ikub.al   |   Njoftime  |   Biznese.al   |   Ligje
Rifreskimi i fundit: 31/05/2020 02:07

Maqedoni, mjekët nuk morën paga më të larta prej pesë përqind për muajin shtator

Maqedoni, mjekët nuk morën paga më të larta prej pesë përqind për muajin shtator
Nuk ka pasur rritje të pagave të punonjësve në shëndetësi prej 5 përqind për muajin shtator, siç ishte deklaruar më herët. Shumë mjek sot ishin të zhgënjyer kur panë se nuk pati rritje të pagave të tyre në shtator. “Nuk ...
Telegrafi | 10-Oct-2019 19:00
Nuk ka pasur rritje të pagave të punonjësve në shëndetësi prej 5 përqind për muajin shtator, siç ishte deklaruar më herët. Shumë mjek sot ishin të zhgënjyer kur panë se nuk pati rritje të pagave të tyre në shtator. “Nuk ...

Maqedoni, mjekët nuk morën paga më të larta prej pesë përqind për muajin shtator
Nuk ka pasur rritje të pagave të punonjësve në shëndetësi prej 5 përqind për muajin shtator, siç ishte deklaruar më herët. Shumë mjek sot ishin të zhgënjyer kur panë se nuk pati rritje të pagave të tyre në shtator. “Nuk ...
Arbresh | 10-Oct-2019 19:21
Nuk ka pasur rritje të pagave të punonjësve në shëndetësi prej 5 përqind për muajin shtator, siç ishte deklaruar më herët. Shumë mjek sot ishin të zhgënjyer kur panë se nuk pati rritje të pagave të tyre në shtator. “Nuk ...

Maqedoni, mjekët nuk morën paga më të larta prej pesë përqind për muajin shtator
Nuk ka pasur rritje të pagave të punonjësve në shëndetësi prej 5 përqind për muajin shtator, siç ishte deklaruar më herët. Shumë mjek sot ishin të zhgënjyer kur panë se nuk pati rritje të pagave të tyre në shtator. “Nuk ...
Albportali | 10-Oct-2019 19:21
Nuk ka pasur rritje të pagave të punonjësve në shëndetësi prej 5 përqind për muajin shtator, siç ishte deklaruar më herët. Shumë mjek sot ishin të zhgënjyer kur panë se nuk pati rritje të pagave të tyre në shtator. “Nuk ...

Maqedoni, mjekët nuk morën paga më të larta prej pesë përqind për muajin shtator
Nuk ka pasur rritje të pagave të punonjësve në shëndetësi prej 5 përqind për muajin shtator, siç ishte deklaruar më herët. Shumë mjek sot ishin të zhgënjyer kur panë se nuk pati rritje të pagave të tyre në shtator. “Nuk ...
Republika | 10-Oct-2019 19:13
Nuk ka pasur rritje të pagave të punonjësve në shëndetësi prej 5 përqind për muajin shtator, siç ishte deklaruar më herët. Shumë mjek sot ishin të zhgënjyer kur panë se nuk pati rritje të pagave të tyre në shtator. “Nuk ...

Arbër Ademi, ministri që po shënon histori në arsim
Me ardhjen e Arbër Ademit në krye të ministrisë të Arsimit dhe Shkencës, nisi ritja e pagave për të punësuarit në dikasterin e arsimit. Fillimisht 5 për qind nga shtatori i vitit 2018 dhe 5 për qind të tjera nga ...
TetovaSot | 10-Oct-2019 14:34
Me ardhjen e Arbër Ademit në krye të ministrisë të Arsimit dhe Shkencës, nisi ritja e pagave për të punësuarit në dikasterin e arsimit. Fillimisht 5 për qind nga shtatori i vitit 2018 dhe 5 për qind të tjera nga ...

Qeveria vendosi për 10 për qind t’i rrisë pagat e mësimdhënësve nga muaji prill nëse pajtohet SASHK
Qeveria dje në seancë e shqyrtoi dhe miratoi informatën për rritje të pagave në arsimin fillor, të mesëm dhe të lartë dhe në shkencë për 10 për qind duke filluar nga pagesa e pagës për muajin prill të vitit 2020. ...
TetovaSot | 09-Oct-2019 16:12
Qeveria dje në seancë e shqyrtoi dhe miratoi informatën për rritje të pagave në arsimin fillor, të mesëm dhe të lartë dhe në shkencë për 10 për qind duke filluar nga pagesa e pagës për muajin prill të vitit 2020. ...

(VIDEO) Nesër pritet të ngritet padi për rastin “Zhvatja”
Rritja e pagave në arsim për 10%, kaloi edhe në seancën qeveritare. Pas shumë takimeve të pasuksesshme mes ministrit të Arsimit Arbër Ademi dhe kryetarit të Sindikatës për Arsim Jakim Nedellkov, u vendos që në takimin e ...
Shenja | 09-Oct-2019 16:02
Rritja e pagave në arsim për 10%, kaloi edhe në seancën qeveritare. Pas shumë takimeve të pasuksesshme mes ministrit të Arsimit Arbër Ademi dhe kryetarit të Sindikatës për Arsim Jakim Nedellkov, u vendos që në takimin e ...

Edhe një shkollë e ndërtuar pa kritere! (FOTO)
Situata më shumë vështirësohet gjatë periudhës së reshjeve të shiut kur fillon edhe të pikojë objekti. Evidente janë edhe të çarat nëpër muret e shkollës brenda dhe jashtë saj Urim HASIPI Tetovë, 9 tetor – Gjendja e ...
Koha.mk | 09-Oct-2019 16:01
Situata më shumë vështirësohet gjatë periudhës së reshjeve të shiut kur fillon edhe të pikojë objekti. Evidente janë edhe të çarat nëpër muret e shkollës brenda dhe jashtë saj Urim HASIPI Tetovë, 9 tetor – Gjendja e ...

Pagat në arsim, Qeveria pranoi rritjen prej 10 për qind nga prilli i 2020-s
Nëse pajtohet Sindikata e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SAShK), Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut e ka miratuar rritjen e pagave në arsimin fillor, të mesëm dhe të lartë për 10 për qind nga muaji prill i ...
Koha.mk | 09-Oct-2019 15:07
Nëse pajtohet Sindikata e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SAShK), Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut e ka miratuar rritjen e pagave në arsimin fillor, të mesëm dhe të lartë për 10 për qind nga muaji prill i ...

(FOTO) Qeveria 10% do t’i rrisë pagat e MËSUESVE nëse pajtohet SASHK-u!?
Qeveria dje në seancë e shqyrtoi dhe miratoi informatën për rritje të pagave në arsimin fillor, të mesëm dhe të lartë dhe në shkencë për 10 për qind duke filluar nga pagesa e pagës për muajin prill të vitit 2020. ...
Medial | 09-Oct-2019 11:17
Qeveria dje në seancë e shqyrtoi dhe miratoi informatën për rritje të pagave në arsimin fillor, të mesëm dhe të lartë dhe në shkencë për 10 për qind duke filluar nga pagesa e pagës për muajin prill të vitit 2020. ...

Qeveria e Maqedonisë vendosi që për 10% përqind t’i risë pagat e punonjësve të arsimit
Qeveria dje në mbledhje e shqyrtoi dhe e miratoi Informacionin për rritjen e pagave në arsimin e fillor, të mesëm të lartë dhe kulturë për 10 përqind, duke nisur nga prilli i vitit të ardhshëm. “Pasi të arrihet ...
Arbresh | 09-Oct-2019 10:58
Qeveria dje në mbledhje e shqyrtoi dhe e miratoi Informacionin për rritjen e pagave në arsimin e fillor, të mesëm të lartë dhe kulturë për 10 përqind, duke nisur nga prilli i vitit të ardhshëm. “Pasi të arrihet ...

Qeveria e Maqedonisë vendosi që për 10% përqind t’i risë pagat e punonjësve të arsimit
Qeveria dje në mbledhje e shqyrtoi dhe e miratoi Informacionin për rritjen e pagave në arsimin e fillor, të mesëm të lartë dhe kulturë për 10 përqind, duke nisur nga prilli i vitit të ardhshëm. “Pasi të arrihet ...
Republika | 09-Oct-2019 10:52
Qeveria dje në mbledhje e shqyrtoi dhe e miratoi Informacionin për rritjen e pagave në arsimin e fillor, të mesëm të lartë dhe kulturë për 10 përqind, duke nisur nga prilli i vitit të ardhshëm. “Pasi të arrihet ...

Qeveria e Maqedonisë vendosi që për 10% përqind t’i risë pagat e punonjësve të arsimit
Qeveria dje në mbledhje e shqyrtoi dhe e miratoi Informacionin për rritjen e pagave në arsimin e fillor, të mesëm të lartë dhe kulturë për 10 përqind, duke nisur nga prilli i vitit të ardhshëm. “Pasi të arrihet ...
Telegrafi | 09-Oct-2019 10:42
Qeveria dje në mbledhje e shqyrtoi dhe e miratoi Informacionin për rritjen e pagave në arsimin e fillor, të mesëm të lartë dhe kulturë për 10 përqind, duke nisur nga prilli i vitit të ardhshëm. “Pasi të arrihet ...

Qeveria e Maqedonisë vendosi që për 10% përqind t’i risë pagat e punonjësve të arsimit
Qeveria dje në mbledhje e shqyrtoi dhe e miratoi Informacionin për rritjen e pagave në arsimin e fillor, të mesëm të lartë dhe kulturë për 10 përqind, duke nisur nga prilli i vitit të ardhshëm. “Pasi të arrihet ...
Albportali | 09-Oct-2019 10:52
Qeveria dje në mbledhje e shqyrtoi dhe e miratoi Informacionin për rritjen e pagave në arsimin e fillor, të mesëm të lartë dhe kulturë për 10 përqind, duke nisur nga prilli i vitit të ardhshëm. “Pasi të arrihet ...

Ademi: Shkolla në Vizbeg do të ndërtohet
Ministri i arsimit, Arbër Ademi në emisionin 220 në Alsat-M, tha se ministria që ai drejton pret lejen e ndërtimit dhe menjëher do të shpall tenderin për ndërtimin e shkollës në Vizbeg. Ai theksoi se kjo shkollë do të ...
Flaka | 08-Oct-2019 23:13
Ministri i arsimit, Arbër Ademi në emisionin 220 në Alsat-M, tha se ministria që ai drejton pret lejen e ndërtimit dhe menjëher do të shpall tenderin për ndërtimin e shkollës në Vizbeg. Ai theksoi se kjo shkollë do të ...

Ademi: Shkolla në Vizbeg do të ndërtohet
Ministri i arsimit, Arbër Ademi në emisionin 220 në Alsat-M, tha se ministria që ai drejton pret lejen e ndërtimit dhe menjëher do të shpall tenderin për ndërtimin e shkollës në Vizbeg. Ai theksoi se kjo shkollë do të ...
TetovaSot | 08-Oct-2019 23:05
Ministri i arsimit, Arbër Ademi në emisionin 220 në Alsat-M, tha se ministria që ai drejton pret lejen e ndërtimit dhe menjëher do të shpall tenderin për ndërtimin e shkollës në Vizbeg. Ai theksoi se kjo shkollë do të ...

Nedellkov: 15% nga janari ose greve totale
Kryetari i sindikatës se arsimit, Joakim Nedellkov sonte në emisionim 200 te Alsat-M, ka bërë të qartë se do të këtë marrëveshje, edhe atë nëse qeveria do të pranoj 15% të ritjes së rrogave edhe atë nga janari 2020, ...
TetovaSot | 08-Oct-2019 23:02
Kryetari i sindikatës se arsimit, Joakim Nedellkov sonte në emisionim 200 te Alsat-M, ka bërë të qartë se do të këtë marrëveshje, edhe atë nëse qeveria do të pranoj 15% të ritjes së rrogave edhe atë nga janari 2020, ...

Nedelkovi vlerësoi se në publik do të pranoheshte rritja e pagës prej 15 për qind nga janari i 2020-s
Kryetari i Sindikatës së Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SAShK), Jakim Nedelkov në Emisionin “200” , ka deklaruar se, sipas vlerësimit personal të tij, në publik do të pranoheshte rritja e pagës për punëtorët arsimorë ...
Flaka | 08-Oct-2019 22:35
Kryetari i Sindikatës së Arsimit, Shkencës dhe Kulturës (SAShK), Jakim Nedelkov në Emisionin “200” , ka deklaruar se, sipas vlerësimit personal të tij, në publik do të pranoheshte rritja e pagës për punëtorët arsimorë ...

Copyright © 2010 - time.al , All Rights Reserved