por gjatë vitit të......
Zeri | 10-Oct-2019 22:08
Ministria e Arsimit e konsideron joligjor përjashtimin, Qendra për Arsim thonë se mund të ketë pasoja. Deri pak kohë më parë ishin pjesë e shkollës së mesme “Hivzi Sylejmani” në Fushë-Kosovë. Por gjatë vitit të......

Ministria kundër përjashtimit të nxënësve përsëritës
Ministria e Arsimit e konsideron joligjor përjashtimin, Qendra për Arsim thonë se mund të ketë pasoja, raporton T7 Deri pak kohë më parë ishin pjesë e shkollës së mesme “Hivzi Sylejmani” në Fushë-Kosovë. Por gjatë vitit ...
Gazeta Express | 10-Oct-2019 22:01
Ministria e Arsimit e konsideron joligjor përjashtimin, Qendra për Arsim thonë se mund të ketë pasoja, raporton T7 Deri pak kohë më parë ishin pjesë e shkollës së mesme “Hivzi Sylejmani” në Fushë-Kosovë. Por gjatë vitit ...

Ministria kundër përjashtimit të nxënësve përsëritës
Deri pak kohë më parë ishin pjesë e shkollës së mesme “Hivzi Sylejmani” në Fushë-Kosovë. Por gjatë vitit të ri shkollor, kjo shkollë nuk po ka hapësirë për 58 nxënës të cilët kanë humbur vitin. T7 raportoi një ditë më ...
Lajminet | 10-Oct-2019 22:01
Deri pak kohë më parë ishin pjesë e shkollës së mesme “Hivzi Sylejmani” në Fushë-Kosovë. Por gjatë vitit të ri shkollor, kjo shkollë nuk po ka hapësirë për 58 nxënës të cilët kanë humbur vitin. T7 raportoi një ditë më ...

Kosovë: Humbin vitin, përjashtohen nga shkolla 58 nxënës (VIDEO)
Zyrtarë të DKA’së në Fushë-Kosovë thanë se nuk kanë mundësi që përsëritësit ta vijojnë mësimin Ka më shumë se një muaj prej kur shkollat në Kosovë kanë hapur dyert për nxënës. Por jo edhe për 58 fëmijë të shkollës së ...
TetovaSot | 09-Oct-2019 22:30
Zyrtarë të DKA’së në Fushë-Kosovë thanë se nuk kanë mundësi që përsëritësit ta vijojnë mësimin Ka më shumë se një muaj prej kur shkollat në Kosovë kanë hapur dyert për nxënës. Por jo edhe për 58 fëmijë të shkollës së ...

Humbin vitin, përjashtohen nga shkolla 58 nxënës
Zyrtarë të DKA-së në Fushë-Kosovë thanë se nuk kanë mundësi që përsëritësit ta vijojnë mësimin Ka më shumë se një muaj prej kur shkollat në Kosovë kanë hapur dyert për nxënës. Por jo edhe për 58 fëmijë të shkollës së ...
Gazeta Observer | 09-Oct-2019 21:36
Zyrtarë të DKA-së në Fushë-Kosovë thanë se nuk kanë mundësi që përsëritësit ta vijojnë mësimin Ka më shumë se një muaj prej kur shkollat në Kosovë kanë hapur dyert për nxënës. Por jo edhe për 58 fëmijë të shkollës së ...

Humbin vitin, përjashtohen nga shkolla 58 nxënës
Zyrtarë të DKA’së në Fushë-Kosovë thanë se nuk kanë mundësi që përsëritësit ta vijojnë mësimin Ka më shumë se një muaj prej kur shkollat në Kosovë kanë hapur dyert për......
Zeri | 09-Oct-2019 21:18
Zyrtarë të DKA’së në Fushë-Kosovë thanë se nuk kanë mundësi që përsëritësit ta vijojnë mësimin Ka më shumë se një muaj prej kur shkollat në Kosovë kanë hapur dyert për......

Humbin vitin, përjashtohen nga shkolla 58 nxënës
Zyrtarë të DKA’së në Fushë-Kosovë thanë se nuk kanë mundësi që përsëritësit ta vijojnë mësimin Ka më shumë se një muaj prej kur shkollat në Kosovë kanë hapur dyert për nxënës. Por jo edhe për 58 fëmijë të shkollës së ...
Medial | 09-Oct-2019 21:04
Zyrtarë të DKA’së në Fushë-Kosovë thanë se nuk kanë mundësi që përsëritësit ta vijojnë mësimin Ka më shumë se një muaj prej kur shkollat në Kosovë kanë hapur dyert për nxënës. Por jo edhe për 58 fëmijë të shkollës së ...

Leskovik/ 4 javë nga fillimi i shkollës dhe nxënësit ende pa mësuese. Drejtoria Arsimore: “Jemi drejt krijimit te klasave kolektive”
Viti i ri shkollor ka katër javë që ka nisur, por nxënësit e klasës së tretë në shkollën e mesme të bashkuar " Jani Vreto" nuk kanë mundur të zhvillojnë një proces mësimor normal.
Top Channel | 09-Oct-2019 20:42
Viti i ri shkollor ka katër javë që ka nisur, por nxënësit e klasës së tretë në shkollën e mesme të bashkuar " Jani Vreto" nuk kanë mundur të zhvillojnë një proces mësimor normal.

Humbin vitin, përjashtohen nga shkolla 58 nxënës
Zyrtarë të DKA’së në Fushë-Kosovë thanë se nuk kanë mundësi që përsëritësit ta vijojnë mësimin Ka më shumë se një muaj prej kur shkollat në Kosovë kanë hapur dyert për nxënës. Por jo edhe për 58 fëmijë të shkollës së ...
Gazeta Express | 09-Oct-2019 20:56
Zyrtarë të DKA’së në Fushë-Kosovë thanë se nuk kanë mundësi që përsëritësit ta vijojnë mësimin Ka më shumë se një muaj prej kur shkollat në Kosovë kanë hapur dyert për nxënës. Por jo edhe për 58 fëmijë të shkollës së ...

Edhe një shkollë e ndërtuar pa kritere! (FOTO)
Situata më shumë vështirësohet gjatë periudhës së reshjeve të shiut kur fillon edhe të pikojë objekti. Evidente janë edhe të çarat nëpër muret e shkollës brenda dhe jashtë saj Urim HASIPI Tetovë, 9 tetor – Gjendja e ...
Koha.mk | 09-Oct-2019 16:01
Situata më shumë vështirësohet gjatë periudhës së reshjeve të shiut kur fillon edhe të pikojë objekti. Evidente janë edhe të çarat nëpër muret e shkollës brenda dhe jashtë saj Urim HASIPI Tetovë, 9 tetor – Gjendja e ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved